Adana mutfağında yeni soluk: Bunu bir kere yiyen bir daha vazgeçemedi! Su böreğini deneyen herkes çok sevdi
Adana mutfağında yeni soluk: Bunu bir kere yiyen bir daha vazgeçemedi! Su böreğini deneyen herkes çok sevdiAdana mutfağında yeni lezzet çok beğenildi. Kebabı ve şalgamı gibi ünlü bir lezzeti haline gelen Adana mutfağına son dönemde oldukça meşhur olan su böreği de girdi. Fast food olarak da tüketilen Adana usulü su böreğinin ünü ise tamamen yöresel ürünlerden kullanılması. Vatandaşlar su böreği yemek için dükkanlara akın etmeye başladı.
29.05.2024Adana
Adana mutfağında yeni soluk: Bunu bir kere yiyen bir daha vazgeçemedi! Su böreğini deneyen herkes çok sevdi
Adana mutfağında yeni soluk: Bunu bir kere yiyen bir daha vazgeçemedi! Su böreğini deneyen herkes çok sevdiKebabı ve şalgamı gibi ünlü bir lezzeti haline gelen Adana mutfağına son dönemde oldukça meşhur olan su böreği de girdi. Fast food olarak da tüketilen Adana usulü su böreğinin ünü ise tamamen yöresel ürünlerden kullanılması.
15.05.2024Adana
Corona virüs günlerinde su böreğine talep arttı
Corona virüs günlerinde su böreğine talep arttıErzurum'un eşsiz lezzetlerinden su böreği üretim yerlerinde ramazan yoğunluğu yaşanıyor. İşletmesinde su böreği üreten Serkan Akköse, "Her ramazanda yoğunluk yaşıyorduk ancak bu ramazan talep daha fazla. Diğer günlere oranla talep 3-4 kat fazla arttı. Biz bunu insanların sokağa çıkamamasına yoruyoruz" dedi.
1.05.2020Gündem