Semanur

Semanur

Son dakika Semanur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Semanur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Semanur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semanur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semanur gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 semanur haberi bulunmuştur. Tüm semanur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da gökdelenin 43'üncü katından düşüp ölen Semanur için 'cinayet' iddiası
Ankara'da gökdelenin 43'üncü katından düşüp ölen Semanur için 'cinayet' iddiasıAnkara'nın Çankaya ilçesinde bir gökdelenin 43'üncü katından düşen binicilik eğitmeni Semanur Arslan (27) yaşamını yitirirken, ailesi, genç kızın intihara meyilli birisi olmadığını ve olayın cinayet olduğunu ileri sürdü.
25.10.2024Gündem
Ankara'da 43. kattan düşerek hayatını kaybeden Semanur'un şüpheli ölümü! Ailesi ölümünün araştırılmasını istiyor
Ankara'da 43. kattan düşerek hayatını kaybeden Semanur'un şüpheli ölümü! Ailesi ölümünün araştırılmasını istiyorAnkara’da 43 katlı gökdelenin en üst kadından düşerek hayatını kaybeden 27 yaşındaki kadının ailesi, genç kadının intihara meyilli birisi olmadığını belirterek, olayın cinayet olduğunu ileri sürdü.
23.10.2024Gündem
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı varBalıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
15.02.2024Gündem
Ev sahibi - kiracı herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı, tamamen ücretsiz
Ev sahibi - kiracı herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı, tamamen ücretsizKira fiyatlarındaki fahiş artış ev sahibi ve kiracılar arasında yanan sorunların artmasına neden oldu. Kirada yeni dönem başladı. Konut sahibi ile kiracı arasındaki uyuşmazlıkların, tarafların uzun süren mahkeme süreçleri yerine arabuluculuk sistemiyle uzlaşması halinde iki-üç haftada sonuçlanacağını belirten Avukat Semanur Erdem, sistemin yargının yükünü de hafifleteceğini ifade etti.
3.10.2023Ekonomi
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktı
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktıEyüpsultan'da eşine 5 yıl önce cinsel saldırıda bulunduğunu söylediği kuzeni Abdullah Koşar'ı başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aslan İlhan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, olay yerinde 'Namussuzluğun bedeli budur' notu bulunmasına rağmen, cinayetin maktul Koşar, şüpheli Aslan İlhan, İlhan'ın eşi ve ağabeyleri arasında Trakya'da bulunan definenin paylaşımı konusundaki anlaşmazlık yüzünden gerçekleştiğine kanaat getirdi. Savcılık, Aslan İlhan, eşi Semanur İlhan ve ağabeyleri Erdal İlhan ve Nedim İlhan'ın "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle cezalandırılmaları talebiyle dava açtı.
26.08.2023Yaşam
Feci olay! Kapalı yola giren otomobil çukura düştü: 1 ölü, 4 yaralı
Feci olay! Kapalı yola giren otomobil çukura düştü: 1 ölü, 4 yaralıSiirt'te feci olay. Yol yapım çalışmasını fark edemeyen sürücünün kullandığı otomobilin, menfez için kazılan çukura düşmesi sonucu 3 yaşındaki Irmak Demir yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.
28.07.2023Gündem
Rize'ye Güney Kore'den damat geldi! Müslüman olup adını değiştirdi
Rize'ye Güney Kore'den damat geldi! Müslüman olup adını değiştirdiRizeli bedensel engelli Semanur Kutanis (21), 5 yıl önce dil geliştirmek için sosyal medyada tanışıp, arkadaşlık kurduğu Güney Koreli Koo Dongwan (25) ile hayatını birleştirmeye karar verdi. Ardeşen ilçesine 7 bin 300 kilometreden gelen ve Müslümanlığı seçip, Muhammet Ali adını alan Koreli genç, Kutanis ile nişanlandı.
