Sed Ödemeleri

Sed Ödemeleri

Son dakika SED ödemeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SED ödemeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SED ödemeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sed Ödemeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sed ödemeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 sed ödemeleri haberi bulunmuştur. Tüm sed ödemeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
SED yardımı yattı mı? Mayıs SED parası ne zaman yatacak?
SED yardımı yattı mı? Mayıs SED parası ne zaman yatacak?SED yardımı ödeme tarihleri yakından takip ediliyor. SED ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Destekten faydalanan vatandaşlar "Mayıs ayı SED yardımı ne zaman yatacak?" sorusuna yanıt arıyor. . İşte, 2024 Mayıs ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ödeme tarihleri...
20.05.2024Ekonomi
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldıBinlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz” dedi.
8.04.2024Ekonomi
SED yardımı bayramdan önce yatacak mı 2024, Nisan SED yardımı bayram öncesi yatar mı? SED ödemeleri ne zaman verilecek?
SED yardımı bayramdan önce yatacak mı 2024, Nisan SED yardımı bayram öncesi yatar mı? SED ödemeleri ne zaman verilecek?Bayramdan önce SED yardımı yatacak mı, SED yardımı ne zaman hesaplara yatar? Sosyal ve Ekonomik Destek Yardımı (SED) ile ilgili aramalar bayramın yaklaşmasıyla birlikte arttı. Yardıma muhtaç bireylere ödenen SED’in hesaplara yatacağı tarih merak ediliyor.
3.04.2024Ekonomi
Memur ve emekli zammı sonrası büyük artış! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni destek tutarları...
Memur ve emekli zammı sonrası büyük artış! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni destek tutarları...Devletin vatandaşlara ödediği sosyal yardımlardan yararlanma şartları yeniden belirlendi. Asgari ücretin artışıyla birlikte eve giren gelir yeniden hesaplanacak ve daha çok vatandaş sosyal yardımlardan yararlanabilecek. Memur zammı katsayısı ile 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, kronik hastalık yardımı, engelli aylığı, SED ödemeleri gibi sosyal yardım ödemeleri de yüzde 49,25 oranında artacak. Türkiye'de sosyal destek ödemelerinden faydalanan 2,4 milyon vatandaş bulunuyor.
4.01.2024Ekonomi
Emekli ve memur maaşına yüksek zam! Enflasyon oranı açıklandı, yeni maaşlar tek tek hesaplandı
Emekli ve memur maaşına yüksek zam! Enflasyon oranı açıklandı, yeni maaşlar tek tek hesaplandıEmekli ve memur maaşı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yukarı yönlü güncelledi. Enflasyon tahmini yüzde 58’den yüzde 65’e çıkarıldı. Öte yandan Türkiye İstatistik Kurumu Ekim ayı enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre enflasyon aylık olarak yüzde 3,43 olurken yıllık yüzde 61,36 olarak açıklandı. Refah payının eklenmesiyle asgari ücret ve SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zammının yüzde 50'yi bulması bekleniyor. Buna göre emekli maaşı zammı, memur enflasyon farkı ile maaş hesapları değişti. Yeni asgari ücret, emekli ve memur aylığı tek tek hesaplandı. Öte yandan 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı ile SED ödemeleri için de Ocak zammı tablosu belli oldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
3.11.2023Emekli
Emekli, memur ve asgari ücretliye görülmemiş zam! Oranlar ortaya çıktı, kritik tarih
Emekli, memur ve asgari ücretliye görülmemiş zam! Oranlar ortaya çıktı, kritik tarihEmekli, memur ve asgari ücretli milyonlarca vatandaşı maaşına zam geliyor. Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 68 olurken, bu orana göre 6 aylık enflasyon ise yüzde 40.27 olacak. Refah payının eklenmesiyle asgari ücret ve SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zammının yüzde 50'yi bulması bekleniyor. Buna göre emekli maaşı zammı, memur enflasyon farkı ile maaş hesapları değişti. Yeni asgari ücret, emekli ve memur aylığı tek tek hesaplandı. Öte yandan 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı ile SED ödemeleri için de Ocak zammı tablosu belli oldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
2.11.2023Emekli
Asgari ücret, emekli ve memur maaşına büyük zam! Enflasyon üzerinden hesaplandı işte yeni zam oranı...
