‘Pembe Top’ Çağla Şıkel’le havalandı!
‘Pembe Top’ Çağla Şıkel’le havalandı!Meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen ‘Pembe Top’, bu yılki gönüllü destekçisi Çağla Şıkel’le birlikte 11’inci kez sahaya indi.
20.10.2024Magazin
Seyirciden şok sözler!
Seyirciden şok sözler!'Her Şey Dahil' programına bağlanan bir seyirci, "Eşimle arkadaşımı kendi yatağımda yakaladım." deyip hikayesini anlatınca stüdyodaki herkesin ağzı açık kaldı.
5.05.2015Sinema-Dizi
Canlı yayını kedi bastı!
Canlı yayını kedi bastı!Show TV’de yayınlanan ‘Her şey dahil’ programının bugünkü canlı yayınında ilginç bir an yaşandı. Canlı yayın sırasında içeri davetsiz misafir olarak giren kedi herkesi şaşırttı. Çağla Şikel ise şaşkınlığını gizleyemedi
13.04.2015Sinema-Dizi
Çağla ve Alişan, Survivor Turabi'yi taklit etti
Çağla ve Alişan, Survivor Turabi'yi taklit ettiÇağla Şıkel bu sabah Instagram hesabından, Alişan ile birlikte Turabi'yi taklit ettikleri videoyu paylaşarak sosyal medyayı kırdı geçirdi.
21.01.2022Magazin
Çağla Şikel ile Alişan arasında gerginlik
Çağla Şikel ile Alişan arasında gerginlikHer Şey Dahil programını sunan Çağla Şikel ile Alişan arasında bugün kısa süreli bir gerginlik yaşandı.
2.04.2015Sinema-Dizi
Çağla Şikel canlı yayını terk etti!
Çağla Şikel canlı yayını terk etti!Her Şey Dahil programının sunucusu Çağla Şikel, anonsundan kimse bir şey anlamayınca stüdyoyu terk etti.
11.03.2015Sinema-Dizi
Çağla Şikel canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!
Çağla Şikel canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!Show TV’de yayınlanan ‘Herşey Dahil’ programının yeni bölümünde daha önce Bursa’dan ismini vermek istemeyen bir seyirci telefonla bağlanarak çok zor durumda olduğunu, çocuklarını okutamadığını söyledi. Ardından canlı yayına telefonla bağlanarak Erdal Acar ailenin herşeyiyle ilgileneceğini söylemişti. Bugünkü yeni bölümüne telefonla bağlanan aile “Artık çocuklarımın kalemi var” deyince stüdyodaki herkes gözyaşlarına boğuldu. İki çocuk annesi Çağla Şikel ailenin hüzün dolu sözlerini duyunca gözyaşlarını tutamadı. İşte o anlar.
3.03.2015Sinema-Dizi
Çağla Şikel'i hapşırık krizi tuttu
Çağla Şikel'i hapşırık krizi tuttuHapşırık krizine giren güzel sunucu Çağla Şikel stüdyoyu terk etmek zorunda kaldı.
10.02.2015Sinema-Dizi
Çağla Şikel ağlayarak stüdyoyu terk etti!
Çağla Şikel ağlayarak stüdyoyu terk etti!Show TV’de yayınlanan ‘Herşey Dahil’ programının yeni bölümüne konuk olan Kıvırcık Ali’nin çocukları Eren ve Ecemgül’ün söylediği türkü stüdyodakilere ve izleyicilerine oldukça duygusal anlar yaşattı.Zor günler geçiren Çağla Şikel gözyaşlarını tutamadı ve kendisini iyi hissetmeyince stüdyoyu terk etti.
20.01.2015Sinema-Dizi
İzzet Yıldızhan çocuklarının adını sayarken takıldı
İzzet Yıldızhan çocuklarının adını sayarken takıldıTürkücü İzzet Yıldızhan, 8 çocuğunun ismini canlı yayında sırasıyla takılmadan söylemeye çalıştı.
15.01.2015Sinema-Dizi
Ece Erken gözyaşlarını tutamadı!
Ece Erken gözyaşlarını tutamadı!Anne olmaya hazırlanan Ece Erken'i stüdyoda büyük bir sürpriz bekliyordu. Alişan ve Çağla Şıkel stüdyoyu anne adayı ünlü sunucu için özel olarak dizayn etti. Doğacak bebeği için bir çok hediye gören Ece Erken çok duygulandı.
16.12.2014Sinema-Dizi
Tuğba Ekinci aylar sonra canlı söyledi!
Tuğba Ekinci aylar sonra canlı söyledi!Show TV ekranlarının sevilen programı 'Her Şey Dahil'e konuk olan Tuğba Ekinci'nin canlı performansı sosyal medyayı salladı.
25.11.2014Sinema-Dizi
Çağla Şikel'e seyirciden fırça
Çağla Şikel'e seyirciden fırçaÇağla Şikel, programında Bu Tarz Benim yarışmacılarından Özlem'i savununca seyircisinin fırçasını yedi.
4.11.2014Sinema-Dizi
Yusuf Güney  Alişan'a Barfiks dersi verdi!
Yusuf Güney Alişan'a Barfiks dersi verdi!Her Şey Dahil programına bu hafta Yusuf Güney konuk oldu. Alişan, Yusuf Güney'in kendisine gülmesi üzerine meydan okuyarak ''Sen de gel'' dedi. Güney, Alişan'ın teklifini geri çevirmedi ve stüdyodaki herkesi şaşırtarak rahatlıkla Barfiks çekti. Alişan ve Yusuf Güney'in çekişmesi izleyicileri güldürdü. İşte o anlar…
21.01.2022Magazin
Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerden muhteşem oryantal!
Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerden muhteşem oryantal!Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerden muhteşem oryantal!
21.01.2022Magazin
Nihat Doğan canlı yayında ağladı!
Nihat Doğan canlı yayında ağladı!"Her Şey Dahil" programına katılan Nihat Doğan gözyaşlarına boğuldu.
21.01.2022Magazin
Asena’dan şok açıklama: 'Çulsuz adamla işim olmaz'
Asena’dan şok açıklama: 'Çulsuz adamla işim olmaz'Evlilikle ilgili düşünceleri sorulan Asena, "Sadece aşk için evlenirim" cevabını verirken eş kriterini, "İşime saygısı olmalı. Arkamda değil yanımda durmalı. Bir de çulsuz adamla işim olmaz" sözleriyle dile getirdi...
21.01.2022Magazin
Alişan’dan en ilginç ‘Selfie’..
Alişan’dan en ilginç ‘Selfie’..Omuz kamerası ile Çağla Şikel'i ve yapılan yemekleri çeken Alişan, reklam arasını da ilginç bir şekilde duyurdu. Omuz kamerasını havaya kaldıran Alişan, hem selfie çekti hem reklam anonsu yaptı. Bu da "en tuhaf selfie" olarak kayıtlara geçti. İşte Alişan’ın yanlış anlamış olabileceği ‘Selfie’…
21.01.2022Magazin
Burcu Esmersoy’dan ‘At gibi kadın’ açıklaması..
Burcu Esmersoy’dan ‘At gibi kadın’ açıklaması..Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla katılan Burcu Esmersoy, Çağla Şikel hakkında ‘At gibi bir kadın’ ifadesine açıklık getirerek, Esmersoy; ‘Çok beğendiğim için ‘At gibi kadın’ tabirini kullandım ve Türkiye’de en çok beğendin kadındır’ açıklaklamsını yaptı. İşte o anlar…
21.01.2022Magazin

Benzer Haber Etiketleri