Sıcak Gelişme

Sıcak Gelişme

Son dakika sıcak gelişme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıcak gelişme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıcak gelişme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıcak Gelişme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıcak gelişme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.134 sıcak gelişme haberi bulunmuştur. Tüm sıcak gelişme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kerem Aktürkoğlu transferinde sıcak gelişme!
Kerem Aktürkoğlu transferinde sıcak gelişme!Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
11.08.2024Şampiy10
Galatasaray gözden çıkardı!  Wilfried Zaha'nın yeni adresi belli oluyor, 5 milyon euro bonservis...
Galatasaray gözden çıkardı! Wilfried Zaha'nın yeni adresi belli oluyor, 5 milyon euro bonservis...GALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray’da beklentileri karşılayamayan Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha gözden çıkarıldı. Yıldız ismin yeni adresiyle ilgili sıcak gelişme yaşandı.
6.08.2024Galatasaray
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadı
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadıYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişme yaşandı. Beklentilerin altında kalan yıldız isim A takım idmanlarına dahil edilmedi.
24.07.2024Beşiktaş
Korhan Berzeg gizemiyle ilgili sıcak gelişme: Kızından alınan DNA örnekleri eşleşti!
Korhan Berzeg gizemiyle ilgili sıcak gelişme: Kızından alınan DNA örnekleri eşleşti!Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarının Berzeg'e ait olduğu tespit edildi.
27.04.2024Gündem
Cengiz Ünder ve Emre Mor gelişmesi! Kasımpaşa maçı öncesi belli oldu
Cengiz Ünder ve Emre Mor gelişmesi! Kasımpaşa maçı öncesi belli olduFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe gerek Avrupa'da gerek Süper Lig'de yoluna kayıpsız devam ederken sarı-lacivertlilere son olarak yeni bir haber geldi. Cengiz Ünder ve Emre Mor ile ilgili sıcak gelişme yaşandı. İşte detaylar...
8.10.2023Fenerbahçe
Tete ve Angelino'ya kadro şoku! Okan Buruk kararını verdi, Hakim Ziyech çılgınlığı
Tete ve Angelino'ya kadro şoku! Okan Buruk kararını verdi, Hakim Ziyech çılgınlığıGalatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Kopenhag maçına çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk, Hakim Ziyech konusunda son kararını verdi. Öte yandan sarı kırmızılıların iki yeni transferiyle ilgili sıcak gelişme yaşandı. İşte detaylar...
19.09.2023 Galatasaray
Sacha Boey, Torreira'ya yol göründü! Aşk meyvesini verdi, işte gidecekleri takım
Sacha Boey, Torreira'ya yol göründü! Aşk meyvesini verdi, işte gidecekleri takımGalatasaray'dan son dakika transfer ve ayrılık haberleri geliyor. Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira ve Sacha Boey için sıcak gelişme yaşandı. Peş peşe transfer teklifleri gelen iki yıldız için karar verildi. İşte son dakika haberin detayları...
11.09.2023Galatasaray
Jorge Jesus, Enner Valencia ve Bruma'dan sonra 7 ayrılık daha...
Jorge Jesus, Enner Valencia ve Bruma'dan sonra 7 ayrılık daha...Ziraat Türkiye Kupası'nın alınmasından sonra, önce Jorge Jesus ardından Enner Valencia ve dün de Bruma'ya veda eden Fenerbahçe'de 7 ayrılık daha kapıya dayandı. İşte Sarı Lacivertli kulüpte yaşanan sıcak gelişme Samandıra'da eşyalarını toplayan o futbolcular...
15.06.2023Fenerbahçe
Türkiye'de maçlar sahada kazanılmıyor demişti! Jorge Jesus'un yeni adresi belli oldu
Türkiye'de maçlar sahada kazanılmıyor demişti! Jorge Jesus'un yeni adresi belli olduSevilla maçından sonra "Türkiye'de maçlar sahada kazanılmıyor, kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum" açıklamalarıyla Türkiye'de gündem yaratan Jorge Jesus'un yeni adresi Fenerbahçe cephesinde şok etkisi yarattı. İşte şampiyonluk yarışında Galatasaray'la aradaki puan farkını 3'e indirmek için Alanyaspor'la karşı karşıya gelecek olan Sarı Lacivertli kulüpte sıcak gelişme....
18.03.2023Fenerbahçe
Türkiye'de memur maaşları 4 gün erken yatırılacak
Türkiye'de memur maaşları 4 gün erken yatırılacakSon dakika haberi... Türkiye Geneli Memur Maaşları 4 gün erkene çekildi. 11 Şubat’ta maaşlar ödenecek.
