Terk

Terk

Son dakika terk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terk gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.966 terk haberi bulunmuştur. Tüm terk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumdaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Şişli’de düzenlenen Muhtarlar Buluşması’na katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’de yaklaşık 2 milyon, Lübnan’da 1 milyondan fazla insan evini, barkını, yıllardır yaşadığı toprakları terk etmek zorunda bırakıldı. Bunların kanı Netanyahu denilen gözü dönmüş birisinin elindedir. Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumda. On binlerce kadın öldü, kadın hakları kuruluşlarının gıkı dahi çıkmadı. 175 gazeteci öldü, uluslararası medyanın umurunda değil. Gezi olaylarında bir ay boyunca Taksim’de kamp kuranların hiçbirini Filistin’de ve Lübnan’da göremedik, göremiyoruz" dedi.
19.10.2024Gündem
Herkes onu Kubilay karakteri ile tanıdı! Vural Çelik'in ölüm nedenini menajeri bu sözlerle açıkladı
Herkes onu Kubilay karakteri ile tanıdı! Vural Çelik'in ölüm nedenini menajeri bu sözlerle açıkladıBir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan oyuncu Vural Çelik, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini yakın dostu Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven duyurdu. Vural Çelik, 3 gün önce hastane odasından paylaşım yapmış, 'Bu hastaneye geldiğim kadar dizi çekseydim şu anda yatım katım villam olurdu' demişti...11 yaşında babasının terk ettiği Vural Çelik'i annesi büyütmüş... Çelik, yaşadığı bu travma yüzünden baba olmaya hep mesafeli bakmış... Öte yandan menajeri ünlü sanatçının ölüm nedenini açıkladı.
18.10.2024Magazin
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildi
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildiAFAD'dan gelen son dakika haberine göre Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedilen Malatya merkezli depremin büyüklüğünü AFAD 5.9 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin 6,5 km derinlikte ve 6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i telefonla arayarak, 5,9 büyüklüğündeki depremle ilgili son durum hakkında bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da yaptığı açıklamada, 187 kişinin depremden etkilendiğini, 43 kişinin de tedavi altında olduğunu söyledi.
16.10.2024Gündem
Rus turistin korkunç planı tutmadı! Yeni doğmuş bebeği klozete attı
Rus turistin korkunç planı tutmadı! Yeni doğmuş bebeği klozete attıAntalya Havalimanı'nda klozet içine yenidoğan bebeği bıraktığı belirlenince gözaltına alınan Rus Ekaterina Burnazkina (28) adliyeye sevk edilirken, annesi Elena Burnazkina tutuklandı.
15.10.2024Gündem
Bakan Tekin: Kendimize özgü bir model oldu
Bakan Tekin: Kendimize özgü bir model olduMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'yle toplumu ve ülkesini imar eden şahsiyetler yetiştirmeyi ahlaki bir sorumluluk olarak üstümüze aldık. Milli ve manevi değerlerimizi yücelten, koruyan, insani değerleri kucaklayan nesiller yetişmesini istedik." dedi.
12.10.2024Gündem
Silahlı saldırı sonrası Serhat Akın'dan yeni karar! Türkiye'yi terk ediyor
Silahlı saldırı sonrası Serhat Akın'dan yeni karar! Türkiye'yi terk ediyorYayın çıkışında silahlı saldırıya uğrayan A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serhat Akın iki kez ameliyat olmuştu. Akın'ın yorumculuk kariyerine devam edip etmeyeceği merak edilirken eski futbolcu hayatıyla alakalı radikal bir karar aldı
10.10.2024Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri sosyal medya dehlizlerinden kurtaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri sosyal medya dehlizlerinden kurtaracağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki “2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Son zamanlardaki şiddet olayları hakkında konuşan Erdoğan, "Eskişehir'de camii bahçesinde vatandaşlarımıza saldırı oldu, polis memurumuz alçakça şehit edildi. Cuma günü iki genç kızımız vahşi cinayete kurban gitti. Ailelerine baş salığı diliyorum. Fail de mağdur da gençlerimizden oluşuyor. Bu hadiselerin önüne geçecek adımları atmazsak batılı ülkelerin sorunları ile bizim de yüzleşmemiz kaçınılmazdır." dedi.
8.10.2024Gündem
İsrail, Lübnan'ın çeşitli bölgelerine hava saldırıları düzenledi
İsrail, Lübnan'ın çeşitli bölgelerine hava saldırıları düzenlediİsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyi ve doğusundaki birçok beldeye ve başkent Beyrut'un Dahiye bölgesine şiddetli hava saldırıları gerçekleştirdi. Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım bugün canlı yayında yaptığı açıklamada İsrail'e meydan okudu.
