Türkye

Türkye

Son dakika türkye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkye gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 türkye haberi bulunmuştur. Tüm türkye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Letonya-Türkiye maçına Abdülkerim Bardakçı ile Arda Güler damgasını vurdu!
Letonya-Türkiye maçına Abdülkerim Bardakçı ile Arda Güler damgasını vurdu!EURO 2024 grup mücadelesinde Türkiye deplasmanda Letonya ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmada Arda Güler tarihe geçti. Öte yandan Abdülkerim Bardakcı bir ilke imza attı.
17.06.2023Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda seçim çalışmalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 'Hemen şimdi' sloganına vurgu yapan Erdoğan, 'Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz' dedi.
11.03.2023Gündem
Burak Yılmaz: Ben yaptığım yardımı story'e mi koyayım? Ben şov yapmam
Burak Yılmaz: Ben yaptığım yardımı story'e mi koyayım? Ben şov yapmamFortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, "Formam ne kadar ediyorsa açık arttırmada bir o kadar daha ben veriyorum" sözünü verdi.
12.02.2023Şampiy10
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama!
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama!Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına gelen zamlarla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, elektrik ve doğal gaz konusunda fiyatların Türkiye ekonomisiyle ilgisi olmadığını ve tamamen yurt dışı piyasalara bağlı olarak fiyat artışları yapıldığını söyledi.
13.07.2021Ekonomi
Beşiktaş - Tarsus İdman Yurdu: 3-1
Beşiktaş - Tarsus İdman Yurdu: 3-1Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Beşiktaş sahasında Tarsus İdman Yurdu'nu konuk etti. Beşiktaş sahadan 3-1 galip ayrıldı.
17.12.2020Futbol
Türkiye genelinde internet kesintisi! Sebebi...
Türkiye genelinde internet kesintisi! Sebebi...Türkiye'de bazı bölgelerde internet erişim sorunu gözlemlendi. Bazı internet servis sağlayıcıların kullanıcıları, internete erişimde kesinti yaşadıklarını sosyal medya üzerinden paylaştı.
En büyük Kovid merkezinde pandeminin kitabı yazıldı
En büyük Kovid merkezinde pandeminin kitabı yazıldıTürkiye'nin en büyük pandemi merkezi Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ekipleri, 6 aydır canla başla sürdürdükleri Kovid mücadelesini, 400 sayfalık bir kitaba döktü.
1.10.2020Sağlık
Corona virüsü (korona) salgını ne zaman bitecek? Türkiye’de corona ne zaman biter, tarih verildi mi?
Corona virüsü (korona) salgını ne zaman bitecek? Türkiye’de corona ne zaman biter, tarih verildi mi?Aralık’ta Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan corona virüsü etkisini sürdürüyor. Dünya’da korona virüsü vaka sayısı 1 milyon 930 bin 930 oldu. Corona virüsü nedeniyle ölen kişi sayısı 125 bini aştı. Covid 19 hastalığına yakalanıp iyileşen kişi sayısı ise 77 bin 738. Salgının ciddiyeti göz önündeyken herkesin aklında ise tek soru corona ne zaman bitecek? Türkye’de de artarak devam eden corona etkisini nedeniyle vatandaşlar Türkiye’de corona virüsü ne zaman biter?, Bu yıl tatile gidilir mi? Diye soruyor.
17.04.2020Corona Virüsü
Online corona virüsü testi nasıl ve nereden yapılır? Online virüs tarama testi sırasında sorulan sorular nelerdir? Online corona virüsü linki)
Online corona virüsü testi nasıl ve nereden yapılır? Online virüs tarama testi sırasında sorulan sorular nelerdir? Online corona virüsü linki)Online corona testi geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyuruldu. Corona virüsü salgını sayısı arttıkça kişilerin online corona virüsü araştırma sayısı da arttı. Sağlık Bakanlığı “online corona testi” yapılabilmesi için bir site yayına aldı. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, corona virüsü önlemleri kapsamında online test uygulamasının devreye sokulduğu, corona virüsü testi yaptırmış vatandaşların da test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabileceğini” ifade etti. Peki, Online corona virüsü testi nasıl ve nereden yapılır? Online virüs tarama testi sırasında sorulan sorular nelerdir?
