Selena

Selena

Son dakika Selena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selena gelişmeleri de dahil olmak üzere 394 selena haberi bulunmuştur. Tüm selena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Selena Gomez estetik iddialarına yanıt verdi
Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Selena Gomez estetik iddialarına yanıt verdiABD'li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in estetik yaptırdığı iddia edildi. Gomez, yüzündeki değişim hakkında konuşarak bu söylentilere yanıt verdi.
31.07.2024Magazin
Emilla Perez filminin konusu nedir, hangi oyuncular filmde yer alıyor? Cannes’da 9 dakika boyunca alkışlanan Emilla Perez fragmanı yayınlandı mı?
Emilla Perez filminin konusu nedir, hangi oyuncular filmde yer alıyor? Cannes’da 9 dakika boyunca alkışlanan Emilla Perez fragmanı yayınlandı mı?14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali, tüm görkemiyle devam ediyor. Emilia Pérez adlı film, Cannes'da 9 dakika boyunca ayakta alkışlanarak büyük beğeni topladı.
20.05.2024Magazin
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem olduDünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023Magazin
Sinem Kobal yıllar sonra onu keşfeden kişiyi açıkladı!
Sinem Kobal yıllar sonra onu keşfeden kişiyi açıkladı!2016’da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen, Lalin (3) ve Leyla (1) adında 2 kız çocuğu annesi olan Sinem Kobal setlere dönmeye hazırlanıyor. Kobal kariyerinin başlangıç dönemini ve anneliği L’Officiel dergisine anlattı...
20.11.2023Magazin
Ünlü Şarkıcı Selana Gomez dekoltesiyle hayranlarının diline düştü! “Alay konusu olmaktansa….”
Ünlü Şarkıcı Selana Gomez dekoltesiyle hayranlarının diline düştü! “Alay konusu olmaktansa….”MTV Video Müzik Ödülleri gecesine kırmızı dantel bir elbiseyle katılan şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in dekoltesi olay oldu. Ünlü isim de kendisini eleştirmekten geri durmadı.
15.09.2023Magazin
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! Son durumunu paylaştı
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! Son durumunu paylaştı"Sihirli Annem" dizisinde 'Ceren' karakterine hayat veren, "Selena" dizisinde canlandırdığı 'Leyla' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Gizem Güven ekranlardan uzak bir hayat sürerken, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmiyor. Güven, sosyal medyada ürettiği içeriklerle takipçileri ile buluşuyor. Genç oyuncudan korkutan bir haber geldi. Gizem Güven, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bıçak altına yattı. Ameliyat sonrası görüntüsünü paylaşan oyuncu, son durumu hakkında bilgi verdi.
19.08.2023 Magazin
Francia Raisa böbreğini Selena Gomez’e zorla mı bağışladı! İddialara canlı yayında cevap verdi
Francia Raisa böbreğini Selena Gomez’e zorla mı bağışladı! İddialara canlı yayında cevap verdiSelena Gomez, o dönemde arkadaşı olan Francia Raisa'nın bağışladığı böbrekle hayata tutunduğunu bir fotoğrafla sosyal medyada paylaşarak duyurmuştu. Bundan tam altı yıl önce çocuk yaşından bu yana kameralar karşısına büyüyen genç kuşak bir yıldız, uzun süreli bir sessizliğe gömülmüştü. Hayranları bunun nedenini merak ediyordu. Zaten sağlık sorunlarıyla boğuştuğu da biliniyordu. Uzun süren bu sessizliği bozan ise ünlü yıldız tarafından sosyal medyada paylaşılan şoke edici bir fotoğraf oldu. İşte o karenin sırrı...
5.08.2023Magazin
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdi
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdiGeçtiğimiz günlerde 31. yaşını büyük bir partiyle kutlayan şarkıcı Selena Gomez, tatile çıktı. Ünlü isim arkadaşlarıyla yat tatili yaparken bikinili paylaşımlarıyla da sosyal medyayı salladı.
30.07.2023Magazin
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları erittiSelena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023Magazin
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildiSelena Gomez dendiğinde akla ilk Justin Bieber ile yaşadığı aşk geliyor. İkisi de çocuk denecek yaşta şöhret olan Gomez ve Bieber yıllarca sevgili kalmış, yollarını ayırdıktan sonra Justin’in Hailey Baldwin’le yaptığı evlilik ve yaşanan kıskançlık kavgaları yüzünden adları yan yana anılmaya devam etmişti.
27.06.2023Magazin
'Selena' dizisiyle tanıdığımız Cansu Demirci yıllar sonra ülkeye döndü!
'Selena' dizisiyle tanıdığımız Cansu Demirci yıllar sonra ülkeye döndü!Selena'da canlandırdığı Selin karakteriyle hafızalara kazınan Cansu Demirci yıllardır hem ekranlardan hem de gözlerden uzak yaşıyordu. Son hali merak edilen oyuncu yıllar sonra ülkeye döndü.
16.05.2023Magazin
Selena Gomez'e böbreğini bağışlamıştı! 'Şimdi ölüm tehdidi alıyor!'
Selena Gomez'e böbreğini bağışlamıştı! 'Şimdi ölüm tehdidi alıyor!'Sosyal medyanın her türlü fikre ve paylaşıma olanak tanıması kimi zaman kullanıcıların hayatını kâbusa çevirebilecek talihsiz hatta bazen de tehlikeli durumların yaşanmasına neden oluyor. Kimi zaman sevdikleri sanatçıları bu platformlardan takip eden ateşli hayranları bu istenmeyen durumların yaşanmasının da sorumlusu oluyor.