Asgari ücret, emekli ve memur maaşına büyük zam! Enflasyon üzerinden hesaplandı işte yeni zam oranı...Yeni yıl yaklaşırken, emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili ipuçları da geliyor. Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 68 olurken, bu orana göre 6 aylık enflasyon ise yüzde 40.27 olacak. Refah payının eklenmesiyle asgari ücret ve SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zammının yüzde 50'yi bulması bekleniyor. Buna göre emekli maaşı zammı, memur enflasyon farkı ile maaş hesapları değişti. Yeni asgari ücret, emekli ve memur aylığı tek tek hesaplandı. Öte yandan 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı ile SED ödemeleri için de Ocak zammı tablosu belli oldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
31.10.2023Emekli
Emekli ve memur zammında hesaplar değişti! İşte zamlı emekli ve memur maaşı tablosu
Emekli ve memur zammında hesaplar değişti! İşte zamlı emekli ve memur maaşı tablosuEmekli ve memur maaşı zammında hesaplar değşiti. Emekli ve memur maaşları Ocak ayında yeniden belirlenecek. Ocak zammı ile milyonların alım gücü artacak. Bakan Mehmet Şimşek'in ajansında 3 öncelikli gündem maddesi yer alıyor. Memur ve emekli maaşı zammı için ipuçları güçlendi. Merkez Bankası Ekim ayı enflasyon beklenti anketi sonuçlarını yayımladı. 2023 yılı enflasyon beklentisi yüzde 68,01 oldu. Buna göre emekli maaşı zammı, memur enflasyon farkı ile maaş hesapları değişti. Öte yandan 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı ile SED ödemeleri için de Ocak zammı tablosu belli oldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.10.2023Emekli
Emekli memur maaşlarına ek zam! Yeni oran belli oldu, hesap değişti, işte yeni maaşlar
Emekli memur maaşlarına ek zam! Yeni oran belli oldu, hesap değişti, işte yeni maaşlarMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşı ve memur maaşları için ipuçları güçleniyor. Merkez Bankası, emekli ve memur zammı için merak edilen yeni enflasyon beklenti anketi sonuçlarını açıkladı. 2023 yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 67,22 oldu. Buna göre emekli maaşı zammı, memur enflasyon farkı ile maaş hesapları değişti. Öte yandan 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı ile SED ödemeleri için de zam tablosu belli oldu. İşte haberin detayları...
16.09.2023Emekli
SED yardımı yattı mı? 2023 Ağustos SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı yatan iller hangileri? SED ödemeleri ne kadar oldu, Ağustos SED yardımı yattı mı?
SED yardımı yattı mı? 2023 Ağustos SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı yatan iller hangileri? SED ödemeleri ne kadar oldu, Ağustos SED yardımı yattı mı?2023 Ağustos SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı yatan iller hangileri? e-Devlet SED yardımı sorgulama süreci başladı. SED yardımı Ağustos 2023 ödemelerinde gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ödemeleri, memur maaşlarına yapılan yüzde 17,55 zam oranında arttı. Çocukların korunması ve desteklenmesine yönelik olan ödenek için aileler 'SED yardımı Ağustos 2023 yattı mı, SED yardımı ne zaman yatacak?' sorularına yanıt arıyor.
16.08.2023Ekonomi
SED yardımı ne zaman yatacak Mart 2023? SED ödemeleri yattı mı, SED yardımı her ay mı yatıyor, hangi durumlarda kesilir? SED ödemesi 2023!
