Dedikodular yanıt buldu! Berksan ve Reyhan Karaca birlikte görüntülendi
Dedikodular yanıt buldu! Berksan ve Reyhan Karaca birlikte görüntülendi'Haberi Var Mı', 'Çilek', 'Onlar Bilmez', 'Ben' gibi şarkılarıyla tanınan Berksan, adının aşk dedikodularına karıştığı Reyhan Karaca ile Etiler'de görüntülendi.
22.10.2024Magazin
Gaziantep'te Reyhan otunun şerbete uzanan yolculuğu! “Hem doğal hem de ferahlatıcı”
Gaziantep'te Reyhan otunun şerbete uzanan yolculuğu! “Hem doğal hem de ferahlatıcı”Gaziantep'te sıcak havadan bunalan vatandaşlar, doğal içecek olan reyhan şerbetinden içerek serinliyor.
11.06.2024Gaziantep
Kuran-ı Kerim'de yeri var! Libido yükseltiyor, 10 hastalığı kökünden kazıyor!
Kuran-ı Kerim'de yeri var! Libido yükseltiyor, 10 hastalığı kökünden kazıyor!Sağlıklı bir yaşam sürmenin ilk koşulu doğru ve düzenli beslenmektir. Dengede tutulan vücut ancak yararlı yiyecekleri tüketerek mümkündür. Özellikle Akdeniz ülkelerinde ve Anadolu'da çok eski zamanlardan bu yana var olan ve tüketilen aynı zamanda güçlü bir antioksidan kaynağı olan bir bitki var ki 10 hastalığı kökünden kazıyor.
6.11.2023Sağlık
Reyhan'ın başını kestik!
Reyhan'ın başını kestik!Kobani'de 100 IŞİD militanını öldürdüğü iddia edilen ve zafer işareti yaptığı fotoğraf 5000'den fazla kez paylaşılan Reyhan adlı YPG militanının IŞİD tarafından öldürüldüğü iddia edildi...
27.10.2014Dünya

Benzer Haber Etiketleri