Turnike

Turnike

Son dakika turnike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turnike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turnike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turnike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turnike gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 turnike haberi bulunmuştur. Tüm turnike haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turnike ilk arabasını verdi! Mehmet Ali Erbil çiftin diş masraflarını karşıladı
Turnike ilk arabasını verdi! Mehmet Ali Erbil çiftin diş masraflarını karşıladı Mehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu yaptığı efsane yarışma Turnike, yeni bölümde birbirinden eğlenceli sahneleriyle ekranlara geldi. Turnike’nin 4’üncü bölümünde büyük ödül ilk kez sahibini buldu. Ankara Mamak’tan telefonla Turnike’ye katılan Filiz ve Mustafa Yurt, arabanın sahibi oldu.
27.06.2024 Magazin
Bugün TV'de ne var? 23 Haziran TV yayın akışları: Show TV, Star, NOW TV, ATV, TRT 1 hangi dizi, filmler var?
Bugün TV'de ne var? 23 Haziran TV yayın akışları: Show TV, Star, NOW TV, ATV, TRT 1 hangi dizi, filmler var? Bugün TV'de ne var? Televizyonda yayınlanacak içerikler kanalların yayın akışlarında yer alıyor. 23 Haziran 2024 Pazar akşamı Show TV'de Neşeli Günler, ATV'de Kim Milyoner Olmak İster, Kanal D'de Turnike, Now TV'de Ne Olcak Halim ekrana gelecek. İşte Star TV, Kanal D, ATV, Show TV tv yayın akışı 23 Haziran 2024
23.06.2024 Gündem
Kanal D'nin eğlenceli yarışması Turnike izleyicileri ekrana kilitledi
Kanal D'nin eğlenceli yarışması Turnike izleyicileri ekrana kilitledi Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, ekranlara Kanal D ile dönen Turnike yarışmasına ‘güldürürken ağlayarak’ başladı. 7 yıl önce aramızdan ayrılan sunucu Vatan Şaşmaz’ın eski bir açılış anonsuyla stüdyoya giren Erbil, yarışma sırasında yaptığı esprilerle yarışmacıları ve izleyicileri güldürürken, Şaşmaz’ın anonsu sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ünlü sunucunun bu duygusal anları ilk programa damga vurdu.
17.06.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Ali Erbil'in hayatı
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Ali Erbil'in hayatı Kanal D'nin yeni yarışması Turnike'yi sunacak olan Mehmet Ali Erbil ile ilgil sorular gündeme geliyor. Yıllara damga vuran Mehmet Ali Erbil'in hayatına dair merak edilenler haberimizde
17.06.2024 Gündem
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacak
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacak Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Kanal D, Kurban Bayramı boyunca özel içeriklerini izleyicilerle buluşturacak. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu efsane yarışma programı “Turnike” ve Ercan Saatçi’nin ünlü isimleri ağırladığı “Çok Akustik” milyonları ekran başına kilitleyecek.
16.06.2024 Magazin
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi” Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı Neler Oluyor Hayatta’nın sürpriz konuğu, yıllar sonra “Turnike” ile ekranlara dönmeye hazırlanan duayen sunucu Mehmet Ali Erbil oldu. Mali, Turnike’nin ilk provasını ise katıldığı programda yaptı.
15.06.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil ve  Tuğba Coşkun'un çocukları Ali Sadi mezun oldu! Yıllar sonra bir araya geldiler
Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun'un çocukları Ali Sadi mezun oldu! Yıllar sonra bir araya geldiler Efsane yarışma 'Turnike' ile Kanal D’de milyonları yeniden ekrana kilitlemeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Coşkun'un oğulları Ali Sadi (17), liseden mezun oldu. Özel hayatıyla çok konuşulan Erbil ile eski eşi, mezuniyet töreninde bir araya geldi.
12.06.2024 Magazin
Efsane yarışma Turnike geri dönüyor
Efsane yarışma Turnike geri dönüyor 1990’lı yılların efsane yarışması “Turnike” ekrana dönüyor.
