Seccad Yeşil kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yakalanan Seccad Yeşil tutuklandı mı?
Seccad Yeşil kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yakalanan Seccad Yeşil tutuklandı mı?Seccad Yeşil kimdir, tutuklandı mı? Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin devam eden soruşturma kapsamında aranılan isimler arasında yer alan Seccad Yeşil yakalandı. Söz konusu gelişmenin ardından Seccad Yeşil kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? gibi sorulara yanıt aranıyor.
11.02.2022Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili flaş gelişme!  Seccad Yeşil tutuklandı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili flaş gelişme! Seccad Yeşil tutuklandıSunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili Bursa'da yakalanan Seccad Yeşil tutuklandı. Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
10.02.2022Gündem
Mahmut Yazıcıoğlu cinayetinde Bursa'da yakalanan Seccad Yeşil adliyeye sevk edildi
Mahmut Yazıcıoğlu cinayetinde Bursa'da yakalanan Seccad Yeşil adliyeye sevk edildiSunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili Bursa'da yakalanan Seccad Yeşil ile koranavirüs tespit edildiği için karantinada tutulan şüpheli adliyeye sevk edildi.
10.02.2022Gündem
Ece Erken cinayet şüphelisi yakalandıktan sonra paylaşım yaptı! 'Müebbet yediklerini göreyim'
Ece Erken cinayet şüphelisi yakalandıktan sonra paylaşım yaptı! 'Müebbet yediklerini göreyim'Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüren ve 13 gündür firari olan Seccad Yeşil'in yakalanmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Erken, "Şükürler olsun" dediği paylaşımında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve tüm organize şube ekibine teşekkür etti.
9.02.2022Magazin