Petr Cech

Petr Cech

Son dakika Petr Cech haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Petr Cech ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Petr Cech haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petr Cech

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petr cech gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 petr cech haberi bulunmuştur. Tüm petr cech haberleri aşağıda listelenmiştir.
Petr Cech buz hokeyindeki ilk maçında 'maçın adamı' seçildi
Petr Cech buz hokeyindeki ilk maçında 'maçın adamı' seçildiÇekyalı efsane kaleci Petr Cech bu sezonun başında futbol kariyerini noktalamıştı. Chelsea'de danışmanlık görevine getirilen Cech, bir de Guildfords Phoenix takımıyla buz hokeyi oyuncusu olarak anlaştığını açıklamıştı. Cech, yeni mesleğinde yeni takımıyla çıktığı ilk maçta 'maçın adamı' olmayı başardı.
10.11.2021Diğer Sporlar
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli olduŞampiyonlar Ligi kura çekimi ile temsilcimiz Galatasaray'ın rakipleri belli oldu.
Demba Ba Şampiyonlar Ligi'nden emin!
Demba Ba Şampiyonlar Ligi'nden emin!Medipol Başakşehir'in Senegalli yıldızı Demba Ba, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda seribaşı olmamalarını sorun yapmadıklarını ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.
17.07.2019Başakşehir
Onur'un ardından Cech de bırakıyor!
Onur'un ardından Cech de bırakıyor!Arsenal'in Çek kalecisi Petr Cech, sezon sonunda futbolu bırakacağını duyurdu.
15.01.2019İngiltere
Cech sakatlığı nedeniyle bir ay forma giyemeyecek
Cech sakatlığı nedeniyle bir ay forma giyemeyecekİngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'ın Çek kalecisi Petr Cech, sakatlığı nedeniyle bir ay forma giyemeyecek.
2.10.2018İngiltere
Arsenal üç maç sonra kazandı
Arsenal üç maç sonra kazandıİngiltere Premier Lig'de Arsenal, sahasında Watford'u 3-0 mağlup ederek üç hafta sonra galip geldi.
11.03.2018İngiltere
Ospina Fenerbahçe'de
Ospina Fenerbahçe'deİngiltere’nin en ünlü spor yazarlarından olan Winter, “Ospina’nın Fenerbahçe’ye transferi tamamlandı. Kısa süre içerisinde uçağa binerek İstanbul’un yolunu tutacak” ifadelerini kullandı.
31.05.2017Fenerbahçe
Arsenal, Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürdü
Arsenal, Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürdüİngiltere Premier Lig'deki 37. hafta karşılaşmasında Arsenal, deplasmanda Stoke City'yi 4-1 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı.
13.05.2017İngiltere
David Ospina Fenerbahçe'de
David Ospina Fenerbahçe'deFenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımı kurmak adına, ilk olarak işe kaleden başladı. Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ile el sıkışıldı. İngiliz ekibiyle de sezon sonunda büyük ihtimalle anlaşmanın sağlanacağı bildirildi.
2.04.2017Fenerbahçe
Volkan Demirel devri kapanıyor! Yerine gelecek isim...
Volkan Demirel devri kapanıyor! Yerine gelecek isim...Kayserispor karşısında alınan 4-1'lik ağır mağlubiyetin ardından Fenerbahçe'de radikal karar alınıyor...
31.01.2017Fenerbahçe
Neuer yine zirvede yer aldı
Neuer yine zirvede yer aldıBayern Münihli Neuer, IFFHS tarafından üst üste 4. kez yılın kalecisi seçildi.
26.12.2016Almanya
Topçular uzatmalarda güldü!
Topçular uzatmalarda güldü!Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal, son dakika golüyle Southampton'u 2-1 mağlup etti.
10.09.2016İngiltere
Milli takımlar yıldızlarını kaybetti!
Milli takımlar yıldızlarını kaybetti!Copa America ve EURO 2016 gibi iki önemli futbol organizasyonunun düzenlendiği bu yıl, bazı yıldız oyuncular milli takımlarını bıraktığını açıkladı. Messi, Ibrahimovic ve Schweinsteiger gibi yıldızlar milli takımlarına veda etti.
11.08.2016Futbol
Petr Cech, milli takımı bıraktı!
Petr Cech, milli takımı bıraktı!Arsenal'in başarılı file bekçisi Petr Cech, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı
23.09.2021Futbol
Milli takımı resmen bıraktı!
Milli takımı resmen bıraktı!Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli kalecisi Petr Cech'in, milli takım kariyerini bitirdiği açıklandı.
8.07.2016Futbol
Çek Cumhuriyeti'nde Türkiye depremi!
Çek Cumhuriyeti'nde Türkiye depremi!2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki Türkiye mağlubiyeti, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda 'deprem' etkisi yarattı.
23.09.2021Futbol
Petr Cech :2008'deki maçı unutmadık
Petr Cech :2008'deki maçı unutmadıkÇek Cumhuriyeti'nin tecrübeli kalecisi Petr Cech, yarın oynanacak olan Türkiye maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
23.09.2021Futbol
Petr Cech'ten ilginç açıklama!
Petr Cech'ten ilginç açıklama!EURO 2016'da Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın da yer aldığı D Grubu'nda İspanya ve Hırvatistan'a karşı mücadele edecek olan Çek Cumhuriyeti, taraftara açık gerçekleştirdiği antrenman ile turnuva hazırlıklarını sürdürdü.
23.09.2021Futbol
Çekler’i iyi tanıyoruz
Çekler’i iyi tanıyoruzGruptaki son maçımızı oynayacağımız Çek Cumhuriyeti ile eleme grubunda da karşı karşıya geldik. Çekler ayrıca EURO 2008’deki 2-0’dan geri dönüp kazandığımız unutulmaz maçta da rakibimizdi
23.09.2021Futbol
Ospina geliyor!
Ospina geliyor!Beşiktaş, Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina konusunda mutlu sona yaklaştı. İngiliz gazetesi Daily Star, ara transfer döneminde Kartal’ın kapısından dönen 27 yaşındaki kaleci için Londra ekibinin Siyah-Beyazlılar’la anlaşmak üzere olduğunu iddia etti
1.06.2016Beşiktaş
Çekler kadroyu açıkladı
Çekler kadroyu açıkladıA Milli Futbol Takımı'nın, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2016) bulunduğu D Grubu'ndaki rakiplerinden Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosu açıklandı.
23.09.2021Futbol
‘Terim G.Saray’ın başına getirilmeli’
‘Terim G.Saray’ın başına getirilmeli’GOAL sergisine konuk olan Hakan Ünsal, Tanju Çolak ve Rıdvan Dilmen önemli açıklamalar yaptı
30.04.2016Galatasaray
Arsenal’de şok sakatlık
Arsenal’de şok sakatlıkİngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın Çek kalecisi Petr Cech, sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacak.
4.03.2016Futbol
Mesut’a Bergkamp benzetmesi
Mesut’a Bergkamp benzetmesiPremier Lig ekiplerinden Arsenal'ın teknik direktörü Arsene Wenger, Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'i Londra ekibinin efsane oyuncularından Dennis Bergkamp'a benzetti.
29.12.2015Futbol
Kartal'da Ospina sesleri!
Kartal'da Ospina sesleri!Akhisar maçında Tolga'nın yediği hatalı gollerden sonra Beşiktaş'ta kaleci transferi gündeme geldi.
1.12.2015Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Petr Cech ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petr cech haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.