Tepki Gösterildi

Tepki Gösterildi

Son dakika tepki gösterildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tepki gösterildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tepki gösterildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tepki Gösterildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tepki gösterildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 602 tepki gösterildi haberi bulunmuştur. Tüm tepki gösterildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den ABD ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi arasındaki anlaşmaya kınama
Türkiye'den ABD ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi arasındaki anlaşmaya kınamaDışişleri Bakanlığınca, ABD ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) arasında "İkili Savunma İşbirliği Yol Haritası" anlaşması imzalanmasına ilişkin, "ABD ile GKRY arasında savunma alanında işbirliğinin geliştirilmesi yönünde bir yol haritası imzalanmasını kınıyoruz." ifadeleriyle tepki gösterildi.
11.09.2024Gündem
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmiştiAdana'nın Kozan ilçesinde Deliçay Deresi fabrika atıkları nedeniyle siyah ve mor aktı. Yapılan incelemeden sonra dereyi kirleten fabrika belirlenerek para cezası uygulandı.
15.02.2024Adana
KKTC’den Kıbrıs’taki BM Barış Gücü’nün görev süresinin uzatılmasına tepki
KKTC’den Kıbrıs’taki BM Barış Gücü’nün görev süresinin uzatılmasına tepkiKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nin Kıbrıs’taki Barış Gücü’nün görev süresini 31 Ocak 2025 tarihine kadar uzatmasına tepki gösterildi.
30.01.2024Gündem
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi1. Lig'de Eyüpspor'un Kocaelispor'a 2-1 mağlup olduğu maçta Caner Erkin sinirlerine hakim olamadı. O anların ardından rakip taraftarlardan tepki geldi.
21.01.2024Şampiy10
Filistin: İsrail, öldürdüğü 80 Filistinlinin cansız bedeninden organlarını çaldı
Filistin: İsrail, öldürdüğü 80 Filistinlinin cansız bedeninden organlarını çaldıGazze'deki hükümet, İsrail'in kara operasyonunda öldürülen 80 Filistinlinin organlarını çaldığını belirterek, konuyla ilgili uluslararası soruşturma başlatılması çağrısında bulundu.
28.12.2023Dünya
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan gol! Fenerbahçe'den büyük tepki
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan gol! Fenerbahçe'den büyük tepkiKadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, sahasında oynadığı derbide Beşiktaş JK United Payment'ı 3-2 mağlup ederken karşılaşmanın son anlarında gelen gol tartışma yarattı. Maçın ardından Fenerbahçe cephesinden de hakem kararlarına tepki gösterildi.
21.11.2023Şampiy10
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023Gündem
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın'
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın'Oyuncu Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te 4'üncü seçilen Berfu Yıldız ile 2019'da nikâh masasına oturmuştu. Kuzey (3) ve Mete (2) adında iki çocuğu olan Berfu Yenenler, yakın dostları Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaparak, eşine bir türlü ulaşamadığını söyledi ve birlikte olup olmadıklarını sordu. Dalkılıç'ın, arkadaşı Eser Yenenler için yalan söylemesi sosyal medyada gündem oldu. Berfu "Erkekler kapatılsın" derken, yorumlarda ise ünlü şarkıcıya tepki gösterildi.
8.06.2023Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023Magazin
Saadet Partisi'nde Kılıçdaroğlu çatlağı! Haymana Heyeti: CHP liderinin adaylığını tanımıyoruz
Saadet Partisi'nde Kılıçdaroğlu çatlağı! Haymana Heyeti: CHP liderinin adaylığını tanımıyoruz6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu'nu göstermesinin ardından Saadet Partisi'nin içindeki Haymana Mutabakatı Heyeti, bir açıklama yayınladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tanımadıklarını belirten bildiride, 'Saadet Partisi yönetiminin davamız, milli görüşçülere ve milletimize güveni kalmamıştır.' ifadeleri kullanıldı.
