Şimal

Şimal

Son dakika Şimal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şimal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şimal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şimal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şimal gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 şimal haberi bulunmuştur. Tüm şimal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye, 2024 Paris Olimpiyatları'nda ilk madalyasını garantiledi
Türkiye, 2024 Paris Olimpiyatları'nda ilk madalyasını garantilediParis 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Atıcılık 10m Havalı Tabanca Karışık Takım'da ülkemizi temsil eden Yusuf Dikeç & Şevval İlayda Tarhan ikilisi, elemelerde 582 puanla 1. olarak finale yükseldi ve madalyayı garantiledi.
29.07.2024Şampiy10
29 Temmuz olimpiyat programı (Türkiye) Paris olimpiyatlarında bugün hangi Türk sporcular yarışacak, 2024 Paris olimpiyatları voleybol maçları ne zaman? Paris olimpiyatları voleybol takvimi
29 Temmuz olimpiyat programı (Türkiye) Paris olimpiyatlarında bugün hangi Türk sporcular yarışacak, 2024 Paris olimpiyatları voleybol maçları ne zaman? Paris olimpiyatları voleybol takvimi2024 Paris Olimpiyatları devam ediyor. Türkiye'nin 18 spor dalında 102 sporcu ile yer aldığı 2024 Olimpiyatlarında 29 Temmuz Olimpiyat programı için araştırmalar hızlandı. Programda ilk olarak voleybolda Türkiye Hollanda mücadele edecek, ilerleyen saatlerde de Mete Gazoz okçuluk dalında müsabakaya çıkacak. İşte 29 Temmuz olimpiyat programı…
29.07.2024Şampiy10
Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olmuştu! Saatler süren operasyonun ardından Şimal'den ilk mesaj!
Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olmuştu! Saatler süren operasyonun ardından Şimal'den ilk mesaj!2 yıl önce meme kanserine yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşan 37 yaşındaki şarkıcı Şimal, beyninde tümör tespit edildiğini duyurmuştu. 17 Ocak'ta acil ameliyata alınan Şimal, saatler süren operasyonun 9. gününde 'iyiyim' mesajı verdi.
27.01.2024Magazin
Atama müjdesi! Bakanlık duyurdu: 2 bin 392 engelli ataması yapılacak
Atama müjdesi! Bakanlık duyurdu: 2 bin 392 engelli ataması yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı. Atamalar EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirilecek.
10.01.2024Gündem
Şimal'den kahreden haber! Meme kanserini yenmişti, sevenlerinden dua istedi
Şimal'den kahreden haber! Meme kanserini yenmişti, sevenlerinden dua istediÜnlü şarkıcı Şimal'den kötü haber geldi. Daha önce meme kanserini yenen ünlü isim beyninde tümör olduğunu açıkladı. Apar topar ameliyata alınacağını söyleyen 37 yaşındaki Şimal, sevenlerinden dua istedi.
10.01.2024Magazin
Meme kanserini yenen Şimal: Aşkın bu kadar güçlü olduğunu hastalığım zamanında öğrendim
Meme kanserini yenen Şimal: Aşkın bu kadar güçlü olduğunu hastalığım zamanında öğrendimGeçtiğimiz yıl meme kanserine yakalanan ve tedavi sürecine giren Şimal, kasım ayında kanseri yenmişti. Güzel haber gelmeden birkaç ay önce sevgilisi Necati Arıcı ile nişanlanan şarkıcı, önceki gün Nişantaşı'nda bir mekanda konser verdi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şimal, desteği için sevgilisine teşekkür ederek, önümüzdeki yaz evlenmeyi düşündüklerini açıkladı.
30.09.2022Magazin
Kanseri yenen şarkıcı Şimal nişanlısıyla Bodrum tatilinde
Kanseri yenen şarkıcı Şimal nişanlısıyla Bodrum tatilindeŞimal, geçtiğimiz yıl meme kanserine yakalanmıştı. Bir süre kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gören 36 yaşındaki şarkıcı, daha sonra ameliyat olmuştu. Tedaviler sonrası kötü günleri geride bırakan, "Patoloji sonucumuz geldi; tertemiz" açıklamasıyla sağlığına kavuştuğunu sevenlerine duyuran Şimal, nişanlısı Necati Arıcı'yla birlikte Bodrum tatilinde görüntülendi.