10.02.2023Gündem
Müge Anlı Elazığ olayı nedir, Müge Anlı iki kuzen nerede? Kayıp Mustafa Yılmaz nerede, Nurten Yılmaz ne dedi?
Müge Anlı Elazığ olayı nedir, Müge Anlı iki kuzen nerede? Kayıp Mustafa Yılmaz nerede, Nurten Yılmaz ne dedi?Müge Anlı'da aranan Mustafa Yılmaz bulundu mu, Müge Anlı Elazığ olayı nedir? ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da bu hafta Mustafa Yılmaz olayı araştırılıyor. Elazığ'da evlenen 25 yaşındaki genç, resmi nikahın kıyılmasından 17 gün sonra ortadan kayboldu. 20 yaşındaki Nurten Nur Yılmaz, eşinin bulunması için Müge Anlı’ya başvurdu. Aile üyeleri gözaltına alındı. Peki, Mustafa Yılmaz bulundu mu, nerede? Müge Anlı Elazığ olayı nedir?
3.02.2023Televizyon
Ali Koç'a Jorge Jesus'tan kötü haber: 1 Ocak'ta görüşmelere başlıyorlar
Ali Koç'a Jorge Jesus'tan kötü haber: 1 Ocak'ta görüşmelere başlıyorlarKatar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan'a penaltılarla elenen ve büyük bir hayal kırıklığı yaratan Brezilya'da Tite görevinden ayrılırken Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues'in 6 teknik adamı gündemine aldığı ve 1 Ocak'tan itibaren bir hocalarla görüşmelere başlayacağı belirtildi. İşte Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiren sıcak gelişme...
11.12.2022Fenerbahçe
Torrent'ten Okan Buruk'a kalan tek isimdi! Galatasaray'dan Premier Lig'e gitti
Torrent'ten Okan Buruk'a kalan tek isimdi! Galatasaray'dan Premier Lig'e gittiGeçtiğimiz sezon Süper Lig'in ikinci yarısında oynayan Giresunspor karşılaşmasının kaybedilmesinin ardından Fatih Terim'in yerine göreve gelen ve Florya'ya ekibiyle birlikte katılan Domenec Torrent'in yardımcılarından Ricard Segarra, Premier Lig ekiplerinden Brighton'la anlaşmaya vardı. İşte Adana Demirspor maçı öncesi Galatasaray'daki sıcak gelişme...
1.10.2022Galatasaray
Beşitaş'ın Dele Alli transferinde yeni gelişme! Evrakları çıkmadı
Beşitaş'ın Dele Alli transferinde yeni gelişme! Evrakları çıkmadıBeşiktaş'ta Dele Alli’nin transferinde sona gelindi. Yıldız oyuncunun bugünkü Fatih Karagümrük mücadelesinde tribünde olması da bekleniyordu. Fakat evrakları çıkmayan ünlü oyuncu, bu karşılaşmayı tribünde takip edemeyecek.
21.08.2022Beşiktaş
Samatta ve Berisha bir oldu onun kadar gol atamadı! F.Bahçe Fransız yıldızı 5 M.€'ya bitirdi
Samatta ve Berisha bir oldu onun kadar gol atamadı! F.Bahçe Fransız yıldızı 5 M.€'ya bitirdiFenerbahçe'de sıcak gelişme... Samatta'yı Kızılyıldız, Berisha'yı ise Mainz'a göndermeye hazırlanan Fenerbahçe aradığı golcüyü nihayet buldu. Sörloth, Mariano Diaz, Aboubakar gibi yıldızlarla ilgilenen Ali Koç Fransız forvetle anlaşmaya varırken, 29 yaşındaki futbolcunun da sarı lacivertli formayı giymek için can attığı bildirildi.
15.07.2022Fenerbahçe
Dün Fenerbahçe ile adı anıldı bugün kulübünden ayrıldı!
Dün Fenerbahçe ile adı anıldı bugün kulübünden ayrıldı!Dün adı Fenerbahçe ile anılan ve sarı lacivertli kulübe transferi söz konusu olan Norveçli golcü Joshua King Watford'dan ayrıldı.
6.07.2022Fenerbahçe
Marmaris yangınıyla ilgili sıcak gelişme! Bakan Koca açıkladı: 29 kişi etkilendi
Marmaris yangınıyla ilgili sıcak gelişme! Bakan Koca açıkladı: 29 kişi etkilendiSağlık Bakanı Fahrettin Koca, Marmaris'te meydana gelen orman yangınından 29 kişinin etkilendiğini, bunlardan 2'sinin tedavisinin sürdüğünü açıkladı.
