Yasaklar Ne Zaman Kalkacak

Yasaklar Ne Zaman Kalkacak

Son dakika Yasaklar ne zaman kalkacak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasaklar ne zaman kalkacak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasaklar ne zaman kalkacak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasaklar Ne Zaman Kalkacak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasaklar ne zaman kalkacak gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 yasaklar ne zaman kalkacak haberi bulunmuştur. Tüm yasaklar ne zaman kalkacak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Artık son kez...
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Artık son kez...Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamaya göre, tüm sokağa çıkma yasakları 1 Temmuz itibarıyla sona erecek. Bu hafta son kez uygulanacak ve 28 Haziran Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00 itibarıyla başladı.
26.06.2021Gündem
Sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş gelişme! İlk kez oluyor, artık değişti...
Sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş gelişme! İlk kez oluyor, artık değişti...Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme. Detaylar belli oldu. Tüm Türkiye için geçerli. Sokağa çıkma yasaklarında bugün itibariyle yeni dönem başladı. 7 Haziran Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00 itibarıyla başladı. Kısıtlama, 7 Haziran pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek.Cumhurbaşkanı Erdoğan, kademeli normalleşmenin ikinci aşamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Hafta içi ve cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00 ile 05.00 arasına esnetilmişti. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağına devam kararı verilmişti.
5.06.2021Gündem
Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kafeler, restoranlar, spor salonları açılıyor! Saatler belli oldu! Cumartesi ve pazar günü...
Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kafeler, restoranlar, spor salonları açılıyor! Saatler belli oldu! Cumartesi ve pazar günü...Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Sokağa çıkma yasaklarında bugün itibariyle yeni dönem başladı. Hafta içi ve cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma yasağının saat 22.00'de başlaması kararlaştırıldı. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağı devam edecek. Restoranlar, kafeler, spor salonları ise saat 21.00'e kadar hizmet verecek. Sokağa çıkma yasağından kimler muaf olacak? İşte yasaklarla ilgili tüm detaylar...
1.06.2021Gündem
Yasaklar ne zaman bitiyor? Hafta içi hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak, yasaklar kalktı mı? 1 Haziran sonrası normalleşme takvimi merak ediliyor!
Yasaklar ne zaman bitiyor? Hafta içi hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak, yasaklar kalktı mı? 1 Haziran sonrası normalleşme takvimi merak ediliyor!Yasaklar ne zaman kalkacak? Yasakların kalkacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağından, restoranlara, okullardan, spor salonlarına, düğünlere kadar birçok alanda uygulanan kısıtlamaların ne zaman kalkacağı sorgulanıyor. 17 Mayıs- 1 Haziran tarihlerini kapsayan kademeli normalleşme süreci yarın sona eriyor. Bugün toplanacak kabineden çıkacak kararlar şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki Yasaklar ne zaman bitiyor? Hafta içi hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak, yasaklar kalktı mı?
31.05.2021Gündem
Yasaklar kalkacak mı? Kabine Toplantısı sonrası yasaklar ne zaman kalkacak, 1 Haziran’da bütün yasaklar kalkacak mı? Normalleşme kararları!
Yasaklar kalkacak mı? Kabine Toplantısı sonrası yasaklar ne zaman kalkacak, 1 Haziran’da bütün yasaklar kalkacak mı? Normalleşme kararları!1 Haziran’da yasaklar kalkacak mı, yasaklar ne zaman kalkacak? 17 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında kademeli normalleşme süreci sona eriyor. 31 Mayıs bugün yapılacak kritik Kabine Toplantısı sonrası, 1 Haziran sonrasını kapsayacak kararlar alınacak. Kabine Toplantısında açıklanacak kararların ardından, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile detaylar belli olacak. Yasaklar kalktı mı, sorusu böylece yanıt bulacak.
31.05.2021Gündem
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! Ne zaman bitecek? Tarih belli oldu
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! Ne zaman bitecek? Tarih belli olduTürkiye'de pandemi sebebiyle uygulanan sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Yasaklar ne zaman kalkacak? Salgın ne zaman bitecek? Tarih verildi. Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, "Haziranda gelecek 30 milyon doz aşıyı gerçekten hızlı bir şekilde yapabilirsek yazı çok rahat geçirebiliriz. 120 milyon doz aşının açıklandığı gibi eylül ayına kadar temin edilmesi halinde ise Türkiye ekim ayı gibi salgından kurtulabilir." ifadelerini kullandı.
23.05.2021Gündem
1 Haziran’da yasaklar kalkıyor mu 2021? Yasaklar ne zaman biter, Türkiye’de tam açılma ne zaman olur?
1 Haziran’da yasaklar kalkıyor mu 2021? Yasaklar ne zaman biter, Türkiye’de tam açılma ne zaman olur?1 Haziran’da yasaklar kalkıyor mu 2021? Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, tam açılmanın haziranda mümkün olup olmayacağını değerlendirdi. Şu anda vaka sayılarının Türkiye genelinde 100 binde 100 civarında olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Yavuz, "Herhangi bir şekilde tam açılma için güvenli bir rakam değil bu. Tünelin ucundaki ışığı ekimde görüyorum" dedi.
