Vivienne

Vivienne

Son dakika Vivienne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vivienne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vivienne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vivienne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vivienne gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 vivienne haberi bulunmuştur. Tüm vivienne haberleri aşağıda listelenmiştir.
The Sandman dizisi ne zaman başlıyor? The Sandman oyuncuları kim?
The Sandman dizisi ne zaman başlıyor? The Sandman oyuncuları kim? The Sandman dizisi ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Neil Gaiman'ın çizgi romanından uyarlanan the sandman'in resmi fragmanını ve afişini paylaştı. Peki, The Sandman dizisi ne zaman başlıyor? The Sandman konusu ne? The Sandman oyuncuları kim? İşte The Sandman dizisinin yayın tarihi!
24.07.2022Sinema-Dizi
Angelina Jolie'nin suşi keyfi
Angelina Jolie'nin suşi keyfiAltı çocuk annesi Angelina Jolie, ikizleri Vivienne-Knox (10) ve Zahara (14) ile dün Los Angeles'taki Japon restoranına gitti. Çocuklarıyla birlikte suşi yedi
30.01.2019Magazin
Angelina Jolie ve Brad Pitt anlaştı
Angelina Jolie ve Brad Pitt anlaştıEylül 2016’dan beri boşanma ve velayet davası süren Angelina Jolie-Brad Pitt çifti, altı çocuğun velayeti konusunda anlaştı ve dava sürecinde sona gelindi.
22.11.2018Magazin
'Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, çalışmam lazım'
'Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, çalışmam lazım'Brad Pitt’ten ayrıldıktan sonra bekar anne olarak hayatına devam eden ve 'Maleficent 2’de (Malefiz 2) rol almaya hazırlanan Angelina Jolie, “Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, dolayısıyla çalışmam lazım” dedi.
8.09.2017Magazin
Angelina Jolie'ye baba tavsiyesi!
Angelina Jolie'ye baba tavsiyesi!Brad Pitt'le boşanma davası yılan hikayesine dönen Angelina Jolie, önceki gün babası usta aktör Jon Voight ve kızı Vivienne'le birlikte öğle yemeği yedi.
16.08.2017Magazin
Angelina Jolie ile Brad Pitt boşandı!
Angelina Jolie ile Brad Pitt boşandı!Ünlü oyuncular Angelina Jolie ile Brad Pitt’in Eylül 2016’dan beri devam eden boşanma davası sona erdi.
10.08.2017Magazin
'Zalim! Çocuklara bu zulmü nasıl yaptın!'
'Zalim! Çocuklara bu zulmü nasıl yaptın!'Ünlü yıldız Angelina Jolie, yeni filmi 'First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers'ın çocuk oyuncularını seçerken kullandığı "psikolojk oyun" nedeniyle eleştiri bombardımanına tutuldu.
29.07.2017Magazin
Angelina Jolie'den itiraf: Çocuklarımdan gizli duşta...
Angelina Jolie'den itiraf: Çocuklarımdan gizli duşta...Angelina Jolie, ABD'de bir moda dergisine verdiği röportajda, aktör Brad Pitt ile boşanmalarına dair bilinmeyen yeni detayları anlattı. İşte Angelina Jolie'nin şaşırtıcı itirafları...
27.07.2017Magazin
Brad’siz kutlama
Brad’siz kutlamaBrad Pitt ile boşanma aşamasında olan Angelina Jolie, ikizleri Knox ve Vivienne’in doğum gününü çocuklarıyla baş başa Disneyland’de eğlenerek kutladı.
13.07.2017Magazin
Brad Pitt'in yeni sevgilisi Sienna Miller mı?
Brad Pitt'in yeni sevgilisi Sienna Miller mı?Angelina Jolie'den boşanan Brad Pitt'in Sienna Miller ile birkaç kez buluştuğu ve aşk yaşadığı iddia edildi.
6.07.2017Magazin
Tottenham patronu süper lüks yatıyla turda
Tottenham patronu süper lüks yatıyla turdaİngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un patronu olan aynı zamanda ülkenin 5'inci zengini olarak bilinen Joe Lewis, kızı ve torunlarıyla çıkacağı Ege turu için Bodrum'a geldi.
31.05.2017İngiltere
Angelina Jolie Pax'i seçti!
