Plastik Kasa

Plastik Kasa

Son dakika plastik kasa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan plastik kasa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını plastik kasa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Plastik Kasa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan plastik kasa gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 plastik kasa haberi bulunmuştur. Tüm plastik kasa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül oldu
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül olduAntalya'da plastik kasa üretimi yapılan fabrikada çıkan yangında yüzlerce kasa yandı. 1 saatte kontrol altına alınan yangında, itfaiye erleri de zor anlar yaşadı.
14.11.2023Gündem
Eyüpsultan'da fabrika bahçesinde yangın! Çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi
Eyüpsultan'da fabrika bahçesinde yangın! Çok sayıda ekip olay yerine sevk edildiEyüpsultan'da plastik kasa üretimi yapan fabrikanın bahçesinde yangın çıktı. Bahçedeki plastik kasaların yanması çıkan duman metrelerce uzaklıktan görülüyor. Saat 17.00 sıralarında çıkan yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
10.04.2023Yaşam
Büyük şaşkınlık yarattı! Bisiklet, araç lastiği...
Büyük şaşkınlık yarattı! Bisiklet, araç lastiği...Mersin'de düzenlenen temizlik çalışmasında deniz dibinden balıkçı teknesi, bisiklet, araç lastiği, plastik kasa, cam ve plastik şişe ile poşetler çıkartıldı.
17.02.2021Yaşam
Bariyerlere çarpan tırın sürücüsü öldü
Bariyerlere çarpan tırın sürücüsü öldüAnkara'da meydana gelen kazada bariyerlere çarpan tırın sürücüsü yaşamını yitirdi.
19.12.2019Yaşam
Antalya'da fabrika yangını
Antalya'da fabrika yangınıAntalya'nın Döşemealtı ilçesindeki plastik kasa imal eden fabrikada yangın çıktı.
7.10.2018Gündem
YPG’ye giden 250 bin  cesaret hapı yakalandı
YPG’ye giden 250 bin cesaret hapı yakalandıSuriye’nin Afrin kentindeki PYD/YPG’li teröristlere götürülmek için yola çıkarılan cesaret verici 250 bin uyuşturucu hap, Adana polisinin titiz çalışmasıyla ele geçirildi.
10.02.2018Gündem
Adana'da 250 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Adana'da 250 bin uyuşturucu hap ele geçirildiAdana'da düzenlenen operasyonda Suriye'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarına götürülmeye çalışıldığı tahmin edilen 250 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.
10.02.2018Gündem
Sıkıştırılan sürücü refüje çarpıp öldü
Sıkıştırılan sürücü refüje çarpıp öldüAntalya'da, otomobil tarafından sıkıştırılarak refüje çarpan motosikletin sürücüsü 23 yaşındaki Orhan Avul hayatını kaybetti.
6.11.2016Yaşam
HTC bu defa One M9e modelini hazırlıyor
HTC bu defa One M9e modelini hazırlıyorTayvanlı şirket üst seviye için yeni bir telefon hazırlıyor. One M9e şirketin yeni amiral gemisi telefonlarından biri olacak.
LG G4'te plastik kasa kullanılacak
LG G4'te plastik kasa kullanılacakLG, G4'ün yanı sıra G4 Note modelini de hazırlıyor.
Samsung'dan flaş karar!
Samsung'dan flaş karar!Uzun yıllar ürettiği telefonlarda plastik kasa kullanan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Alpha ile geçtiği metal kasalara geçmişti...
Görüntüleri sızdırıldı!
Görüntüleri sızdırıldı!Samsung'un amiral gemi modeli Galaxy S5 haricinde daha üst donanımlara sahip premium sınıf bir akıllı telefon satışa sunacağı uzun süredir konuşuluyor ve bu cihazın Galaxy S5 Prime olması bekleniyor...
Galaxy S5''te metal çerçeve kullanılabilir!
Galaxy S5''te metal çerçeve kullanılabilir!Söz konusu iddiayı destekleyen bazı görseller yayınlandı.
Apple iPhone 5C üretmeyecek mi?
Apple iPhone 5C üretmeyecek mi?Uygun fiyatlı iPhone modeli artık üretilmeyecek mi?
Galaxy S5 böyle olmayacak!
Galaxy S5 böyle olmayacak!Samsung yine hayal kırıklığına uğrattı.
iPhone 5C çizilme testi - Video
iPhone 5C çizilme testi - VideoiPhone 5C daha çıkmadan test edildi.
Toshiba''nın yeni tabletleri göz dolduruyor!
Toshiba''nın yeni tabletleri göz dolduruyor!Temmuz ayında satışa sunulmaları beklenen tabletlerde Android 4.2.2 ve Tegra 4 işlemci dikkat çekiyor.
Plastik iPhone renkli geliyor!
Plastik iPhone renkli geliyor!Apple, iPhone modellerinde birden fazla renk seçeneği kullanabilir.
Ucuz iPhone sınırlı sayıda olacak
Ucuz iPhone sınırlı sayıda olacakApple, ilk önce sınırlı sayıda üreterek ucuz iPhone''un ne kadar satılacağını deneyecek.
Şirket, HTC One satışlarından oldukça memnun
Şirket, HTC One satışlarından oldukça memnunTasarım ve teknik özellikler noktasında üst sınıf bir çözüm sunan telefon ilk hafta yoğun bir ilgi ile karşılaştı.
Galaxy S4''ten daha iyisi var!
Galaxy S4''ten daha iyisi var!Samsung''un yaptırdığı iç testte HTC One''ın daha iyi olduğu gerçeği ortaya çıktı.
Ucuz iPhone sızdırıldı mı?
Ucuz iPhone sızdırıldı mı?Haberde bulunan resimdeki telefon ucuz iPhone mu?
Galaxy S4''ün yeni özelliklerini tanıtan videolar geldi
Galaxy S4''ün yeni özelliklerini tanıtan videolar geldiSamsung, Galaxy S4 yeni yazılım özelliklerini tanıtan videolar yayınladı.
Galaxy S4 ilk ay 10 milyon satar mı?
Galaxy S4 ilk ay 10 milyon satar mı?Samsung''a göre Galaxy S4 ilk ay 10 milyon satacak.
iPhone 5''ler plastikleşiyor
iPhone 5''ler plastikleşiyorPlastik kasa ve altı renkli iPhone 5 bu yaz piyasaya sürülebilir.

Benzer Haber Etiketleri

Plastik Kasa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki plastik kasa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.