Kredi fırsatı! Talep resmen katlandı, kentsel dönüşümde yeni dönem
Kredi fırsatı! Talep resmen katlandı, kentsel dönüşümde yeni dönemTürkiye genelinde bakanlık verilerine göre kentsel dönüşüm ile 2 milyon 200 bin bağımsız bölümün dönüşümü tamamlandı. 400 bin bağımsız bölümün ise dönüşüm süreci devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları da son dönemde özellikle kentsel dönüşüme girecek daireleri satın almak istiyor.
3.04.2024Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldıSancaktepe’de toplu açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasına bugün başvurular başladı. Az önce arkadaşlarımdan rakamları aldım, bu saate kadar yapılan toplam başvuru sayısı 10 bin 165 bina. Bu yaklaşık 50 bin bağımsız bölüm demek. Yani 200 bin kardeşimiz ilk saatler itibariyle projeye başvurmuş ve ‘devletim gelsin TOKİ ile benim inşaatımı yapsın, evimi dönüştürsün’ diyor. Bu bizim için ne güzel bir mutluluktur” dedi.
26.04.2023Ekonomi
Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden başvuru ekranı açıldı mı? Yarısı Bizden Kampanyası başvurusu nasıl yapılır, ne zamana kadar yapılacak, Kentsel Dönüşüm başvuru şartları neler?
Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden başvuru ekranı açıldı mı? Yarısı Bizden Kampanyası başvurusu nasıl yapılır, ne zamana kadar yapılacak, Kentsel Dönüşüm başvuru şartları neler?Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası" hakkında yaptığı açıklamada başvuruların başladığını duyurdu. Peki, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası başvuru şartları neler, Yarısı Bizden Kampanyası başvurusu nasıl yapılır, ne zaman son bulacak?
26.04.2023Ekonomi