Şarj Aleti

Şarj Aleti

Son dakika şarj aleti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarj aleti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarj aleti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarj Aleti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarj aleti gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 şarj aleti haberi bulunmuştur. Tüm şarj aleti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarj aletiyle yattı, sabah bacağında simsiyah delikle uyandı! Telefonun icadından bu yana böylesi yaşanmadı
Şarj aletiyle yattı, sabah bacağında simsiyah delikle uyandı! Telefonun icadından bu yana böylesi yaşanmadıTelefonunu şarj ederek yatan genç kadın üçüncü derece yanıkla uyandı. Doktorlara göre bacağında simsiyah bir delikle uyanması nadir görülen bir durumdu.
8.07.2024Yaşam
Gaziantep'te organize kaçakçılık örgütüne operasyon: 4 gözaltı
Gaziantep'te organize kaçakçılık örgütüne operasyon: 4 gözaltıGaziantep’te jandarma ekipleri tarafından organize kaçakçılık örgütüne yönelik operasyonda piyasa değeri toplam 1 milyon TL olan kaçak akıllı telefon, akıllı kol saati ve kablosuz kulaklık ele geçirildi. Operasyonda 4 şüpheli yakalandı.
27.05.2024Gaziantep
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..İzmir'in Bayraklı ilçesinin Alpagut Mahallesinde iki katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlk incelemelere göre prizde unutulan şarj aletinden çıktığı belirtilen yangın, mahallede endişeli anlara neden olduğu kameralara yakalandı.
17.05.2024Vatan TV
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..İzmir'in Bayraklı ilçesinin Alpagut Mahallesinde iki katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlk incelemelere göre prizde unutulan şarj aletinden çıktığı belirtilen yangın, mahallede endişeli anlara neden olduğu kameralara yakalandı.
17.05.2024Gündem
Adanalı meslek lisesi öğrencileri güneş enerjisi sistemiyle çalışan şarj istasyonu üretti
Adanalı meslek lisesi öğrencileri güneş enerjisi sistemiyle çalışan şarj istasyonu ürettiAdana’da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde yaşanan elektrik sorunu nedeniyle telefonlarını şarj edemeyip, ailelerine ulaşamayan vatandaşlar için Kozanlı meslek lisesi öğrencileri güneş enerjisi ile çalışan şarj aleti üretti.
3.05.2024Adana
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan paraİstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024Gündem
AB, elektronik cihazlarda ‘ortak şarj’ kullanılacağını duyurdu
AB, elektronik cihazlarda ‘ortak şarj’ kullanılacağını duyurduAvrupa Birliği (AB) Komisyonu Cumartesi yaptığı açıklamada, 2024 itibarıyla şarj cihazlarının her elektronik alet için tek tip şekilde üretilmeye başlayarak ‘ortak şarj’ sistemine geçeceklerini duyurdu.
1.01.2024Dünya
Marmara Adası açıklarında gezi teknesi alabora oldu!
Marmara Adası açıklarında gezi teknesi alabora oldu! Balıkesir’in Marmara Adası açıklarında fırtınaya yakalanıp alabora olan teknede yaralanan Seyfi Sercan Kalyoncu (38), hastanede yaşamını yitirdi. Kurtarılan 3 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
27.08.2023Yaşam
Prizde unutulan şarj aleti evi yaktı
Prizde unutulan şarj aleti evi yaktıZonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Öğberler köyünde prizde takılı unutulan şarj aleti alev aldı. Çıkan yangında ev adeta kül oldu.
27.08.2023Yaşam
37 bin liralık telefon aldı kargoyu açınca inanamadı!
37 bin liralık telefon aldı kargoyu açınca inanamadı!Antalya'nın Manavgat ilçesinde 37 bin liralık telefonu 36 bin 299 ödeyerek internet üzerinden satın alan genç gelen kargodan sadece şarj aleti çıkınca neye uğradığını anlamadı. Kargoyu kurye ile birlikte açan ve soluğu kargo şirketinde alan genç, kargo şirketinden kargoda cep telefonu olmadığına dair tutanağı aldı. Sipariş verdiği firmayı arayan genç, görevlinin, ‘Bizde sorun yok. Kameralar önünde siparişiniz yerleştirilmiş, hassas terazi ile tartılarak gönderilmiştir’ sözleriyle karşılaştı.
