Var Kayıtları

Var Kayıtları

Son dakika VAR kayıtları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VAR kayıtları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VAR kayıtları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Var Kayıtları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan var kayıtları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.716 var kayıtları haberi bulunmuştur. Tüm var kayıtları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Eray Yazgan'dan 'VAR' yorumu: Kanımız dondu
Galatasaray'da Eray Yazgan'dan 'VAR' yorumu: Kanımız donduGalatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından sert bir açıklama yaparken, yabancı VAR çağrısında bulundu.
21.08.2024Galatasaray
Süper Lig'de 2'nci haftanın VAR kayıtları açıklandı
Süper Lig'de 2'nci haftanın VAR kayıtları açıklandıTürkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 2. haftasındaki VAR kayıtlarını açıkladı.
20.08.2024Futbol
Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandı
Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandıSüper Lig'in 37’nci haftasında sahada inceleme yapılan pozisyonların VAR kayıtları, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi sosyal medya hesabından yayınlandı.
20.05.2024Futbol
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydıTürkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli takımın aleyhine verilen tartışma yaratırken hakem Cihan Aydın ile VAR hakemi Benjamin Brand arasındaki konuşma da yayınlandı.
23.04.2024Şampiy10
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı!
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı!Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de 30’uncu hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtlarını açıkladı.
19.03.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024Fenerbahçe
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı
TFF, VAR kayıtlarını açıkladıTFF, Süper Lig'de 28. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı. Beşiktaş - Galatasaray derbisinin tartışmalı pozisyonuyla ilgili hakemlerin konuşmaları paylaşıldı.
5.03.2024Futbol
TFF, VAR kayıtlarının açıklanacağını duyurdu
TFF, VAR kayıtlarının açıklanacağını duyurduTürkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 26'ncı haftadan itibaren VAR kayıtlarının sesli ve görüntülü şekilde kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.
16.02.2024Süper Lig
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF'nin hayata geçirmeye hazırlandığı 3 önemli proje hakkında bilgi verdi. TFF, İspanya LaLiga'daki gibi maçların tamamlanmasının ardından VAR konuşmalarını yayınlamayı hedefliyor. Peki, TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
31.01.2024Şampiy10
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacakTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için alınan radikal kararları açıkladı. Buna göre VAR kayıtları kamuoyuyla paylaşılacak.
31.01.2024Süper Lig
Borsa İstanbul'da önemli temettü kararı!
Borsa İstanbul'da önemli temettü kararı!BIST Temettü Endekslerinin bir yılda dönemsel değerleme sayısı 4'e çıkarıldı. BIST Temettü Endekslerinin dönemsel değerleme sayısının artırılması amacıyla BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Setinde değişiklikler yapıldı.
25.12.2023Ekonomi
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası TFF hamlesi: VAR kayıtları açıklansın demiyoruz...
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası TFF hamlesi: VAR kayıtları açıklansın demiyoruz...Fenerbahçe-Galatasaray derbisine tartışmalı pozisyonlar damgasını vurdu. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Süper Lig'in 18. haftasındaki Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalar yaptı. Golsüz berabere biten karşılaşmada penaltılarının verilmediğini kaydeden Yazgan, TFF'ye başvuracaklarını açıkladı.
25.12.2023Fenerbahçe
Galatasaray'dan TFF'ye 'VAR kaydı' çağrısı
Galatasaray'dan TFF'ye 'VAR kaydı' çağrısıGalatasaray kulübünden yapılan açıklamada, dün oynanan Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçı örnek gösterilerek, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun, toplumsal kaosu önlemek ve Türk futboluna adaleti getirmek adına başta dünkü tartışmalı pozisyonlar olmak üzere tüm VAR kayıtlarını açıklamadan, bu karmaşadan kurtulması mümkün değildir" denildi.
27.11.2023Galatasaray
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdırMerkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, "Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine ait iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır" dedi.
27.11.2023Futbol
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedimGalatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, spor yazarı Levent Tüzemen'e VAR kayıtları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.
9.11.2023Galatasaray
Fenerbahçe'den Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı sonrası paylaşım: VAR kayıtları açıklansın
Fenerbahçe'den Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı sonrası paylaşım: VAR kayıtları açıklansınSpor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Karagümrük ile 3-3 brabere kalmasından sonra Fenerbahçe karşılaşmanın VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti.
23.04.2023Fenerbahçe
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürprizi
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürpriziSüper Lig'de 23.hafta hakemleri açıklandı. Daha önce Sivasspor - Galatasaray maçında tartışmalı kararların altına imza atan Erkan Özdamar'a 7 hafta sonra görev verilirken, Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşmasında yönetimiyle ağır eleştiriler alan Atilla Karaoğlan Fenerbahçe - Konyaspor maçına atandı.
3.02.2023Süper Lig
VAR kayıtları bundan sonra açıklanacak mı? Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan flaş açıklama
VAR kayıtları bundan sonra açıklanacak mı? Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan flaş açıklamaSivasspor - Galatasaray maçından sonra açıklanan VAR kayıtlarının ardından 'Bundan sonra her hafta yayınlansın' tepkilerine yanıt veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu "Var kayıtlarının açıklanması federasyonun kararıdır. Bu süreçlerin oturması çok mühim" açıklamasında bulundu.
19.01.2023Süper Lig
Sürpriz yok! İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak hakem
Sürpriz yok! İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak hakemSüper Lig'in 18.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Halil Umut Meler yönetecek.
6.01.2023Galatasaray
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023Süper Lig
3 hakem zehir zemberek sözler: 7 yaşındaki çocuklar bile yapmaz
3 hakem zehir zemberek sözler: 7 yaşındaki çocuklar bile yapmazSivasspor - Galatasaray ve Gaziantep FK - Beşiktaş maçlarından sonra VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından 3 hakem hakkında olay ifadeler kullanan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 'diğer VAR kayıtları da açıklansın' tekliflerine 'Çocuk oyuncağı değil bu' karşılığını verdi.
5.01.2023Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladıSivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023Süper Lig
Sosyal medya yıkılmıştı! VAR'daki Whatsapp sesi için flaş açıklama
Sosyal medya yıkılmıştı! VAR'daki Whatsapp sesi için flaş açıklamaGaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının VAR Kayıtlarının açıklanmasının ardından arkadan gelen Whatsapp sesleri hakkında açıklamada bulunan yayıncı kuruluş "Whatsapp sesinin" kendilerinden kaynakladığını duyurdu
4.01.2023Süper Lig
Galatasaray maçtan sonra hemen harekete geçti: Tuz koktu
Galatasaray maçtan sonra hemen harekete geçti: Tuz koktuDün akşam Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Fernando'nun golünü ofsayt gerekçesiyle iptal eden hakemler hakkında bir açıklama yayınlayan Galatasaray "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı.' ifadelerini kullandı.
4.01.2023Galatasaray
Galatasaray: Tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruz
Galatasaray: Tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruzTürkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan VAR kayıtları sonrası Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Tüm tartışmalı pozisyonların kaydının açıklanmasını istiyoruz. 'Bir kulüp için ayrıcalık değil, herkes için adalet' arayışımızın hiç durmadan devam edeceğini ve sonuna kadar bu mücadelenin arkasında duracağımızı belirtmek isteriz" ifadelerine yer verildi.
3.01.2023Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Var Kayıtları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki var kayıtları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.