Portekiz Milli Takımı

Portekiz Milli Takımı

Son dakika portekiz milli takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan portekiz milli takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını portekiz milli takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Portekiz Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan portekiz milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.173 portekiz milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm portekiz milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portekiz'e karşı şansımız tutmuyor! EURO2024'te ilk mağlubiyetimizi aldı: 3-0
Portekiz'e karşı şansımız tutmuyor! EURO2024'te ilk mağlubiyetimizi aldı: 3-0 Avrupa Futbol Şampiyonası'na galibiyetle başlayan ve F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu ile yıkan A Milli Takımımız, 2. maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu.
22.06.2024 Futbol
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları son buldu. Siyah-beyazlılar, son olarak Portekiz Milli Takımı'nı çalıştıran Fernando Santos ile anlaşma sağlandığını açıkladı.
7.01.2024 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 
24.03.2023 İddaa
Ceyhun Kazancı Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu açıkladı
Ceyhun Kazancı Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu açıkladı Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Hollandalı yıldız Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu 10 milyon euro olarak açıkladı.
13.12.2022 Beşiktaş
Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti
Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti İngiliz ekibi Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Piers Morgan'a verdiği röportajda Manu'yu zehir zemberek sözlerle eleştirmişti.
22.11.2022 Şampiy10
Kuntz resmen açıkladı: Eğer Crespo Türk vatandaşı olmayı kabul ederse...
Kuntz resmen açıkladı: Eğer Crespo Türk vatandaşı olmayı kabul ederse... Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz şu sıralar adı ay yıldızlı ekiple anılan Crespo için "Zamanı gelirse Türk vatandaşı olursa bu konu hakkında bir düşünce sarf edebiliriz" ifadelerini kullandı.
14.11.2022 Futbol
Cristiano Ronaldo'ya yapılan eleştiriler kız kardeşini çıldırttı: Hastasınız, ruhsuzsunuz, nankörsünüz, aptalsınız! Annesinden çarpıcı transfer planı...
Cristiano Ronaldo'ya yapılan eleştiriler kız kardeşini çıldırttı: Hastasınız, ruhsuzsunuz, nankörsünüz, aptalsınız! Annesinden çarpıcı transfer planı... Portekiz Milli Takımı ve Manchester United'ın dünyaca ünlü ismi Cristiano Ronaldo için işler yolunda gitmiyor. Futbolculuk kariyerinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Ronaldo'nun geleceğine ilişkin belirsizlik devam ediyor. Portekiz ile Uluslar Ligi play-offuna kalamayan yıldız futbolcuya yapılan eleştirilere kız kardeşinden sert bir cevap geldi. Öte yandan Ronaldo'nun annesinden ve Al Hilal başkanından transferle ilgili dikkat çeken açıklamalar var...
29.09.2022 İngiltere
Jorge Jesus araya giriyor... Biri Belçika'nın diğeri Portekiz'in en güçlü silahı olacak!
Jorge Jesus araya giriyor... Biri Belçika'nın diğeri Portekiz'in en güçlü silahı olacak! Dünya futbolunun en büyük vitrininde ülkelerinin milli takımlarında olmak isteyen oyuncular arasında Michy Batshuayi ve Miguel Crespo isimleri ayrıca öne çıkıyor.
14.09.2022 Fenerbahçe
2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Ara transfer dönemi ne zaman?
2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Ara transfer dönemi ne zaman? Süper Lig’te gözler yaz dönemi transfer sezonuna çevrildi. Transfer haberleri merak edilirken 2022/2023 yaz transfer döneminin başlangıç ve bitiş tarihi futbolseverler tarafından araştırılıyor. 83 gün sürecek yaz transfer süreci ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıklama yaptı. Peki, 2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Transfer haberlerinde son durum ne? Ara transfer dönemi ne zaman? İşte trasfer sezonu ile ilgili merak edilenler…
12.06.2022 Futbol
CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı mı oluyor? Ronaldo ile CZN Burak restaurant mı açıyor?
CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı mı oluyor? Ronaldo ile CZN Burak restaurant mı açıyor? CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı oluyor! Manchester United ve Portekiz Milli Takımı'nın süperstarı Cristiano Ronaldo, fenomen şef CZN Burak ile restaurant açacak. Açıklama, CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir’den geldi. Peki, CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı mı oluyor? Ronaldo ile CZN Burak restaurant mı açıyor? İşte detaylar…
28.03.2022 Magazin
Portekiz - Türkiye maçında nasıl galip geliriz? Türkiye'nin kazanma formülü!
Portekiz - Türkiye maçında nasıl galip geliriz? Türkiye'nin kazanma formülü! A Milli Takımımız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off turunda bu akşam deplasmanda Portekiz ile karşılaşacak. Tek maçlı eleme sisteminde oynanacak mücadeleyi kazanan taraf play-off finaline yükselecek. Türkiye'nin Portekiz karşısındaki şansı ve olası oyun planı yorumlandı...
24.03.2022 Şampiy10
Türkiye Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Portekiz maçı nerede, tek maç mı, kadrosu belli mi?
Türkiye Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Portekiz maçı nerede, tek maç mı, kadrosu belli mi? Türkiye Portekiz maçı heyecanla bekleniyor. 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off maçında deplasmanda Portekiz ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Dragao Stadyumu'nda oynanacak maçın detayları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Portekiz Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Portekiz maçı tek maç mı, kadrosu belli mi?
