Uçuş İptali

Uçuş İptali

Son dakika uçuş iptali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçuş iptali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçuş iptali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçuş İptali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçuş iptali gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 uçuş iptali haberi bulunmuştur. Tüm uçuş iptali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu haklarıTHY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Uçak bileti iptal edildiğinde para iadesi” için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Uçuş iptal olunca para iadesi yapılır mı, uçak iptal olunca ne olur? İşte hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları…
18.11.2023Gündem
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlar
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlarTHY iptal edilen seferler için aratırmalar hızlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi'ne fırtına uyarısından sonra Türk Hava Yolları'da seferlerinde düzenlemeye gitti. Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul Havalimanı'ndan planlanan toplam 40 tarifeli seferi iptal ettiğini duyurdu. Peki, Uçak sefer sorgulama nasıl yapılır? Türk Hava Yolları hangi seferleri iptal etti?
18.11.2023Gündem
THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi?
THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi? Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferinin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.  İptal olan seferler hakkında detaylar, THY internet sitesi ve havalimanlarının internet siteleri üzerinden öğrenilebilecek. Peki, THY iptal seferler listesi nasıl ve nereden sorgulanır? 18 Kasım THY iptal sefer sorgulama…
17.11.2023Gündem
THY iptal olan uçuşlar 4-5-5 Şubat! İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen hava şartları nedeniyle iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı! THY, Pegasus, Anadolujet iptal edilen uçuşlar
THY iptal olan uçuşlar 4-5-5 Şubat! İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen hava şartları nedeniyle iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı! THY, Pegasus, Anadolujet iptal edilen uçuşlarİptal edilen uçuşlar için aramalar THY tarafından yapılan duyurunun ardından sorgulanmaya başlandı. İstanbullular kar yağışını beklerken, AKOM ve Valilik çeşitli uyarılarda bulundu. THY da yapılan hava şartları uyarılarına karşı sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yaptı. THY uyardı. Söz konusu duyurunun ardından İptal olan uçuşlar listesi için aramalar arttı. Peki, THY iptal olan uçuşlar hangileri, Pegasus iptal edilen seferler nasıl sorgulanır? Uçak seferi ve uçuş durumu sorgulama…
4.02.2023Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçuşlarda 'kar yağışı' kısıtlaması
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçuşlarda 'kar yağışı' kısıtlaması   İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 19 Mart’ta yüzde 25 oranında, 20 Mart’ta ise saat 05.00 ile 14.59 arasında yüzde 10 oranında uçuş iptali kararı alındı.
18.03.2022Ekonomi
Uçuşlar ve sefer saatleriyle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 30 azaltıldı
Uçuşlar ve sefer saatleriyle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 30 azaltıldıUçuşlar ve sefer saatleriyle ilgili son dakika kararı. İstanbul'daki yoğun kar yağışı uçak seferlerini de vurdu. Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yaptı.
12.03.2022Ekonomi
Havalimanı’ndan yeni uçuş iptalleri açıklaması
Havalimanı’ndan yeni uçuş iptalleri açıklamasıSabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yaptı. Açıklamada, yüzde 30 oranında uçuş iptal kararına ilave olarak yeni uçuş iptallerinin yapıldığına dikkat çekildi.
12.03.2022Ekonomi
Eren Kış-31 operasyonu başladı! İçişleri duyurdu...
Eren Kış-31 operasyonu başladı! İçişleri duyurdu...İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'da 1130 personelin katılımıyla Eren Kış-31 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu başlatıldı.
12.03.2022Gündem
THY'nin iptal seferleri artıyor... Toplam uçuş iptali 407'ye ulaştı
THY'nin iptal seferleri artıyor... Toplam uçuş iptali 407'ye ulaştıTürk Hava Yolları'nın (THY) ilave iptallerle birlikte bugün İstanbul Havalimanı'ndan 357, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise 50 olmak üzere toplam 407 seferi iptal edildi.
12.03.2022Gündem
Uçuşlarla ilgili son dakika kararı! Resmen açıklandı, erteleme ve sefer iptali...
