Tasma

Tasma

Son dakika tasma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tasma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tasma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tasma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tasma gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 tasma haberi bulunmuştur. Tüm tasma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyoğlu'nda 'hayasızca partiler' düzenleyen şahsın ifadesi ortaya çıktı!
Beyoğlu'nda 'hayasızca partiler' düzenleyen şahsın ifadesi ortaya çıktı!Beyoğlu'nda bir gece kulübünde düzenlenen partiyi organize ettikleri gerekçesiyle tutuklanan Tolga T. ile Laden S.'nin polisteki ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerin aslında müzisyen olduklarını, yaptıklarının suç olduğunu bilmediklerini söyledikleri öğrenildi. İki şüphelinin bir süre önce düzenledikleri partilerle gündeme gelen 'Fergio House' çetesinden birlikte iş yapmak için teklif aldıklarını, ancak kabul etmediklerini söyledikleri öğrenildi.
24.10.2024Gündem
İtalya'da şiddetli yağış sele neden oldu
İtalya'da şiddetli yağış sele neden olduİtalya'da şiddetli fırtına ve yağış, ülke genelinde pek çok yerleşim yerinde sel ve taşkınlara yol açtı.
20.10.2024Dünya
İzmir Şehir Hastanesi ilk yılında 2 milyon 865 bin hastaya şifa verdi
İzmir Şehir Hastanesi ilk yılında 2 milyon 865 bin hastaya şifa verdiBirinci yılını dolduran İzmir Şehir Hastanesi ayakta ve yatarak toplam 2 milyon 865 bin 613 hastaya hizmet verdi.
15.10.2024Gündem
Adana'da maymun çocuğa saldırdı! Kameralar anbean kaydetti
Adana'da maymun çocuğa saldırdı! Kameralar anbean kaydettiAdana'da maymun, tişörtünde maymun resmi olan ve kendisini sevmek isteyen çocuğa saldırdı. O anlar saniye saniye görüntülendi.
3.10.2024Adana
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalarAfrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024Gündem
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023Gündem
Yasak kararı! Dereler taşma noktasına geldi
Yasak kararı! Dereler taşma noktasına geldiZonguldak’ta etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taşma noktasına gelince vatandaşların dere kenarlarına araç park etmeleri yasaklandı.
19.11.2023Gündem
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatlarıToplu taşımaya yüzde 57 zam isteyen İBB ile yüzde 40 zam teklif eden bakanlık temsilcileri iddiaya göre anlaştı. 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek UKOME toplantısı öncesi İstanbul’da toplu taşmaya yüzde 45 veya üstü oranında zam yapılacağı öne sürüldü. Peki, İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi mi, toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT zammı ne kadar oldu? İşte Toplu taşıma ücretleri İstanbul 2023…
9.08.2023Gündem
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastıMeteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Ordu için yapılan gök gürültülü sağanak uyarısının ardından, kent genelinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Caddelerde, sokaklarda ve tarım arazilerinde su birikintileri oluşurken, birçok evi su bastı.
21.06.2023Yaşam
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldıAmasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023Gündem
Kastamonu'da dere suları yükseldi, iş yeri ve evleri su bastı
Kastamonu'da dere suları yükseldi, iş yeri ve evleri su bastıKastamonu’nun İnebolu ilçe merkezinden geçen Söke Çayı’nda su seviyesinin yükselmesiyle çayın etrafında bulunan bodrum ve giriş katta oturanlar ile araçların tahliyesine başlandı.
5.06.2023Yaşam
Adana'da 45 dakika sağanak! Yollar göle döndü, ağaçlar araçların üzerine devrildi
Adana'da 45 dakika sağanak! Yollar göle döndü, ağaçlar araçların üzerine devrildiAdana'da sabahın ilk saatlerinde etkili olan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle bazı caddeler göle döndü, kökü zayıf ağaçlar ise araçların üzerine devrildi. Öte yandan Mersin'de de gece saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı felç etti. Tarsus ilçesinde araçlar suya gömülürken tarım alanları zarar gördü.
