Sosyal Medyada

Sosyal Medyada

Son dakika Sosyal medyada haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sosyal medyada ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sosyal medyada haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Medyada

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal medyada gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.114 sosyal medyada haberi bulunmuştur. Tüm sosyal medyada haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası kuruluş yıl dönümü programında konuştu. Erdoğan, "Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür. Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdür." dedi.
18.10.2024Gündem
Kayseri'de ters yönde ilerleyen otomobile 6 bin TL ceza
Kayseri'de ters yönde ilerleyen otomobile 6 bin TL cezaKayseri'de ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsüne 6 bin 439 lira para cezası uygulandı.
18.10.2024Gündem
Down sendromlu çocuğun ağzını koli bandı ile kapatmışlardı! Skandal olayla ilgili harekete geçildi
Down sendromlu çocuğun ağzını koli bandı ile kapatmışlardı! Skandal olayla ilgili harekete geçildiBursa'da özel çocuklara eğitim veren okulda, down sendromlu K.N. (18) isimli öğrencinin ağzının koli bandı ile kapatıldığı anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterirken, Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı. DHA muhabirinin ulaştığı öğrencinin annesi N.K. ise olayın takipçisi olup, savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
17.10.2024Gündem
Özel çocuklara eğitim veren okuldaki skandal görüntülere inceleme başlatıldı
Özel çocuklara eğitim veren okuldaki skandal görüntülere inceleme başlatıldıBursa'da özel çocuklara eğitim veren okulda, down sendromlu K.N. (18) isimli öğrencinin ağzının koli bandı ile kapatıldığı anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterirken, Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.
17.10.2024Gündem
Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre kleptomani mi? Sosyal medyada gündem oldu
Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre kleptomani mi? Sosyal medyada gündem olduOrhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre hakkında kleptomani iddiası sosyal medyada gündem oldu.
17.10.2024Magazin
İstanbul'da ve terinerler sokak hayvanları için tek ağız oldu
İstanbul'da ve terinerler sokak hayvanları için tek ağız olduTürk Veteriner Hekimleri Birliği Gebze, Ümraniye ve Kırklareli'de bulunan hayvan barınaklarında yaşanan olayların ardından yerel yönetimlerin sokak hayvanlarıyla ilgili sorumlumlarını hatırlatmak ve veterinerlere yönelik yapılan saldırılara yönelik açıklama yaptı.
17.10.2024Gündem
“Annem Ankara”dan etkileyici afiş! “Acıyı bal eyleyen annelere…”
“Annem Ankara”dan etkileyici afiş! “Acıyı bal eyleyen annelere…”Yakın dönem Ankara’sını çarpıcı bir gerçeklikle ekrana getirecek olan “Annem Ankara”dan etkileyici bir afiş geldi. Yaşanmış bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin afişi, “Acıyı bal eyleyen annelerimize…” ithaf edildi.
17.10.2024Magazin
Suriye'nin Azez kentinde çıkan çatışmada havan mermileri Kilis'te mayınlı alana düştü
Suriye'nin Azez kentinde çıkan çatışmada havan mermileri Kilis'te mayınlı alana düştüKilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Azez kentinde muhalif 2 grup arasında çatışma çıktı. Ağır silahların kullanıldığı çatışmada sınırı aşan 2 havan mermisi ise Kilis'in Akıncı köyündeki mayınlı araziye düştü. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye-Suriye sınırında çıkan bir çatışmadan seken RPG 7 mermisi, mayınlı araziye düşmüş ve yangın çıkmasına neden olmuştur. Sınırlarımıza yönelik herhangi bir saldırı bulunmamaktadır" denildi.
16.10.2024Gündem
Rade Krunic'ten Fenerbahçe'nin yenilgisi sonrası olay paylaşım!
Rade Krunic'ten Fenerbahçe'nin yenilgisi sonrası olay paylaşım!Fenerbahçe Beko, EuroLeague’in 3’üncü haftasında evinde konuk ettiği Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibine 76-57 mağlup oldu. Mücadele sonrası Rade Krunic'ten çok konuşulacak bir paylaşım geldi.