Uçuşlarla ilgili son dakika kararı! Resmen açıklandı, erteleme ve sefer iptali...Uçuşlarla ilgili son dakika kararı! Resmen duyuruldu. Seyahat edecekler yolcuları ilgilendiriyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yaptı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle pazartesi günün uçuşlarda yüzde 15 oranında azaltma yapılacak. Öte yandan Türk Hava Yolları olumsuz hava koşulları nedeniyle 31 seferin iptal edildiğini duyurdu. THY'den yapılan açıklamada iptal edilen seferlerin Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı olduğu belirtildi.
23.01.2022Ekonomi
Çok yoğun kar yağışı uyarısı! Son dakika açıklaması geldi ve belli oldu! İstanbul'da kar yeniden başlıyor, saat verildi ve...
Çok yoğun kar yağışı uyarısı! Son dakika açıklaması geldi ve belli oldu! İstanbul'da kar yeniden başlıyor, saat verildi ve...Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! 51 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. 5 gün boyunca devam edecek. 'Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın' uyarısı yapıldı. Türkiye dondurucu ve yoğun kar yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji'den açıklamalar peş peşe geldi. Valilikler de alarma geçti. Sıcaklıklar hissedilir şekilde düştü. Kuvvetli yağış, rüzgar, zirai don, çığ tehlikesi ve yoğun kar uyarıları geldi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de kar yağışının ne zamana kadar süreceğini açıklayarak, İstanbul'da kar yağışının yeniden başlayacağı saati duyurdu. Kar yağışının bu kez tüm semtlerde etkili olacağını belirtti. İşte kar yağışı ile ilgili yapılan son açıklamalar...
22.01.2022Yaşam
Uçuşlarla ilgili son dakika açıklaması! Birçoğu iptal edildi
Uçuşlarla ilgili son dakika açıklaması! Birçoğu iptal edildiTürk Hava Yolları(THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul'da bu geceden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle bazı uçuşların tedbir amaçlı iptal edildiğini duyurdu. THY'nin İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yarın için planlanan 49 uçuşu iptal edildi.
21.01.2022Ekonomi
ABD'yi kar fırtınası vurdu! Başkan Joe Biden'a kötü sürpriz...
ABD'yi kar fırtınası vurdu! Başkan Joe Biden'a kötü sürpriz...ABD'yi kar fırtınası vurdu. Yılbaşı tatilinden başkent Washington'a dönen ABD lideri bir sürprizle karşılaştı ve 30 dakika boyunca uçağında beklemek zorunda kaldı. Kar fırtınası nedeniyle iptal edilen uçuşların sayısı 10 bini bulacak.
4.01.2022Dünya
Dünya genelinde iptal edilen uçuş sayısı yaklaşık 4 bin 700’e ulaştı
Dünya genelinde iptal edilen uçuş sayısı yaklaşık 4 bin 700’e ulaştıKovid-19'un Omicron varyantının ortaya çıkması ve birçok ülkede baskın hale gelmesiyle birlikte Kovid’e yakalanan personelin karantinada kalması sebebiyle uçuş iptallerinde artış gözlendi. Hava trafik sitesi FlightAware tarafından açıklanan istatistik bilgilerine göre yeni yılın ilk günü yaklaşık 4 bin 700 uçuş dünya genelinde iptal edildi.
2.01.2022Dünya
Bakan Pakdemirli: Savaşı kazanmanın en önemli unsuru; havayı iyi bilmek
Bakan Pakdemirli: Savaşı kazanmanın en önemli unsuru; havayı iyi bilmekIğdır'daki Meteoroloji 16'ncı Bölge Müdürlüğü'nün açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Şüphesiz savaşı kazanmanın en önemli unsuru havayı iyi bilmek. Bunu yakın zamanda gördük. O yüzden dört ülkenin kesişim noktasında Meteoroloji Bölge Müdürlüğü kurmamızın stratejik önemi çok büyük. Meteorolojik şartlar nedeniyle uçuş iptali ve gecikme olayların daha fazla yaşandığı başta Iğdır Şehit Bülent Aydın Havaalanı olmak üzere, Kars Harakâni Havaalanı ile Ağrı Ahmed-i Hânî Havaalanı'nda da, mezkûr aksaklıkların azaltılması sağlanacaktır" dedi.
22.06.2021Ekonomi
Uçuş iptalleri ile ilgili flaş açıklama! Tüketiciler...
