Kediye estetik operasyonu: Burun ameliyatı oldu
Kediye estetik operasyonu: Burun ameliyatı olduSivas'ta dar burun yapısı nedeniyle solunum sıkıntısı çeken Scottish Fold cinsi 1,5 yaşındaki 'Yulaf' isimli kedi, estetik operasyon geçirdi. Veteriner Hekim İbrahim Özmen, "Burun kanatlarını operasyonla genişlettik. Eğer bu operasyon yapılmasaydı, sık ve sığ nefes aldığı için bir süre sonra kalp, nabız ve dolaşım problemleri yaşayacaktı" ifadelerini kullandı.
29.05.2024Gündem
Eşine kızıp kediyi duvara fırlatan kocaya 1500 TL ceza
EÅŸine kızıp kediyi duvara fırlatan kocaya 1500 TL cezaTrabzon'da kavga ettiÄŸi eÅŸi Y.E.'ye öfkelenen M.E., evde besledikleri 3 aylık Scottish Fold cinsi kediyi duvara fırlattı. Beyninde ödem oluÅŸtuÄŸu tespit edilen kedi tedavi altına alınırken, M.E.'ye hayvana ÅŸiddet uygulamaktan 1500 TL idari para cezası uygulandı.Â
12.12.2021Gündem
Ä°skoç kedisinin özellikleri nelerdir, bakımı nasıl yapılır?
Ä°skoç kedisinin özellikleri nelerdir, bakımı nasıl yapılır?Scottish Fold ismiyle bilinen Ä°skoç kedisi tüy yapısı bakımından oldukça parlak ve benzersiz bir görünüme sahiptir. Dünyanın en popüler kedi ırkları arasında olan Ä°skoç kedisinin özellikleri nelerdir, bakımı nasıl yapılır?
27.06.2024YaÅŸam