Seda Sayan'dan Çağlar Ökten ve yüzük açıklaması! 'Bende olmayacak da kimde olacak?'
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten ve yüzük açıklaması! 'Bende olmayacak da kimde olacak?'Seda Sayan, sunucusu olduğu programda solistlik yapan Çağlar Ökten'in 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yaptığı sürpriz evlilik teklifine 'Evet' demişti. Yedinci kez nikah masasına oturmak için gün sayan sanatçı, mücevher fuarında görüntülendi. "Takılarımı kendim alıyorum. Ben mücevher kadınıyım" diyen Sayan, müstakbel eşinin evlilik teklifi için aldığı yüzük hakkında da açıklama yaptı.
26.03.2022Magazin
Seda Sayan evleniyor mu? Seda Sayan noktayı koydu, Çağlar Öktem ile evlilik...
Seda Sayan evleniyor mu? Seda Sayan noktayı koydu, Çağlar Öktem ile evlilik...Sabahların Sultanı Seda Sayan isimli programla hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Seda Sayan’ın müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi aldığı ve Seda Sayan’ın bu teklif karşısında çok şaşırdığı iddia edilmiş ve Seda Sayan’ın kendisine yöneltilen evlilik teklifine yeşil ışık yaktığı belirtilmişti. 7. defa nikah masasına oturacağı söylenen Seda Sayan, hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Seda Sayan, bugün TV8’de yayınlanan magazin programına ses kaydı göndererek hakkında çıkan evlilik iddialarına yanıt getirdi.
11.03.2022Magazin
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı!
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı!Seda Sayan'dan kafa karıştıran evlilik açıklaması. Sayan, '"Evlenmek isteyenlere benden tüyo. Evlenmek istemiyorum diyeceksiniz benim gibi o zaman evlenirsiniz. Ben evlilikte başarısız bir kadınım. 6 kere evlendim. 7.'si çok özel olmalı.' dedi.
18.01.2018Magazin
Seda Sayan pes etti: Tövbe artık yeter!
Seda Sayan pes etti: Tövbe artık yeter!Seda Sayan, ablasının evliliğinin 10'uncu yıl kutlamasına katıldı. Seda Sayan, ablasının çiçeği kendisine atmasına bakın nasıl cevap verdi...
30.07.2017Magazin