9.05.2023Magazin
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi?
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi?Afra Saraçoğlu uzun yıldır aşk yaşadığıı Mert Yazıcıoğlu ile yollarını geçtiğimiz aylarda ayırmıştı. Çağatay Ulusoy da sevgilisi Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık ilişkilerine son noktayı koymuştu. Sevgililerinden ayrılan ikilinin yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Afra Saraçoğlu, kendisinden yedi yaş büyük Çağatay Ulusoy ile daha önce 'Yeşilçam' dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti.
27.03.2023Magazin
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi?
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi?Olaylı bir şekilde Gigi Hadid'ten ayrılan şarkcı Zayn Malik’in adı yine kendisi gibi dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez ile anıldı. ABD’li bir kaynak, ikilinin New York Manhattan’daki bir restorana el ele girdiğini ve öpüştüklerini belirtti.
27.03.2023Magazin
Selena Gomez makyajsız poz!
Selena Gomez makyajsız poz!Hailey Bieber ile aralarında soğuk rüzgarlar esen ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selena Gomez, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. Doğal hali ile dikkat çeken Selena Gomez'e, Miley Cyrus kayıtsız kalmadı.
15.03.2023Magazin
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı?
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı?Hailey Bieber ve Selena Gomez kavgasının etkileri sürüyor. Hailey'in yaptıklarını kaba bulanlar ,eşi Justin Bieber konserinde ünlü modele küfürler yağdırdılar. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Şimdi de herkesi şaşırtacak bir iddia ortaya atıldı. Justin Bieber ve Hailey Bieber ayrıldı mı? İşte sebebi...
10.03.2023Magazin
Sahnede Hailey Bieber'a küfür yağmuru!
Sahnede Hailey Bieber'a küfür yağmuru!Hailey Bieber ve Selena Gomez kavgasının etkileri sürüyor. Hailey'in yaptıklarını kaba bulanlar ,eşi Justin Bieber konserinde ünlü modele küfürler yağdırdılar. Selena Gomez ve Hailey Bieber.bir düşman oluyor bir dost oluyor. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Justin Bieber ile bir dönem aşk yaşayan Selena Gomez , ünlü şarkıcının yeni eşi Hailey Bieber ile buzları tam eritti derken başka bir şey ortaya çıkıyor. Yıllardan beri süren tartışmalara ünlü isimlerin etrafındakiler de dahil oldu. İşte detaylar...
9.03.2023Magazin
Saadet Işıl Aksoy'dan reklam yorumu: Konuşulacak konular bunlar değil
Saadet Işıl Aksoy'dan reklam yorumu: Konuşulacak konular bunlar değilOyuncu Saadet Işıl Aksoy, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerden çok etkilendiğini söyleyen Aksoy, bazı ünlülerin reklam için deprem bölgesine gittiği iddialarının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
7.03.2023Magazin
Selena Gomez ve Hailey düşmanlığı tekrar alevlendi!
Selena Gomez ve Hailey düşmanlığı tekrar alevlendi!Gösteri dünyasının iki ismi bir düşman oluyor bir dost oluyor. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Bahsedilen iki isim Selena Gomez ve Hailey Bieber. Justin Bieber ile bir dönem aşk yaşayan Selena Gomez , ünlü şarkıcının yeni eşi Hailey Bieber ile buzları tam eritti derken başka bir şey ortaya çıkıyor. Yıllardan beri süren tartışmalara ünlü isimlerin etrafındakiler de dahil oldu. İşte detaylar...
7.03.2023Magazin
Selena Gomez rakiplerine fark attı!
Selena Gomez rakiplerine fark attı!Instagram’dan yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Selena Gomez, Kylie Jenner ve Kim Kardashian'a adeta fark attı. Belirli aralıklarla Instagram hesabını kapatan Gomez’in buna rağmen rakiplerine fark atması pes dedirtti.
1.03.2023Magazin
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler?
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler?Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Berdan Mardini'nin ardından Survivor 2023'ün 2. yarışmacısının oyuncu Ümit Erdim olduğunu açıkladı. Peki, Ümit Erdim kimdir? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim kaç yaşında, nereli, filmleri ve TV dizileri neler?
14.12.2022Magazin
Berrak Tüzünataç'ın göğsündeki gül detayı dikkat çekti! 'Bu hediye'
Berrak Tüzünataç'ın göğsündeki gül detayı dikkat çekti! 'Bu hediye'Oyuncu Berrak Tüzünataç arkadaşları ile doğum gününü kutladı. Röportaja gelirken göğsündeki gül detayı dikkat çekti. Tüzünataç, "Bu arkadaşımın hediyesi. Çok güzel değil mi?" dedi.
4.11.2022Magazin
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.
3.11.2022Magazin
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor"
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor"Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Sosyal medyanın gündemine oturan Hailey Baldwin Bieber son haliyle de herkesi şoke etti. Geçtiğimiz günlerde yatak itirafıyla şaşırtan modeli görenler "İnanılmazsın" yorumları yaptı.
18.10.2022Magazin
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi birarada
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi biraradaDünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Katıldıkları davette bir araya gelen ikilinin fotoğrafları sosyal medyanın gündemine oturdu.
17.10.2022Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.