Subaşı

Subaşı

Son dakika subaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan subaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını subaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Subaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan subaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.673 subaşı haberi bulunmuştur. Tüm subaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı aşkını ilan etti: İlk el ele poz geldi
Şeyma Subaşı aşkını ilan etti: İlk el ele poz geldiMohammed Alsaloussi ile evliliği kısa sürede biten Şeyma Subaşı, gönlünü Brezilyalı model Marlon Teixeira'ya kaptırdı. Bir süredir sosyal medya hesabından sevgilisinin pozlarını yayınlayan Subaşı, ilk kez el ele oldukları bir kareyi yayınlayarak aşkını ilan etti.
13.10.2024Magazin
Oğuzhan Koç'un yeni sevgilisi bakın kim çıktı
Oğuzhan Koç'un yeni sevgilisi bakın kim çıktıGeçtiğimiz yıl Demet Özdemir'den ayrılan Oğuzhan Koç aşkı buldu. Oğuzhan Koç'un aşk yaşadığı isim ünlü çıktı. Ekranlardan yakından tanıdığımız Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç yeni ilişkiye başladı.
13.10.2024Magazin
Hazal Subaşı ayrılığı doğruladı! Nedeni ise şaşırttı
Hazal Subaşı ayrılığı doğruladı! Nedeni ise şaşırttıHazal Subaşı şimdilerde özel hayatıyla gündemde. Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin kuzeni Atakan Başavcı ile aşk yaşayan ancak son günlerde ayrılık haberiyle gündeme gelen Subaşı ayrılığı doğruladı.
19.09.2024Magazin
Yeni ürüne özel davet
Yeni ürüne özel davetEl ve vücut bakım markası Vaseline, yeni ürününü özel bir etkinlikle tanıttı.
26.07.2024Yaşam
Şeyma Subaşı yine aşık oldu! ‘Hissediyorum’
Şeyma Subaşı yine aşık oldu! ‘Hissediyorum’Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yaptığı açıklamayla yeniden aşık olduğunu açıkladı.
24.07.2024Magazin
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'da
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'daGalatasaray, sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Linz kenti yakınlarında kamp yapan son şampiyon, bu akşam üçüncü hazırlık maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, saat 20.30'da Slovak takımı Trencin ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı mücadele, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
18.07.2024Galatasaray
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'ta
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'taSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Son şampiyon, 18 Temmuz saat 20.30'da Slovakya takımlarından Trencin ile karşılaşacak. Bu heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
17.07.2024Galatasaray
Şeyma Subaşı bikinisiyle şov yaptı! Lüks teknede herkes onu izledi
Şeyma Subaşı bikinisiyle şov yaptı! Lüks teknede herkes onu izlediÖzel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay tatil yaptığı Göcek'in ardından şimdi de Bodrum'a gitti. Bir arkadaşını lüks teknesinde ziyaret eden Subaşı, fit haliyle dikkat çekti.
14.07.2024Magazin
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandı
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandıGalatasaray'ın 2024/25 sezonu öncesi Avusturya kamp kadrosu açıklandı. Öte yandan takım, ilk etap yurt dışı kamp çalışmaları için Avusturya'ya hareket etti.
9.07.2024Galatasaray
Şeyma Subaşı doğum gününü kutladı! Tezgah üstünde verdiği poz gündem oldu
Şeyma Subaşı doğum gününü kutladı! Tezgah üstünde verdiği poz gündem olduSosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, doğum günü kutlaması yaptı. 2 Temmuz'da yeni yaşına giren isim, mutfak tezgahının üzerinde verdiği pozlarını yayınlayarak adından söz ettirdi.
5.07.2024Magazin
İzmir'deki patlamada 5 kişi hayatını kaybetti! Vatandaşlar dehşet anını anlattı: Mahşer yeri gibiydi
İzmir'deki patlamada 5 kişi hayatını kaybetti! Vatandaşlar dehşet anını anlattı: Mahşer yeri gibiydiİzmir'in Torbalı ilçesinde dün meydana gelen ve 5 kişinin ölümü 63 kişinin de yaralanmasına neden olan patlama sırasında evlerinde ya da olay yakınında bulunan vatandaşlar, yaşadıklarını anlattı. Patlama anında 7 yaşındaki oğluyla evde olan Ayşe Çiftçi de basınçla ayaklarının yerden kesildiğini ve camlarının patladığını anlatarak "Olaydan sonra oğlum şoka girdi. Arkadaşlar geldi çıkardılar bizi evden. Aşağıya indiğimizde mahşer yeri gibiydi. Oğlumu, gözlerini kapatarak çıkardım. İnşallah yaralarımızı saracağız. Oğlum çok etkilendi." dedi.
