Yayınlandı

Yayınlandı

Son dakika yayınlandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayınlandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayınlandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayınlandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayınlandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.643 yayınlandı haberi bulunmuştur. Tüm yayınlandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vatandaşın sağlığını hiç sayıyorlar: Hileli ürünler tespit edilirse nereye şikayet edilecek? İşte detaylar
Vatandaşın sağlığını hiç sayıyorlar: Hileli ürünler tespit edilirse nereye şikayet edilecek? İşte detaylarKırmızı etten, süt ürünlerine, gıda takviyelerinden zeytinyağına kadar her kalem ürün Bakanlığın radarında! Ekim ayı itibarıyla taklit ve tağşişi yapılan ürünler listesi yayınlandı. Gıdada sahtecilik günyüzüne çıktı. Sahte bal, eşek eti, nişasta ve boyalı ürünler dikkat çekti. Vatandaşların son dönemde çok rağbet gösterdiği bir üründe ise ilaç etken maddesine rastlanıldı. Peki vatandaşlar hileli ürünleri tespit ettiği taktirde nereye şikayet etmeli? İşte detaylar...
5.10.2024Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Ekonomik büyüme toplumsal refahla buluşacak
Mehmet Kasapoğlu: Ekonomik büyüme toplumsal refahla buluşacakÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti Milletvekili Dr.Mehmet Kasapoğlu yeni yasama yılının açılışı dolayısıyla bir makale yayınlandı. Hürriyet Daily News’ta “Türkiye’s New Goals as We Enter the New Legislative Year” (Yeni Yasama Yılına Girerken Türkiye’nin Yeni Hedefleri) başlıklı İngilizce yayınlanan makalesinde Kasapoğlu, yeni anayasa tartışmalarından Filistin’e, ekonomiden adalet sistemindeki reform çalışmalarına kadar birçok konuda düşüncelerini yazdı.
4.10.2024Gündem
Kar yağışı birçok ilde başladı, son hava durumu raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı
Kar yağışı birçok ilde başladı, son hava durumu raporu Meteoroloji tarafından yayınlandıİlk kar yağışları birçok ilde görülmeye başlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kuzey ilçelerinin yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
2.10.2024Gündem
Galatasaray'da Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya sert sözler: Survivorcı, gitsin mahallesinde oynasın
Galatasaray'da Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya sert sözler: Survivorcı, gitsin mahallesinde oynasınGalatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Öztürk, Acun Ilıcalı'nın sözlerine yanıt verirken Mert Hakan ile ilgili tepkide bulundu.
2.10.2024Galatasaray
A101 aktüel 3 Ekim 2024 kataloğu yayınlandı! A101'de bu hafta hangi ürünler indirimli?
A101 aktüel 3 Ekim 2024 kataloğu yayınlandı! A101'de bu hafta hangi ürünler indirimli?A101 aktüel 3 Ekim 2024 kataloğu yayımlandı. 3 Ekim 2024 Perşembe gününe ait a101 aktüel ürünler kataloğu haberimizde...
1.10.2024Ekonomi
Herkes bu soruyu soruyor: Cemal’i kim öldürdü? Arhan tepkileri göze alarak Deniz’i konağa getirdi
Herkes bu soruyu soruyor: Cemal’i kim öldürdü? Arhan tepkileri göze alarak Deniz’i konağa getirdiDüğün geceleri bir cinayetle kararan Deniz ve Arhan’ın imkânsız aşkını konu alan Güzel Aşklar Diyarı’ nın ikinci bölümü yayınlandı. Yaşanan büyük acıya rağmen Arhan, Deniz’i konağa getirirken planını adım adım uygulayan Tufan, Deniz’i kaçırdı. Sosyal medyada cinayeti kimin işlediği, Deniz’in nasıl bir tavır alacağı ise tartışma konusu oldu.
1.10.2024Magazin
Güneri Cıvaoğlu için peş peşe baş sağlığı mesajları yayınlandı
Güneri Cıvaoğlu için peş peşe baş sağlığı mesajları yayınlandıMilliyet gazetesinin usta ismi Güneri Cıvaoğlu, 85 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü isimler Güneri Cıvaoğlu'nun vefatının ardından peş peşe başsağlığı mesajları yayımladı.
1.10.2024Gündem
BİM 1-4 Ekim aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM'de bu hafta indirimli ürünler hangileri?
