Rekortmen

Rekortmen

Son dakika rekortmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rekortmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rekortmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rekortmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rekortmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 387 rekortmen haberi bulunmuştur. Tüm rekortmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haluk Bayraktar: Vergi rekoru Bayraktar TB2 ve AKINCI'nın eseri
Haluk Bayraktar: Vergi rekoru Bayraktar TB2 ve AKINCI'nın eseriBaykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, 2023 yılında ödedikleri yıllık gelir vergisinin Cumhuriyet tarihinin reel bazda rekor rakamı olduğunu belirterek, "Bu rekor sıfırdan geliştirdiğimiz iki teknolojik sistemin, Bayraktar TB2 ve Bayraktar AKINCI'nın eseridir." ifadesini kullandı.
28.08.2024Ekonomi
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor?
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor?Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi bu akşam 91'inci bölümüyle ekrana gelecek. Son 5 bölümü kalan rekortmen dizi hakkında izleyicinin de meraklı araştırmaları devam ediyor. Peki Yargı bugün final mi yapacak? Yargı dizisi kaçıncı bölüm bitiyor? İşte detaylar...
28.04.2024Magazin
Gerekçesi belli oldu, Ömer dizisinde ayrılık kararları tek tek geldi! Rekortmen dizi tel tel dökülüyor
Gerekçesi belli oldu, Ömer dizisinde ayrılık kararları tek tek geldi! Rekortmen dizi tel tel dökülüyorÖmer 49 bölümle ekrana geldi. Star'da yayınlanan rekortmen dizide ardı ardına gelen ayrılık haberleri depreme neden oldu. İşte kriz yaratan o durum
26.03.2024Magazin
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süslediYılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizi ''İnci Taneleri''nin ünü bu kez de New York'a ulaştı. Yılmaz Erdoğan’ın bir hayranı diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, Times Square’de dizinin tanıtımını yayınlattı.
20.02.2024Magazin
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülüAdana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024Adana
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar olduTürkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu.
3.01.2024Ekonomi
Yargı yılbaşında var mı? 31 Aralık 2023 Pazar Yargı yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte Kanal D yayın akışı
Yargı yılbaşında var mı? 31 Aralık 2023 Pazar Yargı yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte Kanal D yayın akışıPazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 78'inci yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ancak yılbaşı programları nedeniyle pek çok kanal dizilerine ara vererek Ocak ayının ilk haftasını işaret etti. Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı bu akşam var mı? Yargı yılbaşında yayınlanacak mı? İşte 31 Aralık 2023 Kanal D yayın akışı...
31.12.2023Televizyon
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle...
Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı: Farah Zeynep Abdullah, Doğa ve Fatih'i kurtarmaya geldi! Çarşaflı haliyle...Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz vardı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu. Ömer'in ikiz kardeşi Bekir'in tekrar geldiği fragmanda Abdullah da bu kez Mustafa'ya yakalandı. İşte Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümüne dair detaylar...
24.11.2023Magazin
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023Televizyon
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor!
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor!Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nda beklenen final geldi. Pelin'in dayısı Seyran'ı boşayıp Pelin'le evlenmesi için Ferit'i tehdit etti. Kıyamet ise Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor.
9.11.2023Televizyon
Sultan'ın oğlu Orhan'danmış! Yalı Çapkını dizisinde sır ortaya çıktı, Ferit gerçeği öğrendi!
Sultan'ın oğlu Orhan'danmış! Yalı Çapkını dizisinde sır ortaya çıktı, Ferit gerçeği öğrendi!Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını bu hafta iki yeni bölümle ekrana geliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide Sultan'ın oğlunun Ferit'ten olduğu tahmini yerini sürpriz bir ifşaya bıraktı. Dicle'yle olan ilişkisi halihazırda tepki toplayan Orhan ile ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı.
26.10.2023Televizyon
İki yeni bölüm iki gün üst üste! Yalı Çapkını dizisi bir ilki başardı! Ancak nedeni başka çıktı
İki yeni bölüm iki gün üst üste! Yalı Çapkını dizisi bir ilki başardı! Ancak nedeni başka çıktıCuma akşamları yayınlanan rekortmen dizi Yalı Çapkını dizisinden şaşırtan bir karar geldi. Geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle ertelenen yeni bölüm sonrası bu hafta iki yeni bölüm iki gün üst üste ekrana gelecek. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin 42. bölümü Perşembe, 43'üncü bölümü Cuma günü yayınlanacak. Ancak bu kararın arkasında bambaşka bir neden çıktı.
23.10.2023Televizyon
Yalı Çapkını yeni bölümü o güne ertelendi! Rekortmen diziye rakip oldu
Yalı Çapkını yeni bölümü o güne ertelendi! Rekortmen diziye rakip olduYalı Çapkını yeni bölümü ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. 20 Ekim 2023 Cuma akşamı Star Tv'de yayınlanması planlanan Yalı Çapkını 42. bölümü, Gazze'de yaşanan katliam nedeniyle alınan milli yas kararı sonrası ertelendi. Star Tv yayın akışından son dakika değişikliğiyle kaldırılan Yalı Çapkını o güne ertelendi. Seyirci ise o gün yayınlanan fenomen diziye rakip olunduğu için şimdiden heyecanlandı. İşte Yalı Çapkını yeni bölümünün yayınlanacağı tarih...
20.10.2023Televizyon
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecek
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecekCuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını ikinci sezon bölümleriyle de ilgi çekmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit'in hikayesinin anlatıldığı dizi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Minik Serçe lakaplı sanatçı Sezen Aksu'nun Mert Ramazan Demir'i instagram'dan takip etmesi sonrası çıkan haber seyirciyi heyecanlandırdı.