22.05.2021Gündem
19 Mayıs yasak mı, resmi tatil mi? 18-19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, tam kapanma 19 Mayıs’la birleştirilip, uzayacak mı?
19 Mayıs yasak mı, resmi tatil mi? 18-19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, tam kapanma 19 Mayıs’la birleştirilip, uzayacak mı?19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı 2021, 19 Mayıs resmi tatil mi? Tam kapanma süreci devam ediliyor. 18 19 Mayıs’ın yaklaşması ise tam kapanma sürecinin uzatılıp uzatılmayacağının merak edilmesine, 18 ve 19 Mayıs’ta da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağının sorgulanmasına neden oldu. Ulu önder Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlattığı 19 Mayıs günü bu yıl da koronavirüs gölgesinde geçecek. Peki, 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? 18 19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? 19 Mayıs resmi tatil mi?
6.05.2021Gündem
Yasaklar ne zaman kalkacak? Uzman isim tarih verdi
Yasaklar ne zaman kalkacak? Uzman isim tarih verdiEnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı, koronavirüs salgınında 3'üncü pikin yaşandığını belirterek, "Şu an 3'üncü pikin zirvesindeyiz, diyebiliriz. Ramazan geldiği için insanların hareketi biraz azalacaktır. Bazı ek kısıtlamalar ile vakalar, ayın 15'inden sonra düşecektir. Aşılama arttıkça vakaların azalışı devam edecektir. 'Çok endişeli miyiz' değiliz açıkçası; çünkü 2'nci pikte bundan daha az vaka olmasına rağmen hastanelerimizin yükü çok fazlaydı, kayıplarımız da çok fazlaydı, ağır vakamız çok fazlaydı" dedi.
9.04.2021Yaşam
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili yeni gelişme! Tek tek açıklandı
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili yeni gelişme! Tek tek açıklandıHafta sonu ve hafta içi yasaklarıyla ilgili önemli gelişme! Belli oluyor. Tek tek açıklandı. Milyonlarca kişi merak ediyordu.
28.02.2021Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni adım! Ertelendi...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni adım! Ertelendi...Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, ertelendi. Sokağa çıkma yasağının ne zaman kaldırılacağı, kısıtlamaların ne zaman esnetileceği merak ediliyordu. Peş peşe açıklamalar geldi. Gözler pazartesi günü yapılacak kabine toplantısına çevrildi. Bu illerde kısıtlamaların kalkması muhtemel. İstanbul için de valilikten ve il sağlık müdüründen açıklama geldi. Bakan Koca da 10 şehir için normalleşme mesajı verdi. Öte yandan bir kentte 1 Nisan'a kadar erteleme kararı duyuruldu. 1 Mart'tan itibaren neler değişecek? Hangi iller yasakların kalkması için uygun? İşte sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalara ilişkin yapılan açıklamalar ve tüm bilgiler...
27.02.2021Gündem
Yasaklarla ilgili flaş açıklama! Peş peşe duyuruldu ve başlıyor, bu illerde...
Yasaklarla ilgili flaş açıklama! Peş peşe duyuruldu ve başlıyor, bu illerde...Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Sokağa çıkma yasağı ve diğer kısıtlamaların kaldırılması ile ilgili tarihi herkes merakla bekliyordu. Peş peşe açıklamalar geldi ve tarih belli oldu. Kademeli normalleşme başlıyor. Mart ayı başında kısıtlamalar il bazında kaldırılabilecek. Kentler 'düşük', 'orta', 'yüksek', 'çok yüksek riskli' şeklinde 4 gruba ayrılacak. Ancak yasakların esnetildiği veya kaldırıldığı düşük riskli olan bir kent daha sonrasında yüksek riskli kategorisine geçebilir ve yasaklar tekrar gelebilir. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan tek tek açıkladı. İşte il il kademeli normalleşme...
18.02.2021Gündem
Yasaklar ve kısıtlamalar kalkacak mı, lokanta, kafe ve restoranlar açılacak mı? Tüm gözler Kabine Toplantısı'nda!
Yasaklar ve kısıtlamalar kalkacak mı, lokanta, kafe ve restoranlar açılacak mı? Tüm gözler Kabine Toplantısı'nda!Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Restoran kafe ve lokantalar açılacak mı? Kısıtlamalar ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi. Tüm gözler kabineden çıkacak kararlara çevrildi. Bugün belli oluyor. Kabine Toplantısı saat 16.05'te başladı.
17.02.2021Gündem
Yasaklar kalkıyor mu? Çarşamba günü...
Yasaklar kalkıyor mu? Çarşamba günü...Yasaklar ne zaman kalkacak? Tüm gözler oraya çevrildi. Başta lokanta ve kafeler olmak üzere esnafın gözünü Beştepe’ye dikti. Çarşamba günü yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde salgının seyrine bağlı olarak kademeli esneme seçenekleri ele alınacak.