SED yardımı ne zaman yatacak Mart 2023? SED ödemeleri yattı mı, SED yardımı her ay mı yatıyor, hangi durumlarda kesilir? SED ödemesi 2023!SED yardımı yattı mı, SED ödemeleri ne zaman yatacak? Çocukların temel ihtiyaçları için ailelere destek olarak verilen SED yardımı merakla bekleniyor. Mart ayının gelmesiyle yardım alan öğrenciler ödeme tarihleri ile ödemelerin hesaplara yatıp yatmadığı sorgulanıyor. Peki, SED yardımı ne zaman yatacak Mart 2023?
15.03.2023Ekonomi
İhtiyaç sahibi aileler için paralar hesaplara yattı, hemen kontrol edin!
İhtiyaç sahibi aileler için paralar hesaplara yattı, hemen kontrol edin!İhtiyaç sahibi ailelere ödeme müjdesi geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Derya Yanık iyi haberi duyurdu. Ocak 2023 zamlı SED ödemesi hesaplara yattı. e-devlet üzerinden başvuruların yapıldığı Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi şartları yerine getirenlere veriliyor. Bakan Derya Yanık, dar gelirli ailelerin çocuklarının okul masrafları ve diğer harcamalarının karşılanması için Ocak 2023'te toplam 434.039.508,44 TL yatırıldığını açıkladı.
18.01.2023Ekonomi
SED yardımı sorgulama! Kasım ayı SED yardımı yattı mı, SED yardımı ne zaman yatacak 2022?
SED yardımı sorgulama! Kasım ayı SED yardımı yattı mı, SED yardımı ne zaman yatacak 2022?SED yardımı yattı mı, Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen SED yardımı ödemeleri için Bakan Yanık’tan açıklama geldi. Kasım ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı sorusuna böylece açıklık geldi. Peki, SED yardımı ne zaman yatacak 2022? İşte SED yardımı sorgulama…
19.11.2022Ekonomi
Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı Kasım 2022 ne zaman ödenecek? SED yardımı yattı mı?
Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı Kasım 2022 ne zaman ödenecek? SED yardımı yattı mı?Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı Kasım 2022 ne zaman ödenecek? Sosyal ve Ekonomik Destek Yardımı Kasım ayı ödemelerine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. SED yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere her bir çocuk için ortalama 1.259 TL destek ödemesi hesaplara yatırılıyor. Peki, Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak 2022? SED yardımı yattı mı, SED yardımı yatan iller belli mi?
16.11.2022Ekonomi
Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! Aylık 2 bin 300 lira
Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor! Aylık 2 bin 300 liraSosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin ne zaman yapılacağı ile başvuruların nereden gerçekleştirileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocukların temel ihtiyaçlarının ve okul masraflarının karşılanması amacıyla ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal ve Ekonomik Destek hizmeti sunuyor. Peki sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri ne zaman, nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...
22.08.2022Ekonomi
Paralar bayram öncesi hesaplara geçecek, ödemeler öne çekildi! Yaşlı, engelli, çiftçi, engelli yakını yüz binlerce kişi alacak...
Paralar bayram öncesi hesaplara geçecek, ödemeler öne çekildi! Yaşlı, engelli, çiftçi, engelli yakını yüz binlerce kişi alacak...Yüz binlerce kişi bekliyordu ve güzel haber geldi. Temmuz ayına ilişkin çok sayıda ödeme öne çekildi! Hepsi hesaplara bayramdan önce yatırılacak. Bakanlar peş peşe açıkladı. Sosyal yardım programları ödemeleri başlıyor. Tarımsal destek, yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı ve sosyal ekonomik destek (SED) ödemeleri bayramdan önce yapılacak. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. İşte bayram öncesi yapılacak destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklamaları...
8.07.2022Ekonomi
Evde bakım maaşı bayramdan önce verilecek mi 2022? Mayıs ayı engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, son açıklamalar?
Evde bakım maaşı bayramdan önce verilecek mi 2022? Mayıs ayı engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, son açıklamalar?Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi 2022, evde bakım maaşı bayram öncesi yatacak mı 2022? Ramazan Bayramı'na az bir süre kala bakıma ihtiyacı olan engelliler ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla verilen "evde bakım yardımı" için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar “Engelli aylığı bayramdan önce verilecek mi? Evde bakım maaşı bayramdan önce verilecek mi, engelli maaşları ne zaman yatacak?” sorusuna yanıt arıyor.