9.03.2023Gündem
Fransa Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Fransa Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldıDiplomatik kaynaklara göre, Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Herve Magro Dışişleri Bakanlığı'na çağrılarak, Paris saldırısı bahane edilerek, PKK/PYD/YPG çevrelerinin Türkiye aleyhine başlattıkları kara propaganda ve Fransa Hükümet yetkilileri ile bazı siyasetçilerinin bu propagandaya alet olmalarından duyulan rahatsızlık dile getirildi ve tepki verildiği açıklandı.
26.12.2022Gündem
Kreş skandalında korkunç detaylar ortaya çıktı! Uyumayan çocukları bağlıyorlar, karanlık odada bırakıyorlar
Kreş skandalında korkunç detaylar ortaya çıktı! Uyumayan çocukları bağlıyorlar, karanlık odada bırakıyorlarTekirdağ’daki kreşte çalışan 2 öğretmenin çocuklara defalarca şiddet uyguladığı görüntülerin yayınlanmasının ardından olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Çocukların kreşe gitmemek için sürekli garip davranışlar sergilediği ve çocukların ceza olarak karanlık odaya kapatıldığı iddia edildi.
11.12.2022Gündem
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar'
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar'Türkiye'de bir dönemin önemli olaylarından biri olan Mersin’in Tarsus ilçesindeki ‘kırmızı ev’ veya ‘gizemli ev’ kazısı ile ilgili yalan haberlere, mahalle sakinleri son verilmesini istiyor.
9.11.2022Yaşam
Bakan Nebati'den, Türkiye'yi hedef alan Yunan bakana tepki
Bakan Nebati'den, Türkiye'yi hedef alan Yunan bakana tepkiSuudi Arabistan'da devam eden 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'nın bugünkü oturumunda konudan uzaklaşarak ikili meseleler üzerinden Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamalar yapan Yunanistan Kalkınma ve Yatırım Bakanı Adonis Georgiadis'e, Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından tepki gösterildi.
26.10.2022Ekonomi
Üstün Dökmen ne dedi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Üstün Dökmen’e tepki gösterdi, Dökmen’in sözleri neden gündem oldu?
Üstün Dökmen ne dedi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Üstün Dökmen’e tepki gösterdi, Dökmen’in sözleri neden gündem oldu?YouTube yayınına katılan Prof. Dr. Üstün Dökmen, başörtüsüne yönelik açıklamalarda bulununca, birçok kesim gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da eleştirildi. Peki, Üstün Dökmen ne dedi? Üstün Dökmen’in sözleri neden gündem oldu?
15.08.2022Gündem
Uyuşturucu baronlarını köpük partisi görüntüleri ele verdi
Uyuşturucu baronlarını köpük partisi görüntüleri ele verdiİstanbul'dan temin ettikleri yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi bayram öncesi torbacı olarak bilinen satıcılara dağıtmak için Yalova'ya gelen çete üyeleri, narkotik polisi tarafından suçüstü yakalandı.
28.04.2022Yaşam
Şehri ayağa kaldıran görüntü! Çocuğu araca kilitleyince ortalık karıştı
Şehri ayağa kaldıran görüntü! Çocuğu araca kilitleyince ortalık karıştıŞanlıurfa'da dilencilik yaparken yakalanıp zabıta aracına kitlenen çocuk, sıcaktan etkilenince fenalık geçirdi. Ağlayarak aracın havalandırma boşluğundan sesini duyurmaya çalışan çocuğu fark eden çevredeki vatandaşlar, yaşanan duruma tepki gösterdi. Olay anında çekilen görüntüler sosyal medyada tepkiye yol açtı.
24.04.2022Yaşam
Dünkü maçtan sonra Ali Koç'a şok çağrı! 'Bu iki futbolcuyu bir dakika düşünmeden sat başkan'
Dünkü maçtan sonra Ali Koç'a şok çağrı! 'Bu iki futbolcuyu bir dakika düşünmeden sat başkan'Dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Çekya temsilcisi Slavia Prag ile karşı karşıya gelen ve güçlü rakibi karşısında evinde 3-2 kaybeden Fenerbahçe'de hem İsmail Kartal hem de futbolculara çok sert tepki gösterildi. İşte 5 golün atıldığı maçtan sonra yazar yorumları...