23.06.2022Gündem
Dezenformasyon düzenlemesinde sıcak gelişme! Komisyonda kabul edildi
Dezenformasyon düzenlemesinde sıcak gelişme! Komisyonda kabul edildiBasın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edildi.
15.06.2022Gündem
Operasyon öncesi sıcak gelişme! Münbiç'te, PKK'nın karargahı füzeyle vuruldu
Operasyon öncesi sıcak gelişme! Münbiç'te, PKK'nın karargahı füzeyle vurulduTÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin olası askeri harekatı ile gözlerin çevrildiği Suriye'nin Münbiç bölgesinde teröristlerin karargahı Suriye Milli Ordusu (SMO) tarafından füze ile vuruldu.
11.06.2022Gündem
Ozan Kabak Süper Lig'de! G.Saray seçimlerle uğraşırken işi bitirdiler
Ozan Kabak Süper Lig'de! G.Saray seçimlerle uğraşırken işi bitirdilerGalatasaray'dan ayrılıktan sonra Avrupa'nın dev kulüplerinde forma giyen ve Schalke'nin gelecek sezon planlarında bulunmayan Ozan Kabak'ın Süper Lig'e döneceği ortaya çıktı. Milli stoperin 10 milyon euro civarında bir rakama satışı olacağı belirtilirken, Kabak'ın da bu sıcak gelişme karşısında son derece memnun kaldığı belirtildi.
10.06.2022Trabzonspor
Sonunda Rıdvan Dilmen'in dediği oldu! Ali Koç Beşiktaş'ın yıldızıyla masaya oturdu
Sonunda Rıdvan Dilmen'in dediği oldu! Ali Koç Beşiktaş'ın yıldızıyla masaya oturduBu sezon Beşiktaş'ta gösterdiği performansla sürekli tartışma konusu olmasına rağmen Rıdvan Dilmen'in hemen hemen her hafta övgü dolu sözlerle bahsettiği tecrübeli oyuncuyla Fenerbahçe görüşmelere başladı. İşte Ali Koç'un transferdeki o hamlesi ve ezeli rakipler arasında yaşanan sıcak gelişme...
25.05.2022Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten yılın transfer bombası! Yusuf Yazıcı'yı aradı yıldız futbolcu İstanbul'a ayak bastı
Dursun Özbek'ten yılın transfer bombası! Yusuf Yazıcı'yı aradı yıldız futbolcu İstanbul'a ayak bastıLille'den CSKA Moskova'ya kiralık olarak gelen, fakat satın alma opsiyonunun kullanılmayacağını öğrenen Yusuf Yazıcı'nın Dursun Özbek'ten sürpriz bir telefon aldığı, yıldız futbolcu için Galatasaray'ın devrede olduğu belirtildi. İşte Yusuf Yazıcı ve Dursun Özbek arasındaki sıcak gelişme...
23.05.2022Galatasaray
İrfan Can'ı alt üst eden transfer! B.Münih - Liverpool - İnter'den sonra F.Bahçe'ye geliyor
İrfan Can'ı alt üst eden transfer! B.Münih - Liverpool - İnter'den sonra F.Bahçe'ye geliyorMesut Özil'in kadro dışı kalmasından sonra orta sahada yıldız futbolcu arayışlarına giren Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin istikrarsız performansını da göz önünde bulundurarak yıldız bir futbolcunun transferine karar verdi. İşte sarı lacivertli kulüpte yaşanan sıcak gelişme...
20.05.2022Fenerbahçe
FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA! Ali Koç'a büyük şok! Görüştüğü iki hocayı da elinden kaçırdı
FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA! Ali Koç'a büyük şok! Görüştüğü iki hocayı da elinden kaçırdıGelecek sezon İsmail Kartal'ı takımın başında düşünmeyen ve bunun için Joachim Löw, Jorge Jesus, Gasperini gibi Avrupa futboluna damga vuran teknik direktörlerle görüşen Ali Koç'a iki antrenörden kötü haber geldi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişme...
5.05.2022Fenerbahçe
Karadeniz'de sıcak gelişme! Rusya o anları paylaştı, seyir füzelerini ateşlediler
Karadeniz'de sıcak gelişme! Rusya o anları paylaştı, seyir füzelerini ateşledilerRusya-Ukrayna savaşı devam ederken Rusya'dan önemli bir açıklama geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz’de bulunan Rus Donanmasına bağlı denizaltıdan Ukrayna topraklarına seyir füzesi fırlattığı anlara ait görüntüleri paylaştı. İşte son dakika haberinin detayları...
4.05.2022Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sıcak Gelişme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıcak gelişme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.