23.07.2022Magazin
Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli oldu
Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli olduGaziantep'te, skuter ile evine dönen lise öğrencisi Ezgi Alya Yiğit'in öldüğü, Şimal Toprak'ın yaralandığı kazanın ardından tutuklanan ve 1 ay sonra serbest kalan ehliyetsiz otomobil sürücüsü Osman S.(17) hakkında iddianame hazırlandı. Kazada yaşamını yitiren Ezgi Alya Yiğit'in 'asli' kusurlu olduğu belirtilen iddianamede, 'tali' kusurlu olarak kabul edilen sürücü Osman S., hakkında  'taksirle ölüm ve yaralanmaya neden olma' suçundan  2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.06.2022Yaşam
Acılı annenin yürek yakan seslenişi: Rüyalarıma girsin diye dualar ediyorum!
Acılı annenin yürek yakan seslenişi: Rüyalarıma girsin diye dualar ediyorum!Gaziantep'te, skuter ile seyir halindeyken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ezgi Alya Yiğit'in ailesi ve avukatları, olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinin bulunmasını istedi. Ailesi kızlarının ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücünün de en ağır cazaya çarptırılmasını istedi.
9.05.2022Yaşam
Kazada ölen Ezgi’nin ablası: Yıllar da sürse mahkeme sürecini takip edeceğiz
Kazada ölen Ezgi’nin ablası: Yıllar da sürse mahkeme sürecini takip edeceğizGaziantep'te, skuter ile yolun karşısına geçmeye çalışırken ehliyetsiz sürücü Osman S.'nin (17) kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren Ezgi Alya Yiğit'in ablası Elif Yiğit, yıllar da sürse mahkeme sürecinin takipçisi olacaklarını söyledi. Yığıt, kardeşinin kaza günü deneme sınavında 1’inci olduğu, bunu kutlamak için öğretmenleri ve arkadaşlarıyla iftar yemeğine gittiği, dönüşte de kazanın yaşandığını belirtti.
15.04.2022Gündem
Ezgi’nin ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücü: 'Ben değil, onlar bana çarptı'
Ezgi’nin ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücü: 'Ben değil, onlar bana çarptı'Gaziantep'te, skuter ile yolun karşısına geçmeye çalışan lise son sınıf öğrencisi iki arkadaşa çarpıp Ezgi Alya Yiğit’in (17) ölümüne, Şimal Toprak'ın (17) da yaralanmasına neden olan otomobilin ehliyetsiz sürücüsü Osman S. (17) ifadesinde suçsuz olduğunu savunup, "Ben değil, onlar bana çarptı" dedi.
14.04.2022Yaşam
İki yaşındaki çocuk kimyasal maddeyi şeker sanıp içti
İki yaşındaki çocuk kimyasal maddeyi şeker sanıp içti Zonguldak'ta bulaşık deterjanını şeker sanıp tüketen iki yaşındaki çocuk hastanelik oldu.
13.04.2022Yaşam
Baldızını hamile bıraktı iddiası! 'Eve geldiğimde eşim ve kız kardeşim oturuyorlardı'
Baldızını hamile bıraktı iddiası! 'Eve geldiğimde eşim ve kız kardeşim oturuyorlardı'Kocaeli'de antidepresan ilacı içtikten sonra uykuya dalan baldızına cinsel istismarda bulunduğu ve hamile bıraktığı iddia edilen tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanığın eşi, "Olay tarihinde işteydim. Eve geldiğimde eşim ve kız kardeşim evde oturuyorlardı. 2 gün sonra bu olaylar ortaya çıktı ve babam eşimi darp etti." dedi.
