Sedef Güler'in katil zanlısı Yunanistan'a sınır köyde kıskıvrak yakalandı
Sedef Güler'in katil zanlısı Yunanistan'a sınır köyde kıskıvrak yakalandıİstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde 24 yaşındaki Sedef Güler'in cansız bedeninin denizde halıya sarılmış ve ayaklarına ağırlık bağlanmış halde bulunmasına ilişkin 1 şüpheli daha Edirne'de gözaltına alındı.
16.06.2024Gündem
Denizde halıya sarılı bulunan Sedef Güler cinayetinde şüpheliler adliyeye sevk edildi
Denizde halıya sarılı bulunan Sedef Güler cinayetinde şüpheliler adliyeye sevk edildiBüyükçekmece'de halıya sarılı haldeki cesedi denizden çıkartılan 24 yaşındaki Sedef Güler cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Fırat B. ile O.Ö., adliyeye sevk edildi. Poliste verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Fırat B., firarda olan Yavuz G.'yi suçlayarak "Cesedi yok etmeye yardım etmek için beni silahla tehdit etti" dedi. Öte yandan şüphelilerin cesedi denize attıktan sonra batıp batmadığını kontrol etmek için geri dönüp kontrol ettikleri ortaya çıktı. Firarda olan Yavuz G.'yi yakalamak için operasyonlar sürüyor.
11.06.2024Gündem
Büyükçekmece'de halıya ve zincire bağlı halde bulunmuştu! Yeni detaylar ortaya çıktı
Büyükçekmece'de halıya ve zincire bağlı halde bulunmuştu! Yeni detaylar ortaya çıktıBüyükçekmece’de halıya sarılı haldeki cesedi denizden çıkartılan 24 yaşındaki Sedef Güler cinayeti ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Gözaltındaki Fırat B. emniyetteki ifadesinde "Arkadaşım beni aradı. Eve gittiğimde kız ölmüştü. Cesetten kurtulmak için plan yaptık. Nalburdan zincir alıp cesede sardık. Sonra otomobille götürüp köprüden aşağı attık" dedi. Öte yandan cinayetin işlendiği evi bulan polis olay yerinde inceleme yaptı. Genç kızın boğularak öldürüldüğü değerlendirilirken, evde bulunan, boğarken kullanıldığı düşünülen kaşkol, eşarp, ip gibi bazı eşyalara incelemek üzere el koydu. Olayın firari şüphelisi olarak aranan Yavuz G. hakkında ise uyuşturucu kullanmak suçundan çok sayıda suç kaydı bulunduğu ayrıca 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.
8.06.2024Gündem