Tayfun Duygulu

Tayfun Duygulu

Son dakika Tayfun Duygulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tayfun Duygulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tayfun Duygulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tayfun Duygulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tayfun duygulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 tayfun duygulu haberi bulunmuştur. Tüm tayfun duygulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tayfun Duygulu'dan meslektaşına sert ifadeler! 'Üslubuna dikkat etsin'
Tayfun Duygulu'dan meslektaşına sert ifadeler! 'Üslubuna dikkat etsin'1991 yılında çıkardığı, klip yönetmenliğini Barış Manço'nun yaptığı 'Hadi Yine İyisin' parçasıyla hafızalara kazınan Tayfun Duygulu, eşi Bella Duygulu ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. Şarkıcı, meslektaşı Deha Bilimlier'in açıklamalarına sert yanıtlar verdi.
29.05.2024Magazin
Rüyasında görmüştü! Bella Duygulu eşi Tayfun Duygulu'nun ihanetini anlattı
Rüyasında görmüştü! Bella Duygulu eşi Tayfun Duygulu'nun ihanetini anlattı'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' şarkılarıyla 90'larda fırtınalar estiren şarkıcı Tayfun Duygulu, 2020'de Bella Duygulu ile nikâh masasına oturmuştu. Çift, katıldıkları programda çarpıcı açıklamalarda bulundular. Bella Duygulu, evlilikleri öncesi yaşadığı ihaneti, "Rüyamda gördüm ve yakaladım" diyerek canlı yayında anlattı.
17.05.2024Magazin
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslekÜnlü oyuncu Oyunculuk Vogue dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Samim açıklamalarda bulundu.
18.12.2023Magazin
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023Magazin
Ferhat Göçer, Tayfun'dan beste istedi!
Ferhat Göçer, Tayfun'dan beste istedi!Geçtiğimiz akşam Çeşme Amfi Tiyatro'da yaklaşık üç bin kişiye konser veren Ferhat Göçer, hem şarkıları ile müzik ziyafeti sundu hem de doktorluk anılarından kısa kesitler anlattı.
18.07.2022Magazin
Tayfun Duygulu: Eşim Tuğçe ve eski eşim Beste Açar çok iyi anlaştı
Tayfun Duygulu: Eşim Tuğçe ve eski eşim Beste Açar çok iyi anlaştı1997'de boşanan Tayfun Duygulu ve Beste Açar, seneler sonra yeniden bir araya geldi. Duygulu ile ortak bir projede yer alacak olan Açar, bu buluşmaya ünlü şarkıcının yeni eşi Bella Duygulu'nun vesile olduğunu açıkladı. Tayfun Duygulu, yeni eşi ve eski eşiyle olan fotoğrafın perde arkasını bugün canlı yayında anlattı.
1.03.2022Magazin
Kerim Tekin'in vefatıyla ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şoke etti!
Kerim Tekin'in vefatıyla ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek şoke etti!Ünlü şarkıcı Tayfun Duygulu,2.sayfa programına katıldı.Duygulu, rahmetli Kerim Tekin hakkında flaş bir itirafta bulundu. Kerim Tekin'in ölümüyle ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.
1.03.2022Magazin
Canlı müzikli, konaklamalı, yemekli yeni yıla özel İstanbul eğlenceleri…
Canlı müzikli, konaklamalı, yemekli yeni yıla özel İstanbul eğlenceleri…İstanbul’da yılbaşı bir başka yaşanıyor. Havai fişekler, boğaza karşı kalkan kadehler, rengârenk süslenmiş mekânlar, enfes lezzetlerle donatılmış sofralar!
23.12.2019Advertorial
Beste patlaması
Beste patlamasıMerhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, eski eşi şarkıcı Tayfun Duygulu’nun “Kayahan bana bıçak çekti” sözlerine tepki gösterdi
16.05.2018Magazin
Kayahan bana  bıçak çekti!
