Avrupa'da bir ilk! Dev proje Adana'da kuruluyor: 5 bin kişiye istihdam sağlayacak
Avrupa'da bir ilk! Dev proje Adana'da kuruluyor: 5 bin kişiye istihdam sağlayacakTürkiye'nin ve Avrupa'nın ilk Su Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB), Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak. OSB'nin faaliyete geçmesi ile yılda 60 bin ton su ürünleri üretimi, çoğunluğu kadın olmak üzere 5 bin kişiye istihdam, parasal olarak 350 milyon dolar hasıla ve 250 milyon dolar ihracat hedefleniyor.
23.10.2024Adana
Adana’da kuruluyor! Dev proje 5 bin kişiye istihdam sağlayacak
Adana’da kuruluyor! Dev proje 5 bin kişiye istihdam sağlayacakTürkiye'nin ve Avrupa'nın ilk Su Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB), Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak. OSB'nin faaliyete geçmesi ile yılda 60 bin ton su ürünleri üretimi, çoğunluğu kadın olmak üzere 5 bin kişiye istihdam, parasal olarak 350 milyon dolar hasıla ve 250 milyon dolar ihracat hedefleniyor.
24.09.2024Adana
Adana’da kuruluyor! Avrupa’da bir ilk olacak: 5 bin kişiye istihdam sağlanacak
Adana’da kuruluyor! Avrupa’da bir ilk olacak: 5 bin kişiye istihdam sağlanacakTürkiye'nin ve Avrupa'nın ilk Su Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB), Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak. OSB'nin faaliyete geçmesi ile yılda 60 bin ton su ürünleri üretimi, çoğunluğu kadın olmak üzere 5 bin kişiye istihdam, parasal olarak 350 milyon dolar hasıla ve 250 milyon dolar ihracat hedefleniyor.
10.09.2024Adana
Türkiye’nin en büyük sanayi sera kümelenmesi Adana’da kuruluyor: Avrupa’da bir ilk olacak: 5 bin kişiye istihdam sağlanacak
Türkiye’nin en büyük sanayi sera kümelenmesi Adana’da kuruluyor: Avrupa’da bir ilk olacak: 5 bin kişiye istihdam sağlanacakTürkiye'nin ve Avrupa'nın ilk Su Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB), Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak. OSB'nin faaliyete geçmesi ile yılda 60 bin ton su ürünleri üretimi, çoğunluğu kadın olmak üzere 5 bin kişiye istihdam, parasal olarak 350 milyon dolar hasıla ve 250 milyon dolar ihracat hedefleniyor.
29.08.2024Adana