Saraçoğlu

Saraçoğlu

Son dakika Saraçoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Saraçoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Saraçoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saraçoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saraçoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.388 saraçoğlu haberi bulunmuştur. Tüm saraçoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afra Saraçoğlu hayatımın elbisesi dedi, fiyatı ortaya çıktı!
Afra Saraçoğlu hayatımın elbisesi dedi, fiyatı ortaya çıktı!Afra Saraçoğlu, Instagram'ı aktif şekilde kullanmaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu bu kez de 'hayatımın elbisesi' dediği bir paylaşımda bulundu. Afra Saraçoğlu'nun elbisesinin fiyatı ortaya çıktı.
13.10.2024Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Zeynep Bastık adeta para basıyor!
Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Zeynep Bastık adeta para basıyor!Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir, Zeynep Bastık, Afra Saraçoğlu, Ezgi Mola paraya para demiyor. Ünlü isimlerin aldığı ücretler dudak uçuklattı.
7.10.2024Magazin
Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde moral arıyor
Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde moral arıyorUEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe, Lig Aşaması’daki ilk maçında bugün Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’yi konuk edecek. Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanacak!
26.09.2024İddaa
Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali 31. kez yarın start alacak
Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali 31. kez yarın start alacak31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali yarın başlayıp 29 Eylül günü sona erecek.
22.09.2024Adana
Afra Saraçoğlu, reklam filmi için servet istedi! Yalı Çapkını'ndan bölüm başı 1 milyon TL alıyor
Afra Saraçoğlu, reklam filmi için servet istedi! Yalı Çapkını'ndan bölüm başı 1 milyon TL alıyorYalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adından sıkça söz ettiğimiz Afra Saraçoğlu son dönemde kazancıyla gündemde. Dizinin yeni sezonunda bölüm başına 1 milyon TL'ye anlaşma sağladığı iddia edilen Saraçoğlu'nun bir reklam anlaşması için istediği rakam dudak uçuklattı.
22.09.2024Magazin
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’deMerakla beklenen derbi geldi çattı. Süper Lig’in 6. haftasında; 13 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, ligde şu ana kadar oynadığı 5 maçı da kazanan 15 puanla lider Galatasaray’ı konuk ediyor. 21 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Dev derbinin heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile yine Misli’de yaşanacak.
20.09.2024İddaa
Bakan Kurum: Depreme dayanıklı, Avrupa’nın en güçlü adliye saraylarını inşa ediyoruz
Bakan Kurum: Depreme dayanıklı, Avrupa’nın en güçlü adliye saraylarını inşa ediyoruzYeni Ankara Adalet Sarayı'nın temeli, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katıldığı törenle atıldı. Bakan Kurum, Türkiye’nin geleceği için hangi partiden olursa olsun tüm belediye başkanlarıyla görüştüğünü belirterek, “Birlikte çaba sarf ediyoruz. İstanbul’la görüşüyor, beklenen İstanbul depremi ve kentsel dönüşüm ile ilgili atmaları gereken adımları hatırlatıyor, bizim de sahada olduğumuzu ifade ediyoruz. İzmir’le görüşüyor; bu ülkenin ortak değeri olan İzmir Körfezi’ni yeniden hayata döndürmeye dair sorumluluklarını hatırlatıyor; sürecin takipçisi olduğumuzu ifade ediyoruz.” dedi.
19.09.2024Gündem
Adana Altın Koza’nın Edebiyat Uyarlaması finalistleri belli oldu: Birincisi 28 Eylül'de açıklanacak
Adana Altın Koza’nın Edebiyat Uyarlaması finalistleri belli oldu: Birincisi 28 Eylül'de açıklanacak31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin bu yıl ilkini düzenlediği Edebiyat Uyarlaması Uzun Metraj Senaryo Yarışması’nın finalistleri açıklandı. 53 başvurunun olduğu yarışmada 7 senaryo, Anna Maria Aslanoğlu, Mine Söğüt ve Seren Yüce’den oluşan jürinin karşısına çıkacak.
11.09.2024Adana
Aç karnına içilenlerin en faydalısı: Basura çare olur, tansiyona şifa! İbrahim Saraçoğlu önerdi
Aç karnına içilenlerin en faydalısı: Basura çare olur, tansiyona şifa! İbrahim Saraçoğlu önerdiÇobançantası otu basura iyi gelen ve damar tıkanıklığını önleyen bitkilerin başında gelir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu doğal tansiyon ilacı etkisi sağlayan bu bitkinin kürünü tek tek anlattı.
3.09.2024Yaşam
Yalı Çapkını ne zaman başlıyor? 2024 Yalı Çapkını 3. yeni sezon ne zaman, bu cuma başlayacak mı?
Yalı Çapkını ne zaman başlıyor? 2024 Yalı Çapkını 3. yeni sezon ne zaman, bu cuma başlayacak mı?Yalı Çapkını 3. sezon yayın tarihi araştırılması sıklaştı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi 7 Haziran Cuma günü sezon finali verdi. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak, yeni sezon oyuncuları kimler, hangi oyuncular katıldı, kimler ayrıldı?
