Şahış

Şahış

Son dakika şahış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şahış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şahış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahış gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.011 şahış haberi bulunmuştur. Tüm şahış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arnavutköy'de yangın: 1 kişi hayatını kaybetti
Arnavutköy'de yangın: 1 kişi hayatını kaybettiArnavutköy'deki kereste yangın meydana geldi. Yangında atölye yanındaki barakada kalan yabancı uyruklu bir şahıs hayatını kaybetti.
21.09.2024Gündem
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in skandal videosu! Tokat atıp tehdit etti: Bu işler bitti
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in skandal videosu! Tokat atıp tehdit etti: Bu işler bitti22 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un başkanı Gökhan İn’in darbedildiği görüntüler sosyal medyaya düştü. Gökhan İn'i darbeden ve kulübün eski Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu olan şahıs hakkında 'yağma' suçundan gözaltı kararı verildi.
21.09.2024Süper Lig
116 suçtan aranan şahıs adliye önünde gezerken yakalandı
116 suçtan aranan şahıs adliye önünde gezerken yakalandıAdana’da Yüreğir polisleri 116 farklı suçtan aranan şüpheliyi adliye önünde yakalandı. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
20.09.2024Adana
Bursa'da metro tellerinde yürüyen şahıs alarmı
Bursa'da metro tellerinde yürüyen şahıs alarmıBursa'da metro tellerinde yürüyen kadının yanından metro geçti, izleyenlerin yüreği ağzına geldi. Polis tarafından ikna edilen kadın polis merkezine götürüldü.
20.09.2024Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terör örgütlerine yönelik 35 bin 428 operasyon düzenlendi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terör örgütlerine yönelik 35 bin 428 operasyon düzenlendiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Tüm terör unsurlarına yönelik 35 bin 428 operasyon düzenlendi. Bu operasyonlar neticesinde 825 terörist etkisiz hale getirildi. 70 terör eylemini de engellendi” dedi.
19.09.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Teröristlerin inlerine giriyor, başlarını eziyoruz
Bakan Yerlikaya: Teröristlerin inlerine giriyor, başlarını eziyoruzİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır sokaklarında huzur içinde gezilemediği, esnafımızın dükkanlarını huzurla açamadığı o günlerde ne dedi Sayın Cumhurbaşkanımız? 'Kalemin silaha, birliğin tefrikaya, iyiliğin kötülüğe, huzurun teröre galip geldiği bir Türkiye için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.' Ve ekledi; 'Terörün belini kıracağız?' Kırdık mı? Bölücü terör örgütü artık son çırpınışlarını yaşıyor" dedi.
19.09.2024Gündem
Esenyurt'ta motosikletli 2 şüpheli işyerine silahlı saldırı düzenledi: 7 gözaltı
Esenyurt'ta motosikletli 2 şüpheli işyerine silahlı saldırı düzenledi: 7 gözaltıEsenyurt'ta zırhlı polis aracının yanından bir işyerine ateş açarak kaçan motosikletli 2 şüpheli ve bağlantılı olduğu çetenin peşine düşen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Kuyu-25 Operasyonu'nda 7 kişi gözaltına alındı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul'un Esenyurt ilçesinde düzenlenen 'KUYU-25' operasyonunda Yurt Dışı Firari Organize Suç Örgütü elebaşı tarafından yönlendirilen Organize Suç Örgütü üyesi 7 şüpheli yakalandı" dedi.
18.09.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! “KUYU-24” operasyonunda 5 kişi tutuklandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! “KUYU-24” operasyonunda 5 kişi tutuklandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen "Kuyu-24" operasyonu kapsamında yakalanan 5 şüphelinin tutuklandığını bildirdi.
18.09.2024Gündem
Gaziantep'te alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1'i ağır 2 yaralı
Gaziantep'te alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1'i ağır 2 yaralıGaziantep'te bir şahıs, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı 2 kayınbiraderini silahla yaraladı.
18.09.2024Gaziantep
Adana'da düğün salonunun sınırları aştığını iddia edip, hafif makineli tüfekle kurşun yağdırdı
Adana'da düğün salonunun sınırları aştığını iddia edip, hafif makineli tüfekle kurşun yağdırdıAdana'da düğün salonunun sınırlarını aştığını ileri süren şahıs, hafif makineli tüfekle kurşun yağdırdı. Yakalanan şüpheli tutuklandı.
18.09.2024Adana
Adana'da düğün salonunun sınırları aştığını iddia edip, hafif makineli tüfekle kurşun yağdırdı
Adana'da düğün salonunun sınırları aştığını iddia edip, hafif makineli tüfekle kurşun yağdırdıAdana'da düğün salonunun sınırlarını aştığını ileri süren şahıs, hafif makineli tüfekle kurşun yağdırdı. Yakalanan şüpheli tutuklandı.
18.09.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya operasyon aygıtı oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya operasyon aygıtı olduCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 1. Dönem Hakim ve Savcı Yardımcıları Eğitimi Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan ayrıca, "yargıda vesayete geçit yok" diyerek, "Devletimizi FETÖ artıklarından ne kadar temizlemiş olursak olalım dikkati elden bırakmadan mücadeleyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan: 'Masum çocukların naaşı üzerinden milletin inanç değerleriyle, aile kurumuyla, dini müesseselerle siyasi ve ideolojik hesap görülmesine müsaade etmemeliyiz' dedi.