19.07.2023Yaşam
Elektrikli bisikleti olan ya da satın alacaklar dikkat! Sürücülere ‘şarj’ uyarısı
Elektrikli bisikleti olan ya da satın alacaklar dikkat! Sürücülere ‘şarj’ uyarısıVatandaşların sıklıkla kullandığı elektrikli bisikletlerin özel şarj cihazıyla şarj edilmemesi ciddi maddi hasarlara neden olurken, bisiklet satıcıları orijinal şarj aleti kullanılması gerektiğini söyledi.
7.06.2023Yaşam
Telefonunu toplu alanlarda şarj edenler dikkat! Tüm veriler çalınıyor
Telefonunu toplu alanlarda şarj edenler dikkat! Tüm veriler çalınıyorToplu alanlarda bulunan şarj istasyonlarında veri çalınma riskine karşı uzmanından uyarı geldi. Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Metin, “Birçok şarj istasyonunda eğer halka açık ortamlardaysa içerisine çeşitli donanımsal veriler yerleştiriliyor. Siz telefonunuzu buraya taktığınız zaman telefonunuzun içerisindeki verilere erişilebiliyor" dedi.
18.05.2023Yaşam
'Düşük faizli kredi' vurgunu! Mesaja tıklayınca hayatının şokunu yaşadı: Krediniz onaylandı
'Düşük faizli kredi' vurgunu! Mesaja tıklayınca hayatının şokunu yaşadı: Krediniz onaylandı'Düşük faizli kredi' ilanına tıkladı hayatının şokunu yaşadı. İstanbul'da 'Düşük faizli kredi başvurusu için tıklayınız' ilanlarıyla çok sayıda kişinin bilgi ve şifrelerini ele geçiren ve banka hesaplarını boşaltıp kredi çeken şebekeye operasyon yapıldı. Operasyon sonrası kritik detaylar ortaya çıktı.
4.04.2023Gündem
Genç kızın gizemli sonu! Çıplak ayakla sokakta kameraya yakalandı, şarj aleti detayı
Genç kızın gizemli sonu! Çıplak ayakla sokakta kameraya yakalandı, şarj aleti detayıKarabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümündeki sır perdesi henüz aralanmadı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, Dinabongho’nun son görüntüleri ortaya çıktı. Evinin olduğu sokaktaki bir sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Dinabongho’nun gece saatlerinde çıplak ayak, sokakta koştuğu görüldü. İşte haberin detayları...
4.04.2023Gündem
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildiİstanbul'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 6 milyon 30 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi. Kaçak eşyaların arasında dinleme cihazı, gizli kamera gibi takip cihazlarının da bulunduğu öğrenildi.
27.03.2023Ekonomi
A101 karavan özellikleri nelerdir? A101 çekme karavan fiyatı ne, taksit var mı?
A101 karavan özellikleri nelerdir? A101 çekme karavan fiyatı ne, taksit var mı?A101 bu sefer de 3.40 metrelik çekme karavan satıyor. Peki, A101 karavan özellikleri nelerdir? A101 çekme karavan fiyatı ne, taksit var mı?
26.10.2022Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerli
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerliHavalar ısındı. Tatil planları yapılmaya başladı. Artan fiyatlar nedeni ile herkes ucuz tatil yapmanın yollarını araştırıyor. Ülkemizde tatil için farlı bütçelere uygun pek çok alternatif bulunuyor. Günlük ücretler 40 liralardan başlıyor. İsteyen herkes ucuz tatil imkanından yararlanabiliyor. Çok sayıda il ve ilçede geçerli. Olimpos'tan Datça'ya, Bozcaada'dan Foça'ya çok geniş bir yelpazede ucuz tatil yapma imkanı bulunuyor. Uygun bütçeli tatil denildiğinde kamp tatili ön plana çıkıyor. Çadır ya da karavan kiralama seçenekleri özellikle kalabalık aileler için ekonomik avantaj sunuyor. Peki ilk kez kamp yapacaklar nelere dikkat etmeli? Kampa giderken alınması gereken malzemeler neler? İşte ucuz tatilin şifreleri...