26.04.2022Ekonomi
Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi 2022, engelli maaşı ne zaman yatacak? Engelli maaşı ne kadar?
Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi 2022, engelli maaşı ne zaman yatacak? Engelli maaşı ne kadar?Ramazan Bayramı’na az bir süre kala engelli aylığı alanlar ve yakınları bayram öncesi maaşların ödenip ödenmeyeceğini merak ediliyordu. Engelli maaşlarına yönelik açıklama, Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, Engelli maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Engelli maaşları ne zaman yatacak, ne kadar?
25.04.2022Ekonomi
Yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, çalışan milyonları ilgilendiriyor! Devlet karşılıyor, ödeme yapılacak...
Yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, çalışan milyonları ilgilendiriyor! Devlet karşılıyor, ödeme yapılacak...Yaşlılar, ödeme gücü olmayanlar, kadınlar, engelli vatandaşlar, ihtiyaç sahibi çocuk ve aile milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Sosyal desteklerle ilgili açıklama geldi ve harekete geçildi. Her ay düzenli olarak ödeme yapılıyor, devlet karşılıyor. Desteklere ilişkin detaylı bir bütçe rehberi hazırlandı. Ödeme gücü olmayan vatandaşların sağlık prim giderlerini devlet karşılayacak. 65 yaşını doldurmuş vatandaşların aylık ödemeleri için kaynak aktarılırken, çocuklar için koruyucu ailelere de ödeme yapılacak. Engelli vatandaşların evde bakımına ilişkin destek verilecek. İhtiyaç sahibi çocuklar ve ailelerine sosyal ve ekonomik destek ödemeleri bu yıl da devam ediyor. Öte yandan çiftçiler için de destek açıklaması geldi. Geçen yıl tarımsal destek ödemeleri, gelir vergisinden muaf tutulmuş ve son beş yılda yapılan kesintiler iade edilmişti. İşte 2022 yılına ilişkin sosyal destek rehberi..
7.04.2022Ekonomi
Banka hesaplarına 1649 lira yatırıldı! Her ay düzenli olarak ödeniyor...
Banka hesaplarına 1649 lira yatırıldı! Her ay düzenli olarak ödeniyor...On binlerce kişinin beklediği ödemeler yapıldı. 1649 lira para ödeniyor. Banka hesaplarına yatırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık duyurdu. Bakan Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul masrafları ve diğer gereksinimlerini karşılamaları için mart ayı ödemesi olarak toplam 236 milyon TL’yi hesaplara yatırdıklarını bildirdi. Her ay düzenli olarak ödeme yapılıyor. Her bir çocuk için ortalama 1649 TL ödeniyor. SED hizmetinden 145 bin çocuk yararlanıyor.
18.03.2022Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Hemen kontrol edin, 1.611 TL...
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Hemen kontrol edin, 1.611 TL...Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler başladı. Bakan Yanık iyi haberi duyurdu. 1259 TL olarak ödeniyordu. Geçen ay yapılan değişiklikle 1611 liraya yükseltildi. Destek başvuruları alınmaya devam ediyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden müracaata bulunabiliyor. Gerekli şartları taşıyanlara ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul masrafları ve diğer gereksinimlerini karşılamaları için şubat ayında toplam 236 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını bildirdi.
