Pierre Van Hooijdonk

Pierre Van Hooijdonk

Son dakika Pierre van Hooijdonk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pierre van Hooijdonk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pierre van Hooijdonk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pierre Van Hooijdonk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pierre van hooijdonk gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 pierre van hooijdonk haberi bulunmuştur. Tüm pierre van hooijdonk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Sevilla'nın avantajları ve dezavantajları! 6-1 kaybettikleri maçta bile...
İşte Sevilla'nın avantajları ve dezavantajları! 6-1 kaybettikleri maçta bile...Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Sevilla'nın savunmada basit hatalar yapması ve stoperlerin oluşan tehlikelere hep hazırlıksız yakalanmaları Jorge Jesus'un iştahını kabartıyor.
7.03.2023Fenerbahçe
Pierre van Hooijdonk'tan Galatasaray itirafı!
Pierre van Hooijdonk'tan Galatasaray itirafı!Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Pierre van Hooijdonk, Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili ilginç ifadeler kullandı.
13.10.2019Futbol
Futbolun efsaneleri Moskova'da
Futbolun efsaneleri Moskova'daBir dönem Türkiye'de top koşturan Hamit Altıntop, van Hooijdonk, Simao, Riera ve İbrahim Ba özel turnuvada forma giydi.
25.02.2019Futbol
Can Arat, NAC Breda'da antrenörlük stajına başladı!
Can Arat, NAC Breda'da antrenörlük stajına başladı!Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Can Arat, Pierre Van Hooijdonk'un yöneticiliğini yaptığı NAC Breda'da antrenörlük stajına başladığını duyurdu.
21.11.2018Futbol
Pierre van Hooijdonk'un yeni adresi Nac Breda!
Pierre van Hooijdonk'un yeni adresi Nac Breda!Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk, Hollanda Ligi ekibi Nac Breda'da yönetici olarak göreve başladı.
13.11.2018Futbol
Hooijdonk sürprizi! İstanbul'a geldi...
Hooijdonk sürprizi! İstanbul'a geldi...Fenerbahçe'nin efsane golcüsü Van Hooijdonk'un İstanbul'a gelmesi sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.
29.10.2018Fenerbahçe
Hooijdonk'tan Cocu'ya: Fenerbahçe PSV'ye benzemez!
Hooijdonk'tan Cocu'ya: Fenerbahçe PSV'ye benzemez!Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor deplasmanındaki 3-0'lık yenilgisinin ardından takımdan gönderileceği konuşulan Phillip Cocu'yla ilgili Sarı Lacivertliler'in eski yıldızı Pierre Van Hooijdonk'tan flaş bir yorum geldi.
1.10.2018Fenerbahçe
Hooijdonk'tan Cocu'ya F.Bahçe uyarısı
Hooijdonk'tan Cocu'ya F.Bahçe uyarısıF.Bahçe'nin eski yıldızlarından Pierre van Hooijdonk, sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü olması beklenen vatandaşı Phillip Cocu hakkında konuştu.
17.06.2018Fenerbahçe
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim...
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim...Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, birçok yıldız ismin yer aldığı jübileyle yeşil sahalara veda etti.
27.05.2018Fenerbahçe
Alex de Souza'dan samimi açıklamalar!
Alex de Souza'dan samimi açıklamalar!Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, Mehmet Demirkol ile Irmak Kazuk'un sorularını yanıtladı.
22.03.2018Fenerbahçe
Narsingh'den Fenerbahçe mesajı!
Narsingh'den Fenerbahçe mesajı!Ara transferde kadrosuna bir kanat oyuncusu katmayı planlayan Fenerbahçe'de bir numaralı gündem maddesi Swansea forması giyen Luciano Narsingh. Sportif direktör Hasan Çetinkaya'nın önümüzdeki günlerde Ada'ya giderek Swansea ile pazarlık masasına oturması bekleniyor.
24.11.2017Fenerbahçe
Janssen: Galatasaray'a gol atıp...
Janssen: Galatasaray'a gol atıp...Fenerbahçe'nin golcüsü Janssen, "Galatasaray'a gol atıp gerçek Fenerbahçeli olunduğunu bilmiyordum" açıklaması yaptı...
