Rakı

Rakı

Son dakika rakı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rakı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rakı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rakı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rakı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.186 rakı haberi bulunmuştur. Tüm rakı haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 aylık üretici enflasyonu rakamları açıklandı: ÖTV Zammı sonrası alkol ve sigaraya büyük zam!
6 aylık üretici enflasyonu rakamları açıklandı: ÖTV Zammı sonrası alkol ve sigaraya büyük zam!TÜİK'in açıkladığı üretici enflasyonu rakamları sonrası, akaryakıt, alkollü içkiler ve tütün mamullerinde ÖTV arttı. İçki markaları da ÖTV zammının yanı sıra kendi zamlarını ekledi. Birçok alkollü içkiye zam geldi.
5.07.2024Ekonomi
Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol operasyonu
Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol operasyonuYılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkolden oluşan içkilerin imalat ve satışı konusunda Mudanya Emniyeti Asayiş Büro ekipleri, ilçede 42 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı.
24.12.2023Gündem
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir?
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir?Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arak dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Dizi ile birlikte Arak ne demek, ne anlama geliyor? Sorusun da yanıtı merak konusu oldu. İşte arak kelimesinin anlamı…
21.12.2023Televizyon
Alkollü sürücülerin bahanesi bitmedi, gazeteciden borç istedi
Alkollü sürücülerin bahanesi bitmedi, gazeteciden borç istediBursa'da uygulamaya takılan alkollü sürücülerin birbirinden ilginç anları kameraya yansıdı. Kimisi alkol tüketmesini hastanedeki babasına bağlarken, kimisi de eşiyle tartıştığı için içtiğini söyledi. Daha önce de ehliyetine el konulduğu için 21 bin lira ceza kesilen 180 promil alkollü sürücü, aldığı içkinin araç sürmesine engel olmadığını ifade ederken, borcundun dolayı dertli olduğunu belirterek kendisini çeken gazeteciden borç istedi.
24.10.2023Yaşam
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorumOyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023Magazin
Lise müdürü Deniz'in ölümünde korkunç gerçek! Kocası öldürdü, sadece şaka yapmış
Lise müdürü Deniz'in ölümünde korkunç gerçek! Kocası öldürdü, sadece şaka yapmışTekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, 8 metre yükseklikten denize uçan otomobilde lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu’nun (46) hayatını kaybettiği kazada alkollü çıkan sürücü eşi Ahmet Gürkan Erkutlu (39), tutuklandı. Ölen Erkutlu'nun annesi Saadet Dellal, "Kızımı, 'Sen yalnız öleceksin' diye tehdit ediyordu. Sonunda kızımın ölümüne neden oldu" dedi. Erkutlu'nun ağabeyi Onur Oğuz Dellal ise kardeşinin o gece eşi ile boşanma konusunu konuştuğunu belirterek, "Kocası kazadan yara almadan kurtuldu, ancak ablamı kurtarmak yerine ters dönmüş arabanın üstüne oturup yardım bekledi. Ablamın hayatını kurtarmak için hiçbir çaba göstermedi. Onunla mücadelemiz kanun ve nizam çerçevesinde devam edecek" dedi.
14.09.2023Yaşam
Ömer 22. bölüm fragmanı: Ömer kötü yola düştü, Tahir gerçeği tokat gibi çarptı!
Ömer 22. bölüm fragmanı: Ömer kötü yola düştü, Tahir gerçeği tokat gibi çarptı!Ömer 22 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı dizi yeni sezon fragmanıyla izleyicinin karşısına çıktı. Ömer'in rakı içtiği sahneler sonrası sosyal medyada "Ömer kötü yola düştü" yorumları yapıldı. Öte yandan Reşat, Ömer'e patladı. "Senin derdine de sevdana da..."
4.09.2023Televizyon
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemiÇanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili tutuklanan Ufuk Akçekaya hakkında iddianame hazırlandı. Savcı, Akçekaya için 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme suçundan' ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. İddianamede Akçekaya'nın evi yakmaya ve delilleri yok etmeye çalıştığına dikkat çekildi.
14.11.2022Gündem
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları!
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları!Bira, rakı ve şaraplara zam geliyor! Zam oranı yüzde 15-20 olarak açıklandı. Açıklamayı Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş yaptı. Eylül ayında geçerli olacak zamlar sonrası fiyatlar merak ediliyor. Peki, Alkol zammı ne zaman? Alkol fiyatlarına zammı gelecek? Bira, rakı ve şarap zammı ne zaman? Alkolde zam geçişi ne zaman? 2 Eylül’de alkol zammı var mı? İşte detaylar…
30.08.2022Ekonomi
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu!