16.10.2024Fenerbahçe
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 bin 18 sosyal medya hesabında suç unsuru tespit edildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 bin 18 sosyal medya hesabında suç unsuru tespit edildiSiber devriyeler, 28 Eylül - 12 Ekim 2024 tarihleri arasında 5 bin 018 sosyal medya hesabında suç unsuru tespit etti.
16.10.2024Gündem
Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklama: Ailenin korunması için tedbirler alınacak
Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklama: Ailenin korunması için tedbirler alınacakCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nın ana gündeminde aile kurumunun karşı karşıya olduğu tehlikeler, bunları bertaraf etmek için alınması gereken tedbirler ve çözüm yollarının yer aldığını bildirdi.
15.10.2024Gündem
Ümit Karan canlı yayında X hesabını kaybetti
Ümit Karan canlı yayında X hesabını kaybettiMilli Takım ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, canlı yayındaydı... O anlarda sosyal medya hesabına bakmak istedi ancak tam da o sırada hesabı kapatıldı. Canlı yayında şaşkına dönen ünlü futbolcu, hesabının neden kapatıldığını Kanal D Haber'e anlattı.
15.10.2024Gündem
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağıma
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağımaİnci Taneleri’nin yeni bölümünde Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü, kendi sesiyle “Deme” şarkısını söyleyecek. Perşembe akşamı yayınlanacak bölümün fragmanında Dilber ile Azem aynı araçta seyahat ederken görülüyor. Arka koltukta oturan Dilber, Azem’e “Deme düşmem ocağına, Geleceksin ayağıma, Yüzün olmaz ki bakmaya, Yaz bunu…” sözleriyle sesleniyor.
15.10.2024Magazin
"Jahrein" lakaplı Ahmet Sonuç'a 3 yıla kadar hapis istemi
"Jahrein" lakaplı Ahmet Sonuç'a 3 yıla kadar hapis istemiAntalya'da "Jahrein" rumuzuyla sosyal medyada yayın yapan Ahmet Sonuç hakkında "basın yoluyla müstehcenlik" suçundan 3 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
15.10.2024Gündem
76 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Boğaziçi'nde denize girme akımına katıldı
76 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Boğaziçi'nde denize girme akımına katıldıSosyal medyada paylaştığı videoda Orhan Veli'nin 'Bedava' şiirine yer veren Özyağcılar, Boğaz'ın serin sularına dalarak takipçilerini şaşırttı.
15.10.2024Vatan TV
Eyüpsultan'da trafiği tehlikeye atan bir grup motorcuya polisten nefes kesen operasyon
Eyüpsultan'da trafiği tehlikeye atan bir grup motorcuya polisten nefes kesen operasyonEyüpsultan'da, sosyal medyada yayınlamak için motosikletleriyle trafiği tehlikeye atan hareketler yapan 14'ü motosiklet sürücüsü, toplam 24 kişi polisin operasyonuyla yakalandı. Polisin geldiğini gören bazı sürücüler kaçmaya çalıştı. O anlar kameralara yansıdı. 14 motosiklet trafikten menedilirken, toplamda 251 bin lira ceza kesildi.
15.10.2024Gündem
Eyüpsultan'da trafiği tehlikeye atan bir grup motorcuya polisten nefes kesen operasyon
Eyüpsultan'da trafiği tehlikeye atan bir grup motorcuya polisten nefes kesen operasyonEyüpsultan'da, sosyal medyada video ve fotoğraf yayınlamak için motosikletleriyle trafiği tehlikeye atan hareketler yapan 14'ü motosiklet sürücüsü, toplam 24 kişi polisin operasyonuyla yakalandı. Polisin geldiğini gören bazı sürücüler kaçmaya çalıştı. O anlar kameralara yansıdı. 14 motosiklet trafikten menedilirken, toplamda 251 bin lira ceza kesildi.
