Süper Lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne direkt mi katılacak? Lig ikincisi Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu?
Süper Lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne direkt mi katılacak? Lig ikincisi Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Süper Lig'de şampiyonun belirlenmesi için 1 hafta kaldı. Süper Lig şampiyonunun direkt Şampiyonlar Ligi gruplarına katılır mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Tuttuğu takımı Avrupa'da da izlemek isteyen taraftarlar ise araştırmalarına başladı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aday olduğu kupada heyecan üst seviyede. Peki Süper Lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne direkt mi katılacak? Lig ikincisi UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gidebiliyor mu? İşte detaylar...
21.05.2024Fenerbahçe
Şampiyonluk kupasıyla Süper Kupa aynı anda mı verilecek? Galatasaray Süper Lig şampiyonluk kupasını Süper Kupayla mı alacak?
Şampiyonluk kupasıyla Süper Kupa aynı anda mı verilecek? Galatasaray Süper Lig şampiyonluk kupasını Süper Kupayla mı alacak?Süper Lig 2023-2024 şampiyonu kim oldu sorusu derbi sonrası belli olacak. Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Rams Park'ta oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisinde sezonun şampiyonu büyük oranda belli olacak. Lider Galatasaray bir puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe ise mutlak galip gelmek zorunda sahaya çıkacak. Ancak taraftarın bir başka merak konusu daha var. Daha önce ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Süper Kupa'da da yenen Cimbom, şampiyonluk kupası ile süper kupayı aynı anda mı alacak? İşte detaylar...
19.05.2024Şampiy10
Avrupa açıkladı: 101 puanla Süper Lig şampiyonu olacaklar! Düşecek takımlar da listelendi
Avrupa açıkladı: 101 puanla Süper Lig şampiyonu olacaklar! Düşecek takımlar da listelendiTrendyol Süper Lig'de artık sona doğru geliniyor. Avrupa merkezli futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig 2023-2024 şampiyonunu açıkladı. 101 puanla ipi göğüsleyecek takımın yanısıra küme düşecek 4 takımı da listeledi.
6.04.2024Futbol
Şenol Güneş ayrılıyor iddialarına cevap verdi!
Şenol Güneş ayrılıyor iddialarına cevap verdi!Şampiyon Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçı sonrası, "Bu takımın hedefi şampiyonluk değildi. Güzel futbol oynamaktır.Hedefi şampiyonluk koyunca baskı kuruyorsunuz. Güzel futbolla biz bu baskıyı kaldırıyoruz." dedi.
28.05.2017Beşiktaş