Resmen Açıklandı

Resmen Açıklandı

Son dakika resmen açıklandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resmen açıklandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resmen açıklandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resmen Açıklandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resmen açıklandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.091 resmen açıklandı haberi bulunmuştur. Tüm resmen açıklandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Kulübü'nün resmi borcu açıklandı!
Beşiktaş Kulübü'nün resmi borcu açıklandı!Beşiktaş Kulübü, 2024 Yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün borcu resmen açıklandı.
21.09.2024Beşiktaş
UEFA'dan Fernando Muslera'ya şok ceza! Resmen açıklandı
UEFA'dan Fernando Muslera'ya şok ceza! Resmen açıklandıGalatasaray'da tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında 1-0 kaybedilen Young Boys maçında rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kalmıştı. UEFA, Muslera'nın aldığı cezayı açıkladı.
17.09.2024Futbol
Eyüpspor'dan bir transfer daha! Resmen açıklandı
Eyüpspor'dan bir transfer daha! Resmen açıklandıSüper Lig ekiplerinden Eyüpspor, bir transferi daha resmen açıkladı. İşte detaylar...
6.09.2024Süper Lig
Trabzonspor, Şenol Güneş ile anlaştı!
Trabzonspor, Şenol Güneş ile anlaştı!Trabzonspor'da Abdullah Avcı sonrası yeni teknik direktör belli oldu. Bordo-mavili ekip Şenol Güneş'i resmen açıkladı.
3.09.2024Trabzonspor
Galatasaray'da Efe Akman'dan 4 yıllık imza! Resmen açıklandı
Galatasaray'da Efe Akman'dan 4 yıllık imza! Resmen açıklandıYeni sezon kadro planlamasına devam eden Galatasaray'dan iç transfer hamlesi geldi. Sarı-kırmızılı ekip, 18 yaşındaki Efe Akman ile profesyonel sözleşme imzaladı.
13.07.2024Galatasaray
Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı
Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandıTrabzonspor, Ognjen Bakic'in sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi.
13.07.2024Trabzonspor
Beşiktaş, Rosier'in sözleşmesini feshetti! Yeni takımı resmen açıklandı
Beşiktaş, Rosier'in sözleşmesini feshetti! Yeni takımı resmen açıklandıBeşiktaş'ta tecrübeli sağ bek Valentin Rosier ile yollar ayrıldı. Ayrılık KAP'a bildirilirken Rosier'in yeni takımı belli oldu.
5.07.2024Beşiktaş
Galatasaray forma 2024/25 | Galatasaray yeni sezon forma fiyatı ne kadar? Galatasaray forma fiyatları (ev sahibi, deplasman, alternatif)
Galatasaray forma 2024/25 | Galatasaray yeni sezon forma fiyatı ne kadar? Galatasaray forma fiyatları (ev sahibi, deplasman, alternatif)Galatasaray yeni sezon forma fiyatı ne kadar? Spor perakendeciliğinde 20 seneyi aşkın süredir tecrübesiyle Galatasaray sevgisini taraftarıyla buluşturan GSStore, Galatasaray resmi forma sponsorluğunu içeren 2024-2025 sezonu Galatasaray & yeni sezon forma tanıtımını 4 Temmuz 2024 Perşembe günü Galatasaray Adası’nda gerçekleştirecektir.
4.07.2024Şampiy10
Gökhan İnler imzayı attı! İşte yeni takımı ve görevi
Gökhan İnler imzayı attı! İşte yeni takımı ve göreviGeçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın kadrosunda bulunan Gökhan İnler, Udinese'nin sportif direktörü oldu.
13.06.2024Beşiktaş
Resmen açıklandı! 25 bin uzman erbaş alınacak
Resmen açıklandı! 25 bin uzman erbaş alınacakKara Kuvvetleri Komutanlığına 25 bin uzman erbaş alımı için başvuru kılavuzu yayımlandı.
Süper Lig'de 38. haftanın programı açıklandı! Şampiyon belli oluyor
Süper Lig'de 38. haftanın programı açıklandı! Şampiyon belli oluyorSüper Lig'de şampiyonluk düğümünün çözüleceği 38. haftanın programı TFF tarafından resmen açıklandı.
20.05.2024Süper Lig
İtalya'da Zaniolo depremi! Resmen açıklandı
İtalya'da Zaniolo depremi! Resmen açıklandıİtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Nicolo Zaniolo’nun sakatlığı sebebiyle EURO 2024’te yer alamayacağını açıkladı.
15.05.2024Galatasaray
Türkiye Kupası'nda yarı finalin hakemleri açıklandı
Türkiye Kupası'nda yarı finalin hakemleri açıklandıZiraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.
6.05.2024Futbol
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildiSüper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yolların ayrıldı.
29.04.2024Şampiy10
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli olduGalatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fernando Muslera'dan emeklilik kararı. Resmen açıklandı. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı. İşte detaylar...
26.04.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrıldı! Resmen açıklandı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrıldı! Resmen açıklandıSüper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Samsunspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Bu sonucun ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos ile yollar ayrıldı. Bu gelişme resmen açıklandı.
13.04.2024Beşiktaş
Al-Musrati'nin Beşiktaş'a maliyeti resmen açıklandı!
Al-Musrati'nin Beşiktaş'a maliyeti resmen açıklandı!Beşiktaş'ın Portekiz temsilcisi Braga'dan kiraladığı Al-Musrati'nin maliyeti belli oldu.
10.02.2024Beşiktaş
Enes Ünal'ın yeni adresi resmen açıklandı!
Enes Ünal'ın yeni adresi resmen açıklandı!La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen Enes Ünal, Bournemouth'a kiralandı.
2.02.2024Süper Lig
Emre Mor, Fatih Karagümrük'te! Transfer resmen açıklandı
Emre Mor, Fatih Karagümrük'te! Transfer resmen açıklandıSüper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'den Emre Mor'u sezon sonuna kadar kiraladığını TFF'ye bildirdi. Konuyla ilgili kulüpten resmi açıklama geldi.
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Resmen açıklandı
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Resmen açıklandıRoma, Galatasaray'ın yollarını ayırdığı İspanyol sol bek Angelino'yu satın alma opsiyonu içeren bir kiralama anlaşması ile kadrosuna kattığını resmen açıkladı.
30.01.2024Futbol
Fenerbahçe'den ilk ayrılık! Resmen açıklandı, Süper Lig ekibine gitti
Fenerbahçe'den ilk ayrılık! Resmen açıklandı, Süper Lig ekibine gittiEMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe'den Bartuğ Elmaz'ı sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Fenerbahçe'den konuyla ilgili açıklama geldi.
30.01.2024Fenerbahçe
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandı
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandıBir dönem Fenerbahçe'de forma giyen İsviçreli golcü Queens Park Rangers'a transfer oldu.
29.01.2024Fenerbahçe
Sacha Boey Almanya'da tarihe geçti
Sacha Boey Almanya'da tarihe geçtiSacha Boey, 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer oldu. Fransız yıldız Almanya Bundesliga'da kış transferindeki en çok bonservis ödenen futbolcular arasında adını yazdırdı. Boey, Haaland ve De Bruyne gibi yıldızları geride bıraktı.
28.01.2024Şampiy10
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gittiFransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024Fenerbahçe
Bakasetas transferi resmen açıklandı! İşte yeni takımı
Bakasetas transferi resmen açıklandı! İşte yeni takımıTrabzonspor, Yunan yıldız Bakasetas'ın transferi için resmi açıklama yaptı. İşte yeni takımı
22.01.2024Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Resmen Açıklandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resmen açıklandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.