Seçkin

Seçkin

Son dakika seçkin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seçkin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seçkin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçkin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçkin gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.510 seçkin haberi bulunmuştur. Tüm seçkin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Seçkin Discord bataklığını anlattı: Korkunç şeyler var!
Ece Seçkin Discord bataklığını anlattı: Korkunç şeyler var!Ece Seçkin, kendilerini 'incel' olarak tanıtan grubun içine girerek onların ifşalanmasını sağlamıştı. Kendisi de Discord'ta oyun oynayan Ece Seçkin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ailelere çağrıda bulunmuştu.
10.10.2024Magazin
Milliyet Executive ile E-ticaret ve dijitalleşmenin gücü
Milliyet Executive ile E-ticaret ve dijitalleşmenin gücüİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 34. sayısı, 8 Ekim Salı günü raflarda yerini alıyor.
Hizbullah: 20'den fazla İsrail askerini öldürdük ve yaraladık
Hizbullah: 20'den fazla İsrail askerini öldürdük ve yaraladıkHizbullah, Lübnan'ın güneyindeki bir sınır köyünde düzenledikleri saldırıda, İsrail'in "seçkin kuvvetlerinden" 20'den fazla askerini öldürdüklerini ve yaraladıklarını duyurdu.
5.10.2024Dünya
MSB'den 'Bölgesel savaş' mesajı: TSK her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etmeye muktedir
MSB'den 'Bölgesel savaş' mesajı: TSK her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etmeye muktedirMSB kaynaklarından yapılan açıklamada, "MSB ve TSK olarak ülkemizin savunma ve güvenliğine yönelik bölgemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor, çok boyutlu bir güvenlik stratejisi ile değerlendiriyor, alınması gereken tedbirleri alıyoruz. TSK, bekamıza yönelen veya yönelebilecek her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etmeye muktedirdir" denildi.
3.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz Bölgesi'nin jeostratejik önemi artacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz Bölgesi'nin jeostratejik önemi artacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Orta Asya ve Hazar bölgesinden batı ile doğuyu, kuzey ile güneyi birbirine bağlayan ulaşım koridorları ve enerji yolları Karadeniz bölgesi üzerinden geçiyor. Önümüzdeki dönemde bölgenin jeostratejik öneminin daha da artacağı görülüyor." dedi.
28.09.2024Gündem
Nemrut Krater Gölü'nü ziyaretçileri ayı ile selfie çekip cips ikram ettiler: Burası doğal bir ortam
Nemrut Krater Gölü'nü ziyaretçileri ayı ile selfie çekip cips ikram ettiler: Burası doğal bir ortamBitlis'in Tatvan ilçesindeki Nemrut Krater Gölü'nü ziyaret edenler, tehlikeye aldırış etmeden, burada yaşayan anne ve yavru ayılara yiyecek ve cips verip, selfi çekti.
21.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail Gazze'yi Nazi kampına çevirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail Gazze'yi Nazi kampına çevirdiCumhurbaşkanı Erdoğan, BM 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere gideceği ABD'ye hareketi öncesi Atatürk Havalimanında basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Lübnan'da çağrı cihazı saldırılarına ilişkin, "İsrail bir kez daha maalesef devlet gibi değil, bir terör örgütü gibi saldırılar düzenliyor." dedi. Erdoğan, İsrail'in Gazze'yi Nazi kampına çevirdiğini söyledi. Erdoğan, "Beşar Esad ile görüşme irademizi ortaya koyduk. Biz şimdi karşı taraftan cevap bekliyoruz. Biz bu beraberliği bir an önce gösterelim istiyoruz." ifadelerini kullandı.
21.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Irkçılık adı altında Türk ve İslam düşmanlığı yapılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Irkçılık adı altında Türk ve İslam düşmanlığı yapılıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. ve 2. Etap Eğitim-Öğretim Binaları Açılış Töreni'nde konuştu: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Marmara mezunu olmaktan gururluyum. Toplamda 12 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen külliyemizle eğitim ve bilim alanındaki hedeflerimize biraz daha yaklaşıyoruz.' dedi. Erdoğan, ayrıca, 'Türkiye'de 'ırkçılık' adı altında çok açık bir Türk düşmanlığı, Müslüman düşmanlığı, topyekün Türkiye düşmanlığı yapılmaktadır.' ifadelerini kullandı.