BİM 1-4 Ekim aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM'de bu hafta indirimli ürünler hangileri?BİM 1-4 Ekim aktüel katalog 2024 yayınlandı! Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin beklediği BİM güncel katalogda bu hafta indirimli ürünler de belirlendi. İşte bu hafta Salı ve Cuma günleri mağazalarda satışa çıkacak ürünlerin tam listesi...
30.09.2024Ekonomi
Maria filminden ilk fragman yayınlandı: Başrolde Haluk Bilginer ve Angelina Jolie var
Maria filminden ilk fragman yayınlandı: Başrolde Haluk Bilginer ve Angelina Jolie varUsta oyuncu Haluk Bilginer’in Hollywood yıldızı Angelina Jolie’yle başrolü paylaştığı “Maria” filminin ilk tanıtımı yayınlandı.
29.09.2024Magazin
Son rapor Meteoroloji tarafından yayınlandı birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi
Son rapor Meteoroloji tarafından yayınlandı birçok il için sağanak yağış uyarısı geldiSon dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın kuzey ve doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.
25.09.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayınlandı: 5 taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek
Resmi Gazete'de yayınlandı: 5 taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecekHazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul, İzmir, Aydın ve Ankara'daki toplam 5 taşınmazı "satış" yöntemiyle özelleştirecek.
19.09.2024Ekonomi
Güzel Aşklar Diyarı'nda Narin için özel tanıtım! ‘Narin’ türküsü damga vurdu
Güzel Aşklar Diyarı'nda Narin için özel tanıtım! ‘Narin’ türküsü damga vurduKanal D’nin yeni dizisi ‘Güzel Aşklar Diyarı’, ön izleme sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı ‘Zeynebim’ türküsünde geçen “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleri, izleyicileri duygulandırdı.
16.09.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı’ndan ağlatan tanıtım! “Söğüdün yaprağı narindir, narin”
Güzel Aşklar Diyarı’ndan ağlatan tanıtım! “Söğüdün yaprağı narindir, narin”Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, çarpıcı bir ön izleme sahnesiyle daha yayınlanmadan konuşulmaya başlandı. Dizinin başrol oyuncusu Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleriyle başlayan ‘Zeynebim’ türküsü, izleyen herkesi duygulandırdı.
15.09.2024Magazin
Yaren Leylek filminin önce klibi yayınlandı
Yaren Leylek filminin önce klibi yayınlandıAydilge, vizyon için gün sayan ‘Yaren Leylek’ filminin müziğine imzasını attı.
15.09.2024Magazin
Masterchef'te bir ilk! Eleme adayları belli oldu, yarışmacılar gerildi
Masterchef'te bir ilk! Eleme adayları belli oldu, yarışmacılar gerildiMasterchef'in yeni bölümü yayınlandı. Yarışmacılar iki kişilik 5 tane takım kurdu. İlk bölümde 2-2 her takımdan 4 kişi yarıştı. Kırmızı Takım başarısızlıkları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zübeyde, seçme yaparken başarıya inanarak yaptığını dile getirdi. Yarışma sırasında Onur ile Kaan arasında sinirler gerildi. 5. ve 6. eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
13.09.2024Magazin
ŞOK aktüel 11-17 Eylül katalog 2024: Bu hafta ŞOK markette hangi ürünler indirimli?
ŞOK aktüel 11-17 Eylül katalog 2024: Bu hafta ŞOK markette hangi ürünler indirimli?ŞOK aktüel 11-17 Eylül 2024 katalog yayınlandı. Bu hafta satışa çıkacak indirimli ürünler kataloğunda gıda ürünlerinde yapılan indirimlerin yanı sıra mağaza raflarında satışı olmayan farklı ürün seçenekleri katalogda yer alıyor. Peki ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler indirimli?
10.09.2024Ekonomi
Masterchef'te son aday belli oldu! Stüdyo alev aldı
Masterchef'te son aday belli oldu! Stüdyo alev aldıMasterChef Türkiye'nin yeni bölümü yayınlandı. Bu bölümde; Ayşe eleme potasına gönderilmediği için Ezgi'ye sitem etti. Ezgi de, 'Onun analiziyle benimki aynı olacak diye bir şey yok.' dedi. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayı kim oldu?