Kayahan bana bıçak çekti!‘Hadi Yine İyisin’ şarkısıyla 90’lara damga vuran Tayfun Duygulu, Pal Nostalji Radyo’ya konuk oldu.
24.04.2018Magazin
Ataşehir'de best of 90's konseri!
Ataşehir'de best of 90's konseri!Şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Eda-Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş ve Tayfun Duygulu, önceki gün Ataşehir Palladium'da muhteşem bir konser verdi.
24.10.2017Kültür Sanat
Tuğba Ünal'dan yeni kitap: Öyküm Sensin
Tuğba Ünal'dan yeni kitap: Öyküm SensinTuğba Ünal, deneme tarzında 'Öyküm Sensin' kitabının tanıtımını La Maison Otel Çırağan’da yaptı.
23.02.2017Kültür Sanat
Halis Bütünley hayatını kaybetti
Halis Bütünley hayatını kaybettiKerim Tekin gibi ünlü isimleri müzik dünyasına kazandıran Halis Bütünley hayatını kaybetti.
4.07.2016Magazin
Kayahan yerine eski damat
Kayahan yerine eski damat“Hadi Yine İyisin” şarkısıyla tanınan popçu Tayfun, Nilüfer’in yeni albümüne 3 şarkı verdi
11.08.2010Magazin
“Beste’yle evlendiğime pişmanım”
“Beste’yle evlendiğime pişmanım”Tayfun Duygulu, eski eşi Beste Açar’ın ihanetiyle ilgili ilk kez konuştu
22.11.2008Magazin
‘Kızımın o adamla evlenmesine karşıyım!..’
‘Kızımın o adamla evlenmesine karşıyım!..’Yıllar önce şarkıcı eşi Tayfun Duygulu’yu aldattığı için kızı Beste ile karşı karşıya gelen Kayahan, yine sesini yükseltti
19.11.2008Magazin
Tarkan benim imajımla çıktı
Tarkan benim imajımla çıktıDoksanlı yıllarda üzerindeki deri ceketi ve saksafonuyla ünlenen Tayfun Duygulu, şimdi de Tarkan'ı diline doladı
1.09.2007Magazin
Kayahan'ın kızı Hayko'nun oğluyla birlikte
Kayahan'ın kızı Hayko'nun oğluyla birlikteHayko'nun oğlu Alex ve Kayahan'ın "aşka tövbe eden" kızı Beste Acar birlikte görüntülendi
1.06.2003Magazin
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandıFETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.
14.10.2020Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar!
Genelkurmay çatı davasında karar!FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu 224 sanığı yargılayan Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi, eski orgeneral Akın Öztürk ile Mehmet Dişli ve Hakan Evrim'in de bulunduğu 17 sanığı 141'er kez ağırlaştırılmış müebbete mahkum etti.Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in arasında bulunduğu 13 kişinin dosyaları ayrıldı.
20.06.2019Gündem
15 Temmuz'un çatı iddianamesi kabul edildi
15 Temmuz'un çatı iddianamesi kabul edildiFETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili, arasında "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de bulunduğu 221 kişi hakkında hazırlanan "çatı iddianamesi" Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
29.09.2021Gündem
MHP aday listesi açıklandı
MHP aday listesi açıklandıİşte MHP 25. dönem milletvekili aday tam listesi.
29.09.2021Gündem
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİGenç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacakmilletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi bellioldu...
21.02.2018Gündem
Sigarayı Bırakma Kararlılık Eylemi 2004! (1)
Sigarayı Bırakma Kararlılık Eylemi 2004! (1)Rahmetli tiyatrocu Muammer Karaca'nın "Adnan Bey Duymasın" oyunundan hatırlarda kalan ünlü repliğidir.. Sahnede rol arkadaşı "İçki, sigara var mı?" diye sorduğunda Muammer Karaca cevap verir.. "Tekel bize iki elini uzattı.. Biz Tekel'e dört elle sarıldık.."
13.01.2004Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Tayfun Duygulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tayfun duygulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.