23.05.2023Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladı
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da dolu yağışı başladıMarmara'da yağışlı hava etkisini sürdürüyor, İstanbul'un bazı semtlerinde sağanak yağış etkili olurken bazı semtlerde de dolu yağışları etkili oluyor. Esenyurt'ta başlayan dolu yağışı ilçede hayatı olumsuz etkiledi.
26.08.2022Gündem
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye'nin şoke eden görüntüsü! Annesi tasma takıp, ellerini bağladı ve...
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye'nin şoke eden görüntüsü! Annesi tasma takıp, ellerini bağladı ve...Türkiye'ye adını Gaziantep'teki Pitbull saldırısı sonrası duyuran minik Asiye bu kez sosyal medyaya yansıyan görüntülerle gündeme geldi. Tepki çeken görüntüler sonrası konuşan baba Hüseyin A., eşi ile kızının oyun oynadığını, bu videoların bilinçli olarak yayınlandığını, suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Söz konusu görüntülerde anne Zeynep A.'nın Asiye'ye "Otur" ya da "Dilini çıkar, it gibi yiyeceğini önüne koyacağım'' dediği duyulmuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.08.2022Yaşam
İnebolu Belediyesi hangi parti, İnebolu belediye başkanı kim? İnebolu nerenin ilçesi, nereye bağlı?
İnebolu Belediyesi hangi parti, İnebolu belediye başkanı kim? İnebolu nerenin ilçesi, nereye bağlı?Afet ve Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kırmızı kod uyarısı yapılan Kastamonu’da sabah saatlerinde çay ve dereler taşmaya başladı. İnebolu ilçe merkezinden geçen çayın taşma noktasına gelmesinden ötürü iş yerlerinin açılmaması ve giriş ile birinci katta oturan vatandaşlarında üst katlara çıkması uyarısı yapıldı. Peki, İnebolu nerenin ilçesi, nereye bağlı? İnebolu Belediyesi hangi parti, İnebolu belediye başkanı kim?
27.06.2022Gündem
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022Gündem
Sel afetine karşı alınabilecek önlemler neler?
Sel afetine karşı alınabilecek önlemler neler? Son günlerde yaşanan sel afetleri, öncesinde alınması gereken önlemleri ve sel anında yapılması gerekenleri yeniden gündeme taşıdı. Sel afeti öncesi evdeki elektrikli aletlerin ve diğer taşınabilir eşyaların yukarı katlara taşınmasının önemine dikkat çeken Dr. Öğretim Üyesi Rüştü Uçan, derinliği bilinmeyen sulardan yürüyerek ya da otomobil ile geçilmemesi gerektiğine özellikle dikkat çekiyor. Dr. Uçan, sudan etkilenmiş olan cihazlar açıldığında şok veya yangın riski taşıdığı için ıslaklık var ise elektrikli cihazlara dokunulmamasını da tavsiye ediyor. Peki, Sel afeti öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler ne? Sel afetine karşı alınabilecek önlemler neler? İşte detaylar…
14.06.2022Yaşam
Köpek tasması ile dolaşan adamı görenler şoke oldu! ‘Ciğerim yandı’
Köpek tasması ile dolaşan adamı görenler şoke oldu! ‘Ciğerim yandı’Sakarya’nın Pamukova ilçesinde köpek tasması ile dolaşan 51 yaşındaki vatandaş şaşırttı. Nefsini terbiye etmek için tasma ile dolaştığını aktaran Fevzi Aral, “Nefsim namaza gitmiyor, namaz kılmıyor, insan olamıyor. Amacım nefsimi dizginleyip camiye götürmek” dedi.
14.06.2022Yaşam
Pitbull ile şaka basketbol sahasındaki çocuklara dehşeti yaşattı
Pitbull ile şaka basketbol sahasındaki çocuklara dehşeti yaşattıÜmraniye'de çocukların oyun oynadığı sırada elinde pitbull cinsi köpeğiyle basketbol sahasına giren bir kişi, şaka yapmak isterken çocuklara korku dolu dakikalar yaşattı. Tasmanın kopması ile harekete geçen pitbull'dan kaçan çocuklar, sahanın tellerine ve potaya tırmandı. Köpeğin son anda yakalanması olası faciayı önlerken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kayıtlarına yansıdı.
