Kıvırcık saçlara özel saç maskesinde elektriklenmeye veda! Balla karıştırınca kuruluk da kalmıyor
Kıvırcık saçlara özel saç maskesinde elektriklenmeye veda! Balla karıştırınca kuruluk da kalmıyorKuru saçlardan pek çok kadın şikayetçidir. Kuaförlerde pek çok ürün tavsiyesi verilir ancak sonuç alınmaz. Cüzdan ve zaman da boşa gider. Bu saç maskesi kıvırcık saçlılar için oldukça işe yarıyor.
10.08.2024Yaşam
Ağustos ayında saçlarınız 5 cm uzasın! Bu maske kökten uca yedirince etkisini gösteriyor
Ağustos ayında saçlarınız 5 cm uzasın! Bu maske kökten uca yedirince etkisini gösteriyorSaçların daha sağlıklı görünmesi için yapılanlar bazen yanlış olabilir ve yanlış sonuçlar verebilir. Kurutma ve toplama yöntemleri saçları olduğundan daha zayıf gösterebilir. Bu maske saçları daha parlak, gür ve sağlıklı olmasını sağlar.
24.07.2024Yaşam
Bu tohum saç köklerini yeniden inşa ediyor! Hintliler dünyaya yaydı: Saç telleri halat gibi oluyor! Maskesi grileşmeyi durduruyor
Bu tohum saç köklerini yeniden inşa ediyor! Hintliler dünyaya yaydı: Saç telleri halat gibi oluyor! Maskesi grileşmeyi durduruyorHintlilerin dünyaya yaydığı bir tohum, saç tellerini yeniden inşa ediyor. Saç bakımında yeni trend bu tohumun kabuğunda saklanmış. Ancak çemen otu denilen bir bitkinin tohumu tüm dünyanın gözdesi konumuna geldi.
20.07.2024Yaşam
Kuaförler bu tüyoyu saklıyor! Evdeki 3 malzemeyle saçlar yumuşuyor; fön çekilmiş gibi elektriklenmiyor!
Kuaförler bu tüyoyu saklıyor! Evdeki 3 malzemeyle saçlar yumuşuyor; fön çekilmiş gibi elektriklenmiyor!Saçınızdaki nem birçok faktörden etkilenir. Dolayısıyla gün boyunca saç derinize biriken kir ve pislikle uğraşmak zorunda kalırsınız. Dolayısıyla evde saçlarınızı nemlendirecek doğal yöntemlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Gelin 3 malzemeyle saçları yumuşacık yapalım.
28.05.2024Basketbol