Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarmMeteoroloji'den fırtına, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yeni hava raporu yayımlandı. Yayımlanan raporda 17 il için sarı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor. Vatandaşlarının yaşanacak bu olumsuz hava şartıyla ilgili tedbir alması gerektiğinin altı çizldi.
24.04.2024Gündem
Yoğun kar yağışı, sağanak yağmur, toz aşımı ve çığ tehlikesi uyarısı! Nisan ayının ilk hava tahmin raporunu Meteoroloji yayınladı
Yoğun kar yağışı, sağanak yağmur, toz aşımı ve çığ tehlikesi uyarısı! Nisan ayının ilk hava tahmin raporunu Meteoroloji yayınladıYoğun kar yağışları yurdun doğu illerinde etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji'den çığ tehlikesi uyarısı geldi. Mart ayında beklenen kar yağışları yurdun genelde doğu bölgelerinde etkili olurken, Marmara bölgesinde etkili olan toz aşımı olayının Nisan ayının ilk günlerinde de etkili olması bekleniyor.
31.03.2024Gündem
Yüksekova karanlığa büründü, araçlar far yakarak ilerleyebildi
Yüksekova karanlığa büründü, araçlar far yakarak ilerleyebildiHakkari'nin Yüksekova ilçesi gündüz vakti karanlığa bürünürken, araçlar far yakarak ilerleyebildi, dağlar toz bulutu içinde kayboldu.
19.05.2023Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çamur yağacak, o bölgeler riskli...
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çamur yağacak, o bölgeler riskli...Meteoroloji tarafından son dakika olarak duyuruldu. Şehirler tek tek sıralanıp uyarıda bulunuldu. Toz aşımı etkili olacak. Vatandaşlar dikkatli olmaları için uyarıldı. MGM'den yapılan açıklamada 10 Mart Çarşamba günü yurt genelinde etkili olacak hava durumu ile ilgili bilgili verildi. Bugün hava nasıl olacak? İşte detaylar...
10.03.2021Gündem