17.04.2022Gündem
Kastamonu’da kar suları çay kenarındaki elektrik direğini yıktı
Kastamonu’da kar suları çay kenarındaki elektrik direğini yıktıKastamonu’nun İnebolu ilçesinde Zarbana Çayı, eriyen kar suları sebebiyle taşma noktasına geldi. Çayda suların yükselmesi neticesinde elektrik direği yıkılırken, grup köy yolu ulaşıma kapandı.
3.04.2022Haber
İSKİ'den vatandaşlara kritik uyarı! 'Gitmeyin, tutma mekanizmamız yok'
İSKİ'den vatandaşlara kritik uyarı! 'Gitmeyin, tutma mekanizmamız yok'İstanbul'da son günlerde etkili olan kar yağışı ve sağanakların ardından İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, uyarılarda bulundu. Vatandaşlara dere yataklarında bulunmamalarını söyleyen Mermutlu, "Elmalı Barajı, Kazandere Barajı, Istrancalar'daki beş barajımız taşıyor.  Ömerli Barajı'nın taşması halinde Riva Deresi üzerinde risk oluşabiliyor. Darlık Barajı taştığında Şile Pot Deresi üzerinde, Alibeyköy Barajı taşarsa Alibeyköy Deresi üzerinde Elmalı Barajı'nın ise Göksu Deresi üzerinde risk var. Yöre halkını uyarıyoruz. Lütfen derelerde ve dere yataklarında bulunmasınlar çünkü ani bir taşkında bunu tutma mekanizmamız yok" dedi.
21.03.2022Gündem
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi!
Asiye Ateş olayıyla ilgili soruşturma tamamlandı! Silah olarak nitelendirildi!Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki pitbull köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin olayda iddianame tamamlandı. 6 sanık hakkında hazırlanan iddianamede pitbullar silah olarak nitelendirilirken, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin silindiği belirtildi.
31.01.2022Gündem
Tapuda büyük tuzak! Arsa ve tarla alacaklar dikkat! '100 bin liraya aldığınız arsayı 10 bin liraya elinizden alırlar'
Tapuda büyük tuzak! Arsa ve tarla alacaklar dikkat! '100 bin liraya aldığınız arsayı 10 bin liraya elinizden alırlar'Tapu ile ilgili son dakika açıklaması. Tapuda büyük tuzak. Arsa ve tarlaya yatırım yapmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Notere gitmeden önce bunlaka mutlaka dikkat edin. Dünya, metaverse alemindeki emlak alış-verişi çılgınlığı ve bu alandaki riskleri konuşadursun, gerçek dünyada da durum farklı değil. Yükselen ev fiyatları sonrası insanların yatırım amaçlı yöneldiği arazilerde de büyük 'tuzaklar' var. Yatırım yapacağım derken borçlu çıkmanız işten bile değil. İşte 'hisseli'sinden, 'hacizli'sine emlak piyasasında dikkat etmeniz gerekenler ve uzmanların uyarıları...
28.01.2022Ekonomi
Kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı 12 bin 100'e yükseldi
Kayıt altına alınan tehlikeli ırk sayısı 12 bin 100'e yükseldiTürkiye genelinde dün 5 bin 160 olarak açıklanan kayıt altına alınan tehlike arz eden köpek sayısı, bir günde yüzde yüzün üzerinde artarak, 12 bin 100'e yükseldi.
13.01.2022Gündem
Manavgat'ı sel vurdu! Vatandaşlar bot ve iş makineleriyle kurtarıldı
Manavgat'ı sel vurdu! Vatandaşlar bot ve iş makineleriyle kurtarıldıAntalya'nın Manavgat ilçesinde, şiddetli yağış nedeniyle dere taşınca 171 villanın bulunduğu sitedeki evleri, su bastı. Sitede oturanlar için seferber olan ekipler, mahsur kalanları bot ve iş makineleriyle kurtardı. Tahliyeler sırasında 'Hena' isimli köpek de evden botla alındı.
12.01.2022Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tasma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tasma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.