24.04.2022Ekonomi
300 TL değerindeki şarj aletini çalıp, ucuz kablonun parasını ödedi
300 TL değerindeki şarj aletini çalıp, ucuz kablonun parasını ödediAntalya'da, akaryakıt istasyonunun marketindeki raftan 300 TL değerinde şarj aleti çalan şüpheli, 30 TL değerindeki kabloyu satın alıp ayrıldı. Hırsızlık anı kameraya yansıdı.
19.03.2022Yaşam
Sürücü kursunda skandal ortaya çıktı! Ehliyet ve SRC sınavlarına özel kopya düzeneği...
Sürücü kursunda skandal ortaya çıktı! Ehliyet ve SRC sınavlarına özel kopya düzeneği...İzmir'in Menemen ilçesinde ehliyet ve SCR sınavlara giren adaylara kopya düzeneği hazırlayıp sattıkları belirlenen sürücü kursu sahibi, kurs yöneticisi ve çalışan gözaltına alındı.
12.03.2022Gündem
Otelde yakalandı! Şişli'de iki hastaneye muayene olma bahanesiyle gidip...
Otelde yakalandı! Şişli'de iki hastaneye muayene olma bahanesiyle gidip...İstanbul Şişli'de iki ayrı hastaneden hırsızlık yapan Bulgaristan uyruklu A.N.F. isimli kadın, polisin takibi sonucu kaldığı otelde yakalandı. Şüpheli, hastaneden çaldığı çanta ve malzemeleri başka bir hastanenin lavabosunun altına saklamış. Hastane çalışanlarının para, banka kartı ve değerli eşyalarını çaldığı anlar da güvenlik kameralarına yansıdı.
6.10.2021Gündem
AB'den akıllı telefonlara tek tip şarj girişimi
AB'den akıllı telefonlara tek tip şarj girişimiAvrupa Birliği (AB) Komisyonu, birlik ülkelerinde satılan akıllı telefon, tablet ve kulaklık gibi elektronik cihazlarda ortak şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenleme teklif etti.
Cep telefonundan uzak kalamayanlar dikkat! Nomofobi olabilirsiniz!
Cep telefonundan uzak kalamayanlar dikkat! Nomofobi olabilirsiniz!Dijitalleşmenin artması ile birlikte görülmeye başlayan nomofobi, özellikle gençler arasında giderek yaygınlaşıyor. Nomofobinin sıklıkla telefon bağımlılığıyla birlikte görüldüğünü söyleyen Uzman Psikolog Tuğçe R. Tuncel Dursun, Nomofobi hakkında merak edilenleri anlattı.
17.08.2021Sağlık
Para üstü ile ilgili flaş detay! 5 bin lira...
Para üstü ile ilgili flaş detay! 5 bin lira...1 kuruş dahi olsa paranızın üstünü vermeyen firmadan 5 bin lira tazminat kazabilirsiniz. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, çarşı, mağaza ve market ürünlerinin etiketlerinde insanların dikkatini çekmek için '19.99 lira', '49.90 lira' gibi fiyatlandırmanın sık sık kullanıldığını vurguladı. Başkan Gündüz, 'bozuk para yok' gerekçesiyle para üstü ödemeyen firmanın, dava açılması halinde tüketiciye 5 bin lira tazminat ödemek zorunda kalabileceğini söyledi.
16.02.2021Ekonomi
Elektrik faturasında yüzde 50 tasarruf! İşte detaylar...
Elektrik faturasında yüzde 50 tasarruf! İşte detaylar...Kışın gelmesiyle birlikte evlerde elektrik tüketimi arttı. Tüketim artışı elektrik faturasına yansıyor. Farkında olmadan prize takılı unuttuğumuz laptop, standby’daki cihazlar, telefon şarj aleti, uydu alıcısı, 24 saat açık olan modem, klasik ampuller... Her biri kazancımızın ucundan tırtıklıyor. Farkında olmadan faturanızı kabartıyor. Vatandaşlar elektrik faturasının düşürmenin yollarını alıyor. Basit yöntemlerle elektrik faturasında yüzde 50 oranında tasarruf sağlayabilirsiniz. İşte yöntemler...
6.11.2020Ekonomi
Cep telefonları için temizlik uyarısı
Cep telefonları için temizlik uyarısıKlinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya, yeni tip koronavirüste cep telefonlarının da risk oluşturabileceğine işaret etti.

Benzer Haber Etiketleri

Şarj Aleti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarj aleti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.