16.09.2024Gündem
24 ilde 'Siberağ' operasyonu: 46 şahıs yakalandı
24 ilde 'Siberağ' operasyonu: 46 şahıs yakalandı24 ilde siber suçlardan arananlara yönelik yapılan “Siberağ-7” operasyonlarında 46 şahıs yakalandı.
16.09.2024Gündem
Twitch yayıncısı Jahrein gözaltına alındı
Twitch yayıncısı Jahrein gözaltına alındıAntalya Emniyet Müdürlüğü, Twitch yayıncısı Jahrein takma isimli A:S:'nin gözaltına alındığını ve müstehcenlik suçundan işlem başlatıldığını duyurdu.
13.09.2024Gündem
Yer: Konya! Evin bahçesinde toprağa gömülü ceset bulundu: 4 şüpheli adliyede
Yer: Konya! Evin bahçesinde toprağa gömülü ceset bulundu: 4 şüpheli adliyedeKonya'da yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 2 çocuk annesi Çiğdem Eskidemirci’nin (35) öldürülüp cesedinin evin bahçesine gömülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada şüphelilerden G.S.’nin Çiğdem Eskidemirci’yi bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.
12.09.2024Gündem
Esenyurt'ta eski kız arkadaşının evini basıp böyle darp etti
Esenyurt'ta eski kız arkadaşının evini basıp böyle darp ettiİstanbul Esenyurt’ta eski kız arkadaşının kaldığı daireye zorla giren şahıs, kadına eline aldığı bıçak ile tehditte bulunup darp etti. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.09.2024Vatan TV
Eski kız arkadaşının evini bastı! Dehşet dolu dakikalar anbean kaydedildi
Eski kız arkadaşının evini bastı! Dehşet dolu dakikalar anbean kaydedildiİstanbul Esenyurt’ta eski kız arkadaşının kaldığı daireye zorla giren şahıs, kadına eline aldığı bıçak ile tehditte bulunup darp etti. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.09.2024Gündem
Polis memurunun görüntüleri tepki çekmişti! Emniyet'ten açıklama: Açığa alındı
Polis memurunun görüntüleri tepki çekmişti! Emniyet'ten açıklama: Açığa alındıBir sosyal medya platformunda karşılıklı yayın yaptığı kadına uygunsuz hareketlerde bulunan polis memuru tepki toplamıştı. Olay sonrası Emniyet'ten açıklama yapıldı. Görüntülerdeki polis memurunun açığa alındığı ve idari soruşturma başlatıldığı duyuruldu.
11.09.2024Gündem
Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG operasyonu! Bir kişi gözaltına alındı
Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG operasyonu! Bir kişi gözaltına alındıGaziantep'te jandarma ekipleri tarafından terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan operasyonda 1 şüpheli yakalandı.
11.09.2024Gaziantep
Gaziantep’te levha çalan şüpheli yakalandı! Operasyon düzenlendi
Gaziantep’te levha çalan şüpheli yakalandı! Operasyon düzenlendiGaziantep’te levha çalan şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
11.09.2024Gaziantep
Gaziantep'te tarihi eser kaçakçılığına jandarma engeli
Gaziantep'te tarihi eser kaçakçılığına jandarma engeliGaziantep’te jandarma ekipleri tarafından tarihi eser kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda 59 adet tarihi eser sikke ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.
11.09.2024Gaziantep
Ehliyetsiz ve alkollü sürücüden "Terörist miyim?" tepkisi
Ehliyetsiz ve alkollü sürücüden "Terörist miyim?" tepkisiAksaray'da daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan sürücü, ikinci kez polise yakalandı. Alkolmetreye üflemeyi reddeden sürücü, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da "Terörist miyim?" diye tepki gösterdi.
11.09.2024Yerel Haberler
Doktoru döven şüpheliden pişkin savunma: "Suç ondaydı, üzerime çay dökünce, çaycının altını alıp kafasına vurdum"
Doktoru döven şüpheliden pişkin savunma: "Suç ondaydı, üzerime çay dökünce, çaycının altını alıp kafasına vurdum"Adana'da eşine sağlık raporu almaya gittiği doktoru elektrikli çaydanlık ile döven şahıs adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde, "Doktor üzerime çay döktü. Ben de çaycının altını alıp kafasına vurdum" dediği öğrenildi.
11.09.2024Adana
Ehliyetsiz alkollü sürücü yaptıklarıyla şaşırttı! 'Terörist miyim'
Ehliyetsiz alkollü sürücü yaptıklarıyla şaşırttı! 'Terörist miyim'Aksaray’da alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan sürücü 2. kez alkollü ve ehliyetsiz olarak polise yakalandı. Alkollü olduğunu söyleyen ama alkolmetreye üflemeyen sürücü kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da, “Terörist miyim?” ben diye tepki gösterdi.
11.09.2024Gündem
1 TL için çıkan kavgada baba ve kızı öldürüldü! 'Bir şarjör boşaltmış'
1 TL için çıkan kavgada baba ve kızı öldürüldü! 'Bir şarjör boşaltmış'Sultanbeyli'de iki market sahibi arasında ekmeğe yapılan 1 liralık indirim yüzünden kavga çıktı. Kavga sırasında E.B. isimli şahıs diğer market sahibi Aytaç Ağbaba ve Berivan Ağbaba'yı silahla vurarak öldürdü.
10.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şahış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.