Kar yağışı daha yoğun ve şiddetli olacak! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı, bölge bölge uyardı
Kar yağışı daha yoğun ve şiddetli olacak! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı, bölge bölge uyardıKar yağışı etkisini göstermeye başladı. Son hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yapılan tahminlere göre; Marmara, Akdeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri yağmurlu, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgeleri ise karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı olacak. Yağışların; Marmara, Doğu Akdeniz, Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Bolu, Düzce, Rize, Artvin, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa'da kuvvetli olması bekleniyor.
10.01.2024Gündem
Kar yağışı geri gelecek mi? Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen gün vererek uyardı: Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek
Kar yağışı geri gelecek mi? Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen gün vererek uyardı: Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecekKar yağışı geri mi dönüyor? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumunu açıklarken meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen hava sıcaklığının 10 derece düşeceğini belirterek uyarılarda bulundu.
4.12.2023Gündem
Meteoroloji İstanbul için tarih verdi
Meteoroloji İstanbul için tarih verdiMeteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. Iğdır, Bitlis ve Van çevrelerinin, öğle saatlerinde Hakkari çevrelerinin, akşam saatlerinden itibaren Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin ve gece saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinde ise kar yağışı bekleniyor. Bir haftalık tahminlere göre ise, 25 Şubat Pazar günü ise İstanbul karla karışık yağmurlu geçecek.
19.02.2018Gündem
Meteoroloji'den 33 il için uyarı
Meteoroloji'den 33 il için uyarıMeteoroloji, İstanbul'dan Ankara'ya, Eskişehir'den Amasya'ya, Van'dan Diyarbakır, Sakarya'ya kadar 33 il için yağmur uyarısı yaptı.
29.09.2021Gündem