8.10.2024Dünya
'Güzel Aşklar Diyarı'nda Bedirhan'ın isteği konakta şok etkisi yarattı
'Güzel Aşklar Diyarı'nda Bedirhan'ın isteği konakta şok etkisi yarattıUsta isimler ile genç yetenekleri bir araya getiren, merakla beklenen 'Güzel Aşklar Diyarı'nın ikinci bölümü yayınladı. Bu bölümde; Tufan tarafından kaçırılan Deniz'in imdadına Arhan yetişti. İkili arasında çıkan tartışma sonrası Deniz konağı terk etti. Cemal'in ölüm haberiyle konağa gelen Bedirhan'ın isteği herkeste şok etkisi yarattı. İşte detaylar...
7.10.2024Magazin
İsrail, Lübnan ve Gazze'ye bomba yağdırdı! 1 yıl kapsamlı kapatma kararı
İsrail, Lübnan ve Gazze'ye bomba yağdırdı! 1 yıl kapsamlı kapatma kararıİsrail dün gece Beyrut'a yoğun hava saldırıları düzenledi. Yerel medya hafta sonu gerçekleşen saldırıları şu ana kadarki en şiddetli saldırılar olarak tanımlarken Hizbullah'ın ise Pazar günü İsrail hedeflerine 120'den fazla roket fırlattığı kaydedildi. İsrail ordusunun, 7 Ekim saldırılarının birinci yılında işgal altındaki Batı Şeria'ya "kapsamlı bir kapatma" uygulama kararı aldığı belirtildi.
7.10.2024Dünya
Acil önlem alınması şart: Eğirdir'in beslediği Kovada Gölü de kuruyor
Acil önlem alınması şart: Eğirdir'in beslediği Kovada Gölü de kuruyorBeydağları Doğa Sporları Kulübü üyelerinin bu hafta sonu Isparta'ya bağlı Eğirdir ilçesine yaptığı doğa yürüyüşünde, Eğirdir'in beslediği Kovada Gölü'nün bölgedeki birçok göl gibi hızla kuruduğu görüntülendi.
5.10.2024Gündem
Bakacak Barajı'ndaki köyün kalıntıları gün yüzüne çıktı
Bakacak Barajı'ndaki köyün kalıntıları gün yüzüne çıktıÇanakkale'nin Biga ilçesinde Bakacak Barajı'nın yapımıyla sular altında kalan tarihi Eşelek köyü, yaşanan kuraklıkla birlikte baraj sularının çekilmesi nedeniyle yeniden gün yüzüne çıktı.
3.10.2024Gündem
İstanbul'da 176 sokak köpeği bekçi köpeği oldu
İstanbul'da 176 sokak köpeği bekçi köpeği olduİstanbul Büyükçekmece'de sahipleri tarafından sokağa terk edilen sokak köpekleri artık fabrika, depo ve şantiye gibi işletmeleri koruyor.
30.09.2024Gündem
Eylül’de sıcaklık 38 derece olunca Adana sokakları boş kaldı
Eylül’de sıcaklık 38 derece olunca Adana sokakları boş kaldıAdana’da Eylül ayının sonuna gelinmesine rağmen sıcaklık 38 derece olunca sokaklarda kimse kalmadı.
29.09.2024Adana
Kısmetse Olur Cansel'in son hali 'yok artık bu kadar olmaz' dedirtti!
Kısmetse Olur Cansel'in son hali 'yok artık bu kadar olmaz' dedirtti!Kısmetse Olur Cansel Çördük yarışmadan sonra belki de en çok anılan isimlerden. Ülkeyi terk eden Cansel'in değişimi ve cesur pozları sık sık gündeme geliyor.
29.09.2024Magazin
Artvin'de bakkala giden yaşlı adamın üzerine bina çöktü
Artvin'de bakkala giden yaşlı adamın üzerine bina çöktüArtvin’in Kemalpaşa ilçesinde yanındaki bir inşaat nedeniyle tek katlı bir bina çöktü.
27.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’e Gazze tepkisi: Gereken dersi vermek en önemli görevdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’e Gazze tepkisi: Gereken dersi vermek en önemli görevdirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 79. oturumunda dünyaya önemli mesajlar verdi. Kritik zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2024Gündem
Kayseri'de Erken Tunç Çağı'na tarihlenen sarayda 20'ye yakın oda ortaya çıkarıldı
Kayseri'de Erken Tunç Çağı'na tarihlenen sarayda 20'ye yakın oda ortaya çıkarıldıKayseri'de 6 bin yıllık Kültepe Kaniş Karum Ören Yeri'nde 4 bin 200 yıl önce çıkan yangında yok olan Erken Tunç Çağı'na tarihlenen sarayın 20'ye yakın odası ortaya çıkarıldı. Kazı Başkanı Prof. Dr. Fikri Kulakoğlu, "Hemen hemen hepsi az, orta ya da şiddetli bir şekilde yangına maruz kalmış ve aslına bakarsanız maruz kaldıktan sonra bu yapılar terk edilmiş. Fakat anladığımız kadarıyla daha sonra tekrar kullanılmış. Bu kalın duvarlı yapıların üstüne daha ince duvarlı başka yapılar eklenerek, belki depo niteliğinde tekrar kullanılmaya devam etmiş" dedi.