1.10.2023Televizyon
Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki
Star Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linkiStar Tv canlı Yalı Çapkını son bölüm izle! Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya'nın yer aldığı Yalı Çapkını 2. sezon başlıyor. 15 Eylül 2023 Cuma akşamı yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak Yalı Çapkını'nda Kaya ve Nükhet de ilk kez görülecek. Ferit ve Seyran düğünüyle başlayacak hikaye. İşte Yalı Çapkını 37. bölüm full tek parça izle linki...
15.09.2023Televizyon
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor?
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor?Kızılcık Şerbeti hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi yıldızların yer aldığı dizinin ikinci sezonu 15 Eylül 2023 Cuma akşamı başlıyor. Peki Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor? Detayları haberimizde araştırdık.
15.09.2023Televizyon
Zıpkınla 22 kiloluk akya böyle avlandı
Zıpkınla 22 kiloluk akya böyle avlandıÇanakkale Boğazı'nda tüpsüz zıpkınla trofe avları yapan rekortmen dalgıç Ozan Önen (42), Saros Körfezi'nde 22 kilogram ağırlığında 1,30 metre uzunluğunda akya avladı.
22.08.2023Yaşam
Zıpkınla 22 kiloluk akya avladı
Zıpkınla 22 kiloluk akya avladıÇanakkale Boğazı'nda tüpsüz zıpkınla trofe avları yapan rekortmen dalgıç Ozan Önen (42), Saros Körfezi'nde 22 kilogram ağırlığında 1,30 metre uzunluğunda akya avladı.
22.08.2023Haber
Dünyaca ünlü film yapımcısı Bonnie Curtis, Türk hayranları ile buluşuyor
Dünyaca ünlü film yapımcısı Bonnie Curtis, Türk hayranları ile buluşuyorSchindler’in Listesi, Er Ryan’ı Kurtarmak, Kayıp Dünya: Jurassic Park, Azınlık Raporu ve birçok gişe rekortmen filmin yapımcılığını üstlenen Hollywood’un dünyaca ünlü yapımcısı Bonnie Curtis, üniversite etkinliğinde Türk hayranları ile bir araya geliyor.
12.05.2023Kültür Sanat
Yargı dizisi bayramda yeni bölümü var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman?
Yargı dizisi bayramda yeni bölümü var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman?Yargı dizisi yeni bölümü bayramda var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 16 Nisan Pazar akşamı 61'inci bölümüyle Kanal D'de yayınlanan dizi Ramazan Bayramı'nda yeni bölümü yayınlanacak mı araştırılmaya başlandı. Peki Yargı 62. yeni bölüm ne zaman?
16.04.2023Televizyon
Ömer gerçek Ömer değilse kim bu psikopat? Yargı dizisinde gerçek ortaya çıktı!
Ömer gerçek Ömer değilse kim bu psikopat? Yargı dizisinde gerçek ortaya çıktı!Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 59. bölümüyle ekrana geldi. Ceylin ve Yekta işbirliğine şahit olduğumuz Yargı yeni bölümde Ömer'in gerçekte kim olduğu da merak konusu oldu. Nezarethanede buluşan Ilgaz ve Ceylin'in sahnesi bölümün en beğenilen sahnesi olurken uzun süredir kendisinden şüphelinelen Yekta da Yargı izleyicisinin affına uğradı.
2.04.2023Televizyon
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu!
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu!Pazar akşamları ekrana gelen rekortmen dizi Yargı 58'inci bölümüyle ekrana geldi. Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Pars karakterinin diziye vedası da bu bölümle kesinleşti. Pars'ın cesedini bulan savcı Derya, sahnede adeta devleşti.
26.03.2023Televizyon
Yargı dizisi Pars Savcı diziden çıkıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrılıyor?
Yargı dizisi Pars Savcı diziden çıkıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrılıyor?Yargı Pars Savcı diziden ayrılıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı'da Mehmet Yılmaz Ak'ın ayrılığı son dönemin en çok konuşulan konusu olmuştu. Konuyla ilgili Yargı dizisi yapım ekibinden son açıklama geldi. Pars Savcı'nın Yargı dizisinden ayrılışı nasıl olacak? İşte detaylar...
5.03.2023Televizyon
Yargı Rıdvan öldü mü? Yiğit Kalkavan Yargı'dan ayrıldı mı?
Yargı Rıdvan öldü mü? Yiğit Kalkavan Yargı'dan ayrıldı mı?Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 54. bölümüyle bir vedaya sahne oldu. 26 Şubat 2023 Pazar günü Kanal D'de ekrana gelen Yargı yeni bölümde Rıdvan, hayal ettiği evlenme teklifini sevdiği kıza edemeden vuruldu. Peki Yiğit Kalkavan Yargı dizisinden ayrıldı mı?
5.03.2023 Televizyon
Önce Neva sonra Rıdvan! Pars Savcı Yargı dizisinden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak neden ayrıldı?
Önce Neva sonra Rıdvan! Pars Savcı Yargı dizisinden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak neden ayrıldı?Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 55. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümden bu yana seyircinin en sevdiği karakterlerden olan Pars Savcı ise dizi boyunca ayrılıklarla sınandı. Önce Neva'yı son olarak da Rıdvan'ı kaybeden Pars Savcı Yargı dizisinden nasıl ayrıldı? Karakterle bütünleşen Mehmet Yılmaz Ak'ın hastalığı ne? İşte detaylar...
6.03.2023Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Rekortmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rekortmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.