Saimbeyli

Saimbeyli

Son dakika saimbeyli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saimbeyli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saimbeyli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saimbeyli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saimbeyli gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 saimbeyli haberi bulunmuştur. Tüm saimbeyli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana nöbetçi eczaneler
Adana nöbetçi eczanelerAdana'nın merkez ilçelerinde 16 Eylül Pazartesi günü nöbetçi olan eczanelerin listesi şöyle:Aladağ EczanesiAdres: Sinanpaşa Mahallesi, İnönü Caddesi No:104, Aladağ / AdanaYakın Konum: Aladağ Sağlık Ocağı civarıTelefon: 0 (322) 591-26-41Tuğçe EczanesiAdres: Mithatpaşa Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Sokak No:16/1, Ceyhan / AdanaYakın Konum: Ali Faik Eker Sağlık Ocağı karşısı, Bereket Döner arasıTelefon: 0 (322) 611-44-33Ömür EczanesiAdres: Cumhuriyet Mahallesi, Orhan Ekinci Bulvarı, Atakan Apt...
16.09.2024Adana
Deprem uzmanları Adana'da risk taşıyan bölgelerde inceleme yaptı
Deprem uzmanları Adana'da risk taşıyan bölgelerde inceleme yaptıAdana'nın Saimbeyli Belediyesi, deprem önlemleri kapsamında akademisyenler ile birlikte ilçede inceleme çalışmaları başlattı.
14.09.2024Adana
Elektriği olmayan Elif teyzenin yardımına belediye başkanı koştu
Elektriği olmayan Elif teyzenin yardımına belediye başkanı koştuAdana’nın Saimbeyli ilçesinde yıllardır gaz lambası ile yaşayan Elif teyzenin yardımına Belediye Başkanı Mahmut Dal koştu. Başkan Dal, evin temel elektrik ihtiyacının giderilmesi için belediye imkanlarıyla güneş paneli sistemi kurdurdu.
14.09.2024Adana
Saimbeyli'de market ve fırınlarda denetim aralıksız sürüyor
Saimbeyli'de market ve fırınlarda denetim aralıksız sürüyorAdana'nın Saimbeyli Belediyesi, market ve fırınlara yönelik denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
3.09.2024Adana
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Yazlık Sinemalar gösterim programı bugün başlıyor. Festival haftasına dek sürecek ve sinemamızın son dönem öne çıkan komedilerinden bir seçkiyi buluşturan program, Adana’nın 7 ilçesinde gerçekleşecek ve 9 Eylül’den itibaren deprem bölgesi şehirlerde devam edecek. Bugün ayrıca, festivalin sinema sanatına olan aşkı ve tutkudan ilhâmla yaratılan 2024 afişi de yayınlandı.
2.09.2024Adana
Adana'da üretiliyor, dünya markası olmaya aday! Rusya ve Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor
Adana'da üretiliyor, dünya markası olmaya aday! Rusya ve Avrupa ülkelerine ihraç ediliyorAdana'da 26-28 kalibre kalitesinde olan Saimbeyli kirazında hasat başladı. Saimbeyli ilçesinin zirvelerinde zorlu hasat yapılırken lezzeti tescil almayı bekleyen Saimbeyli kirazı, Rusya başta olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.
31.08.2024Adana
Adana Kozan’da "Göller Yayla Şenliği" yapıldı! Çalışmalar hızlandırılacak
Adana Kozan’da "Göller Yayla Şenliği" yapıldı! Çalışmalar hızlandırılacakAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli’nin köylerinde ve Kozan’da halkla buluştu. Saimbeyli’nin Cumhurlu, Kızılağaç, Çeralan ve Himmetli köylerini büyükşehir bürokratları ile ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, ardından Kozan’ın Göller Yaylası’nda gerçekleştirilen Göller Yayla Şenliği’ne katıldı.
25.08.2024Adana
Doğukan Erciyas’a milli onur
 Doğukan Erciyas’a milli onurFenerbahçe Spor Kulübü U15 Futbol Takımı’nda görev yapan Adana Saimbeyli eşrafından Doğukan Erciyas, U15 Milli Takımı Hazırlık Kampı Aday Kadrosu’na davet edildi.
22.08.2024Adana
Adana'da üretiliyor, dünya markası olmaya aday! Rusya ve Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor
Adana'da üretiliyor, dünya markası olmaya aday! Rusya ve Avrupa ülkelerine ihraç ediliyorAdana'da 26-28 kalibre kalitesinde olan Saimbeyli kirazında hasat başladı. Saimbeyli ilçesinin zirvelerinde zorlu hasat yapılırken lezzeti tescil almayı bekleyen Saimbeyli kirazı, Rusya başta olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.
21.08.2024Adana
İşte AK Parti'ye geçen milletvekili ve belediye başkanları
İşte AK Parti'ye geçen milletvekili ve belediye başkanlarıAK Parti Kongre Merkezi'nde AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu programda AK Parti'ye katılan yeni isimleri açıkladı.
14.08.2024Gündem
Uzman isim Adana depremini değerlendirdi! 'Biriken stres ve enerji ilerliyor
Uzman isim Adana depremini değerlendirdi! 'Biriken stres ve enerji ilerliyorİzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Bu sabah, Adana'nın Kozan ilçesinde art arda meydana gelen 3 deprem, Saimbeyli Fayı'nın güney ucundaki fay parçalarının aktivitesini göstermektedir" dedi.