13.04.2022Yaşam
Skuter ile eve dönüyorlardı! Ehliyetsiz sürücü, lise öğrencisi 2 kıza çarptı! Ezgi öldü, Şimal yaralı
Skuter ile eve dönüyorlardı! Ehliyetsiz sürücü, lise öğrencisi 2 kıza çarptı! Ezgi öldü, Şimal yaralıGaziantep'te, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, dershane çıkışında skuter ile evine dönen lise son sınıf öğrencisi iki genç kıza çarptı. Kazada, liseli kızlardan Ezgi Alya Yiğit (17) hayatını kaybetti, Şimal Toprak ise yaralandı.
13.04.2022Yaşam
Kanser ile mücadele eden şarkıcı Şimal'e nişanlısından yüzük sürprizi!
Kanser ile mücadele eden şarkıcı Şimal'e nişanlısından yüzük sürprizi!Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan şarkıcı Şimal, geçtiğimiz temmuz ayında kanseri yendiğini duyurmuştu. O dönem bir ameliyat daha geçireceğini açıklayan ünlü isim, önceki gün bir operasyon geçirdi. Nişanlısını bir an olsun yalnız bırakmayan Necati Arıcı ise narkoz etkisindeki Şimal'e sürpriz yaptı.
14.11.2021Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde düzenlenen 4. Uluslararası Necmettin Erbakan ve Milli Görüş Sempozyumu'na video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Necmettin Erbakan davasına son nefesine kadar sahip çıktı. Fil dişi kulelerde ahkam kesmek yerine milletinin içinde vizyon sahibi bir insandı." ifadelerini kullandı.
22.10.2021Siyaset
Zam yapıldı! Fiyatlar uçuşa geçti, 2 bin 500 liradan başlıyor
Zam yapıldı! Fiyatlar uçuşa geçti, 2 bin 500 liradan başlıyorFiyatlar artıkça arttı. En düşüğü 2 bin 500 lira. Çok sayıda insan mağduriyet yaşıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir gibi kentler fiyat artışının en fazla görüldüğü yerler. Özellikle üniversite öğrencileri için kayıt dönemi olması nedeniyle de fiyatlar daha da artırıldı. Üniversite kayıtlarının başlamasıyla birlikte öğrencileri barınma telaşı sardı. İstanbul'da ev kirası ve yurt fiyatları yapılan zamlar öğrencilerin tepkisine neden oldu. Bazı veliler, "Öğrenci fiyatlar yüzünden mağdur olacak. Aileler bu yüzden kayıt yapmaktan vazgeçebilirler" dedi.
6.09.2021Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan camlı yayında duyurdu: İlk kabine toplantısında da bunu teminat altına alacağız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan camlı yayında duyurdu: İlk kabine toplantısında da bunu teminat altına alacağız.Erzurum Şehir Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, canlı hayvan pazarı ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Yüzde 63 gibi Türkiye ortalamasının çok üstünde rekor bir oyla Dadaşlar bize verdikleri sözü yerine getirdi. Erzurum'a eli boş gelmedik. Bugün gerçekleştireceğimiz toplu açılış töreninde 9.5 milyar lirayı bulan projeleri Erzurum'un istifadesine sunacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de sele maruz kalan alanların Afet Bölgesi ilan edileceğini duyurdu...
17.07.2021Siyaset
Ünlü şarkıcı Şimal hastaneye kaldırıldı!
Ünlü şarkıcı Şimal hastaneye kaldırıldı!Bir süre önce kemoterapi tedavisi sonlanan Şimal, bugün öğle saatlerinde rahatsızlanarak Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.
14.07.2021Magazin
Türkiye sınırında tehlikeli gelişme! Rusya ve Suriye harekete geçti...
Türkiye sınırında tehlikeli gelişme! Rusya ve Suriye harekete geçti...Türkiye sınırında tehlikeli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin Suriye’de güvenli hale getirdiği alanlara yönelik Rusya’nın denetimindeki bölgelerden ciddi bir saldırı artışı yaşanıyor. Fırat Kalkanı bölgesindeki El Bab ve Cerablus’a yapılan balistik füze saldırılarını, Tel Rıfat’tan Kilis’e atılan roketler takip ederken, önceki gün de Rusya ve Suriye, İdlib’de dört farklı noktayı ağır şekilde bombaladı.
23.03.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şimal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şimal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.