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu!Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dijital platformda yayınlanan ve başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi hakkında paylaşım yaptı. Akalın, o paylaşımıyla olay oldu.
31.07.2022Magazin
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022Televizyon
Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Temmuz 2022 güncel alkol fiyatları ne kadar oldu? 20 Temmuz alkol zammı sonrası votka, viski, rum, şarap fiyatları
Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Temmuz 2022 güncel alkol fiyatları ne kadar oldu? 20 Temmuz alkol zammı sonrası votka, viski, rum, şarap fiyatlarıAlkol fiyatlarına zam mı geldi? Altı aylık enflasyon rakamlarına göre ÖTV fiyatı yeniden belirlenendi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bugün itibarıyla bir içki grubuna ait ithal şarap, votka, viski ve likör ürünlerine zam geldiğini söyledi. Peki alkole ne kadar zam geldi, güncel 2022 Temmuz alkol fiyatları ne kadar oldu?  İşte 20 Temmuz alkol zammı ile ilgili son durum…
20.07.2022Ekonomi
Eğitimci Nazmi Arıkan'ı öldürmekle suçlanan Ufuk Akçekaya’nın ifadesi ortaya çıktı! Savcıdan üç kritik soru...
Eğitimci Nazmi Arıkan'ı öldürmekle suçlanan Ufuk Akçekaya’nın ifadesi ortaya çıktı! Savcıdan üç kritik soru...Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförünü öldürmekle suçlanan Ufuk Akçekaya’nın ifadesi ortaya çıktı.
20.07.2022Gündem
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildi
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildiMuğla'nın Marmaris ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, çeşitli türlerde toplam 1788 şişe sahte içki ele geçirildi.
4.07.2022Yaşam
Alkole zam geldi mi, ne kadar? 27 Mayıs alkol fiyatları (Bira, Yeni Rakı, Tekirdağ, Kulüp, Altınbaş, İzmir Rakısı, İstanblue, Smirnoff, Binboa)
Alkole zam geldi mi, ne kadar? 27 Mayıs alkol fiyatları (Bira, Yeni Rakı, Tekirdağ, Kulüp, Altınbaş, İzmir Rakısı, İstanblue, Smirnoff, Binboa)Alkole zam geldi mi, alkole zam var mı? Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre alkollü içeceklerde ve sigarada asgari maktu vergi tutarları artırıldı. Bir litre rakıda ÖTV tutarı 481,98 TL'den 602,48 TL'ye yükseltildi. Sigarada 0.71 tl olan asgari maktu vergi tutarı 0.79 tl oldu. ÖTV zammının ardından sigara ve alkol fiyatlarındaki son durum araştırılmaya başlandı. Peki, güncel alkol fiyatları ne kadar? Alkol zammı 2022 ne zaman başlıyor, alkol zammı ne zaman uygulanacak? Alkole ne kadar zam geldi, yüz kaç geldi? 27 Mayıs Yeni Rakı, Tekirdağ, Kulüp, Altınbaş, İzmir Rakısı, İstanblue, Smirnoff, Binboa güncel alkol fiyatları belli mi?
27.05.2022Ekonomi
En ucuz sigara ne kadar olacak? Sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı ne zaman?
En ucuz sigara ne kadar olacak? Sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı ne zaman? Sigara zammı gündemden düşmüyor. Yüksek enflasyon nedeniyle sigaraya zam geleceği, en ucuz sigaranın 40 lira olacağı iddiaları pek çok kişinin gündeminde olmayı sürdürüyor. Yıl boyunca 3 kez zamlanan tütün ve tütün ürünlerine yapılan son zamla birlikte 8 TL’ye varan artış yapıldı. Alkol ve sigarada ÖTV tutarında her altı ayda bir ÜFE kadar artış uygulandığı için Temmuz ayında sigara zammının geleceği konuşuluyor. Peki, En ucuz sigara ne kadar olacak? Sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı ne zaman? İşte Güncel sigara fiyatları tam liste!
18.05.2022Ekonomi
Alkole zam geldi mi, alkol fiyatlarına yeni zam var mı? 17 Mayıs Yeni Rakı, Tekirdağ, Kulüp, Altınbaş, İzmir Rakısı, İstanblue, Smirnoff, Binboa güncel fiyatları listesi!
Alkole zam geldi mi, alkol fiyatlarına yeni zam var mı? 17 Mayıs Yeni Rakı, Tekirdağ, Kulüp, Altınbaş, İzmir Rakısı, İstanblue, Smirnoff, Binboa güncel fiyatları listesi!Alkole zam geldi mi, alkol fiyatlarına zam var mı? sorusu yanıt buldu. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Yeni Rakı, Tekirdağ, Smirnoff gibi markaları bünyesinde bulunduran Mey grubuna zam geldiğini duyurdu. İşte yeni güncel alkol fiyatları 16 Mayıs 2022…
17.05.2022Ekonomi
Kaçak içki ve cinsel içerkli ürün ele geçirildi
Kaçak içki ve cinsel içerkli ürün ele geçirildiSamsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir araç ile bir depoya düzenledikleri operasyonda kaçak içki ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.