15.02.2021Gündem
Normalleşme ne zaman başlayacak? Yasaklar ne zaman kalkacak?
Normalleşme ne zaman başlayacak? Yasaklar ne zaman kalkacak?Tüm dünyayı etkisi altına alan salgında koronavirüs aşısının bulunması ve uygulanmaya başlanmasının ardından 'ne zaman normale dönülecek?' sorusuna herkes yanıt bulmaya çalışıyor. Normalleşme takvimi ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Amerikan Bloomberg kanalının hesaplamasına göre, eğer aşı dağıtımı bu hızla sürer ve yeni varyantlara karşı da etkili olursa küresel sürü bağışıklığının kazanılması 7 yıl alabilir. İki doz aşıya göre yapılan hesaplamada, Türkiye’nin ise 2.6 yıl sonra nüfusunun yüzde 75’ini aşılayarak sürü bağışıklığı kazanması öngörülüyor. Bu süre, 3.2 yıl ile Almanya, 3.4 yıl ile Brüksel ve 3.9 yıl ile Hollanda gibi pek çok Avrupa ülkesinin önünde.
7.02.2021Gündem
Kafeler, restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak? Kısıtlamalar kalkıyor mu?
Kafeler, restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak? Kısıtlamalar kalkıyor mu?Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Yasaklar ne zaman kalkacak? Restoran, lokanta ve kafeler ne zaman açılacak? Bugünkü kabine toplantısında koronavirüs kısıtlamaları masaya yatırıldı. Alınan tedbirler ile vaka sayılarında görülen düşüş vatandaşlarda kısıtlamaların gevşetilebileceği yönünde bir kanı oluşmasına neden oldu. Kabine toplantısında yaşanan süreç detayları ile değerlendirildi. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesin merak ettiği soruların yanıtını kamuoyu ile paylaştı.
1.02.2021Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, yüz yüze eğitim... Türkiye bekliyordu ve belli oldu...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, yüz yüze eğitim... Türkiye bekliyordu ve belli oldu...Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Milyonlarca vatandaş bu sorunun yanıtını merak ediyor. Kritik tarih 15 mart olarak öngörülüyor. Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan yaptığı açıklamada "15 Mart’tan sonra kısıtlamaları tekrar konuşabiliriz." ifadelerini kullanmıştı. Peki bu tarih ile ilgili bir değişikli olacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Öğrenci, öğretmen ve veliler uzaktan eğitimin biteceği tarihi bekliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de koronavirüs gündemiyle toplanacak. Tedbirlerin verilere yansımasının da değerlendirileceği toplantıda, önlemlerin esnetilmesine ya da devam ettirilmesine karar verilecek.
31.01.2021Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge! 81 ile gönderildi
İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge! 81 ile gönderildiİçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine kayak merkezlerindeki otellerde uygulanacak Kovid-19 tedbirleriyle ilgili genelge gönderdi.
26.01.2021Gündem
Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? Kademeli normalleşme geliyor
Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? Kademeli normalleşme geliyor Tüm Türkiye'de uzun süredir uygulanıyor. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili vatandaşlar araştırma yapıyor. Sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak. Gelen son bilgiye göre kademeli normalleşme için şartlar belli oldu.
24.01.2021Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bu sözlerle duyurdu...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bu sözlerle duyurdu...Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme. Türkiye'de herkes merak ediyordu peş peşe açıklamalar geliyor. Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İlhan, sokak kısıtlamalarının vaka sayılarının binli rakamlara düşmesi ile kademeli kaldırılabileceğini söyledi. İlhan kısıtlamalara ilişkin, "Öncelikli olarak belki hafta içi 00.00'a çekilebilir. Hafta sonu kısıtlamaları akşam saatleri olabilir, belki hafta sonu bir gün kısıtlama söz konusu olur" dedi. İlhan, kafe ve restoranların açılmasına ilişkin ise "2 binli vaka sayılarını görmemiz daha doğru olacaktır. Vatandaşlarımızın vakaların ve hasta sayılarının daha da aşağıya gelmesi için bir an önce normal hayata daha rahat döneceğimiz mümkün" dedi.
23.01.2021Gündem
Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak? Kısıtlamalar ne zaman bitecek?
Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak? Kısıtlamalar ne zaman bitecek?'Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak? Sokağa çıkma yasakları ne zaman bitecek?' soruları vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. Son aylarda vaka sayılarında yaşanan artış nedeniyle hükümet önlem amaçlı hafta sonları yurt genelinde hafta içi ve hafta sonu yasakları uygulamaya koymuştu. Pek çok kişi yasakların devam ettiği bu hafta sonu da, kısıtlamaların ne zaman biteceğini araştırıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından sokağa çıkma yasakları araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak? Kısıtlamalar ne zaman bitecek? Sokağa çıkma yasakları ne zaman bitecek? İşte yasaklar ile ilgili detaylar...
23.01.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasaklar Ne Zaman Kalkacak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasaklar ne zaman kalkacak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.