13.09.2024Gündem
Radyo D 30 yaşında! 'Türkiye’de radyo varsa bunun bir numarası Radyo D'
Radyo D 30 yaşında! 'Türkiye’de radyo varsa bunun bir numarası Radyo D'"Hayatın içinde her zaman seninle" mottosuyla hafızalarımıza kazınan Radyo D, 30 yılı geride bıraktı. Türkçe müziğin en seçkin eserlerini dinleyicilere ulaştıran Radyo D’nin 30’uncu yaşı için tören düzenlendi. Etkinlikte konuşan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türkiye’de radyo varsa bunun bir numarası Radyo D” dedi.
12.09.2024Magazin
Radyo D 30 yaşında! 'Türkiye’de radyo varsa bunun bir numarası Radyo D'
Radyo D 30 yaşında! 'Türkiye’de radyo varsa bunun bir numarası Radyo D'"Hayatın içinde her zaman seninle" mottosuyla hafızalarımıza kazınan Radyo D, 30 yılı geride bıraktı. Türkçe müziğin en seçkin eserlerini dinleyicilere ulaştıran Radyo D’nin 30’uncu yaşı için tören düzenlendi. Etkinlikte konuşan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türkiye’de radyo varsa bunun bir numarası Radyo D” dedi.
12.09.2024Vatan TV
Milliyet Executive ile ekonomi ve teknoloji dünyasında öne çıkan trendler
Milliyet Executive ile ekonomi ve teknoloji dünyasında öne çıkan trendlerİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 33. sayısı, yarın raflarda yerini alıyor.
Bakan Bak Kazakistan’da Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü
Bakan Bak Kazakistan’da Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştüKazakistan’ın başkenti Astana’da 89 ülkeden 2 binden fazla sporcunun katıldığı 5. Dünya Göçebe Oyunları görkemli törenle açıldı. Açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katıldı. Bakan Bak, törende Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile birlikte Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile görüştü.
9.09.2024Gündem
Ece Seçkin yaşadığı kötü günlerin ardından ilk kez konuştu: Allah'ın daima bizler için planları var
Ece Seçkin yaşadığı kötü günlerin ardından ilk kez konuştu: Allah'ın daima bizler için planları varÜnlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde apar topar ameliyata alınmış; ünlü ismin iki aylık hamileyken bebeğini kaybettiği öğrenilmişti. Bayrampaşa'da önceki gün konser veren Seçkin, ilk kez bu konuda açıklama yaptı.
1.09.2024Magazin
AK Parti 23 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Türkiye manzaralarına son verdik
AK Parti 23 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Türkiye manzaralarına son verdikCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'na önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Bugün çok mutluyuz, gururluyuz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek revan olduğumuz millete hizmet yolunda 23 yılımızı devirdik. 23. yaş günümüz kutlu olsun'' açıklamasında bulundu. 'Bir dip dalga hareketi olan AK Parti kısa sürede milyonların umudu oldu' diyen Erdoğan, ''Vesayete karşı dimdik durduk'' ifadelerini kullandı. Öte yandan AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda 2 milletvekili ve 13 belediye başkanı da AK Parti'ye katıldı.
14.08.2024Gündem
Film gibi yaşamlar Ağustos ayı boyunca D- Smart'ta
Film gibi yaşamlar Ağustos ayı boyunca D- Smart'taHayat hikayeleri filmleri aratmayan çok özel isimler, Ağustos ayı boyunca D-Smart’a konuk olacak! Kore savaşında Türk bir asker tarafından evlat edinilen Ayla, arabesk müziğin babası Müslüm Gürses, üç olimpiyat madalyalı Naim Süleymanoğlu ve 2. Dünya Savaşı sırasında Ankara’daki inanılmaz bir casusluk hikayesinin kahramanı olan Çiçero’nun ilginç yaşam öyküleri, D-Smart’ta izleyicilere ilham veren deneyimler yaşatacak.
10.08.2024Magazin
Milliyet Executive ile Küresel Başarı Hikayeleri ve Yeni Trendler
Milliyet Executive ile Küresel Başarı Hikayeleri ve Yeni Trendlerİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 32. sayısı, Bugün raflarda yerini alıyor.
