Xperia Z2 Tablet

Xperia Z2 Tablet

Son dakika Xperia Z2 Tablet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Xperia Z2 Tablet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Xperia Z2 Tablet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Xperia Z2 Tablet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan xperia z2 tablet gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 xperia z2 tablet haberi bulunmuştur. Tüm xperia z2 tablet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sony, Android 6.0 güncellemesini ocak ayında başlayacak
Sony, Android 6.0 güncellemesini ocak ayında başlayacakŞu sıralar Xperia Z serisi akıllı telefonlar için güvenlik yaması içeren güncellemeler yayınlayan Sony, bir sonraki kapsamlı güncellemesini ocak ayında kullanıcılarla buluşturacak...
Xperia Z2 ve Z2 Tablet için yeni bir güncelleme dağıtıma sunuldu
Xperia Z2 ve Z2 Tablet için yeni bir güncelleme dağıtıma sunulduSony, Xperia Z2 ve Z2 Tablet için güvenlik yaması ve iyileştirmeler içeren yeni bir güncelleme yayınladı.
Xperia Z serisi tabletler için Lollipop güncellemesi başladı
Xperia Z serisi tabletler için Lollipop güncellemesi başladıJapon üreticinin kısa süre önce Xperia Z serisi akıllı telefonlar için başlattığı Lollipop güncellemesi bu defa tabletler için yayınlandı.
Xperia Z2, Android 4.4.4'e kavuştu
Xperia Z2, Android 4.4.4'e kavuştuXperia Z2 kullanıcıları bekledikleri güncellemeye kavuştu.
Sony'den Android 5.0 açıklaması geldi
Sony'den Android 5.0 açıklaması geldiJapon üretici Xperia Z serisine dahil ettiği birçok cihazı Android 5.0'a yükseltecek.
Xperia Z2 ve Xperia Z2 Tablet için yeni bir güncelleme yolda
Xperia Z2 ve Xperia Z2 Tablet için yeni bir güncelleme yoldaGüncellemenin önümüzdeki günlerde dağıtılması bekleniyor.
Sony Stereo Mikrofon STM10 satışa sunuluyor
Sony Stereo Mikrofon STM10 satışa sunuluyorMobil cihazlarda eşsiz bir ses kayıt deneyimi yaşatacak mikrofon nisan ayında raflarda olacak.
Huawei Honor 5X satışa sunuldu
Huawei Honor 5X satışa sunulduHuawei'in güçlü donanım ve uygun fiyatı bir arada sunan telefonu Honor 5X Avrupa'da satışa sunuldu.
Sony, Xperia Z3 serisi cihazları güncelledi
Sony, Xperia Z3 serisi cihazları güncellediSony'nin dağıtıma sunduğu yeni güncelleme Stagefright güvenlik açığınaa kökten çözüm getiriyor.
Yeni ürünler duyuruldu
Yeni ürünler duyurulduBu yılki IFA Fuarı’nda birçok yeni ürün duyurusu yapıldı...
Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet için ilk güncellemeler ortaya çıktı
Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet için ilk güncellemeler ortaya çıktıSony'nin yaz döneminde yayınlayacağı güncelleme sertifikalarda ortaya çıktı.
Isınma sorunu bu defa Xperia Z3+'ta baş gösterdi
Isınma sorunu bu defa Xperia Z3+'ta baş gösterdiSnapdragon 810'daki ısınma sorunundan nasibini alan telefonlardan biri de Xperia Z3+ oldu.
Xperia Z için Lollipop güncellemesi başladı
Xperia Z için Lollipop güncellemesi başladıSony yaklaşık iki buçuk yıl önce duyurduğu Xperia Z'yi Android 5.0 güncellemesiyle buluşturdu.
Acer, PC pazarında kalmaya devam edecek
Acer, PC pazarında kalmaya devam edecekAcer CEO'su şirketin PC pazarından çekileceğine ilişkin haberlere açıklık getirdi.
Sony, Android 5.0 güncellemesinin dağıtım işlemini sürdürüyor
Sony, Android 5.0 güncellemesinin dağıtım işlemini sürdürüyorBu defa Xperia Z1, Xperia Z1 Compact ve Xperia Z Ultra için Android 5.0 güncellemesi başladı.
İşte Sony Xperia Z4!
İşte Sony Xperia Z4!Sony'nin merakla beklenen akıllı telefonu Xperia Z4'e ait yeni görüntüler telefonun tasarımını ortaya çıkardı.
Teknoloji ‘cep’te!
Teknoloji ‘cep’te!Barselona’da geçen hafta yapılan Mobile World Congress 2015’te akıllı cep telefonları ve giyilebilir teknolojiler öne çıktı. Hemen hemen her marka en yeni modellerini tanıttı.
Xperia Z4 Tablet Avrupa'da listelendi
Xperia Z4 Tablet Avrupa'da listelendiSony'nin üst düzey tableri Xperia Z4 Tablet'in fiyat bilgisi geldi.
Sony, Xperia Z4'ü resmen onayladı
Sony, Xperia Z4'ü resmen onayladıSony, Twitter üzerinden yaptığı duyuruyla yeni nesil tableti Xperia Z4 Tablet'i 3 Mart'ta açıklayacağı bilgisini verdi.
Lenovo Yoga Tablet 2'yi duyurdu
Lenovo Yoga Tablet 2'yi duyurduLenovo'nun yeni cihazı Yoga Tablet 2, Ultrabook bilgisayarın özelliklerine sahip.
Sony'den büyük ekranlı tablet geliyor
Sony'den büyük ekranlı tablet geliyorSony'nin yeni tableti önümüzdeki yılın ilk aylarından tanıtılmış olacak.
Android 5.0'ı alması kesinleşen cihazlar!
Android 5.0'ı alması kesinleşen cihazlar!Şu ana kadar Android 5.0 güncellemesi alacağı açıklanan cihazların listesine haberimizden göz atabilirsiniz.
Dünyanın en ince tableti Dell'den
Dünyanın en ince tableti Dell'denTeknoloji devi Dell, dünyanın en ince tabletiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Telefon üreticilerinin geneline baktığımızda, incelik konusuna büyük önem verdiklerini görüyoruz. Ama öyle görünüyor ki, hemen hepsi, Dell'in ürettiği yeni cihaz karşısında "kalın" kalıyorlar.
Xperia Z için Android 4.4 KitKat ne zaman yayınlanacak?
Xperia Z için Android 4.4 KitKat ne zaman yayınlanacak?Sony, Xperia Z''nin yanı sıra Xperia ZR, ZL ve Tablet Z''nin güncelleme alacağı tarihi açıkladı.
Galaxy Tab 4 serisi tabletler ön siparişte
Galaxy Tab 4 serisi tabletler ön siparişte3 farklı ekran boyutuna sahip cihazların fiyatları netlik kazandı.

Benzer Haber Etiketleri

Xperia Z2 Tablet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki xperia z2 tablet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.