Ses Kayıtları

Ses Kayıtları

Son dakika ses kayıtları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ses kayıtları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ses kayıtları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ses Kayıtları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ses kayıtları gelişmeleri de dahil olmak üzere 913 ses kayıtları haberi bulunmuştur. Tüm ses kayıtları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sis perdesi aralandı! Reisi’nin öldüğü helikopter kazasının nedeni belirlendi
Sis perdesi aralandı! Reisi’nin öldüğü helikopter kazasının nedeni belirlendiİran’ın eski Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yayınlanan nihai raporda, kazanın ana sebebinin “bahar mevsiminde bölgedeki karmaşık iklim şartları” ile “aniden yükselen yoğun sis tabakası” olduğu belirtildi.
1.09.2024Dünya
Tutuklu emniyet müdür yardımcısı gizli tanık M7’yi anlattı
Tutuklu emniyet müdür yardımcısı gizli tanık M7’yi anlattıAyhan Bora Kaplan suç örgütü davasının gizli tanığının firarına ilişkin soruşturmada tutuklanan Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik’in ifadesi ortaya çıktı. Çelik, “Serdar Sertçelik gizli tanık programındaydı. Deşifre olmasın diye ekiplerimiz kendisine yaklaşmıyordu. Şahıs Tanık Koruma Şubesi tarafından korunuyordu” dedi.
25.05.2024Gündem
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024Gündem
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savunduBayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyerİzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024Gündem
Görevini kötüye kullandığı iddiaları sonrasında Peru Başbakanı istifa etti
Görevini kötüye kullandığı iddiaları sonrasında Peru Başbakanı istifa ettiPeru Başbakanı Alberto Otarola, görevini kötüye kullanarak Yazire Pinedo adlı bir kadına devlet ihaleleri verdiğinin ileri sürülmesi ve aralarındaki ses kayıtlarının basına yansıması üzerine dün akşam istifa ettiğini duyurdu.
6.03.2024Dünya
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktıKarabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Aktepe, Dina’nın Türkiye’de ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise “Türkiye’de veya Karabük’te ırkçılık olsa 10 bin yabancı öğrenci olmaz. Türkiye’de ırkçılık yoktur” diye cevap verdi.
24.01.2024Gündem
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı, ‘Öldürme niyetim yoktu’ dedi
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı, ‘Öldürme niyetim yoktu’ dediMersin'de intörn doktor Nida Nur Nergiz'i (24) pompalı tüfekle 6 el ateş edip, sakat kalmasına neden olan eski erkek arkadaşı teknisyen Ersin Karakuş (32), 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, "Bir anlık sinirle ayaklarına doğru ateş ettim. Öldürme niyetim yoktu" dedi. Nergiz'in avukatı Uğur Köksal ise “6 defa ateş ediyor. Israrla ateş etme, dur demesine rağmen ateş etmeye devam ediyor. Sanık haksız tahrik indirimi almak istiyor. Üst sınırdan ceza almasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
4.01.2024Gündem
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmış
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmışBankacı Seçil Erzan'ın, iş insanı Bülent Çeviker ve emekli İngilizce öğretmeni olan eşi İnci Çeviker ile arasında geçen, mahkeme dosyasına da giren ses kayıtları ortaya çıktı. Kuşkulandıkları için Erzan'ın evlerine geldiği gün İnci Çeviker'in kaydettiği konuşmalarda Seçil Erzan, "Paranızı almama gibi bir riskiniz yok. Benim size verdiğim evrak banka şubesinin size vereceği evraktan daha değerli. Zaten resmi evrak da o. Hoca da vadesini uzattı. Biz gizli bir ısın kodundayız. Vade dolmadan şubeye giderseniz sorun yaşarız. İşlemlerde bir problem olmadığı için ben rahatım. Rahat olun, güzel güzel para kazanıyorsunuz" dediği duyuluyor.
8.12.2023Gündem
Zehra Çatal'ı 9 kurşunla öldüren sanık mahkemede mağdur olduğunu öne sürdü: Tahliyemi talep ediyorum
Zehra Çatal'ı 9 kurşunla öldüren sanık mahkemede mağdur olduğunu öne sürdü: Tahliyemi talep ediyorumYılmaz Fahrioğlu inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı tabancayla 9 el ateş edip öldürmüştü. Tutuklu yargılanan sanık Yılmaz Fahrioğlu, olayda mağdur olduğunu öne sürerek, “Zehra beni dolandırdı. Paramı vereceğini söyledi ama oyaladı, vermedi. Çocuklarım mağdur ve perişan. Tahliyemi talep ediyorum" dedi. Mahkeme, Fahrioğlu'nun talebini reddetti.
26.10.2023Gündem
İsrail’in Gazze planı ortaya çıktı! 'Gazze’nin anahtarları Mısır’a verilecek'
İsrail’in Gazze planı ortaya çıktı! 'Gazze’nin anahtarları Mısır’a verilecek'Hamas’ı bitirme adı altında İsrail’in kanlı saldırıları sürerken İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’de üç aşamalı bir plan öngördüklerini açıkladı. Bir İsrailli kaynak ise sonunda Gazze’nin anahtarlarının Mısır’a verilmesinin planlandığını söyledi.
22.10.2023Dünya
İsrail Gazze'de sivilleri katlediyor!  Telefonlara şok mesajlar geldi: Ses kayıtları tek tek analiz edildi, İsrail oyunu ortaya çıktı
İsrail Gazze'de sivilleri katlediyor! Telefonlara şok mesajlar geldi: Ses kayıtları tek tek analiz edildi, İsrail oyunu ortaya çıktıİsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Biden'ın İsrail'in kara saldırısı ile ilgili gazetecilere verdiği cevap Beyaz Saray'ın yine geri adım atmasına neden oldu. Öte yandan Refah sınır kapısından ilk kez yardım TIR'ları geçerken bir yandan da İsrail savaş uçakları bombardıman yaptı. İsrail Savunma Bakanı ise, savaşın yayılacağı sinyalini verdi. Gazze'de yaşayanların cep telefonlarına ise bugün İsrail ordusu tarafından arka arkaya mesajlar gönderildi. İşte detaylar...
