Dolar, altın ve borsada rekor yükseliş olur mu? 2025 için çarpıcı tahmin!
Dolar, altın ve borsada rekor yükseliş olur mu? 2025 için çarpıcı tahmin!Dolar, altın, borsa fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bu hafta sakin seyreden altın fiyatları çarşamba günü ABD’de özel sektör istihdam rakamlarının açıklanmasıyla birlikte yükselişe geçti. Öte yandan 2025 yılı için çarpıcı bir analiz yapıldı. Peki, altın fiyatlarında sert hareketler görülür mü? Altında önümüzdeki günlerde süreç nasıl işleyecek? İşte altın, dolar ve borsa fiyatlarıyla ilgili tüm ayrıntılar...
4.07.2024Ekonomi
Özel ihtiyaçlı çocuklarda sporu ihmal etmeyin!
Özel ihtiyaçlı çocuklarda sporu ihmal etmeyin!Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi, özel ihtiyaçlı çocuklara fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimleri açısından çok daha zor bir süreç yaşattı. Pandemi, iş yoğunluğu veya yorgunluk sebebiyle çocuklarını dışarıya, parka götüremeyen ebeveynlerin evde çocuklarının temel hareket becerilerinin gelişiminin sağlanabileceği belirtildi.
9.05.2021Sağlık
Valilikten korkutan açıklama: Koronavirüs vakalarında 3 kat artış var
Valilikten korkutan açıklama: Koronavirüs vakalarında 3 kat artış varBalıkesir Valisi Hasan Şıldak, "Son bir haftada, Kovid-19 vakalarında 3 kat artış var ve 65 yaş üstünde yoğun bakıma yatış sayılarında ani bir sıçrama var. Hayatını kaybedenlerin sayısı da yükseliyor." dedi. Ayrıca Zonguldak'ta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 65 yaş ve üzeri bireylerin AVM, market, semt pazarı, pazar yeri gibi toplu alışveriş mekanları ile toplu taşıma araçlarını belirli saatlerde zorunlu kalmadıkça kullanmamaları kararı alındı.
4.11.2020Gündem
"Türkiye ikinci sıçramasını yapmak üzere bir seçime gidiyor"
"Türkiye ikinci sıçramasını yapmak üzere bir seçime gidiyor"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Döviz operasyonunun bir tek hedefi vardır, 31 Mart seçimleridir. Başka hiçbir hedefi yoktur." dedi. AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda seçmenle bir araya gelen Soylu, burada yaptığı konuşmada, pazar günü bir karar verileceğini, bu kararın sadece bugüne değil, aynı zamanda Türkiye'nin geleceğine ait bir karar olduğunu dile getirdi.
28.03.2019Siyaset

Benzer Haber Etiketleri