9.08.2024Ekonomi
Dualarla yad edildi: Tombik Ahmet için Mevlid-i Şerif düzenlendi
Dualarla yad edildi: Tombik Ahmet için Mevlid-i Şerif düzenlendiAdana Demirspor ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Ahmet Yaşar namıdiğer ‘Tombik Ahmet’, vefatının 3’üncü gününde adına okutulan mevlit ile bir kez daha yad edildi, sevenleri gözyaşlarına boğuldu.
7.08.2024Adana
Adana Demirspor ve Adanaspor yönetiminde görev yapan Ahmet Işık hayatını kaybetti.
Adana Demirspor ve Adanaspor yönetiminde görev yapan Ahmet Işık hayatını kaybetti.Adana'da İş, siyaset ve spor camiasının yakından tanıdığı Ahmet Işık hayatını kaybetti. Önceki gün hayata gözlerini yuman Ahmet Işık, gözyaşları arasında Buruk mezarlığında toprağa verildi.
24.07.2024Adana
Türkiye'nin en eski müzelerinden biri: Adana Müzesi
Türkiye'nin en eski müzelerinden biri: Adana MüzesiAdana Müzesi, cumhuriyetin ilanından hemen sonra, 1924 yılında kurulmuş olup Türkiye'nin en eski 10 müzesinden biridir...
20.07.2024Adana
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları15 Temmuz’un yıl dönümünde Börü ekranlara geliyor. Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Can Nergis, Özge Gürel gibi isimlerin yer aldığı filmin konusu ile anlamı sorgulanıyor. Peki, Börü ne demek? Börü film konusu nedir?
15.07.2024Gündem
Arkham coin nedir, Arkham Intelligence kimin? Galatasaray’a sponsor olan Arkham coin hakkında merak edilenler
Arkham coin nedir, Arkham Intelligence kimin? Galatasaray’a sponsor olan Arkham coin hakkında merak edilenlerGalatasaray, önde gelen blockchain veri analizi platformu Arkham Intelligence (ArkhamIntel) ile sponsorluk anlaşması imzaladı.Peki, Arkham coin nedir*
6.07.2024Ekonomi
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılım
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılımBu 98. kez düzenlenen Gazi Koşusu büyük ilgi gördü. Türkiye Jokey Kulübü'nün yaptığı organizasyonlar tarihi koşunun marka değerine büyük katkı sağlıyor. Yarış öncesinde gerçekleştirilen 98. Gazi Koşusu Resepsiyonu büyük ilgi görürken, geceye yarış camiasının paydaşları ile sanat, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
4.07.2024At Yarışı
Türkiye at yarışı sektörü yeni bir vizyonla buluşuyor
Türkiye at yarışı sektörü yeni bir vizyonla buluşuyorAt yarışları oyunlarında Türkiye’nin ilk yasal sanal bayisi olan Hipodrom.com, faaliyetlerine başladığı Ocak 2024’ten bu yana güçlü büyüme ivmesini sürdürüyor. Kısa bir zaman diliminde önemli başarılara ulaşarak sektöre yeni bir soluk getirdiklerini belirten Hipodrom.com Genel Müdürü Ersin Erdem; atçılığın Türk kültüründeki yerini yarış severlere hatırlatmanın öncelikleri arasında olduğunu belirtiyor.
26.06.2024At Yarışı
Türkiye ve Avrupa'nın en büyük danslı/atlı gösterisi
Türkiye ve Avrupa'nın en büyük danslı/atlı gösterisiTürkiye ve Avrupa’nın en büyük atlı-müzikli-danslı sirk ve koreografi gösterisi Bozdağ Film Platolarında başlıyor. Dünyanın önemli akrobatlarından oluşan Bozdağ Film koreografi ekibinin sahnelediği ‘Osman Bey ile Bala Hatun kahramanlık hikayeleri’ ve Atların Destanı’ adlı gösteri bütün yıl boyunca izleyicilerle buluşacak.
12.06.2024Gündem
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük müşterek tatbikatı EFES-2024 gündüz safhası başladı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük müşterek tatbikatı EFES-2024 gündüz safhası başladıTürk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük müşterek tatbikatı olma özelliği taşıyan EFES-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası kara bombardımanıyla başladı.
30.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seçkin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçkin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.