Sonu

Sonu

Son dakika sonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 31.605 sonu haberi bulunmuştur. Tüm sonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hafta sonu plan yapacaklar dikkat: Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı!
Hafta sonu plan yapacaklar dikkat: Kuvvetli yağış geliyor! Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı!Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Türkiye sonbaharın gelişiyle birlikte yavaş yavaş yağışlı havaların etkisi altına girmeye başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de yayınladığı son hava durumu raporunda dikkat çeken uyarılarda bulundu. Peki Türkiye'de haftasonu hava nasıl olacak? Özellikle Doğu Karadeniz için kuvvetli sağanak yağış uyarıları yapılırken, 3 il için de sarı kodlu uyarı yapıldı. İşte il il hava durumu tahminleri...
20.09.2024Gündem
Galatasaray'dan derbisi öncesi Fenerbahçe'ye sert tepki
Galatasaray'dan derbisi öncesi Fenerbahçe'ye sert tepkiGalatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 7 ayrı kuruma şikayet etmesi hakkında açıklama yayınladı.
19.09.2024Futbol
Mehmet Şimşek: OVP'nin temel amacı enflasyonu tek haneye düşürmektir
Mehmet Şimşek: OVP'nin temel amacı enflasyonu tek haneye düşürmektirOVP’nin nihai hedefinin sürdürülebilir yüksek büyüme ve daha adil gelir dağılımı olduğunu aktaran Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘‘Programımızın öncelikli amacı enflasyonu tek haneye düşürmektir. Dezenflasyon süreci hedeflerimize paralel şekilde seyrediyor. Daha dengeli ve sürdürülebilir büyümeye geçiş yapacağız. Yapısal reformlar hızlanacak’’ dedi.
19.09.2024Ekonomi
Otel odasında sır ölüm! 26 yaşındaki Neslişah bu halde bulundu
Otel odasında sır ölüm! 26 yaşındaki Neslişah bu halde bulunduİstanbul'da 26 yaşındaki Neslişah Şentürk, gece saatlerinde gittiği otel odasında ölü bulundu. İddiaya göre otel görevlileri, genç kızın odasından tartışma sesleri duydu
19.09.2024Gündem
"Atalanta – Arsenal" maçında Türkiye'nin "en yüksek" iddaa oranları Misli'de
"Atalanta – Arsenal" maçında Türkiye'nin "en yüksek" iddaa oranları Misli'deGeçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nden çeyrek finalde elenen Arsenal, UEFA Avrupa Ligi’nin son sahibi Atalanta’ya konuk olurken bu mücadelenin heyecanı Türkiye'nin "En Yüksek" oranları ile Misli'de yaşanıyor.
19.09.2024İddaa
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.09.2024 İddaa
Galatasaray'da Muslera depremi: Futbolu bıraktı, ailesini ülkesine gönderdi
Galatasaray'da Muslera depremi: Futbolu bıraktı, ailesini ülkesine gönderdiGALATASARAY HABERLERİ... Bugün Gaziantep FK, hafta sonu ise Fenerbahçe ile Kadıköy'de derbi maçına çıkacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürerken, tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Özellikle Young Boys maçındaki tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Muslera'nın, sarı-kırmızılılarla ipleri kopardığı iddia edildi. İşte o flaş iddianın ayrıntıları...
17.09.2024Galatasaray
Misli'de Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'de Günün Şampiyon TercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
17.09.2024İddaa
Ali Koç da istemiyor! Mourinho sonunda patladı, 4 yıldıza resti çekti, yollar ayrılıyor
Ali Koç da istemiyor! Mourinho sonunda patladı, 4 yıldıza resti çekti, yollar ayrılıyorFENERBAHÇE HABERLERİ... Sarı-lacivertli ekip sezon sonu için kararını şimdiden verdi. Kanarya, bazı futbolcular ile sözleşme yenilemeyi düşünüyor. Aynı zamanda Fenerbahçe o futbolcu ile yollarını ayıracak. Mourinho o yıldızları takımda artık istemiyor. İşte detaylar....
17.09.2024Fenerbahçe
Konut satışında yeni dönem başladı! Kurala uymayan satış yapamayacak, ilan başına 100 bin lira ceza
Konut satışında yeni dönem başladı! Kurala uymayan satış yapamayacak, ilan başına 100 bin lira cezaKonut satışı ve kiralamada yeni dönem 15 Eylül itibarıyla resmen başladı. Düzenleme yıl sonu itibarıyla zorun olacak. Buna göre kurala uymayanlar ilan siteleri üzerinden kiralama veya satış yapamayacak. Peki ilan yetkilendirmede sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...
17.09.2024Ekonomi
Antalya Havalimanı'nda yolcu trafiği rekoru; 26 milyonu aştı, Ağustos yolcu trafiği 6 milyona yaklaştı
Antalya Havalimanı'nda yolcu trafiği rekoru; 26 milyonu aştı, Ağustos yolcu trafiği 6 milyona yaklaştıTurizmde bu yıl tüm zamanların rekorunu kıran Antalya'da ağustos sonu itibarıyla 11,7 milyon yabancı turist ağırlanırken, Antalya Havalimanı’nın toplam yolcu trafiği ise 26 milyon 628 bini aştı.
16.09.2024Ekonomi
Alanya'da avokado hasadı başladı! Bu yılki hedef 150 milyon
Alanya'da avokado hasadı başladı! Bu yılki hedef 150 milyonTürkiye'de avokado üretiminin yaklaşık yüzde 80’ini karşılayan Antalya'nın Alanya ilçesinde 17 bin dekarlık alanda yetiştirilen avokado hasadına başlandı. Bu yıl 150 milyon adet üretimi hedeflenen avokado Rusya, Gürcistan ve İran gibi ülkelere de gönderiliyor.
