Yağmur Dalgası Geliyor

Yağmur Dalgası Geliyor

Son dakika yağmur dalgası geliyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağmur dalgası geliyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağmur dalgası geliyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur Dalgası Geliyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur dalgası geliyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 yağmur dalgası geliyor haberi bulunmuştur. Tüm yağmur dalgası geliyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar aniden bastıracak! 'Yalancı' sıcaklara aldanmayın, hava tersine dönecek, lapa lapa kar yağacak, günlerce sürecek
Kar aniden bastıracak! 'Yalancı' sıcaklara aldanmayın, hava tersine dönecek, lapa lapa kar yağacak, günlerce sürecekYoğun kar yağışı erken başlıyor. Hava sıcaklıkları tamamen değişiyor. Meteoroloji son dakika kodu ile illeri tek tek açıkladı. Türkiye'nin bazı bölgelerine kara kış erken geldi. MGM tarafından yeni hava durumu raporu yayınlandı. Çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ilde önümüzdeki günlerde hava sıcaklığında ani düşüşler görülecek. Kar yağışı ise yurda giriş yaptı. Van ve Hakkari'de kar yağışı başladı. Doğuda etkili olan kar yağışı batıya doğru ilerliyor. Kar yağışı için tarih verildi, sadece günler kaldı. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının ayrıntıları...
15.10.2023Gündem
Yoğun kar yağışı batıya ilerliyor, El Nino ve Negatif QBO birleşiyor! 'Bu kış normal bir kışa benzemiyor'
Yoğun kar yağışı batıya ilerliyor, El Nino ve Negatif QBO birleşiyor! 'Bu kış normal bir kışa benzemiyor'Kara kış bu yıl erken geliyor. Kar yağışı pek çok kentte başladı.  El Nino ve Negatif QBO birleşiyor. 2016 kışı geri dönüyor.  Uzmanlardan, 'Bu kış normal bir kışa benzemiyor.' şeklinde açıklamalar geliyor. Kar yağışı ise yurda giriş yaptı. Van, Hakkari, Rize gibi illerde kar yağışı başladı. Doğuda ve Karadeniz'de etkili olan kar yağışı batıya doğru ilerliyor. Kar yağışı için tarih verildi, sadece günler kaldı. Kar Ekimde fena bastıracak. Öte yandan Meteoroloji tarafından yeni hava durumu raporu yayınlandı. Çok sayıda il için çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ilde önümüzdeki günlerde hava sıcaklığında ani düşüşler görülecek. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının ayrıntıları.
13.10.2023Gündem
Kar yağışı için gün belli oldu! Ekimde fena bastıracak, Meteoroloji son dakika uyardı, işte il il hava durumu raporu
Kar yağışı için gün belli oldu! Ekimde fena bastıracak, Meteoroloji son dakika uyardı, işte il il hava durumu raporuYoğun kar yağışı bu yıl erken başladı. Hava sıcaklıkları yurt genelinde tamamen değişiyor. Meteoroloji son dakika kodu ile illeri tek tek açıkladı. Uzmanların bu sene kar yağışının diğer yıllara göre daha erken başlayacağını açıklamasının ardından birçok kentte kar yağışı başladı. Rize, Van, Ardahan, Hakkari'de başlayan kar yağışının ardından yüksek kesimler beyaza büründü. Doğuda etkili olan kar yağışı batıya doğru harekete geçti. Kar yağışı için tarih verildi. Sadece günler sonra batıdaki pek çok il kara teslim olacak. MGM tarafından yeni hava durumu raporu haritalı olarak paylaşıldı. MGM uyarısında çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ilde önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı aniden düşecek. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamalarının ayrıntıları...
12.10.2023Gündem
Yoğun kar yağışı ve soğuk hava dalgası geliyor! Tarih verildi, lapa lapa yağacak, günlerce devam edecek
Yoğun kar yağışı ve soğuk hava dalgası geliyor! Tarih verildi, lapa lapa yağacak, günlerce devam edecekYoğun kar yağışı erken başlıyor. Hava sıcaklıkları tamamen değişiyor. Meteoroloji son dakika kodu ile illeri tek tek açıkladı. Türkiye'nin bazı bölgelerine kara kış erken geldi. MGM tarafından yeni hava durumu raporu yayınlandı. Çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ilde önümüzdeki günlerde hava sıcaklığında ani düşüşler görülecek. Kar yağışı ise yurda giriş yaptı. Van ve Hakkari'de kar yağışı başladı. Doğuda etkili olan kar yağışı batıya doğru ilerliyor. Kar yağışı için tarih verildi, sadece günler kaldı. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının ayrıntıları...