15.02.2022Ekonomi
SGK'dan karşılıksız ödeme! Maaş bağlanıyor, her ay 1.298 TL hesaplara yatırılıyor
SGK'dan karşılıksız ödeme! Maaş bağlanıyor, her ay 1.298 TL hesaplara yatırılıyorSGK prim ödeme şartı olmaksızın maaş bağlıyor. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. Başvuru şartı bulunuyor. Aylık karşılıksız olarak 1.298 lira vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Ödeme miktarına memur maaş katsayıları esas alınarak 6 ayda bir zam yapılıyor. SGK'dan emekli maaşı ya da yardım almayanları kapsıyor. Başvurular il/ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına dilekçe ve T.C. Kimlik Numarası içeren nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Devlet tarafından dezavantajlı olan vatandaşlara destek sağlanıyor. Fiziksel ya da psikolojik olarak çalışamayacak durumda olan kişilere engelli maaşı bağlanıyor. Engelli maaşı alan vatandaşlara yapılan ödeme 2022 yılı itibariyle zamlı olarak yatırılıyor. Engel durumuna göre değişen maaşlar, engel oranı yüzde 40 ve 70 ve üzeri olmak üzere belirlendi. Peki kimler engelli maaşı alabilir? İşte engelli maaşı alma şartları ve başvuru detayları...
Paralar hesaba yatacak! Aylıklara zam! 2.354 lira! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, bakıma muhtaç aylığı...
Paralar hesaba yatacak! Aylıklara zam! 2.354 lira! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, bakıma muhtaç aylığı...Paralar hesaba yatacak. Son dakika açıklaması geldi. Aylıklara zam geldi. Yaşlı, engelli, bakıma muhtaç milyonlar çok yakından ilgilendiriyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ocak ayı memur maaş katsayısında yapılan yeni düzenleme sonrasında sosyal hizmet modelleri kapsamındaki yaşlı aylığının 1.084 TL’ye, %40-69 arası engelli aylığının 865 TL’ye, %70 ve üzeri engelli aylığının 1.298 TL’ye, evde bakım yardımının 2.354 TL’ye ve Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemesinin de 1.649 TL’ye yükseldiğini açıkladı. Yaşlı ve engelli aylığı tutarlarının artırıldığına işaret eden Bakan Yanık, yaşlı aylığının 828 TL’den 1.084 TL’ye, yüzde 40-69 engelli aylığının 661 TL’den 865 TL’ye, yüzde 70 ve üzeri engelli raporu bulunan vatandaşların aylığının da 991 TL’den 1.298 TL’ye yükseldiği bilgisini paylaştı. 18 yaş altı engelli yakını olan vatandaşlara ödenen engelli yakını aylığının da 661 TL’den 865, TL’ye yükseldiğini kaydeden Bakan Yanık, ağır silikozis hastalarının aylığının 1.819 TL’den 2.382 TL’ye çıktığını açıkladı. 2022 yılı Ocak-Temmuz dönemi için evde bakım yardımının 1.798 TL’den 2.354 TL’ye çıkarıldığını kaydetti.
29.01.2022Ekonomi
Azerbaycan, Türkiye’nin koruyucu aile sistemini örnek alıyor
Azerbaycan, Türkiye’nin koruyucu aile sistemini örnek alıyorAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının koruyucu ailelik sistemi ile aile bütünlüğünü korumak amacıyla uygulamaya koyduğu Sosyal ve Ekonomik Destek hizmetinin Azerbaycan’da da hayata geçirilmesi amacıyla iki ülke yetkilileri çalışma yürütüyor.
23.01.2022Gündem
352 TL yeni zam! Hesaplara yatırılıyor, ödemeler 3 gün içerisinde tamamlanacak
352 TL yeni zam! Hesaplara yatırılıyor, ödemeler 3 gün içerisinde tamamlanacakYüz binlerce kişi bekliyordu. Ocak ayı itibarı ile 352 TL zamlı olarak ödenecek. Vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 15 Ocak tarihine kadar tüm ödemeler tamamlanacak. Güzel haberi Bakan Yanık duyurdu. 2021'de 1259 TL olan destek ödemeleri yeni yıl ile birlikte 1611 TL’ye yükseltildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık yaptığı açıklamada “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için ödediğimiz ortalama Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarını bu ay 1259 liradan 1611 liraya yükselttik. Ocak ayında ailelerin hesabına toplam 234 milyon 666 bin TL yatıracağız.” diye konuştu.
13.01.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sed Ödemeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sed ödemeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.