21.10.2017Galatasaray
Kuyt onaylayınca hemen imzayı attı!
Kuyt onaylayınca hemen imzayı attı!Diego Costa'ya imza attırmaya çok yaklaşmasına rağmen bunu başaramayan Fenerbahçe, transferin son gününde rotasını yine İngiltere'ye çevirdi. Merakla beklenen son transfer Vincent Janssen oldu. Sarı-Lacivertliler, 23 yaşındaki forveti Tottenham'da 1 yıllığına kiraladı.
9.09.2017Fenerbahçe
Hollanda'da düşüş sürüyor!
Hollanda'da düşüş sürüyor! Son yıllardaki başarısız performansı nedeniyle 32 yıl aranın ardından Avrupa Şampiyonası'na katılamayan Hollanda, bu kez de 16 yıl sonra Dünya Kupası'nda yer alamama tehlikesiyle karşı karşıya geldi
29.03.2017Arşiv
Van Hooijdonk'un oğlundan ilginç RvP tweeti!
Van Hooijdonk'un oğlundan ilginç RvP tweeti!Pierre van Hooijdonk'un oğlu Sydney, Gaziantepspor maçında kadroda yer almayan Robin van Persie ile ilgili ilginç bir tweet attı.
24.09.2021Fenerbahçe
Hooijdonk'tan sitem! 'Pahalı oyuncularla...'
Hooijdonk'tan sitem! 'Pahalı oyuncularla...'Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Pierre van Hooijdonk, Medipol Başakşehir maçının ardından takımı eleştirdi.
9.05.2016Fenerbahçe
Aziz Yıldırım 18 yıldır başkan
Aziz Yıldırım 18 yıldır başkanFenerbahçe Kulübü’nde 15 Şubat 1998'de düzenlenen olağan genel kurulda Vefa Küçük'ü 1 oy farkla geçerek göreve gelen Yıldırım, başkanlıktaki 18. yılını bugün tamamlayacak.
15.02.2016Fenerbahçe
Böyle transfer 'Nadir' görülür
Böyle transfer 'Nadir' görülürHemen hemen her transfer döneminde adı Süper Lig kulüpleriyle anılan Nadir Çiftçi’yi Eskişehirspor kadrosuna katmayı başardı.
5.02.2016Futbol
Transferlere Hooijdonk yorumu
Transferlere Hooijdonk yorumuHollanda futbolunun efsane ismi Van Hooijdonk Aslan'ın transfer gündemindeki Tannane ve Rhijn'i değerlendirdi.
31.12.2015Galatasaray
RVP’ye küfür etti!
RVP’ye küfür etti!2002 yılından bu yana yıldızları barışmayan Van Hooijdonk ile Van Persie arasındaki atışmada son perde!
28.10.2015Fenerbahçe
İlk tebrik Hooijdonk’tan
İlk tebrik Hooijdonk’tanMilli Takımımız’ın teknik heyetinde de çalışan Hollandalı Pierre van Hooijdonk, Ay-yıldızlılarımızı tebrik etti.
6.09.2015Futbol
F.Bahçe'den 75 günde 11 transfer
F.Bahçe'den 75 günde 11 transferFenerbahçe, yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçirerek kadrosunda önemli değişikliklere gitti.
1.09.2015Süper Lig
'Burada olmak benim için onur'
'Burada olmak benim için onur'Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Hollandalı yıldız oyuncu Robin van Persie İstanbul'a geldi.
12.07.2015Fenerbahçe
Van Persie'de işlem tamam
Van Persie'de işlem tamamBaşkan Aziz Yıldırım ve genel sekreter Mahmut Uslu, golcü oyuncunun menajeri Cornelis Jacobus Vos ile masaya oturdu.
3.07.2015Fenerbahçe
Ba'nın tek rakibi Mansız!
Ba'nın tek rakibi Mansız!25 maçta 17 gol atan Demba Ba, İlhan Mansız’dan sonra en çok gol atan siyah beyazlı golcü oldu.
6.05.2015Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Pierre Van Hooijdonk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pierre van hooijdonk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.