Yangın Paniği

Yangın Paniği

Son dakika yangın paniği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yangın paniği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yangın paniği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yangın Paniği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yangın paniği gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 yangın paniği haberi bulunmuştur. Tüm yangın paniği haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da metrobüs durağında yangın paniği yol açtı
İstanbul'da metrobüs durağında yangın paniği yol açtıİstanbul Sefaköy metrobüs durağında bulunan bir metrobüsün motor bölümünden çıkan dumanlar paniğe neden oldu.
14.10.2024Gündem
Sefaköy metrobüs durağında yangın paniği
Sefaköy metrobüs durağında yangın paniğiİstanbul Sefaköy metrobüs durağında bulunan bir metrobüsün motor bölümünden çıkan dumanlar paniğe neden oldu.
14.10.2024Vatan TV
Beşiktaş'ta özel üniversitede yangın paniği
Beşiktaş'ta özel üniversitede yangın paniğiİstanbul Beşiktaş'da özel bir üniversitenin inşaat alanında yangın çıktı.
4.10.2024Gündem
İstanbul Beylikdüzü'nde inşaatta yangın paniği!
İstanbul Beylikdüzü'nde inşaatta yangın paniği!Beylikdüzü’nde sanayi sitesi içinde tadilat sırasında kaynak yapılırken çıkan kıvılcımlar ot yangınına sebep oldu. Fabrikanın bir kısmına da sirayet eden alevler itfaiye tarafından söndürüldü.
2.07.2024Gündem
Metrobüste yangın paniği! Ekipleri sevk edildi
Metrobüste yangın paniği! Ekipleri sevk edildiİstanbul Esenyurt'ta seyir halindeki metrobüste yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
24.06.2024Gündem
Adana'da ahşap imalathanesinde yangın paniği!
Adana'da ahşap imalathanesinde yangın paniği!Adana'da gece saatlerinde ahşap imalathanesinden çıkan yangın, itfaiye ve TOMA'nın müdahalesiyle kontrol altına alındı.
17.06.2024Adana
5 yıldızlı termal otelde yangın paniği!
5 yıldızlı termal otelde yangın paniği!Afyonkarahisar'daki 5 yıldızlı bir termal otelin çatısında, sabaha karşı çıkan yangın, itfaiyenin 4 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniğiİstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024Gündem
5 yıldızlı otelde yangın paniği
5 yıldızlı otelde yangın paniğiAntalya'nın Alanya ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.
13.03.2024Gündem
Galata Köprüsü’nde yangın paniği! İtfaiye ekipleri harekete geçti
Galata Köprüsü’nde yangın paniği! İtfaiye ekipleri harekete geçtiBeyoğlu'nda Galata Köprüsü altında bulunan bir restoranda yangın çıktı. Kısa süreli panik yaşanırken yangın sırasında köprü üstünde bulunanlar dumana aldırış etmeden balık tutmaya devam etti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
27.09.2023Gündem
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023Yaşam
Okul yolunda kahreden kaza! Motosikleti kaldırıma çarpan liseli Kerem ve İlker hayatını kaybetti
Okul yolunda kahreden kaza! Motosikleti kaldırıma çarpan liseli Kerem ve İlker hayatını kaybettiManisa'nın Alaşehir ilçesinde kaldırıma çarpan motosikletteki lise öğrencileri Kerem Faruk Türkmen (17) ile İlker Cura (15), hayatını kaybetti.
21.09.2023Yaşam
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023Gündem
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunuldu
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunulduKültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Okul ve sınav başarınızı artıracak iki uygulamayı halk kütüphanelerimizde ücretsiz olarak sizinle buluşturuyoruz. Kişiye özel üniversite hazırlık çözümü olan Raunt akıllı çalışma sistemi size yapay zeka destekli kişiye özel çalışma programı sunacak. Hızlıgo ile de okuma hızınızı iki kata kadar artırabileceksiniz" dedi.
21.09.2023Ekonomi
Tekstil atölyesinde yangın paniği! Mahsur kalanlar kurtarıldı
Tekstil atölyesinde yangın paniği! Mahsur kalanlar kurtarıldıZeytinburnu'nda 5 katlı binanın giriş katındaki tekstil atölyesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, üst katlarda mahsur kalanları kurtardı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
21.09.2023Gündem
İstanbul'da metro istasyonunda yangın paniği! Durağı dumanlar sardı
İstanbul'da metro istasyonunda yangın paniği! Durağı dumanlar sardıFatih'te bulunan Vezneciler Metro durağının yürüyen merdivenlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken olayda yaralanan olmadı.
8.09.2023Gündem
Siirt'te 3.9 büyüklüğünde deprem!
Siirt'te 3.9 büyüklüğünde deprem!AFAD, saat 07.35'te merkez üssü Siirt olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
1.09.2023Gündem
Otelde yangın paniği! Turistler tahliye edildi
Otelde yangın paniği! Turistler tahliye edildiFatih'te 5 katlı bir otelin giriş katında bulunan elektrik panosunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın, otelde konaklayan turistler de büyük paniğe yol açtı. Turistler, ekiplerin çalışmalarıyla bulundukları odalardan tahliye edildi.
1.09.2023Yaşam
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdıKaldırımda oturan yaşlı kadını fare ısırdı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023Yaşam
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındıSalı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023Gündem
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacakKumluca Devlet Hastanesi’nde iki hemşireye görev yeri terk cezası olarak A-4 kâğıdına 500 kere, “Ben salağım servisimden başka servise gittim” yazdıran Başhekim Uzman Doktor Ayşegül Alkan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucunda Alkan’a, ‘Amirine veya mahiyetindekilere karşı küçük düşürücü davranışta bulunmak’ fiilinden 60 ihtar puan ceza verildi ve görev yeri değiştirildi. Bu ceza puanına göre Alkan, meslek hayatı boyunca bir daha yöneticilik yapamayacak.
24.08.2023Yaşam
5 katlı binada yangın paniği! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
5 katlı binada yangın paniği! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiBeyoğlu’nda 5 katlı otelde yangın çıktı. Oteldekiler tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
24.08.2023Yaşam
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralı
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralıSabah saatlerinde Kadıköy'de 3 katlı binada çıkan yangında balkonda mahsur kalan çift kendini boşluğa bıraktı. Olayda Hatice Arslan hayatını kaybederken, eşi Cemil Arslan ve kızı Şeyma Arslan yaralandı.
21.08.2023Gündem
Yalova’da özel hastanede yangın paniği: 61 hasta sevk edildi
Yalova’da özel hastanede yangın paniği: 61 hasta sevk edildiYalova’daki özel bir hastanenin acil servis katında meydana gelen yangın panik oluşturdu. Yangında hastanede bulunan 61 hasta ambulanslarla diğer hastanelere sevk edildi.
9.08.2023Gündem
İkinci el satış yapan işyerinde yangın paniği! Hasar meydana geldi
İkinci el satış yapan işyerinde yangın paniği! Hasar meydana geldiZonguldak'ın Alaplı ilçesinde ikinci el satış yapan işyerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın büyümeden söndürüldü. İşyerinde maddi hasar meydana geldi.
6.07.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yangın Paniği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yangın paniği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.