11.10.2023Gündem
Meteoroloji'den 'pazartesi' uyarısı! Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek, yeni yağış dalgası kuvvetli vuracak
Meteoroloji'den 'pazartesi' uyarısı! Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek, yeni yağış dalgası kuvvetli vuracakMeteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Pazar ülke genelinde yazı aratmayan bir hava da geçecek. Pazartesi ise kuzey kesimlere soğuk hava inecek. Hissedilen sıcaklığın 10-12 derece azalacağı ifade edilirken Meteoroloji; gece saatlerinden itibaren İstanbul'un kuzey kıyıları, Kırklareli kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop ve Osmaniye çevreleri ile Hatay kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini duyurdu. Öte yandan kar yağışının da bu yıl erken başlayacağı açıklandı.
8.10.2023Gündem
Yağmur dalgası fena vuracak! Pazartesi başlayıp 3 gün sürecek, Meteoroloji alarm verdi
Yağmur dalgası fena vuracak! Pazartesi başlayıp 3 gün sürecek, Meteoroloji alarm verdiKuvvetli yağmur dalgası geliyor. Çok sayıda il için uyarı verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Meteoroloji'nin raporuna göre, pazar günü ülke genelinde yazı aratmayan bir hava bekleniyor. Pazartesi günü ise kuzey kesimlere soğuk hava inecek ve sıcaklık 10-12 derece azalacak. İstanbul'da da pazartesi günü sıcaklık 4-5 derecelik düşüşle 20 dereceleri görecek. İşta hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
7.10.2023Gündem
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı! İstanbul ve Ankara dahil birçok ili vuracak
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı! İstanbul ve Ankara dahil birçok ili vuracakMeteoroloji'den bugün birçok il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli kıyıları, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum çevreleri ile Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
8.09.2023Yaşam
Terör örgütünün finansman kaynağına büyük darbe! Orman yakmaları için para veriyordu
Terör örgütünün finansman kaynağına büyük darbe! Orman yakmaları için para veriyorduAdana merkezli 3 ilde PKK/KCK'nın eylem ve orman yangınlarındaki sabotaj faaliyetlerine yönelik çalışma kapsamında, örgüt talimatıyla finansman sağladıkları belirtilen 5 kişi gözaltına alındı.
18.08.2023Gündem
Ege'de tedirgin eden görüntü! Plajlar bomboş kaldı
Ege'de tedirgin eden görüntü! Plajlar bomboş kaldıİzmir'in turistik ilçesi Foça sahillerinde ortaya çıkan koyu mavi renkli, uzun kuyruklu denizanası yoğunluğu bugün de görüldü. Halkın tedirgin olduğu bölgede bazı plajlar da boş kaldı.
18.08.2023Yaşam
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti!
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti!Mardin’in Kızıltepe ilçesinde M.T., yerde yatan yavru köpeği, başına demir çubukla defalarca vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası M.T. gözaltına alındı.
18.08.2023Yaşam
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay Beyoğlu'nda evine gitmek için durdurmak istediği taksinin şoförü tarafından kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan 57 yaşındaki Fas uyruklu adam, çıkan kavgada taksici tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövüldü. Kavga esnasında yere düşerek başını çarpan adam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dehşet anları kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı taksici ev hapsi cezasına çarptırıldı. Beyoğlu'nda tartıştığı Fas uyruklu Jamal Doumane'yi (57) döverek ölümüne neden olan taksi şoförü Doğan G. tutuklandı.
18.08.2023Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul dahil çok sayıda kentte etkili olacak, yeni yağmur dalgası geliyor
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! İstanbul dahil çok sayıda kentte etkili olacak, yeni yağmur dalgası geliyorMeteoroloji'den son dakika yağmur alarmı geldi. Kuvvetli sağanak yağış geliyor. Cuma cumartesi ve pazar günü sürecek olan yağış İstanbul dahil çok sayıda ili vuracak. Sıcaklıklar düşecek. İşte 18 Ağustos 2023 Cuma günü İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il hava durumu...