15.10.2024Vatan TV
Dilan Polat sosyal medyadan isyan etti! 'Çöp konteynırında yaşamamızı istiyor'
Dilan Polat sosyal medyadan isyan etti! 'Çöp konteynırında yaşamamızı istiyor'Tutuksuz yargılanan Dilan Polat sosyal medyada oldukça aktif. Hayatının her detayını abla-kardeş paylaşan Dilan Polat parmağındaki 8 yüzünden geriye 2 yüzük kaldığını söyledi. Polat gelen o mesajlara da isyan etti.
14.10.2024Gündem
Amerikalı gotik gelinin görüntüleri viral oldu! Çiftetelli oynayıp kına yaktı
Amerikalı gotik gelinin görüntüleri viral oldu! Çiftetelli oynayıp kına yaktıMersin'de kaydedilen görüntülerde bir Türk ile evlenen Amerikalı gelinin halleri sosyal medyada gündem oldu.
14.10.2024Vatan TV
Sosyal medyada tanıştıkları erkekler için şok plan
Sosyal medyada tanıştıkları erkekler için şok planAnkara'da sosyal medya üzerinden tanışıp buluştukları erkeklerin telefonlarını müzik dinleme bahanesiyle alıp mobil bankacılık hesaplarından kendi hesaplarına para aktardıkları belirlenen 9 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
14.10.2024Gündem
Sinan Akçıl'ın önerisi sosyal medyada tepki gördü! "750 lirayı ülkenin savunma sanayisi için..."
Sinan Akçıl'ın önerisi sosyal medyada tepki gördü! "750 lirayı ülkenin savunma sanayisi için..."750 TL'lik vergi kesintisi, tartışmalara neden oldu. Sinan Akçıl ise bu kesintiyi destekleyerek "5 gün dayan, 10 paket sigara içme" diyerek verdiği fikirle tepki çekti.
14.10.2024Magazin
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Pensilvanya’daki yeni evinden çıkarken görüntülendi
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Pensilvanya’daki yeni evinden çıkarken görüntülendiFetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen, 1999’dan beri ikamet ettiği Pensilvanya’daki çiftliğinden alınarak nisan ayında götürüldüğü yeni evinden çıkarken görüntülendi.
13.10.2024Gündem
TikTok fenomeni Hataylı Umutcan Kaptan öldürüldü
TikTok fenomeni Hataylı Umutcan Kaptan öldürüldüFransa’nın başkenti Paris’e yakın Montreuil şehrinde gerçekleşen silahlı saldırıda, 29 yaşındaki TikTok fenomeni Hataylı Umutcan Kaptan hayatını kaybetti.
13.10.2024Gündem
İzmir'de arabada köpeğe istismar iddiası infial yaratmıştı! Olay ile ilgili gerçek bambaşka çıktı
İzmir'de arabada köpeğe istismar iddiası infial yaratmıştı! Olay ile ilgili gerçek bambaşka çıktıİzmir'in Çiğli ilçesinde bir otomobil içerisinde bulunan kişinin sokak köpeğine cinsel istismarda bulunduğu ve sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepki çeken görüntülerin detayları ortaya çıktı. Görüntüdeki kişinin akli dengesinin yerinde olmadığı, hayvana istismar izinin görülmediği ve tabancanın oyuncak olduğu öğrenildi.
13.10.2024Gündem
Tekirdağ'da meydana gelen kaza şehri yasa boğdu! İki doktor hayatını kaybetti, iki doktor ise yaralandı
Tekirdağ'da meydana gelen kaza şehri yasa boğdu! İki doktor hayatını kaybetti, iki doktor ise yaralandıTekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, 4 doktorun içinde bulunduğu elektrikli cip, kontrolünü kaybederek bir duvara çarptı. Kaza sonucu, biri profesör olmak üzere iki doktor hayatını kaybetti, iki doktor ise yaralandı. Şehir bu acı haberle yasa boğulurken, sosyal medyada taziye mesajları yağdı.
12.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medyada ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal medyada haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.