21.08.2024Magazin
Adana Altın Koza Film Festivali'ne sayılı günler kaldı! Uzun Metraj Film Yarışması Finalisteleri Belli Oldu
Adana Altın Koza Film Festivali'ne sayılı günler kaldı! Uzun Metraj Film Yarışması Finalisteleri Belli OlduBu yıl 23-29 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin merakla beklenen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda finale kalan 11 film belli oldu. 10’u Türkiye’de ilk kez seyirciyle buluşacak filmlerden, 5’i de dünya prömiyerini festivalde yapacak
20.08.2024Adana
Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Adana Demirspor’u ağırlıyor
Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Adana Demirspor’u ağırlıyorFenerbahçe’nin 2024/25 sezonundaki Süper Lig serüveni bugün oynayacağı Adana Demirspor karşılaşması ile başlıyor. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı eleme maçları ile sezonu açmıştı. Tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig’deki şampiyonluk hasretini sona erdirmek istiyor. Sezonu taraftarı önünde açacak olan Fenerbahçe, lige 3 puanla başlama arzusunda. Bugün saat 21:45’te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmada Adana Demirspor da sahadan puan veya puanlarla ayrılmaya çalışacak. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.
10.08.2024İddaa
Güneş yanığına, kaşıntıya kabak çekirdeği çaresi! Ünlü profesör çinko şart dedi
Güneş yanığına, kaşıntıya kabak çekirdeği çaresi! Ünlü profesör çinko şart dediYaz aylarında deniz, kum ve güneş derken cildimiz tahriş ve yanıklarla kaplanabilir. Ödem bile yapabilir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, güneş alerjisinden kurtulmanın anahtarının çinko olduğunu belirtti.
5.08.2024Yaşam
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Fenerbahçe turu nasıl geçer? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde nasıl tur atlar?
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Fenerbahçe turu nasıl geçer? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde nasıl tur atlar?Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İsviçre’nin Lugano takımıyla karşı karşıya geldi. İkinci mücadelede 30 Temmuz Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Sarı-lacivertliler tur atlaması durumunda Şampiyonlar Ligi’ne bir adım daha yaklaşacak. Peki Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde nasıl tur atlar?
30.07.2024Şampiy10
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu heyecanı en yüksek oranlarla Misli’de
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu heyecanı en yüksek oranlarla Misli’deFenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu için Lugano ile yeniden karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi yolundaki maçlarının heyecanını Misli, Şampiyon Oranlar ile daha da artırıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de, merakla beklenen karşılaşma “En Yüksek Oranlar” ile yer alıyor.
30.07.2024İddaa
Beyaz saçlar için eczane aratmayan tüyo; İbrahim Saraçoğlu 2 bitkiyle çözümü sundu! Saçları tek renk yapıp, beyazları yok ediyor
Beyaz saçlar için eczane aratmayan tüyo; İbrahim Saraçoğlu 2 bitkiyle çözümü sundu! Saçları tek renk yapıp, beyazları yok ediyorSaç beyazlaması için çare arayanlar, aynaya baktığında tek renk görmek isteyenler için çözümü İbrahim Saraçoğlu verdi. Güzellik uzmanlarının da önerdiği bitkisel çözümlerde saçlar tek renge kavuşuyor.
15.07.2024Yaşam
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar etti
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar ettiİstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı.
11.07.2024Gündem
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı. Peki, Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
11.07.2024Gündem
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandıAdnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından onandı. Öte yandan Adnan Oktar suç örgütünün "güncel yapılanması" davasında avukat sanıkların dosyası ayrıldı.
10.07.2024Gündem
Ünlü modacının dubleks atölyesi! Zamanının çoğunu burada geçiriyor
Ünlü modacının dubleks atölyesi! Zamanının çoğunu burada geçiriyorEvrim Akın bu hafta, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nun evinden daha fazla vakit geçirdiği atölyesinin kapısını çaldı.
10.06.2024Magazin
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda?2018 yılından itibaren başkanlık görevini yürüten Ali Koç ve 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım seçime iki aday olarak katılıyor. Seçim Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak. 30 Mayıs’ta düzenlenen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeterli çoğunluk sağlanamadığından seçim ertelenmişti. Peki, Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda?
8.06.2024Gündem
Aldatmak dizisi final mi yapıyor 2024? Aldatmak final ne zaman 2024, Aldatmak final mi yapacak 2024?
Aldatmak dizisi final mi yapıyor 2024? Aldatmak final ne zaman 2024, Aldatmak final mi yapacak 2024?Aldatmak, her Perşembe ATV ekranlarında yayınlanıyor. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Yıldız Tunç'un yazdığı başrollerini ise Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun yer aldığı dizisi için final kararı alındı. Söz konusu gelişmenin ardından Aldatmak dizisi bitiyor mu, Aldatmak final ne zaman? Aldatmak dizisi final mi yapıyor 2024? Sorularına peş peşe yanıt aranmaya başlandı.
6.06.2024Magazin
Ali Koç, Mourinho'ya müdahale etti! Elinden hemen aldı, Fenerbahçeliler izledi
Ali Koç, Mourinho'ya müdahale etti! Elinden hemen aldı, Fenerbahçeliler izlediFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik adam Mourinho ile resmen anlaştı. Fenerbahçe Kulübü, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho için Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenledi. Portekizli hoca, sarı-lacivertli taraftar önünde imza atarken Ali Koç ve Mourinho arasındaki görüntü olay oldu. İşte detaylar...
3.06.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de seçim tarihi ertelendi!
Fenerbahçe'de seçim tarihi ertelendi! Fenerbahçe Kulübü, resmi hesabından seçim tarihiyle ilgili açıklama yaptı. Sarı lacivertlilerden yapılan duyuruda, Olağan Seçimli Genel Kurul'un 8-9 tarihine ertelendiği belirtildi.
31.05.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - İstanbulspor maçının detayları merak uyandırdı. İşte kritik maçın bilgileri...
26.05.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Saraçoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saraçoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.