25.03.2020Corona Virüsü
Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler hangileri? Corona virüsü vaka sayısı 1000'nin üzerinde olan yerler 31 Mart 2020 anlık, canlı ve interaktif Corona virüsü haritası
Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler hangileri? Corona virüsü vaka sayısı 1000'nin üzerinde olan yerler 31 Mart 2020 anlık, canlı ve interaktif Corona virüsü haritasıCorona virüsü olan ve olmayan ülkeler salgınını yayılmaya devam etmesiyle merak ediliyor. Türkye’de corona virüsü tespiti konulan kişi sayısı 13 bin 531'e yükselince, vatandaşın corona virüsü konusuna olan ilgili de arttı. Bakan Koca, Türkiye'de yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bugüne kadar coronadan ölenlerin sayısı 214'e çıktı. Toplam test sayısı 92 bin 403. Milyonlarca kişi belirsizliğin hakim olduğunu corona virüsü hakkında en çok vaka sayılarını ve hangi ülkede en vakanın olduğunu merak ediyor. Corona virüsü kaç kişide var? Corona virüsü hangi ülkelerde var? Corona olmayan ülkeler hangileri? Gibi sorular sıklıkla sorulan soruların başını çekiyor. Corona virüsü salgının anlık takip edilme ihtiyacı nedeniyle de canlı ve anlık vaka sayılarını görebileceğimiz interaktif corona virüsü haritası oluşturdu. Peki corona virüsü hangi ülkelerde var, hangi ülkelerde yok? İşte anlık, canlı, interaktif 31 Mart corona virüsü haritası...
Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler hangileri? Corona virüsü bulaşmayan bir yer var mı? 25 Mart 2020 anlık, canlı ve interaktif Corona virüsü haritası
Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler hangileri? Corona virüsü bulaşmayan bir yer var mı? 25 Mart 2020 anlık, canlı ve interaktif Corona virüsü haritasıCorona virüsü olan ve olmayan ülkeler salgınını yayılmaya devam etmesiyle merak ediliyor. Türkye’de corona virüsü tespiti konulan kişi sayısı bin 872’ye yükselince, vatandaşın corona virüsü konusuna olan ilgili de arttı. Milyonlarca kişi belirsizliğin hakim olduğunu corona virüsü hakkında en çok vaka sayılarını ve hangi ülkede en vakanın olduğunu merak ediyor. Corona virüsü kaç kişide var? Corona virüsü hangi ülkelerde var? Corona olmayan ülkeler hangileri? Gibi sorular sıklıkla sorulan soruların başını çekiyor. Corona virüsü salgının anlık takip edilme ihtiyacı nedeniyle de canlı ve anlık vaka sayılarını görebileceğimiz interaktif corona virüsü haritası oluşturdu. Dünya ABD merkezli Esri şirketinin geliştirdiği interaktif bir harita üzerinden corona virüsü salgınını takip ediyor. Öte yandan her gün 1.6 trilyon kez ziyaret edilen interaktif haritanın hazırlandığı ekibin içerisinde bir Türk var. Peki corona virüsü hangi ülkelerde var, hangi ülkelerde yok? İşte anlık, canlı, interaktif 25 Mart corona virüsü haritası...
25.03.2020Corona Virüsü
2020’de bu ödemelere de zam geldi! 5 yıl almayan...
2020’de bu ödemelere de zam geldi! 5 yıl almayan...Devlet farklı isimler altında karşılıksız ödeme yapıyor. Bu ödemelerden çoğu kişi haberdar değil. Bazılarında zamanaşımı süresi bulunuyor. Üstelik bu yıl hepsi zamlı. İşte o ödemele…
14.01.2020Ekonomi
Google'dan ekinoksa özel doodle!
Google'dan ekinoksa özel doodle!Ekinoks için geri sayım başladı. Sonbahar eknoksu ya da 23 Eylül eknoksu için saatler kaldı. 23 Eylül sonbahar eknoksu bu yıl Türkye saat ile saat 01.54'te gerçekleşecek. Arama motoru Google da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eknoksa özel doodle hazırladı
22.09.2018Gündem
Başkonsolosluğa saldırının arkasından PKK çıktı
Başkonsolosluğa saldırının arkasından PKK çıktıTürkiye'nin Amsterdam Başkonsolosluğuna molotofkokteylli saldırı düzenleyen ve Hollanda güvenlik güçlerince gözaltına alınan şüphelinin 1983 doğumlu Ercan Polater olduğu belirlendi.