12.06.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil: Yuvama dönüyorum, Kanal D ekranlarında olmam özel bir şey
Mehmet Ali Erbil: Yuvama dönüyorum, Kanal D ekranlarında olmam özel bir şey Sağlık sorunları nedeniyle ekrana ara veren Mehmet Ali Erbil, Kanal D’de yayınlanacak “Turnike” ile dönüyor. Ünlü şovmen, özlenen yarışmayı tekrardan izleyici ile buluşturacaklarını söyledi: “Yuvama dönüyorum. Kanal D ekranlarında olmam özel bir şey.”
10.06.2024 Magazin
Alanyaspor, Antalyaspor'u TFF'ye şikayet etti!
Alanyaspor, Antalyaspor'u TFF'ye şikayet etti! Trendyol Süper Lig'de dün oynanan Alanyaspor-Antalyaspor maçının ardından Antalyaspor taraftarlarının bulunduğu tribündeki hasar sebebiyle Alanyaspor tarafından Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) tutanak tanzim edildi.
25.05.2024 Süper Lig
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler?
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı ile ilgili detaylar 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı genel başkan seçimi öncesinde sorgulanmaya başlandı. Peki, CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta ve nerede yapılacak? CHP kurultay adayları kimler?
4.11.2023 Gündem
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu İstanbul'da sabah saatlerinde bazı metrobüs durakları ile üst geçitlerde kalabalık ve uzun kuyruklar oluştu. İşe ve okula gitmek isteyenler dakikalarca metrobüse binebilmek için bekledi. Yoğunluktan şikayet eden Reyhan Özkaya isimli yolcu, "Girişte tabelaya koymuşlar, "Küçükcekmece'ye hoş geldiniz". Bu hoşluğu göstersin bize. Kalabalık değil rezillik artık insanların burnundan getiriyorlar" dedi. Ahmet Hasan ise, "Bu çok büyük bir sıkıntı, çok kalabalık, hem mahalleli rahatsız oluyor." ifadelerini kullandı.
4.10.2023 Yaşam
Kağıthane'de hakim, kendisine saldırdığını sandığı kişiyi vurdu
Kağıthane'de hakim, kendisine saldırdığını sandığı kişiyi vurdu Kağıthane'de sara nöbeti geçirdiği iddia edilen kişi, bilincini kaybedince omzuna tutunduğu hakim tarafından, kendisine yönelik saldırı olduğu sanılarak bacağından vuruldu. Yaralı hastaneye kaldırıldı.
5.05.2023 Yaşam
Yılan ve akrep uyarısı! Gün yüzüne çıktılar: 'Acil yardım isteyin'
Yılan ve akrep uyarısı! Gün yüzüne çıktılar: 'Acil yardım isteyin' Doğada, bağda, bahçede ve üretim yapılan sera ve camekanlarda yılan ve akrepler gün yüzüne çıktı. Gazipaşa Devlet Hastanesi, yılan ve akrep ısırma ve sokmalarına karşı vatandaşları uyardı.
26.04.2023 Sağlık
Dünyanın en uzun dairesel metro hattı açıldı
Dünyanın en uzun dairesel metro hattı açıldı Sovyetler Birliği’nin ilk yer altı sistemi olarak 1935’te açılan Moskova Metrosu’na eklenen yeni hat, 1 Mart itibarıyla çalışmaya başladı. Dünyanın en uzun dairesel metro hattı, şehirde yaşayan 1,2 milyon kişiyi yürüme mesafesinde bir metro istasyonuna kavuşturdu. Şehrin kalbindeki dairesel metro hattı Koltsevaya kapsamındaki trafik sıkışıklığını gidermek ve genel olarak Moskova'daki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla tasarlandı. 
3.03.2023 Dünya
İstanbul’da bazı akaryakıt istasyonlarının tuvaletleri ücretli oldu
İstanbul’da bazı akaryakıt istasyonlarının tuvaletleri ücretli oldu İstanbul’da bazı akaryakıt istasyonlarının tuvaletleri ücretli oldu. 1 lira ile 2 lira arasında değişen ücretlerle girilen tuvaletler vatandaşların tepkisine neden oldu.