18.08.2023Yaşam
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldi
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldiZonguldak’ın Kilimli ilçesi Gelik beldesinde yaşayan ve daha önce yıkılma tehlikesi olan eşyasız bir evde yaşarken gündeme gelen Fatma Nalbant, eşi Metin Nalbant ve 7 çocuğuyla yerleştirildikleri Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait lojmandan tahliye edildi. Lojman tahliyeden sonra yıkılırken, Metin Nalbant’a kira borcu nedeniyle icra gönderildi. 11 yıla yakın lojmanda otururken kira istenmediğini söyleyen Nalbalt, “Boşalttıktan 15 gün sonra ev yıkıldı. Bir süre sonra bana bir kağıt geldi, 16 bin 300 lira kira borcu nedeniyle icraya verildim, diye. Şaşırdım bir anda. Evin içinde otururken icraya vermediniz de evi boşaltınca, yıkarken mi icraya veriyorsunuz?” dedi.
13.08.2023Yaşam
Yağmur dalgası geliyor! 7 gün sürecek, Meteoroloji son dakika il il duyurdu
Yağmur dalgası geliyor! 7 gün sürecek, Meteoroloji son dakika il il duyurduYağmur dalgası yeniden geliyor. Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. MGM tahminlerine göre yağışlar 1 hafta daha devam edecek. Sıcaklıklar mevsim normalleri civarında olsa da sağanak yağış bazı kentlerde hayatı felç etmiş durumda. Peki önümüzdeki günlerde hava hangi ilde nasıl olacak? İşte Meteoroloji son dakika hava durumu tahminleri...
31.05.2023Gündem
Görülmemiş olay! 150 yıllık çınar ortadan kayboldu
Görülmemiş olay! 150 yıllık çınar ortadan kaybolduKocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir vatandaşın tarlasındaki yaklaşık 150 yıllık iki çınar ağacı çalındı. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen vatandaş şikayetçi oldu.
31.05.2023Yaşam
Obezite sıklığı 30’lu yaşlarda artış gösteriyor
Obezite sıklığı 30’lu yaşlarda artış gösteriyorDünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) verilerine göre, dünya genelinde 1 milyardan fazla aşırı kilolu veya obezite hastası bulunurken 2035’te bu sayının 4 milyarı aşacağı tahmin ediliyor. Obezite yaş dağılımına göre incelendiğinde ise 30’lu yaşlarda obezite sıklığı artarken 45-65 yaşları arasında zirve yapıyor. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde obezitenin her geçen gün artış gösterdiğini kaydeden uzmanlar Avrupa Obezite Günü kapsamında açıklamalarda bulundu.
22.05.2023Sağlık
Yağmur dalgası geliyor, günlerce sürecek! Meteoroloji son dakika açıkladı, işte il il hava durumu raporu
Yağmur dalgası geliyor, günlerce sürecek! Meteoroloji son dakika açıkladı, işte il il hava durumu raporuYeni yağmur dalgası geliyor. Birçok ilde etkili olacak. Meteoroloji son dakika açıkladı. Yeni hava durumu raporu belli oldu. Yağışlı hava yurt genelinde etkisini sürdürüyor. Yeni haftada da birçok kentte sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu tahmin raporuna göre; 12 il için "sarı kodlu" uyarı yapıldı. İşte il il hava durumu tahmin raporu ve son dakika haberinin detayları...
22.05.2023Gündem
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji saat ve tarih verdi, işte il il hava durumu
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji saat ve tarih verdi, işte il il hava durumuMeteoroloji son dakika duyurdu. Çok kuvvetli yağmur başlıyor. Etkili olacak sağanak yağışlar günlerce devam edecek. Ekim ayı yağışları da beraberinde getirdi, havalar da soğudu. Sonbahar tam anlamıyla bugün itibarıyla kendisini gösteriyor. Önümüzdeki günlerde yine havaların bu şekilde soğuk ve yağışlı olarak devam etmesi bekleniyor. Bazı bölgelerde sıcaklıklar mevsim normalleri altına düşecek. 7 Ekim Cumartesi günü için İstanbul, İzmir, Antalya dahil çok sayıda il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Haftaya havaların nasıl olacağına ilişkin de tahminler geldi. Peki cumartesi ve pazar günü hava durumu nasıl? Hangi illerde yağış var? İşte Meteoroloji ve uzmanlardan son dakika hava durumu uyarıları...