15.08.2018Dünya
ABD, PYD’yi de yalnız bırakacak
ABD, PYD’yi de yalnız bırakacakSETA Strateji Araştırmaları Direktörü Hasan Basri Yalçın "Amerikalılar PYD’yi işlerine gelmeyince terk eder. Bakın Barzani’yi nasıl terk ettiler. ‘Afrin önceliğimiz değil’ falan deyip geçiştirdiler. ABD, Rakka’dan sonra nereye gideceğini bilmiyor. O nedenle PYD’ye bakışı da netleşmedi." dedi.
5.03.2018Gündem
Drogba'dan flaş Galatasaray paylaşımı!
Drogba'dan flaş Galatasaray paylaşımı!Galatasaray'ın eski golcüsü Didier Drogba, Sarı-kırmızılı formayla attığı ilk golü paylaştı.
1.03.2018Galatasaray
Son dakika: PKK'nın kalbi Kandil değil...
Son dakika: PKK'nın kalbi Kandil değil...AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünal, "PKK'nın kalbi Kandil değil Afrin'dir" dedi.
28.02.2018Gündem
En ‘Sportive’ büyüme için yatırım yapacak
En ‘Sportive’ büyüme için yatırım yapacak19 şehirde 33 mağazası olan Sportive, 2017’yi yüzde 15 büyüme ile kapatmayı hedefliyor. Sportive Genel Müdürü Zeynep Selgur, “5 yıl önce ikincil lokasyonlarda 11 mağazaya sahipken, şu anda birincil lokasyonlarda 33 mağazamız var. Yatırım ve yenilemelerimiz devam edecek” diye konuştu
1.07.2017Ekonomi
Bakan müjdeyi verdi! 1 milyon emekliye tatil promosyonu!
Bakan müjdeyi verdi! 1 milyon emekliye tatil promosyonu!Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ege ve Akdeniz'de 1 milyon emeklimizin tatil yapması sağlanabilir.Bunun için çalışma yapıyoruz" dedi.
2.04.2017Ekonomi
Soğuk havalar bu kış donduracak
Soğuk havalar bu kış donduracakYeni yıla yaklaşırken kışı nasıl geçireceğimiz de merak konusu oldu. Görüşünü aldığımız meteoroloji uzmanlarının konu hakkındaki ortak görüşü, La Nina hava akımıyla beraber buz gibi bir kışın Türkye’yi beklediği... Dolaıyısıyla dikkatli olmanızda fayda var.
3.12.2016Arşiv
Kuleden yatırım cevabı
Kuleden yatırım cevabıMaslak 1453’ten kule alan Suudi Abduljawad, işletmeyi Tayland merkezli Dusit’e verdi. Ağaoğlu, “Türkiye’den çıkmayı düşünen markalara en iyi cevap oldu” dedi.
1.12.2016Ekonomi
Adil Öksüz'le bağlantıyı o yapmış
Adil Öksüz'le bağlantıyı o yapmışİZMİR'de Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin, 267 sanık hakkında hazırlanan bin 300 sayfalık iddianamede, dikkat çeken yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
29.09.2021Gündem
Erdoğan ABD'ye gidiyor
Erdoğan ABD'ye gidiyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BM Genel Kurulu için ABD'ye gidiyor. Erdoğan yolculuk öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasından, "Suriye'de ABD özel kuvvetlerini, ÖSO ile çatışma alanından, Türk özel kuvvetleri çıkardı" dedi.
29.09.2021Gündem
‘Yatırıma devam’ kararı
‘Yatırıma devam’ kararıİSO, yabancı şirketlerin temsilcilerini dört bakanla buluşturdu. Toplantıda konuşan küresel sermayenin temsilcileri ‘Türkiye’de üretime ve istihdam yaratmaya devam’ mesajı vererek yeni yatırımların da müjdesini verdiler.
13.08.2016Ekonomi
Numan Kurtulmuş: 3 kırmızı çizgimiz var
Numan Kurtulmuş: 3 kırmızı çizgimiz varHükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş açıklama yaptı
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.