14.12.2022Yaşam
Kazada yaralanan 16 yaşındaki milli tekvandocudan 77 gün sonra acı haber
Kazada yaralanan 16 yaşındaki milli tekvandocudan 77 gün sonra acı haberEskişehir'in Seyitgazi ilçesinde tekvando antrenörü Nadir Özsoy (51) ile tekvandocu kızı Semanur Özsoy (22) ve şampiyonada oğlu yarışan Hüseyin Kaplan'ın (41) öldüğü kazada yaralanan milli tekvandocu Taha Görkem Sarı (16) da 77 gün sonra yaşamını yitirdi. Türk bayrağı, milli takım eşofmanı ve madalyası tabutuna konulan Sarı, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
24.05.2022Yaşam
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama…
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama…TOKİ kura sonuçları açıklandı. Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesinde inşa edilen 609 konut kapsamındaki 215 konut için kura çekilişi bugün yapıldı. TOKİ Elbistan kura çekilişi sonrası hak kazananları görmek için Elbistan TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. İşte Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları…
14.03.2022Ekonomi
Emine Erdoğan: 2023’te sıfır atığı tüm Türkiye'de yaygınlaşmış hale getirmeyi hedefliyoruz
Emine Erdoğan: 2023’te sıfır atığı tüm Türkiye'de yaygınlaşmış hale getirmeyi hedefliyoruzEmine Erdoğan’ın katılımıyla Turkcell, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğince "Geleceği Yazan Kadınlar Projesi" final töreni düzenlendi. Programda proje sahipleri ödüllerini Emine Erdoğan'ın elinden aldı. Programda konuşan Emine Erdoğan, “2023’te sıfır atığı tüm Türkiye'de yaygınlaşmış hale getirmeyi hedefliyoruz. 2017 yılından bugüne kadar yaklaşık 24.2 milyon ton geri kazanılabilir atık ekonomiye kazandırıldı. Geri kazanım oranımız yüzde 22.4’e çıktı “dedi.
4.02.2022Siyaset
Kadın arkadaşı ile babasını öldürüp, intihar etti
Kadın arkadaşı ile babasını öldürüp, intihar ettiKonya’nın Ilgın ilçesinde Mustafa Dağlı (35), iddiaya göre aralarında gönül ilişkisi bulunan 2 çocuk annesi Semanur Saraç (32) ile babası Yusuf Güler’i (50), tabancayla öldürdü. Ardından aynı tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi.
23.08.2021Gündem
Kız meslek lisesinde, yangın müdahale dronu geliştirildi
Kız meslek lisesinde, yangın müdahale dronu geliştirildiTokat'ta Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, orman yangınlarını tespit edip söndürme yapabilecek dron tasarladı. TEKNOFEST yarışması için arı neslinin devamını sağlamaya yönelik polenleme dronu geliştiren ekip, orman yangınlarından etkilenip çalışmalarını güncelledi. Su tankı ilavesiyle su püskürtme işlevi yapacak hale getirilen ve her biri 50 metrekare alanı söndürebilecek yeterlilikte 3 yangın söndürme topu da taşıyacak olan dron, TEKNOFEST'te görücüye çıkacak.
3 çocuğunu öldürmüştü! Kendini böyle savundu: Psikolojimin kurbanıyım
3 çocuğunu öldürmüştü! Kendini böyle savundu: Psikolojimin kurbanıyımAdana'da, çocukları Mehmet Emin (10), Semanur (8) ve Mahmut'u (4) bıçakla öldürdükten sonra bileklerini keserek, intihar girişiminde bulunan Selma Cice'nin (27) tutuklu yargılanmasına devam edildi. Cice, duruşmadaki savunmasında, “Yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım. Çok ağır bir durum. Bir anda çocuklarımı öldürmem normal değil. Yaşadıklarımın ve psikolojimin kurbanıyım. Çok kötü durumdayım” dedi.
8.04.2021Gündem
Süper Lig eski futbolcusunun eşi: Rapordan sonra kocamın oğlumu öldürdüğünden şüphelendim
Süper Lig eski futbolcusunun eşi: Rapordan sonra kocamın oğlumu öldürdüğünden şüphelendimBursa'da, oğlu Kasım'ı (5) yatırıldığı hastanede boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süper Lig eski futbolcusu Cevher Toktaş’ın (33) yargılandığı davada, ifadesi alınan Cevher Toktaş’ın eşi Semanur Toktaş, "Adli Tıp raporu geldikten sonra ve Cevher’in unutkanlıklarını düşününce onun öldürdüğünden şüphelendim" dedi. Mahkeme heyeti, olay günü hastanede çalışan 2 doktorun tanık olarak dinlenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.