16.09.2024Gündem
Galatasaray'da Roland Sallai'nin gözü Fenerbahçe'de!
Galatasaray'da Roland Sallai'nin gözü Fenerbahçe'de!Galatasaray'daki ilk idmanına dün çıkan Roland Sallai, her anlamda hazır olduğunun mesajını verdi. Macar oyuncunun, Fenerbahçe derbisinde de sahada olacağı konuşuluyor.
16.09.2024Şampiy10
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Hakem, Beşiktaş forması giyseydi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Hakem, Beşiktaş forması giyseydiSüper Lig'de Trabzonspor, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan maç sonu Ali Şansalan'a yüklendi.
16.09.2024Süper Lig
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı rakam verildi! İşte olası zam oranı
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı rakam verildi! İşte olası zam oranıYeni dönem asgari ücretin belirlenmesine yaklaşık 3.5 aylık bir zaman kaldı. Hükümet cephesi yıl sonu enflasyon tahminini revize etti. OVP’deki hedefe göre yıl sonunda enflasyonun yüzde 41.5’e gerileyeceği tahmin ediliyor. Peki enflasyon beklentilerine göre asgari ücrete zam oranı ne olacak? Refah payı gündeme gelir mi? İşte detaylar...
16.09.2024Ekonomi
Victor Osimhen: Icardi bu oyunun efsanesi
Victor Osimhen: Icardi bu oyunun efsanesiÇaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Galatasaray'da yeni transfer Victor Osimhen ve Sanchez maç sonu konuştu.
15.09.2024Şampiy10
Yeni dizisine kavuştu, Kızılcık Şerbeti'ne böyle veda etti!
Yeni dizisine kavuştu, Kızılcık Şerbeti'ne böyle veda etti!'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Alev karakterine veda eden Müjde Uzman sezon sonu diziden ayrılmıştı. "Tükendim" diyerek diziye veda eden Uzman'ın yeni dizi ile anlaşması gündemdeydi. Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti vedasıyla yine gündem oldu.
15.09.2024Magazin
Trabzonspor – Beşiktaş derbisinin heyecanı en yüksek oranlarla Misli’de yaşanacak
Trabzonspor – Beşiktaş derbisinin heyecanı en yüksek oranlarla Misli’de yaşanacakSüper Lig’de heyecan Trabzonspor - Beşiktaş derbisiyle kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Papara Park'ta 15 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşma için hazırlıklar sürüyor. Dev karşılaşmada en yüksek oranlar yine Misli üyelerini bekliyor!
14.09.2024İddaa
Bakan Bayraktar: Bor üretim yelpazesini genişletiyoruz
Bakan Bayraktar: Bor üretim yelpazesini genişletiyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Balıkesir Bigadiç’te yapımı tamamlanan Granül Bor Üretim Tesisleri’nin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "Maden çeşitliliğinde dünyanın önde gelen 10 ülkesi arasındayız. Önümüzdeki süreçte bu rezervleri daha hızlı şekilde ekonomiye katmamız, sanayimizi daha da geliştirmemiz ve sadece ham madde değil, daha fazla nihai ürün üretmemiz yani katma değerli madencilik anlayışı ile hareket etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. Bayraktar, "Açılışını yaptığımız bu tesisle gübre katkı maddesi üreterek bor ürün yelpazemizi genişletiyoruz." dedi.
14.09.2024Ekonomi
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'da
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'daRomantizm dolu bir akşam yaşatacak olan Aşk Sana Benzer ve kahkaha garantili Mutlu Aile Defteri filmleri bu hafta sonu D-Smart ve D-Smart GO’da seyirciyle buluşuyor.
14.09.2024Magazin
İstanbullular dikkat: Hafta sonu bu yollar trafiğe kapalı!
İstanbullular dikkat: Hafta sonu bu yollar trafiğe kapalı!İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Dünya Bisiklet Birliği'nin düzenlediği "Tour Of İstanbul" bisiklet yarışının ikinci etabı nedeniyle 14-15 Eylül'de İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapanacak.
14.09.2024Gündem
Merkez Bankası faiz kararı için tahminler netleşti
Merkez Bankası faiz kararı için tahminler netleştiTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı, para piyasaları ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Eylül ayında gerçekleştirilecek Merkez Bankası toplantısının ardından politika faizine yönelik alınacak karar büyük merak konusu. "Merkez Bankası faiz kararı ne olacak?" sorusuna ekonomistler yanıt verdi.
14.09.2024Ekonomi
Bakan Şimşek: Alım gücünü kalıcı olarak artıracağız
Bakan Şimşek: Alım gücünü kalıcı olarak artıracağızHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon beklentilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
13.09.2024Ekonomi
İki muhteşem film D-Smart'ta
İki muhteşem film D-Smart'ta“Aşk Sana Benzer” ile “Mutlu Aile Defteri” bu hafta sonu MovieSmart Türk’te sinemaseverleri bekliyor.
13.09.2024Magazin
Bakanlık açıkladı! 24 bin 812 konutun daha hak sahibi belli oldu
Bakanlık açıkladı! 24 bin 812 konutun daha hak sahibi belli olduKahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde yapımı tamamlanan 24 bin 812 konutun daha kura ile hak sahipleri belli oldu. Bu kura ile bugüne kadar teslim edilen konut sayısı 101 bin 254’e ulaşacak. 3 ay içinde de 99 bin konutun daha hak sahiplerinin belirlenmesiyle yıl sonunda teslim edilen konut sayısının 200 bine yükselmesi hedefleniyor.
12.09.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.