Angelina Jolie Pax'i seçti!ABD'li aktris Angelina Jolie, Anneler Günü'nde 5 çocuğunu evde bırakırken, 2007 yılında Vietnam’dan evlat edindiği Pax ile birlikte akşam yemeği yedi.
15.05.2017Magazin
Velayet savaşı kızışıyor!
Velayet savaşı kızışıyor!3’ü evlatlık 6 çocukları bulunan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in velayet savaşı kızışıyor. Bakıcı eşliğinde parka giden Vivienne’ın kaza geçirmesi Pitt’in “Kızım ölebilirdi!” diyerek endişelenmesine neden oldu.
17.04.2017Magazin
Brad Pitt çıldırdı! Başını demir korkuluklara çarptı
Brad Pitt çıldırdı! Başını demir korkuluklara çarptıBrad Pitt ile Angelina Jolie'nin arası yine açıldı.
17.04.2017Magazin
Angelina ve çocukları
Angelina ve çocuklarıBrad Pitt ile boşanma aşamasında olan Angelina Jolie, yeni filmi First They Killed My Father’ın Kamboçya’daki galasına 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olan 6 çocuğuyla birlikte katıldı
20.02.2017Magazin
İkon kadın Angelina
İkon kadın AngelinaAngelina Jolie geçtiğimiz gün ikizleri Knox ve Vivienne ile Malibu’da alışveriş yaparken objektiflere takıldı.
29.01.2017Magazin
Angelina Jolie ilk kez böyle yakalandı!
Angelina Jolie ilk kez böyle yakalandı!Brad Pitt'le boşanma aşamasında olan Angelina Jolie, çocuklarıyla birlikte kayak tatiline çıktı.
3.01.2017Magazin
İstanbul'daki 5 yıldızlı oda Paris’in vasatıyla aynı fiyatta
İstanbul'daki 5 yıldızlı oda Paris’in vasatıyla aynı fiyattaYaşadığınız şehirde kendinizi turist gibi hissettiniz mi? İstanbul otellerinde konaklama ücretleri yüzde 40 oranında düşmüş durumda. Keyifli bir hafta sonu için yaşadığınız şehirde lüks otelde kalabilir, kendinizi şımartabilirsiniz..
16.12.2016Arşiv
Mahkemeden Brad Pitt’e ret!
Mahkemeden Brad Pitt’e ret!Brad Pitt’in, Angelina Jolie ile giriştikleri velayet savaşına dair mahkeme dosyalarının gizliliği talebi reddedildi.
8.12.2016Magazin
Brad Pitt hakkındaki soruşturma sona erdi
Brad Pitt hakkındaki soruşturma sona erdiAmerikalı ünlü oyuncu Brad Pitt hakkında çocuklarına sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan soruşturma sona erdi...
10.11.2016Magazin
Brad Pitt'e şok üstüne şok! Şimdi de...
Brad Pitt'e şok üstüne şok! Şimdi de...Angelina Jolie ile boşanma aşamasında olan Brad Pitt, 15 yaşındaki büyük oğlu Maddox'un 'görüşmek istemiyorum' kararıyla sarsıldı.
20.10.2016Magazin
Angelina ortaya çıktı
Angelina ortaya çıktıBrad Pitt’e boşanma davası açtıktan sonra hiç ortalarda görünmeyen Angelina Jolie, ilk kez objektife takıldı.
19.10.2016Magazin
Boşanma davası sonrası ilk kez görüntülendi!
Boşanma davası sonrası ilk kez görüntülendi!Brad Pitt’e boşanma davası açtıktan sonra hiç ortalarda görünmeyen Angelina Jolie, ilk kez objektife takıldı...
19.10.2016Magazin
Çocuklarını görünce ağladı!
Çocuklarını görünce ağladı!Kendisi gibi oyuncu olan eşi Angelina Jolie'nin boşanma davası açtığı Brad Pitt oldukça zor günler geçiriyor..
18.10.2016Magazin
Brad Pitt’in gözyaşları
Brad Pitt’in gözyaşlarıYılın herkesi şoke eden boşanma kararının kahramanlarından Brad Pitt hala zor günler geçiriyor. Angelina Jolie’nin boşanma davası açtığı 52 yaşındaki Brad Pitt, üç haftalık bir aradan sonra ilk kez çocuklarıyla buluştu. İddialara göre aktör, çok özlediği çocuklarını karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı
16.10.2016Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vivienne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vivienne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.