21.12.2020Gündem
Bursa'da acının fotoğrafı... Yıkıldılar
Bursa'da acının fotoğrafı... YıkıldılarSon dakika haberine göre, Bursa’da Orhangazi Devlet Hastanesi’ne bağlı Evde Sağlık Hizmeti ekibinin içerisinde bulunduğu hafif ticari araçla, karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Kazada, bir ay önce baba olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü Erdi Güleç (29) hayatını kaybetti.
15.10.2020Yaşam
HDP İl Binası önünde evlat nöbeti tutan annelerden, Elazığ'daki depremzedelere ziyaret
HDP İl Binası önünde evlat nöbeti tutan annelerden, Elazığ'daki depremzedelere ziyaretDiyarbakır'da HDP İl Binası önünde oturma eylemi yapan anneler, Elazığ'daki depremzedeleri ziyaret etti.
28.01.2020Gündem
Kardeşlerin çöp kavgası kanlı bitti!
Kardeşlerin çöp kavgası kanlı bitti!Samsun'da bahçe kenarına döküldüğü iddia edilen çöp yüzünden iki kardeş arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.
22.09.2019Yaşam
Artvin ilk sırada!
Artvin ilk sırada!Artvin Sağlık Müdürü İrfan Akalın,"Akılcı antibiyotik kullanım oranı açısından Türkiye, yüzde 10 civarındaki Avrupa Birliği'ne yaklaştı. Ülkemiz, 2011 yılında yüzde 21,14 antibiyotik kullanım oranına sahipti. Her geçen yıl bu oran düştü ve 2018 yılında 15,81 seviyesine kadar geriledi" dedi.
9.06.2019Sağlık
3 çocuğu öldüren anneden korkunç itiraf!
3 çocuğu öldüren anneden korkunç itiraf!Adana'da, çocukları Mehmet Emin (10), Semanur (8) ve Mahmut'u (4) bıçakla öldürdükten sonra bileklerini keserek, intihar girişiminde bulunan Selma Cice'nin (27) tutuklu yargılanmasına başlandı. Cice, duruşmadaki savunmasında, "Nasıl öldürdüğümü hatırlamıyorum. Çocuklarım, dünyada en büyük varlığımdı. Bilinçli yapmadım" dedi.
8.05.2019Yaşam
Manisa'da trafik kazası: 7 yaralı
Manisa'da trafik kazası: 7 yaralıManisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
13.04.2019Yaşam
Genç kız feci şekilde can verdi
Genç kız feci şekilde can verdiBursa'da devrilen demir kapının altından kalan 16 yaşındaki genç kız feci şekilde can verdi
2.12.2018Yaşam
Anne vahşetinin sebebi ortaya çıktı
Anne vahşetinin sebebi ortaya çıktıAdana'da 1'i kız 3 çocuğunun boğazını bıçakla keserek öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan annenin düğüne giderken kayınbabasının ve kayınbiraderinin cep telefonunu unutmasından dolayı çıkan tartışmadan sonra intihar etmeye karar verip çocuklarını öldürdüğü ortaya çıktı.
1.11.2018Yaşam
3 çocuğunu katleden anne tutuklandı
3 çocuğunu katleden anne tutuklandıAdana'da 1'i kız 3 çocuğunu boğazlarını bıçakla keserek öldüren anne tutuklandı. İfadesinde, "Hayatımda hiç mutlu bir gün yaşamadım. Tüm yaşantım, zorluk ve rezillik içinde geçti. İntihar etmeyi uzun zamandır düşünüyordum; fakat geri kalan çocuklarım rezil olmasın, diye onları da öldürdüm" demişti.
24.10.2018Yaşam
Anne vahşetinin sebebi ortaya çıktı
Anne vahşetinin sebebi ortaya çıktıAdana'da 3 çocuğunun başlarını bıçakla kesip intihara kalkışan annenin tedavisi sürüyor. Genç kadının, "Ben intihar edecektim, benden sonra onlar da rezil olmasınlar diye çocukları kestim" dediği öğrenildi.
23.10.2018Yaşam
Anneleri tarafından öldürülen 3 kardeş yan yana gömüldü
Anneleri tarafından öldürülen 3 kardeş yan yana gömüldüAdana’da anneleri Selma Cice tarafından boğazları kesilerek öldürülen Mehmet Emin (10), Semanur (8) ve Mahmut (4) kardeşler yan yana toprağa verildi.
22.10.2018Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Semanur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semanur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.