21.10.2023Dünya
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruzSosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen ve ilk duruşmada tahliyesine karar verilen Mustafa Neşeli'nin davasına Ezcacıbaşı Spor Kulübü de dahil oldu. Savcılık konuyla ilgili yeniden soruşturma başlattı.
14.09.2023Voleybol
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildiSosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023Yaşam
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak!
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak!Ülkesi İngiltere'de halkın prensesi olarak anılan Prenses Diana'nın yeni ses kayıtları ortaya çıktı.
4.09.2023Dünya
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme!
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme!Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. yakalandı.
1.08.2023Yaşam
Ses kayıtları, İcardi ve Aboubakar'ın elden kaçması, Jorge Jesus'un inadı... İşte Fenerbahçe'nin bozulan büyüsü
Ses kayıtları, İcardi ve Aboubakar'ın elden kaçması, Jorge Jesus'un inadı... İşte Fenerbahçe'nin bozulan büyüsüSezon başında İcardi ve Weghorst'un tercih edilmemesi, Jorge Jesus'un Dünya Kupası'ndan sonra konsantrasyonunun dağılması, forma adaletinin sağlanamaması ve Arda Güler'in takıma geç monte edilmesi Fenerbahçe'nin şampiyonluktaki yarışını son derece olumsuz etkilerken, Ali Koç'un Oosterwolde ile Samet Akaydın transferleri yapması ise Sarı Lacivertli cephede kupa hasretinin 9 yıla çıkmasına neden oldu.
31.05.2023Fenerbahçe
Foncu müdürü 3 gün rehin almışlar! 80 milyon dolarlık vurgunda şok detaylar
Foncu müdürü 3 gün rehin almışlar! 80 milyon dolarlık vurgunda şok detaylarAralarında futbolcuların da bulunduğu 80 milyon dolarlık fon skandalında banka müdürü Seçil Erzan'ın diğer yöneticiler tarafından rehin alındığı ve kendilerini kurtarmak için tek yanlı beyanat aldıkları öne sürüldü.
28.04.2023Gündem
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi?
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi?Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga (17) için Adli Tıp Kurumu’nun düzenlediği kesin otopsi raporu ortaya çıktı. Dina'nın kanında uyuşturucu madde bulunmadığının da yer aldığı raporda, 9 uzmanın oy birliğiyle ölüm olayının adli tahkikatla aydınlatılmasının uygun olduğuna karar verildi. İşte haberin detayları...
22.04.2023Gündem
Sahte rapor alan çalışana hapis istemi!
Sahte rapor alan çalışana hapis istemi!Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak çalışan Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumdan şüphelenen iş yeri sahibi Mehmet Evrim de, Sait U.'nun hastaneye rapor almaya hiç gitmediğini ve Mersin'de plajda çekilmiş fotoğraflarını tespit edince, suç duyurusunda bulundu. Savcılık tarafından yapılan soruşturmanın ardından Sait U., 15 yıla kadar, raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve tanıdığı hemşire Esra T., 11’er yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.
Kadıköy'de Fenerbahçe tur için Sevilla karşısında! İşte Jorge Jesus'un kadro tercihi ve maç taktiği...
Kadıköy'de Fenerbahçe tur için Sevilla karşısında! İşte Jorge Jesus'un kadro tercihi ve maç taktiği...Avrupa Ligi son 16 mücadelesinde Fenerbahçe tur için Sevilla karşısına çıkacak. İspanya'daki ilk maçta özellikle ilk yarıda çok iyi bir oyun ortaya koyan sarı lacivertli temsilcimiz skora gidememiş, ikinci devrede ise 2 gole engel olamamıştı. Karşılaşma öncesi Jorge Jesus ve ses kayıtları gündemi meşgul ederken, Portekizli teknik adamın tercihleri de merak konusu oldu.
16.03.2023Fenerbahçe
AFAD: Ortalama 3 dakikada 1 artçı sarsıntı yaşanıyor
AFAD: Ortalama 3 dakikada 1 artçı sarsıntı yaşanıyorAFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından 9 bin 470 artçı sarsıntı kaydedildiğini, ortalama 3 dakikada 1 artçı deprem yaşandığını söyledi.
25.02.2023Gündem
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktıTekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A., polise verdiği ifade şoke etti. Bir TIR şoförü ise Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin asılsız ses kaydı paylaştığı için gözaltına alındı.
7.02.2023Gündem
Çalışanın bilgisayarını inceleyen işverene büyük şok! Mahkeme haksız buldu
Çalışanın bilgisayarını inceleyen işverene büyük şok! Mahkeme haksız bulduBursa'da, kendisinin rızası alınmadan bilgisayarı patronca incelendikten sonra kovulan işçinin imdadına mahkeme yetişti.
Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan çocuklara iğrenç tuzak! Cinsel içerikli sohbetleri ortaya çıktı
Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan çocuklara iğrenç tuzak! Cinsel içerikli sohbetleri ortaya çıktıProvokatör Rasmus Paludan'ın skandal ses kayıtları ortaya çıktı. İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim yakmasıyla tepki çeken Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan'ın sosyal medyada çocuklarla yaptığı cinsel içerikli sohbetlerin ses kayıtları ortaya çıktı.
3.02.2023Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ses Kayıtları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ses kayıtları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.