26.09.2024Gündem
Leyla: Hayat… Aşk… Adalet...  3. Bölüm’de neler oluyor
Leyla: Hayat… Aşk… Adalet... 3. Bölüm’de neler oluyorNow TV’de Çarşamba akşamları saat 20:00’de yayınlanan Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…dizisinde nu hafta neler oldu? Bir depoya kapatılan Leyla ve Cino’nun başına neler geldi?
26.09.2024Magazin
Muğla Yatağan’da 2 kişiyi silahla vuran şüpheli yakalandı
Muğla Yatağan’da 2 kişiyi silahla vuran şüpheli yakalandıMuğla’nın Yatağan ilçesinde 2 kişiyi silahla yaralayarak kaçan şahıs, jandarma ve polis ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı.
26.09.2024Gündem
Erdoğan, Amerikalı ve Türk iş adamlarıyla bir araya geldi: Yeni ortaklıklar kurmak için sizlerin desteği mühimdir
Erdoğan, Amerikalı ve Türk iş adamlarıyla bir araya geldi: Yeni ortaklıklar kurmak için sizlerin desteği mühimdirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79’uncu Genel Kurulu’na katılmak üzere bulunduğu New York’ta Türk-Amerikan İş Konseyi ev sahipliğinde düzenlenen 15’inci Türkiye Yatırım Konferansı çerçevesinde Amerikalı ve Türk iş adamlarıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mevcut projelerimizi ilerletmek, müşterek güvenliğimize katkı sağlayacak yeni ortaklıklar kurmak için sizlerin desteği mühimdir. Amerikan iş dünyasının gayretlerimizin desteklenmesi noktasında daha etkin roller üstlenebileceği kanaatindeyim" dedi. Erdoğan, "Savunma sanayi alanındaki işbirliğimiz son yıllarda kısıtlamalar nedeniyle maalesef potansiyelinin çok gerisinde kaldı. F-16 modernizasyon projesiyle yeni bir sayfa açtığımızı temenni ediyor, bu alandaki ihracat engellerinin kalıcı şekilde kaldırılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
24.09.2024Gündem
Aydın'da eşiyle barışan kadın, terk ettiği sevgilisi tarafından öldürüldü
Aydın'da eşiyle barışan kadın, terk ettiği sevgilisi tarafından öldürüldüAydın'ın Efeler ilçesinde evli ve 2 çocuk annesi Ebru Ö. (33), evinde Cihan K. (40) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Ebru Ö.’nün daha önce Cihan K. ile kaçıp bir süre birlikte yaşadığı, şiddet görünce de tekrar eve dönüp, eşiyle barıştığı belirtildi.
23.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli mesaj: İsrail’in işgali bir an önce durmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli mesaj: İsrail’in işgali bir an önce durmalıSon dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından düzenlenen akşam yemeğinde konuştu. "Teröristlerin oyununa gelmeyin. Teröristler Türk toplumunda ayrışmayı körüklüyor" açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İslam düşmanlığı salgına dönüştü. Müslüman düşmanlığına kaşrı mücadele edeceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "İsrail’in işgali bir an önce durmalı. Tüm dünyanın gözü önünde soykırım yaşanıyor" açıklamasını yaptı.
22.09.2024Gündem
Mourinho, Galatasaray maçı sonrası muhabire fena patladı: Kimsin sen, şaka mı yapıyorsun?
Mourinho, Galatasaray maçı sonrası muhabire fena patladı: Kimsin sen, şaka mı yapıyorsun?Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, 3-1 kaybettikleri maçın ardından basın toplantısına katılmadı. Okan Buruk'un basın toplantısı uzayınca stadı terk eden Portekizli teknik adam, çıkışta Galatasaray'ın kendisi hakkında yaptığı paylaşımla ilgili soruya da sinirlendi.
22.09.2024Fenerbahçe
Orhan Pamuk'un komşuları isyan etti: Bir kişinin kaprisi yüzünden 11 daire perişan olduk
Orhan Pamuk'un komşuları isyan etti: Bir kişinin kaprisi yüzünden 11 daire perişan oldukNobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’un 7 dairesinin olduğu ve yıkım kararı aldırdığı İstanbul Cihangir’deki 18 daireli ünlü Taray Apartmanı’nın önceki gün suyu kesildi. Bu hafta elektrik ve doğalgaz da kesilecek. Bina sakini olan Çetin Taray, “Bir kişinin kaprisi yüzünden 11 daire perişan olduk” dedi.
21.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.