Galatasaray-Kayserispor maçına damga vurdu! Domenec Torrent tarihe geçti, isyan bayrağını açtılar! İlk kez oluyor, Gomis, Mame Thiam ve Mostafa Mohamed...
Galatasaray-Kayserispor maçına damga vurdu! Domenec Torrent tarihe geçti, isyan bayrağını açtılar! İlk kez oluyor, Gomis, Mame Thiam ve Mostafa Mohamed...Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakaya Kayserispor'un sezon başında kadrosuna kattığı Mame Thiam damga vurdu. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu taraftarlardan tepki gördü. Taraftarlar, yenilen gol sonrasında yönetimi protesto etti. Ayrıca Gomis'in ikinci yarıda oyundan çıkmasının ardından Torrent'e de tepki gösterildi. İşte son dakika haberin detayları...
12.02.2022Galatasaray
Müslüme ile ilgili flaş açıklama! Mersin Barosu suç duyurusunda bulunacak
Müslüme ile ilgili flaş açıklama! Mersin Barosu suç duyurusunda bulunacakSon dakika haberi... Mersin Barosu, Müslüme'nin tutuklanan dedesinin biyolojik babası çıktığı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Baro, Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yayın yasağı olmasına karşın bazı basın kuruluşlarında ve sosyal medyada asılsız haberler yapıldığını belirterek, gizlilik yasağına uymayanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.
26.11.2021Gündem
Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu'ndan 10 büyükelçiye tepki
Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu'ndan 10 büyükelçiye tepkiCumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu, yaptığı açıklamada, "Hangi saik ve sebeple olursa olsun, ülkemizde bağımsız ve tarafsız mahkemelerde görülmekte olan davalara dış müdahale çabalarını şiddetle reddediyoruz." değerlendirmesi yapıldı.
21.10.2021Gündem
Giresunspor çılgına döndü! Hakemlere büyük tepki
Giresunspor çılgına döndü! Hakemlere büyük tepkiGiresunspor - Konyaspor maçının hakemi Volkan Bayarslan ve VAR'ın yönetimi Karadeniz temsilcisini ayağa kaldırdı.
21.09.2021Konya Spor
Afganistan'ın başkenti Kabil'de ölüm kalım mücadelesi! Almanya dev askeri uçakla sadece 7 kişiyi tahliye etti...
Afganistan'ın başkenti Kabil'de ölüm kalım mücadelesi! Almanya dev askeri uçakla sadece 7 kişiyi tahliye etti...Son dakika haberi... Almanya'nın, Afganistan'ın başkenti Kabil'e gönderdiği A400 tipi askeri kargo uçağına sadece 7 kişiyi almasına sosyal medyada büyük tepki gösterildi.
17.08.2021Dünya
Dışişleri Bakanlığı: ABD Dışişleri Bakanlığı'nın ithamlarını reddediyoruz
Dışişleri Bakanlığı: ABD Dışişleri Bakanlığı'nın ithamlarını reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı, "ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik yer alan ithamları bütünüyle reddediyoruz. ABD Yönetimi'ni, liderlerimize yönelik haksız ve asılsız ithamlarda bulunmak yerine, İsrail'in sivil halka yönelik saldırılarının durdurulması için çaba sarf etmeye davet ediyoruz" açıklaması yaptı.
19.05.2021Siyaset
Japonya'da Fukuşima krizi: Radyoaktif atık su denize boşaltılacak
Japonya'da Fukuşima krizi: Radyoaktif atık su denize boşaltılacakJaponya hükümeti Fukuşima Dai-içi nükleer santralindeki atık suyu denize boşaltmaya karar verdi. Karara çevreciler ve bölge ülkelerinden tepki yağdı.
13.04.2021Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tepki Gösterildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tepki gösterildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.