8.09.2024Magazin
İnci Taneleri perdeyi açtı: Bir garipsin şu dünyada
İnci Taneleri perdeyi açtı: Bir garipsin şu dünyadaGeçen sezon her bölümüyle çok konuşulan İnci Taneleri’nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı.
7.09.2024Magazin
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacak
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacakSon dakika haberi; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Osmaniye, Çankırı çevreleri, Hatay’ın kıyı, Ankara’nın kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen'den hafta sonu için uyarı geldi.
6.09.2024Gündem
FETÖ'de güç savaşları! FETÖ elebaşının yeğeninden dikkat çeken itiraflar... 'Zamanında ben çok hapis yattım, biraz da onlar yatsın'
FETÖ'de güç savaşları! FETÖ elebaşının yeğeninden dikkat çeken itiraflar... 'Zamanında ben çok hapis yattım, biraz da onlar yatsın'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in video paylaşımındaki itirafları, örgütte yaşanan güç savaşlarını bir kez daha ortaya koydu. Öte yandan Ebuseleme Gülen paylaştığı videoda, 15 Temmuz’dan 2 sene sonra örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e yaptıkları bir bayram ziyaretinde "Hocam, Türkiye’de sizi seven insanlar hapislerde, yine buruk bir bayram yaşıyoruz" denildiğini, karşılığında sinirli bir yüz ifadesi ile "Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın" cevabını aldıklarını söyledi.
6.09.2024Gündem
BİM 10-13 Eylül aktüel katalog 2024: BİM'de indirimli ürünlerde neler var?
BİM 10-13 Eylül aktüel katalog 2024: BİM'de indirimli ürünlerde neler var?BİM 10-13 Eylül aktüel katalog 2024 yayınlandı. Bu hafta BİM'de indirimli ürünlerde neler var? BİM kataloğunda satışa çıkan ürünler ve önümüzdeki hafta satışa sunulacak ürünler...
6.09.2024Ekonomi
'Bizi Birleştiren Hayat' aşkla geliyor!
'Bizi Birleştiren Hayat' aşkla geliyor!İki kız kardeşin anneanneleriyle olan sırlarla dolu ilişkisinin anlatıldığı ‘Bizi Birleştiren Hayat’ın yeni tanıtım filminden aşk çıktı. Dizinin ikinci fragmanında ‘Hemşire Yasemin’ ile ‘Doktor Burak’ın çalıştıkları hastanede çarpışarak tanışması, yeni bir aşkın fitilini ateşliyor.
4.09.2024Magazin
'Güzel Aşklar Diyarı'na geri sayım! Dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi gördü
'Güzel Aşklar Diyarı'na geri sayım! Dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi gördüÖzgürlüğüne düşkün inatçı bir kadın ile aile bağları çok güçlü bir erkeğin entrikalarla dolu imkânsız aşkını konu alan 'Güzel Aşklar Diyarı için geri sayım başladı. Kapadokya’nın eşsiz doğasında çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtım filmi yayınlandı. Büyük ilgi gören fragman, hareketli sahneleri ve büyüleyici çekimleriyle görsel bir şölenin işaretini verdi.
3.09.2024Magazin
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Yazlık Sinemalar gösterim programı bugün başlıyor. Festival haftasına dek sürecek ve sinemamızın son dönem öne çıkan komedilerinden bir seçkiyi buluşturan program, Adana’nın 7 ilçesinde gerçekleşecek ve 9 Eylül’den itibaren deprem bölgesi şehirlerde devam edecek. Bugün ayrıca, festivalin sinema sanatına olan aşkı ve tutkudan ilhâmla yaratılan 2024 afişi de yayınlandı.
2.09.2024Adana
BİM AKTÜEL KATALOG 3-6 EYLÜL 2024 yayınlandı: BİM'de bu hafta neler var?
BİM AKTÜEL KATALOG 3-6 EYLÜL 2024 yayınlandı: BİM'de bu hafta neler var?BİM, 3-6 Eylül tarihlerinden itibaren geçerli yeni ve indirimli aktüel ürünler yayınlandı. Haftanın yeni BİM aktüel kataloğu ile salı ve cuma günü birbirinden farklı onlarca ürün raflarda yerini alacak. İşte süper mertekte haftanın indirimleri...
2.09.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yayınlandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayınlandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.