22.03.2022 Futbol
Sörloth'un maaşı şok etti!
Sörloth'un maaşı şok etti! Trabzonspor'un yeniden kadroya katmak istediği Sörloth için bordo mavililer 5 milyon euro'yu gözden çıkarmak zorunda.
5.07.2021 Trabzonspor
Ronaldo'nun gizem totemi ortaya çıktı! Georgina Rodriguez paylaşınca...
Ronaldo'nun gizem totemi ortaya çıktı! Georgina Rodriguez paylaşınca... Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun tekmeliklerindeki 'gizemli totem' Georgina Rodriguez'in paylaşımında ortaya çıktı.
27.06.2021 Futbol
İtalya basınından çarpıcı iddia! Mario Rui'ye Galatasaray ve Trabzonspor talip oldu
İtalya basınından çarpıcı iddia! Mario Rui'ye Galatasaray ve Trabzonspor talip oldu İtalya basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray ve Trabzonspor, Napoli'de oynayan Mario Rui için devreye girdi.
23.06.2021 Galatasaray
Ronaldo'nun Covid-19 testi pozitif çıktı
Ronaldo'nun Covid-19 testi pozitif çıktı Portekiz Futbol Federasyonu (FPF), Cristiano Ronaldo'nun yeni tip corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.
13.10.2020 Futbol
Beto Galatasaray'a transfer oluyor
Beto Galatasaray'a transfer oluyor Galatasaray'da Muslera'nın uzun süreli sakatlığının ardından transfer gündemine deneyimli isim Beto geldi. Göztepe'den ayrılan 38 yaşındaki milli kaleci Beto'nun Galatasaray ile anlaştığı öne sürüldü
27.07.2020 Galatasaray
Quaresma'dan özel açıklamalar! Beşiktaş, milli takım...
Quaresma'dan özel açıklamalar! Beşiktaş, milli takım... Kasımpaşa'nın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, takımının ligdeki durumundan Beşiktaş'taki günlerine, kariyerinden gelecek planlarına kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.
14.02.2020 Kasımpaşa Spor
Beşiktaş'ta flaş gelişme! Menajeri çağırıldı
Beşiktaş'ta flaş gelişme! Menajeri çağırıldı Beşiktaş yöneticileri, sezon başında İtalya ekibi Guingamp'tan 400 bin Euro karşılığında kiraladığı Portekizli oyuncu Pedro Rebocho'nun menajeri ve kulübü ile yaptığı görüşmede sözleşmedeki 2.8 milyon Euro’luk zorunlu satın alma opsiyonunun kaldırılmasını ya da esnetilmesini istedi. Ancak şu an için anlaşma sağlanamadı.
22.01.2020 Beşiktaş
Portekiz Milli Takımı'ndan asker selamı!
Portekiz Milli Takımı'ndan asker selamı! Portekiz Milli Takımı'nın resmi Twitter hesabı, gol anonsunu asker selamı görseli ile yaptı!
15.11.2019 Futbol
Serdal Adalı rakibine yüklendi: Ahmet Nur Çebi kaçtı gitti
Serdal Adalı rakibine yüklendi: Ahmet Nur Çebi kaçtı gitti Beşiktaş Başkan adayı Serdal Adalı, Fanatik gazetesine yaptığı ziyarette başkanlık yarışındaki rakibine yüklendi: “Ahmet Nur Çebi işler kötü gidince kaçtı. Seçim kararı almadan 2 ay önce ayrılmayı kafaya koymuş. Seçim kararı alınmadan 2 ay önce Ümraniye’deki odasını toplamış. Bizim camiamızda 2. başkanın, başkanın arkasında olma terbiyesi vardır. Beşiktaş’ta kolay bir dönem olmadı. Becerirsen böyle bir dönemde becerirsin. Ben durumun böyle olacağını biliyordum yoksa oturur ofisimde dernekleri arardım. İşte pusu kültürü bu. Başka bir beklentin yoksa kötü günde gel el at!”
19.10.2019 Beşiktaş
Joao Mario geliyor! 1 yıl kiralık...
Joao Mario geliyor! 1 yıl kiralık... Fenerbahçe yönetimi, Inter’de forma şansı bulamayan ve yeni sezon planlarında yer almayan Joao Mario’yu gözüne kestirdi. Comolli çok kısa süre içinde İtalyanlarla görüşecek.
5.07.2019 Fenerbahçe
Futbol dünyasını yasa boğan kazalar!
Futbol dünyasını yasa boğan kazalar! Kayseri'den dönerken yaşanan kaza sonucu yaşamını yitiren Alanyaspor'un Çek oyuncusu Sural, futbol dünyasında kazalarda hayatını kaybeden isimleri akıllara getirdi.
29.04.2019 Alanyaspor
Chiellini: "Pepe'nin Beşiktaş'ta olmasına şaşırdım"
Chiellini: "Pepe'nin Beşiktaş'ta olmasına şaşırdım" Juventus'un yıldız savunmacısı Giorgio Chiellini, İtalya-Portekiz maçının ardından yaptığı açıklamada Pepe'nin Beşiktaş'ta oynamasına şaşırdığını söyledi.
19.11.2018 Beşiktaş
Pepe kadrodan çıkartıldı!
Pepe kadrodan çıkartıldı! Portekiz Milli Takımı'nda Pepe, İskoçya ile oynanacak olan hazırlık maçı öncesinde kadrodan çıkarıldı.
12.10.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Portekiz Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki portekiz milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.