10.05.2022Yaşam
Alkole zam var mı? Alkol fiyatları ne kadar?
Alkole zam var mı? Alkol fiyatları ne kadar? Sigaraya gelen zamların ardından pek çok kişi alkole zam olup olmadığını sorguluyor. Normalde Temmuz ayında yapılması beklenen zam enflasyon verilerindeki artışın da etkisiyle birlikte sürpriz şekilde bugün zamlanmasıyla birlikte alkole zam gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Alkol zammı var mı? Alkole zam geldi mi? Alkol fiyatları ne kadar? Tekila, bira, viski, votka ve rakı zam geldi mi? İşte detaylar…
5.05.2022Ekonomi
Güncel sigara fiyatları 2022 Ocak listesi! Sigara fiyatları ÖTV zammı sonrası ne kadar oldu? 2022 sigara fiyatları
Güncel sigara fiyatları 2022 Ocak listesi! Sigara fiyatları ÖTV zammı sonrası ne kadar oldu? 2022 sigara fiyatlarıSigara fiyatları 2022 aramaları devam ediyor. ÖTV zammı sigara fiyatlarına yansıdı. Sigara ve alkolde ÖTV artışı belli oldu. Söz konusu gelişmenin ardından Sigaradan alınan ÖTV ne kadar, ÖTV zammı ne zaman geçerli olacak? İşte ÖTV zammı 2022 sonrası sigara fiyatları ne kadar oldu? İşte sigara fiyatları 2022...
4.01.2022Ekonomi
2022 alkol fiyatları! Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, alkole zam geldi mi? Yeni 2022 alkol fiyatları listesi!
2022 alkol fiyatları! Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, alkole zam geldi mi? Yeni 2022 alkol fiyatları listesi!Sigaradan ve alkolden alınan Özel Tüketim Vergisi'ne yüzde 47 zam yapıldı. Zam sonrası Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Türkiye geneli dükkanları kapatıyoruz. Firmaların ürün vermemesi telefonları açmamaları sebebiyle muhatap bulunamadığından zincir marketlerin otomatik yüzde 40 zam yapmaları bizlerin ticaretini sekte vurmuştur" açıklamalarında bulunurken, tedarik sonucuna dikkat çekti. Son dakika gelişmelerinin ardından 2022 alkol fiyatları ve alkol ÖTV zammı sorgulandı, Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, zam fiyatlara yansıdı mı? alkole zam geldi mi? sorularına yanıt arandı. İşte 2022 alkol fiyat listesi…
4.01.2022Ekonomi
Sigara ve alkole zam! Sigaraya ne kadar zam yapıldı? 2022 sigara ve alkol zammı ve yeni sigara fiyatları ile ilgili detaylar!
Sigara ve alkole zam! Sigaraya ne kadar zam yapıldı? 2022 sigara ve alkol zammı ve yeni sigara fiyatları ile ilgili detaylar!Sigara ve alkole zam! 2022 Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış gösterdi. Yaşanan ÖTV artışıyla birlikte sigara ve alkole de zam geldi. Peki, Sigaraya ne kadar zam yapıldı? 2022 sigara ve alkol zammı detayları!
3.01.2022Ekonomi
Sigara ve alkol ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 47...
Sigara ve alkol ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 47...Sigara ve alkol grubundan alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış gösterdi. ÖTV'deki artış oranı yüzde 47 oldu.
3.01.2022Ekonomi
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifi
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifiCHP, sahte içki üreten ve satanlarla ilgili yasal düzenlemeler içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Türkiye'de Covid dışında böyle toplu ölüme yol açan başka bir şey yok. Metil alkol satışı yapan işletmelere cinayetten ceza verilmeli" dedi.
23.12.2021Siyaset
112'yi arayıp, sahte içkiden fenalaştığını söyleyen reklamcı öldü
112'yi arayıp, sahte içkiden fenalaştığını söyleyen reklamcı öldüAksaray’da, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni 4 gün önce arayıp, sahte içkiden fenalaştığını söyleyince tedaviye alınan Süleyman Çiğdem (56), hayatını kaybetti. Çiğdem'in sahte içkiden zehirlenip zehirlenmediğinin belirlenmesi için alınan doku örnekleri, mikrobiyoloji laboratuvarında incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
20.12.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rakı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rakı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.