1.07.2024Gündem
Şeyma Subaş ile Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa mezun oldu! Gözyaşlarına hakim olamadı
Şeyma Subaş ile Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa mezun oldu! Gözyaşlarına hakim olamadıÜnlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı ile ilişkisinden dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Melisa'nın mezuniyet töreninden paylaşımlar yaptı.
16.06.2024Magazin
Şeyma Subaşı'nın Göcek tatili yorum yağmuruna tutuldu! 'Kınamaya nereden başlayalım, başımıza gelsin'
Şeyma Subaşı'nın Göcek tatili yorum yağmuruna tutuldu! 'Kınamaya nereden başlayalım, başımıza gelsin'Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile birlikte Göcek'e gitti. Tatil pozlarını Instagram sayfasından paylaşan ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
11.06.2024Magazin
Su kesintisi: İstanbul'da 3 ilçede su kesintisi var! 10 saat sürecek
Su kesintisi: İstanbul'da 3 ilçede su kesintisi var! 10 saat sürecekİstanbul'da 3 ilçede 10 saat sürecek su kesintisi yaşanacak. Kesintinin nedeni olarak Büyükçekmece'deki İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde yapılacak vana yenileme çalışması gösterildi. İşte 3 Haziran su kesintisi yaşanacak ilçeler...
3.06.2024Gündem
Ünlüler Çırağan’daki kutlamada buluştu
Ünlüler Çırağan’daki kutlamada buluştuSaat&Saat, 30’uncu kuruluş yıldönümünü yıllık Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirdiği özel davetle kutladı.
30.05.2024Vitrin
2024 yılı Engel Atlama Türkiye Şampiyonları belli oldu
2024 yılı Engel Atlama Türkiye Şampiyonları belli oldu2024 Yılı Engel Atlama Türkiye Şampiyonası Yarışmaları Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından 23-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kemer Country Club ev sahipliğinde düzenlendi. Şampiyonaya 185 at katılım sağladı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen en iyi binicilerin 3 gün boyunca kıyasıya yarıştığı şampiyona sonucunda sıralamalar şu şekilde gerçekleşti:
29.05.2024Diğer Sporlar
Hazal Subaşı'nun uzun ilişki taktiği şaşırttı!
Hazal Subaşı'nun uzun ilişki taktiği şaşırttı!Hazal Subaşı, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu. Oyuncu, uzun ilişki taktiği şaşırttı.
22.04.2024Magazin
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldıBartın Belediyesi’nde 1999-2007 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan Muhammet Rıza Yalçınkaya, '31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 17 yıl aradan sonra yeniden başkan seçilerek, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Yalçınkaya, "Belediye hizmetleri olarak kamu ve halk yararına çalışan bir yönetim olarak adil ve eşit belediyeci anlayışını kentimize getirmek istiyoruz. Bartın halkının sevgisini ve güvenini azaltmadan, meclis üyelerim ve belediye personelimle Bartın’ın beklediği hak ettiği hizmetleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
3.04.2024Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
3.04.2024İddaa
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durumTürkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024Gündem
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımıSosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, tatil için gittiği İskoçya'da takipçisinden gelen ramazan sorusuna yanıt verdi.
25.03.2024Magazin
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı!
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı!U18 Milli Takımımız, Estonya maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun antrenmandaki görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
20.03.2024Galatasaray
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş kararAdana'da 82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi’nin C bloğunun yıkılmasına ilişkin açılan davanın üçüncü duruşmasında tutuklu müteahhit ve inşaat mühendisi serbest bırakılmasını isterken, mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
1.03.2024Adana
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattı
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattıŞeyma Subaşı ile boşanmalarından bir sene sonra canlı yayındayken eski eşinin gönderdiği mesajla çok konuşulan Acun Ilıcalı, önceki gün katıldığı bir ödül töreninde tekrar telefonunu kameralara gösterince olayı hatırladı. 2019'da yaşanan mesajla günlerce konuşulmuştu.
30.01.2024Magazin
Hazal Subaşı: Şöhretli bir hayatım yok, kendimi ünlü gibi hissetmiyorum!
Hazal Subaşı: Şöhretli bir hayatım yok, kendimi ünlü gibi hissetmiyorum!Kanal D'de yayınlanan Dilek Taşı dizisine Figen karakterini canlandıran Hazal Subaşı, "Ünlü olduktan sonra hayatında hiçbir şeyin değişmediğini açıkladı: “Tanındıktan sonra hayatımda çok farklılık olmadı, öyle şöhretli bir hayatım yok. Kendimi ünlü bir oyuncu gibi de hissetmiyorum.” dedi.
28.01.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Subaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki subaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.