8.10.2022Gündem
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji'den il il son dakika uyarısı geldi, fena vuracak
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji'den il il son dakika uyarısı geldi, fena vuracakMeteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu. 5 günlük hava durumu raporu yayımlandı. Hafta sonu hava nasıl olacak? Bugün hava durumu nasıl? Yağmur yağacak mı? soruları cevabını buldu. Yapılan açıklamaya göre; yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Sinop çevreleri ile Ardahan'ın güney ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi. İşte hava durumu ile ilgili son dakika tüm gelişmeler...
6.09.2022Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Dev yağmur dalgası geliyor, 3 gün sürecek
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Dev yağmur dalgası geliyor, 3 gün sürecekMeteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre birçok ili vuracak yağmur dalgası geliyor. Meteoroloji tarafından açıklanan illerde metrekare başına 60 kg yağış düşmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kocaeli çevreleri ile Sakarya’nın kuzey ilçelerinde kuvvetli, Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize ve Artvin kıyılarında çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.
4.09.2022Gündem
Yağış ve dolu kuvvetli vuracak! Meteoroloji iller tek tek açıklayıp duyurdu: Dikkatli ve tedbirli olun
Yağış ve dolu kuvvetli vuracak! Meteoroloji iller tek tek açıklayıp duyurdu: Dikkatli ve tedbirli olunMeteoroloji'den son dakika açıklaması! Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar uyarısı geldi. Hafta sonu planlar yapanlara kötü haber. Meteoroloji tarafından 5 günlük hava durumu raporu yayımlandı. Çok kuvvetli yağmur dalgası geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çorum, Amasya ve Eskişehir çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kastamonu, Karabük ve Çanakkale'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Peki havalar bugün ve bu hafta nasıl olacak? İşte hava durumuyla ilgili merak edilen son dakika tüm detaylar...
27.08.2022Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Dev yağmur dalgası! Çok sayıda ili vuracak! Alarm verildi
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Dev yağmur dalgası! Çok sayıda ili vuracak! Alarm verildiMeteoroloji Genel Müdürlüğü ve valilik tarafından son dakika uyarısı! Peş peşe açıklamalar geldi! Dev yağmur dalgası geliyor. Çok sayıda il için alarm verildi. Hava sıcaklıkları düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Çorum çevreleri, Hatay’ın kıyı, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara Bölgesi, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Bolu ve Düzce çevreleri ile Ankara’nın kuzeybatı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
25.08.2022 Gündem
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Tarih ve saat belli oldu, İşte il il hava durumu raporu...
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Tarih ve saat belli oldu, İşte il il hava durumu raporu...Kuvvetli yağmur geliyor. Meteoroloji son dakika açıkladı. Meteoroloji güncel hava durumu raporunu paylaştı. Tatil planı yapanlar için kritik uyarı geldi. Türkiye'de sıcak hava etkisini sürdürmeye devam ederken bazı illerde ise yağışlı hava hakim olacak. Hafta başından itibaren ise kuvvetli yağış çok sayıda ilde başlayacak. Peki, hangi illerde yağmur var? Bugün ve önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl? Hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu tahminleri ve il il hava durumu raporu...
23.08.2022Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yağmur dalgası geliyor! Günlerce sürecek! İl il tarih tarih uyarı
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yağmur dalgası geliyor! Günlerce sürecek! İl il tarih tarih uyarıMeteoroloji'den son dakika yağmur açıklaması geldi. Yağmur dalgası çok sayıda ili ele geçirecek. Yağmurun etkili olacağı iller belli oldu tarih tarih açıklandı. Yağmur dalgası en çok İstanbul'u vuracak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük ve Van çevreleri, İstanbul’un Avrupa Yakası’nın kuzeyi ile Çanakkale’nin kuzey ve doğu, Kütahya'nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 5 günlük hava raporu...
22.08.2022Gündem
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Tarih ve saat belli oldu, İşte il il hava durumu raporu...
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Tarih ve saat belli oldu, İşte il il hava durumu raporu...Kuvvetli yağmur geliyor. Meteoroloji son dakika açıkladı. Meteoroloji güncel hava durumu raporunu paylaştı. Tatil planı yapanlar için kritik uyarı geldi. Türkiye'de sıcak hava etkisini sürdürmeye devam ederken bazı illerde ise yağışlı hava hakim olacak. Tarih ve saat belli oldu. O illerde yaşayanlar için flaş uyarı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ili kapsıyor. Meteorolojik görünüm haritasına yansıdı. Peki, hangi illerde yağmur var? Bugün ve önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl? Yeni haftada hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu tahminleri ve il il hava durumu raporu...
31.07.2022Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur Dalgası Geliyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur dalgası geliyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.