2.02.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bilet ücretleriyle ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama
İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bilet ücretleriyle ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama Türkiye'nin en hızlı metrosunun kullanılacağı hat, pazar günü hizmete giriyor. 8 durağın bulunduğu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada gidilebilecek. Peki ücretlendirme nasıl olacak? Bakan Karaismailoğlu metro hattı ile ilgili önemli bilgiler verdi.
20.01.2023 Ekonomi
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı Ailesiyle tatile giden Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar küreme makinesinin yol açtığı bir kazada ağır yaralanmış ve helikopterle acil olarak hastaneye götürülmüştü. Şu anda tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği öğrenilen ünlü isimin geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan Renner, kendisini merak eden takipçilerine son durumunu gösterdi.
4.01.2023 Magazin
Adnan Oktar davasında gerekçeli karar, örgütten kopmamaları için eğitim hakkı engellenmiş
Adnan Oktar davasında gerekçeli karar, örgütten kopmamaları için eğitim hakkı engellenmiş Adnan Oktar ile birlikte 14 kişinin, 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla ilgili mahkeme 10 bin 393 sayfalık gerekçeli kararını açıkladı. Gerekçede, "Turnike sistemi" adı altında genç kızları kandırıp ailelerinden uzaklaştırarak örgüte katılmalarının sağlandığı ve erkeklerin de bu sistem sayesinde örgüte olan bağlılıklarının artırıldığına yer verildi. Kararda, özellikle kadın üyelerin örgütten kopmamaları için eğitim haklarının alındığına vurgu yapıldı.
3.01.2023 Gündem
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir?
İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İstanbulkart Mobil’in sunduğu QR kodla ödeme özelliği artık Marmaray’da da kullanılabilecek. Seyahat etmek için fiziksel karta ihtiyaç duymayan İstanbullular Marmaray aktarmasını da kolayca yapabilecek. Marmaray’a 332 yeni nesil QR kodlu turnike, 346 iade alabileceği turnike konuldu. İBB’nin toplu ulaşım ağıyla entegre bu yeni sistemle İstanbul’da kesintisiz digital ulaşım imkanı da sağlanmış oldu. Peki, İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir? İşte detaylar…
2.08.2022 Yaşam
Marmaray, YHT, tren hepsinde geçerli olacak! Artık ücretsiz
Marmaray, YHT, tren hepsinde geçerli olacak! Artık ücretsiz Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun talebi üzerine harekete geçen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, uzunyol (YHT ve Anahat) ve kısayol (Bölgesel, Banliyö-Marmaray) trenlerinde bisiklet taşınmasına izin verecek. Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu: 'Bisikletin yaygınlaşması ve kabul görmesi için verdiğimiz mücadeleye destek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD) ve TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü'ne müteşekkiriz" ifadelerini kullandı.
23.06.2022 Ekonomi
Fenerbahçe Beko, final serisinde 1-0 öne geçti
Fenerbahçe Beko, final serisinde 1-0 öne geçti Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi ilk maçında Anadolu Efes'i sahasında 85-76 mağlup ederek 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertli ekipte Jan Vesely 17 sayıyla mücadele ederken, Anadolu Efes'te Rodrigue Beaubois kaydettiği 20 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu. 
8.06.2022 Basketbol
Sopron Basket 60-55 Fenerbahçe Safiport
Sopron Basket 60-55 Fenerbahçe Safiport Euroleague Kadınlar Dörtlü Finali’nin final maçında Fenerbahçe Safiport, Macaristan ekibi Sopron Basket’e 60-55 mağlup olarak organizasyonu 2’nci tamamladı. Sopron Basket’te 16 sayı kaydeden Gabby Williams karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Fenerbahçe Safiport’ta Alina Iagupova 13 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

Benzer Haber Etiketleri

Turnike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turnike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.