Uçuş iptalleri ile ilgili flaş açıklama! Tüketiciler...Rapor yayınlandı. Tüketiciler Uçuş iptalleri konusunda şikayetçi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne (SHGM) geçen yıl internet yoluyla yapılan şikayetlerde ilk sırayı "uçuş iptali" aldı.
13.04.2021Ekonomi
Tatil turları nasıl iptal edilir?
Tatil turları nasıl iptal edilir?Yurtdışı turu satın alan tüketiciler koronavirüs nedeniyle seyahatlerini iptal etmeye çalışıyor. Önceki gün Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da tüketicinin koronavirüs nedeniyle turu iptal etme hakkının bulunduğunu söyledi. Tüketici de bu açıklamayı ‘bütün turlar koronavirüs nedeniyle iptal edilebilecek’ diye anlayınca tur operatörlerinin kapısını çaldık. Ticaret Bakanlığı ile yaptığımız görüşme sonrasında işin aslı ortaya çıktı. Mücbir sebep nedeniyle iptal edilecek turların sadece uçuş kısıtlaması olan İtalya, Çin, Irak ve İran için geçerli olduğu ifade edildi.
6.03.2020Gündem
Ayıplı hizmetten acenta sorumlu olmayacak
Ayıplı hizmetten acenta sorumlu olmayacakYargıtay 11. Hukuk Dairesi, havayolu şirketi adına sözleşme kurulmasına aracılık eden bir şirket olarak faaliyet gösteren acentenin uçuş iptali sebebiyle oluşan ayıplı hizmetten sorumlu tutulamayacağına hükmetti. Emsal kararla birlikte iptal edilen uçuşların bilet ücreti acenteden tahsil edilemeyecek.
5.06.2019Gündem
THY'den son dakika Kuzey Irak açıklaması!
THY'den son dakika Kuzey Irak açıklaması!THY'nin bugün saat 12.10'da yapması gereken Süleymaniye seferi iptal edildi.
29.09.2017Dünya
Son dakika... Pilotlar aniden hastalandı! Uçuşlar iptal!
Son dakika... Pilotlar aniden hastalandı! Uçuşlar iptal!Almanya'dan son dakika haberi: Almanya'da Air Berlin havayolu şirketi, çok sayıda pilotun 'olağandışı' olarak aynı anda rahatsızlandığını bildirmesi üzerine yaklaşık 70 uçuşu iptal ettiğini açıkladı. Uluslararası haber ajansları gelişmeyi son dakika olarak duyurdular.
12.09.2017Dünya
ABD'deki Harvey Kasırgası'nda en az 5 kişi öldü
ABD'deki Harvey Kasırgası'nda en az 5 kişi öldüABD'nin Teksas eyaletinde etkili olan Harvey Kasırgası güneyin en büyük kentlerinden biri olan Houston'un sular altında kalmasına yol açarken, yaşanan felakette şu ana kadar en az 5 kişi yaşamını yitirdi.
28.08.2017Dünya
İş adamlarından Hollanda'ya tepkiler!
İş adamlarından Hollanda'ya tepkiler!TÜSİAD: Hollanda yanlış karar aldı. Gerginlik diplomasi ile aşılmalı
29.09.2021Gündem
Hollanda uçuş iptali krizi: Bizimle pazarlık yaptılar
Hollanda uçuş iptali krizi: Bizimle pazarlık yaptılarHollanda AK Parti Seçim Koordinasyonu Merkezi Başkanı Turan Atmaca, Hollanda hükümetinin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesi öncesinde programın 50 kişiyle sınırlandırılmak istendiğini ancak bunu kabul etmediklerini söyledi.
11.03.2017Dünya
Hollanda'dan uçuş iptali! Sözde sebebi açıkladılar
Hollanda'dan uçuş iptali! Sözde sebebi açıkladılarHollanda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun iniş iznini iptal etti. Çavuşoğlu tehdit edildiğini sabah saatlerinde açıklamıştı. Hollanda'dan yapılan ilk açıklamada 'güvenlik' gerekçe gösterildi. Ayrıca Hollanda'nın Ankara Maslahatgüzar'ı Dışişleri'ne çağrıldı.
29.09.2021Gündem
Uçakla seyahat edenler dikkat
Uçakla seyahat edenler dikkatSHGM tarafından hazırlanan yeni talimat taslağına göre uçakla seyahat edeceklerle ilgili düzenleme geliyor
6.03.2017Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Uçuş İptali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçuş iptali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.