Selim Soydan

Selim Soydan

Son dakika Selim Soydan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selim Soydan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selim Soydan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selim Soydan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selim soydan gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 selim soydan haberi bulunmuştur. Tüm selim soydan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslışah Alkoçlar'dan annenesi Hülya Koçyiğit'e gönderme! "30 yıl önceki hali"
Aslışah Alkoçlar'dan annenesi Hülya Koçyiğit'e gönderme! "30 yıl önceki hali"Ünlü Yeşilçam oyuncusu Hülya Koçyiğit'in küçük torunu Aslışah Alkoçlar'dan anneannesi ve dedesiyle birlikte paylaşım geldi. Aslışah Alkoçlar, kendisini Hülya Koçyiğit'in 30 yıl önceki haline benzetti. Takipçileri de Alkoçlar'ı destekleyen yorumlarda bulundu.
14.01.2024Televizyon
Dursun Özbek patlaması: Ne gücünüz ne de kalibreniz yeter!
Dursun Özbek patlaması: Ne gücünüz ne de kalibreniz yeter!Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli camianın eski isimlerinden Selim Soydan'a cevap verdi.
1.08.2023Galatasaray
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı?
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı? Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. Peki, Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli?
11.02.2023Gündem
Gündeme bomba gibi düşen itiraf! 'Galatasaraylı 3 yönetici TFF'ye gelip Fatih Terim hakkında...'
Gündeme bomba gibi düşen itiraf! 'Galatasaraylı 3 yönetici TFF'ye gelip Fatih Terim hakkında...'Süper Lig'in 6.hafta maçlarını değerlendiren ve özellikle Abdullah Avcı'nın kadro seçimi hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan Şansal Büyüka'nın Fatih Terim iddiası gündeme bomba gibi düştü. TFF eski yöneticilerinden Selim Soydan'ın açıklamalarına değinen Büyüka, geçen sezon Burak Elmas'la yollarını ayıran tecrübeli teknik adam hakkında 'Korkunç bir iddia ama muhtemelen doğru' sözlerini sarf ederken, duayen yazarın "Ünal Aysal dışında kimse Fatih Terim'in yüzüne konuşamadı, herkes arkadan dolandı..." göndermesi ise bir hayli dikkat çekti.
14.09.2022Galatasaray
Plan yapıldı bozmamak lazım dedi ve... Fenerbahçe'nin gelecek sezonki teknik direktörü...
Plan yapıldı bozmamak lazım dedi ve... Fenerbahçe'nin gelecek sezonki teknik direktörü...Joachim Löw, Jorge Jesus ve İsmail Kartal gibi tecrübeli teknik adamları listesine alan Ali Koç'a camianın ağır toplarından tavsiye geldi. Selim Soydan, Engin Verel, Müjdat Yetkiner, Cemil Turan gibi eski futbolcular sadece bir isim üzerinde yoğunlaştı...
12.04.2022Fenerbahçe
Mesut Özil gemileri yaktı! Canlı yayında duyurdu "Adamı bitirmek için her şeyi yaptı"
Mesut Özil gemileri yaktı! Canlı yayında duyurdu "Adamı bitirmek için her şeyi yaptı"Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi. Mesut Özil'in oynamama sebebi ortaya çıktı. Fenerbahçe'de mutsuz olduğu söylenen Mesut Özil kararını verdi. Canlı yayında Pereira'yı eleştiren TFF yöneticisi Selim Soydan da “86. dakikada oyuna soktu. Ayıp denen bir şey var, bu günahtır. Ne kadar sahip çıkarsan o kadar kazanırsın” dedi. Soydan, "Adamı bitirmek için elinden gelen her şeyi yaptı" diye konuştu. İşte Fenerbahçe'deki Mesut Özil krizinin perde arkası...
24.03.2022Fenerbahçe
Milli Takımda Hamit Altıntop sürprizi! Yerine geldi
Milli Takımda Hamit Altıntop sürprizi! Yerine geldiTürkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Selim Soydan'dan boşalan A Milli Futbol Takımı Sorumluluğu görevine getirildi.
11.09.2021Futbol
'Kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan arasında tartışma
'Kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan arasında tartışmaFenerbahçe'nin başvurduğu 'kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan karşı karşıya geldi. MHK Başkanı 'Bize göre kural hatası yok' derken Soydan ise "VAR’dan itiraz gelince pozisyonu ne izledi ne de kararında direndi. Bu bir kural hatasıdır” karşılığını verdi.
8.05.2021Fenerbahçe
Kritik maçlar öncesi flaş Mert Müldür gelişmesi
Kritik maçlar öncesi flaş Mert Müldür gelişmesiA Milli Futbol Takımı, Hırvatistan, Rusya ve Macaristan ile yapacağı maçların hazırlıklarına başladı. - İtalya'da Kovid-19 test sonuçlarını bekleyen Kaan Ayhan ve Mert Müldür, antrenmana katılmadı
10.11.2020Futbol
Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında ve nereli?
Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında ve nereli?Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit ile Fenerbahçeli eski milli futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu Yöneticisi Selim Soydan internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında ve nereli? İşte Selim Soydan hakkında merak edilenler...
17.05.2020Gündem
A Milli Takım İspanya'ya ulaştı! Havalimanında Ozan Tufan...
A Milli Takım İspanya'ya ulaştı! Havalimanında Ozan Tufan...EURO 2020 vizesi alan A Milli Futbol Takımı, eleme grubundaki son maçında deplasmanda Andorra ile karşılaşacak.
15.11.2019Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda konuştuFenerbahçe Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiçbir şey Fenerbahçe'yi ülkesine hizmet yolundan döndürememiştir. Takım tutmak bir gönül işidir." dedi.
26.10.2019Futbol
'Fatih Terim'in kızları 19.07'de tweet attı, nasıl oluyor?'
'Fatih Terim'in kızları 19.07'de tweet attı, nasıl oluyor?'Yönetim kurulu toplantısında üyeler arasında sert tartışmalar yaşandı. Fatih Terim'e verilen ceza TFF'yi ikiye böldü. Bazı üyeler destekledi, bazıları karşı çıktı.
16.09.2019Süper Lig
Moldova - Türkiye: 0-4
Moldova - Türkiye: 0-4EURO 2020 Elemeleri'nde Türkiye deplasmanda Moldova'yı 4-0'lık skorla farklı mağlup etti ve altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
10.09.2019Futbol
Aslışah Alkoçlar 26 oldu!
Aslışah Alkoçlar 26 oldu!Ender Alkoçlar ile Gülşah Soydan Alkoçlar'ın kızı Aslışah Alkoçlar, 26'ncı yaşına bastı.
23.07.2019Magazin
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir!
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir!Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Nihat Özdemir, oyların 179'unu alarak federasyon başkanlığına seçildi, 4 oy ise geçersiz sayıldı. Bu seçim öncesinde Yıldırım Demirören ve Hüsnü Güreli dönemi mali ve idari açıdan oy birliğiyle ibra edildi.
1.06.2019Futbol
Nihat Özdemir'in listesi belli oldu!
Nihat Özdemir'in listesi belli oldu!TFF Başkan Adayı Nihat Özdemir'in listesi belli oldu. Özdemir'in listesinde Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Muzaffer Nasıroğlu, Selim Soydan, Hamit Altıntop bulunuyor.
31.05.2019Futbol
Fenerbahçe - Galatasaray: 1-1
Fenerbahçe - Galatasaray: 1-1Kadıköy'de dev derbi nefesleri kesti. 19 yıllık galibiyet özlemini sonlandırmak için sahaya çıkan Galatasaray, 10 kişi kalan rakibi karşısında 66'da Onyekuru ile öne geçti. Fenerbahçe yalnızca 5 dakika sonra Eljif Elmas'la skoru eşitledi. Sarı-kırmızılıların son dakikalardaki baskısı sonuç vermeyince müthiş maç 1-1 sona erdi.
14.04.2019Galatasaray
Hülya Koçyiğit, 51 yıl önce eşine o soruyu sordu!
Hülya Koçyiğit, 51 yıl önce eşine o soruyu sordu!Hülya Koçyiğit ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’deki söyleşiye katıldı.
11.03.2019Magazin
Hastanede rehin kalmış
Hastanede rehin kalmışUsta oyuncu Hülya Koçyiğit'in ilk kızı Gülşah Alkoçlar'ın doğumunda parasızlıktan dolayı bir hafta hastanede rehin kaldığı ortaya çıktı
18.10.2018Magazin
Mahkeme kararını verdi! Telif şoku
Mahkeme kararını verdi! Telif şokuKemal Sunal’ın ailesi, Gülşah Film’e, ustanın 36 filminden telif alamadıkları için dava açtı. Mahkeme, Sunal ailesine 850 bin lira telif ödenmesine karar verdi. Karara itiraz eden Gülşah Film, dosyayı Yargıtay'a taşıdı. Mahkemeden davanın reddi kararı çıktı.
4.09.2018Magazin
‘Küçük Ali’ Soydan hayata veda etti
‘Küçük Ali’ Soydan hayata veda ettiG.Saray ve Milli Takım’ın eski futbolcusu, Selim Soydan’ın ağabeyi Mehmet Ali Soydan 85 yaşında vefat etti
20.08.2018Galatasaray
Ali Koç: "Bu kulübün sahibi taraftarıdır"
Ali Koç: "Bu kulübün sahibi taraftarıdır"Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan başkan adayı Ali Koç, ''Sayın Başkanım, pek çok kez kimse Fenerbahçe'den büyük değil dediniz. Sanırım şunu unuttunuz, siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz" dedi.
2.06.2018Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi kongre!
Fenerbahçe'de tarihi kongre!Fenerbahçe'de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda dün başlayan tarihi kongrede, bugün oy kullanma işlemleri gerçekleştirilecek ve yeni başkan belli olacak.
3.06.2018Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Selim Soydan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selim soydan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.