7.08.2024Gündem
Adana'da anız yangını ormana sıçradı: Ekipler müdahale ediyor
Adana'da anız yangını ormana sıçradı: Ekipler müdahale ediyorAdana'nın Kozan ilçesinde anız yangını ormana sıçradı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangına müdahale ediyor.
3.08.2024Adana
Adana'da elektrik hatlarında 948 KM'lik hattın bakımı tamamlandı
Adana'da elektrik hatlarında 948 KM'lik hattın bakımı tamamlandıToroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü. Ekipler, 13 bin 513 trafo ve 38 bin 325 kilometre hat uzunluğunda bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları yaptı.
1.08.2024Gündem
Adana hariç dünyanın çok az yerinde görülüyor! Endemik tür görsel şölen oluşturuyor
Adana hariç dünyanın çok az yerinde görülüyor! Endemik tür görsel şölen oluşturuyorTürkiye'deki 400 kelebek türünden 160'ı Adana’nın Saimbeyli ilçesinde bulunuyor. Adana’nın Saimbeyli ilçesinde endemik bir tür olan mavi kelebekler doğada görsel bir şölen oluşturuyor.
30.07.2024Adana
Moldovalı gelin Adana'nın meşhur kilimlerini dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor
Moldovalı gelin Adana'nın meşhur kilimlerini dünyaya tanıtmaya hazırlanıyorAdana'nın Saimbeyli ilçesine 2001 yılında Moldova'dan gelin gelen Gülcan Tutar, devlet desteğiyle ürettikleri kilimleri dünya pazarına sunmak istiyor
22.07.2024Adana
Adana sıcağına doğal serinlik: Obruk Şelalesi
Adana sıcağına doğal serinlik: Obruk ŞelalesiSaimbeyli Obruk Şelalesi, ilçenin mutlaka görülmesi gereken doğal güzelliklerindendir...
20.07.2024Adana
Adana'da sıcaklık 50 dereceyi buldu! Saimbeyli doğası ve serinliğiyle sıcaktan kaçanların uğrak yeri oldu
Adana'da sıcaklık 50 dereceyi buldu! Saimbeyli doğası ve serinliğiyle sıcaktan kaçanların uğrak yeri olduAdana'da hava sıcaklığı nem ile birlikte sabah saatlerinde bile 50 derece olunca vatandaşlar hem doğa güzelliği hem de serinliği ile ünlü Saimbeyli ilçesi vatandaşların uğrak yeri oldu.
19.07.2024Adana
Adana'daki Sağlık Kuruluşları: Devlet ve Özel Hastaneler
Adana'daki Sağlık Kuruluşları: Devlet ve Özel HastanelerAdana, Türkiye'nin önemli sağlık merkezlerinden biri olarak, hem devlet hem de özel sektör tarafından sağlanan geniş kapsamlı sağlık hizmetleri ile dikkat çekmektedir...
30.07.2024Adana
Adana'nın meşhur Saimbeyli kirazı dünya markası olmaya aday! Coğrafi işaret ile tescillemeyi bekliyor
Adana'nın meşhur Saimbeyli kirazı dünya markası olmaya aday! Coğrafi işaret ile tescillemeyi bekliyorAdana'da 26-28 kalibre kalitesinde olan Saimbeyli kirazında hasat başladı. Saimbeyli ilçesinin zirvelerinde zorlu hasat yapılırken lezzeti tescil almayı bekleyen Saimbeyli kirazı, Rusya başta olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor.
15.07.2024Adana
Çoban Zeynep Adana'da LGS birincisi oldu!
Çoban Zeynep Adana'da LGS birincisi oldu! Adana'nın Saimbeyli ilçesinde hem çobanlık yapan hem de derslerine çalışan Zeynep Kaytancı, LGS'de 87 net yaparak 485,9 puan alıp, ilçe birincisi oldu.
13.07.2024Adana
Adanalı çoban Zeynep LGS birincisi oldu!
Adanalı çoban Zeynep LGS birincisi oldu!Adana'nın Saimbeyli ilçesinde hem çobanlık yapan hem de derslerine çalışan Zeynep Kaytancı, LGS'de 87 net yaparak 485,9 puan alıp, ilçe birincisi oldu.
14.07.2024Adana
Evine davet ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Evine davet ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldüAdana'nın Saimbeyli ilçesinde belediye işçisi Mehmet Tunçöz (34), evinde T.A. (15) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kaçarken evi yakmaya çalışan T.A., yakalanıp, gözaltına alındı.
12.07.2024Adana
Yüzlerce fotoğrafçı akın etti! Geleneksel Saimbeyli kelebeği gözlem etkinliği başladı
Yüzlerce fotoğrafçı akın etti! Geleneksel Saimbeyli kelebeği gözlem etkinliği başladıAdana'nın Saimbeyli ilçesinde 8-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Mavi Kelebek fotoğraf ve gezi” etkinliği çerçevesinde onlarca fotoğrafçı kelebeği görüntülemek için birbiriyle yarıştı.
11.07.2024Adana
Adana'da kelebekler diyarında mavi kelebeği fotoğraflamak için yarıştılar
Adana'da kelebekler diyarında mavi kelebeği fotoğraflamak için yarıştılarAdana'nın Saimbeyli ilçesinde 8-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Mavi Kelebek fotoğraf ve gezi” etkinliği çerçevesinde onlarca fotoğrafçı kelebeği görüntülemek için birbiriyle yarıştı.
12.07.2024Adana
Adana'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Adana'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldüAdana'nın Saimbeyli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
11.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Saimbeyli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saimbeyli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.